Вашата оценка

ХОЛАНДИЯ И БЕЛГИЯ - ЛЯТО 2017

7 дни / 6 нощувки



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

Холандия и Белгия - 7 дни / 6 нощувки - самолетна програма

Програма

1 ден
Среща на летище София / Терминал 2 с водача на групата в 04:50ч. и полет за Амстердам в 06:50 ч. с авиокомпания Bulgaria Air. Пристигане на летището в Амстердам в 09:00 ч. и отпътуване за Антверпен – диамантеният град. При възможност настаняване в хотел. Кратка почивка. Пешеходна туристическа програма в старата част на града: Големият пазарен площад със сградата на кметството, църквата „Сейнт Джеймс“ с гроба на фламандския художник от епохата на Барока – Петер Паул Рубенс, Катердалата „Дева Мария“, най-старата сграда в града – историческия средновековен замък „Хет Стийн“. Свободно време в Антверпен. Нощувка.
2 ден
Закуска. Отпътуване за Брюж, известен като „Северната Венеция“. Разходка в старата част на града – площад „Маркт “, площад „Бург“, църквата „Дева Мария“, Базиликата на Светата Кръв, Бегинхоф. По желание разходка с корабче по каналите на града. На обяд отпътуване за Брюксел и настаняване в хотела. Кратка почивка. Пешеходна разходка в централана част на Брюксел: Катедралата, Галерията „St. Hubert”, „Гранд Плац“ със сградите на гилдиите, Кметството и „Манекен Пис”. Свободно време в Брюксел. Нощувка.
3 ден
Закуска. По желание: посещение на един от символите на Брюксел - Атомиум и увеселителния парк Европа в миниатюри. След обяд разходка в парка с Двореца на нациите, Съдебната палата. Свободно време в града. Нощувка.
4 ден
Закуска. Отпътуване за Холандия. Пристигане в град Лайден - град с уникална архитектура, благодарение на множеството архитектурни паметници от XIII-XVII в. Разходка в Старият град - голяма част от сградите, датиращи от XVI и XVII в., са запазени непокътнати. Историческият център на Лайден се счита за втория най-голям в Холандия, изпреварен единствено от този в Амстердам. Отпътуване за Амстердам и настаняване в хотел. Разходка в старата част на града: ще започнем с най-старата част на Амстердам, където се намира Катедралата от 1302 г разположена на улица Вармстраат (Warmoesstraat). Районът „Де Вален“ (de Wallen) е т.нар. „Квартал с червените фенери“ в Амстердам и е основна туристическа дестинация. Разположен е в сърцето на старата част на Амстердам и покрива периметър от няколко пресечки южно от църквата „Оуде Керк“ (Oude Kerk), като пресича и няколко канала. Площад „Дам“ с Кралския дворец, построен през 1665 г., Новата църква (Nieuwe Kerk), построена през XV в. Свободно време. Нощувка.
5 ден
Закуска. Пълен туристически ден в Амстердам. По желание посещение на два от най известните музеи: Музеят на Ван Гог - най-голямата художествена колекция в света от Винсънт Ван Гог. В музея има и много творби на други импресионисти като Моне и Гоген. Националният музей (Rijksmuseum), който притежава уникална художествена колекция. Сред петте хиляди творби, безспорно най-добрата е „Нощна стража” на Рембранд. След музеите ще разгледаме един от най–големите цветни пазари, а след обяд ще се разходим по каналите на Амстердам. По време на разходката с корабче, която трае 60 мин ще чуете прекрасна беседа и ще се насладите на града от една друга гледна точка. Свободно време. Нощувка.
6 ден
Закуска. По желание целодневна екскурзия (срещу допълнително заплащане): Посещение на рибарското селце Волендам което се намира само на 20 км от Амстердам на брега на езерото Маркермер (до там се пътува с градски транспорт), разходка в старата част и в района около пристанището. От там с корабче се отпътува до остров Маркен – мястото където ще се почувствате като „Алиса в страната на чудесата“. Миниатюрни, сякаш току-що боядисани, еднофамилни къщички, зеленина и цветя, цветя, цветя… Връщане в Амстердам. По желание посещение на Музея на Мадам Тюсо. Свободно време. Нощувка.
7 ден
Закуска. Трансфер до летището и полет до София в 10:30 ч. Пристигане в София в 14:20 ч.


На човек в двойна стая:
  • 1448 лв (цена валидна при записване до 31.03.2017 г.)
  • 1488 лв (цена валидна при записване от 01.04 до 31.05.2017 г.)
  • 1528 лв (цена валидна при записване след 31.05.2017 г.)

Доплащане:
  • За единична стая – 340 лв


Цени за посещаваните обекти:
  • Корабче по каналите на Лейден – 8 евро
  • Атома – 11 евро
  • Европа в Миниатюри – 14.50 евро
  • Атома + Европа в Миниатюри – 23.60 евро комбиниран билет
  • Корабче по каналите на Амстардам – 10 евро
  • Музея на Мадам Тюсо – 20 евро
  • Музея на Ван Гог  -  17.50 евро
  • Национален музей (Rijksmuseum) – 17.50 еврo
  • Музея на бирата Хайникен – 18 евро
Минимален брой участници за осъществяване на програмата – 20 туристи. Срок за уведомление за ненабран минимален брой участници: 14 дни преди датата на отпътуване.
Туроператорът има възможност, по искане на Потребителя да му предложи възможността за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване".
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100000564 на "ЗД ЕВРОИНС", гр.София, бул. "Христофор Колумб" 43.
Условия за записване:
  • Депозит 30% от стойността на пакета
  • Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване

Необходими документи:
- Лична карта
  • За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители!
  • Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!

Цената включва:

  • Самолетни билети София – Амстердам – София с редовен полет на авиокомпания България Ер и включени летищни такси и багаж до 23кг.
  • 6 нощувки със закуски в хотели кат.3* - градски хотели (1 в Антверпен - Hotel Leonardo или подобен, 2 в Брюксел - Hotel Bedford или подобен, 3 в Амстердам - Hotel Tulip Inn Amsterdam Riverside или подобен)
  • Автобусен транспорт с лицензиран автобус по програмата
  • Водач-екскурзовод от Географски свят по време на цялото пътуване
  • Туристическа програма в Антверпен, Брюж, Брюксел, Лейден и Амстердам
  • Медицинска застраховка с лимит на отговорност 10 000 евро

Цената не включва:

  • Входни такси за посещаваните обекти
  • Екскурзия до Волендам и остров Маркен – 28 евро (с градски транспорт и корабче посещение на етнографския музей във Волендам )
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100005082 от 11.04.2024 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.
ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa