Вашата оценка

ПОЧИВКА В МАРБЕЯ 2020, КОСТА ДЕЛ СОЛ - 25.08, 01.09, 03.09



« Вижте още хотели към тази почивка

PYR MARBELLA 3*


www.hotelpyr.com/en-gb
Разположение:
Хотелът се намира на 5 минути пеша от плажа, в центъра на Пуерто Банус, Марбея, в непосредствена близост до световно известното пристанище Пуерто Банус

В стаите:
Климатик, кухненски бокс, хладилник, LCD телевизор, сейф, сешоар, ютия, кът за сядане . Трети турист се настанява на нормално легло.

На територията на хотела:
Ресторант,бар, рецепция – 24 часа, градина, тераса, стая за съхранение на багаж, външен басейн, детски басейн, тенис на маса, чадъри и шезлонзи на басейна,наем на автомобили, безжичен интернет – безплатен в целия хотел.

ТАБЛИЦА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ

Моля, посочете цена от таблицата

ПАКЕТНИ ЦЕНИ 2020

ЛЯТО - ЕСЕН 2020
Дати:
25.8.2020
1.9.2020
3.9.2020
На човек в двойна стая
Единична стая
Трети възрастен в двойна стая
1во и 2ро дете (до 11,99 год) в стая с двама възрастни
599 € / 1172 лв785 € / 1536 лв569 € / 1113 лв554 € / 1084 лв
595 € / 1164 лв780 € / 1526 лв565 € / 1106 лв550 € / 1076 лв
595 € / 1164 лв780 € / 1526 лв565 € / 1106 лв550 € / 1076 лв




ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
ПОЧИВКА В МАРБЕЯ 2020, КОСТА ДЕЛ СОЛ - 25.08, 01.09, 03.09

7 нощувки с включена закуска, обяд и вечеря, вода и вино с включена 1 екскурзия в Малага. ЕКСКУРЗОВОДИ ПО ПРОГРАМАТА ТЕДИ ВАЛЕНТИНО И МИШО ИВАНОВ!

цена от: 595.00 € / 1164 лв

Лято - Есен 2020
7 нощувки на FB+ в Марбея с включена 1 екскурзия в Малага
ГИБРАЛТАР С ВКЛЮЧЕНА РАЗХОДКА В ТУНЕЛИТЕ ЗА ОТБРАНА И РАЗГЛЕЖДАНЕ НА ЕДИН ОТ НАЙ-ТИПИЧНИТЕ АНДАЛУСКИ ГРАДОВЕ – КАСАРЕС
 
1-ви ден            София – Малага
Излитане от летище София с директен полет на АК „България Ер”. Кацане на летище Малага. Посрещане от представителя в Малага. Трансфер и настаняване в хотел Pyr Marbella 3+* или подобен. Вечеря. Нощувка.
 
2-ри ден            Ронда
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание еднодневна екскурзия до Ронда (65 евро / 127 лева на възрастен; 52 евро / 102 лв дете до 11,99 год).
Отпътуване за Ронда, романтичният град, известен като града на коридата, виното и фламенкото,   градът, пленил Ърнест Хемингуей. Посещение на най-голямата и автентична в Испания Арена на биковете, където са торирали едни от най-добрите тореадори, както и музея на Коридата. Дегустация на известното вино на Ронда в музея на виното. Ще минем през парка на Ронда с известният балкон на СТРАХА, романтичният квартал – вдъхновение на Хемингуей, които е почивал там всяко лято, мостът на града с неописуема гледка. Разходка показване музеят на Бандолеросите – вход опционален. Свободно време за обяд и покупки. Не пропускайте да се разходите из типичните андалуски улички, да се възхитите на моста на града и разбира се да опитате един от най-големите деликатеси – опашка на бик, придружен от чаша вино (още нещо, което не бива да пропускате да опитате). Отпътуване от Ронда. Завръщане в хотела.

В цената е вкл.: транспорт, екскурзовод на български език, вход за Арената на биковете, вход и дегустация в музея на виното

 
3-ти ден            Гранада
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание еднодневна екскурзия до Гранада (75 евро / 147 лева на възрастен; 58 евро / 113 лв дете до 11,99 год). 
Сутринта - отпътуване от хотела. Пристигане в Гранада. Свободно време за самостоятелна разходка. В определен от екскурзовода час се стига с автобус до внушителния дворец Алхамбра. Посещават се “залата на двете сестри” и знаменития “двор на лъвовете”, които ни  пренасят в 14 – ти век, Двореца на Карл V и градините на Хенералифе  – лятната резиденция на древните назирски султани с много фонтани. Оттук се открива прекрасна гледка към града и Сиера Невада. Свободно време в Гранада за сам.посещение на Катдралата или Кралската гробница на Католическите крале.Възможност за обяд в район с множество ресторанти с типична кухня (по желание). Отпътуване от Гранада. Връщане в хотела. 
В цената е вкл.:преводач и водач на български език, транспорт, местен екскурзовод, вход в Алхамбра.
 
4-ти ден            Гибралтар с включено посещение и разходка в тунелите и Касарес
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание допълнителна екскурзия до Гибралтар и Касарес (65 евро / 127 лева на турист; 53 евро / 104 лв дете до 11,99 год).
Гибралтар е независима територия на Обединеното Кралство - мечтана земя от всички империи в историята, поради стратегическото си положение и възможността да контролира единствения вход за Средиземноморието.  След пристигането в Гибралтар-среща с местен екскурзовод, след която ще можете да се възхитите на прекрасната гледка на  Гибралтарския Проток, а при хубаво време и на Мароко. Посещение на Пещерата Сан Мигел с вкл.входен билет, където могат да се  видят известните маймуни берберски макак, произхождащи от Северна Африка.
РАЗХОДКА ИЗ ТУНЕЛИТЕ ЗА ОТБРАНА НА ГИБРАЛТАР!!!
След като Испания губи Гибралтар от англичаните през 1704 г., през този период в XVIII век, испанците се опитват три пъти да си върнат Гиралтар, но без успех. Веднъж през 1704 г. и втори път през 1727 г. Последният, трети опит, е през 1779 г., когато обсаждат Гибралтар за 4 години. Чак през 1783 г. се вдига обсадата.  На  12.04.1779 г. Карлос III, крал на Испания, сключва договор с французите, т. нар. „Договор при Аранхуес“  (Аранхуес е град в Испания, който се намира близо до Мадрид), по силата на който силите на Испания и Франция се обединяват срещу Великобритания.  С помощта на Франция, испанците се опит да си върнат Гибралтар и Менорка. По този повод, след като се обсажда Гибрлатар, се създават тези тунели, от където се е осъществявала защитата. Ще направим пешеходна разходка в част от тези тунели, които са общо дълги 54 км., а в днешно време е пресъздадена и самата защита на Гибралтар. Тук ще разберете по-подробно за този интересен и повратен момент в историята на отношенията между Испания и Великобритания. Свободно време за  пазаруване и обяд.
ПОСЕЩЕНИЕ НА КАСАРЕС!
Отпътуване за един от най-красивите градове в Испания – Касарес. Град Касарес е типично андалуско селище със снежнобели къщи, разпръснати по хълмовете, тесни криволичещи улички и прекрасни саксии с цветя, украсяващи балконите. Разположен само на 14 километра от морския бряг, Касарес изненадва своите посетители с автентичния си и красиво облик. Заради живописния си външен вид, напомнящ за красива пощенска картичка, историческата стойност и типичната андалуска атмосфера, Касарес получава статут на исторически и художествен комплекс през 1978 г.
Връщане в хотела.
В цената е вкл.: преводач и водач на български език, транспорт, вход за пещерата Сан Мигел, вход за тунелите.

5-ти ден            Севиля
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание еднодневна екскурзия до Севиля (65 евро / 127 лева на възрастен; 50 евро / 98 лв дете до 11,99 год).
Сутринта - отпътуване от хотела. Пристигане в четвъртия по големина град в Испания и столица на област Андалусия – Севиля, разположен край бреговете на река Гуадалкивир. Панорамна обиколка с автобус – постройките на Испано-Американската изложба от 1929 г., красивите мостове Аламио и Баркета, Булеварда на палмите, Испанския площад, паркът Мария Луиза. Следва пешеходна обиколка с посещение на известния квартал Санта Круз, забележителната Катедрала с прочутата камбанария Хиралда, свободно време при двореца Алказар на Испанския площад с красивия фонтан – сцена за много улични музиканти и актьори. Свободно време за обяд в типичен испански ресторант с традиционна кухня (по желание). Отпътуване от Севиля. Връщане в хотела.
В цената е вкл.: преводач и водач на български език, транспорт, местен екскурзовод, вход в Катедралата в Севиля.
 
6-ти ден            Танжер
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание еднодневна екскурзия до Танжер (85 евро / 166 лева на възрастен; 68 евро / 133 лв дете до 11,99 год).
Отпътуване от хотела рано сутринта в посока Тарифа, откъдето с ферибот се пресича Гибралтарският проток. Пристигане в Танжер, Мароко и обиколка в околностите на града с автобус и местен екскурзовод. Пешеходна разходка из най-интересните места в стария град - казбата, медината, Зоко и др. Обяд в традиционен местен ресторант с програма, където ще Ви предложат типични за местната кухня блюда: харира, кус-кус, телешки шишчета, чай и сладкиши. Ще имате възможност да посетите традиционна берберска аптека, където ще научите повече за известното мароканско арганово масло, за ароматните и традиционни подправки и натурални продукти, които се произвеждат само в Мароко. Свободно време за покупки на сувенири. Отпътуване към пристанището. Връщане в Тарифа с ферибот и с автобус до Коста дел Сол. Връщане в хотела. *За тази екскурзия е необходим международен паспорт
В цената е вкл.:преводач и водач на български език, транспорт, билет за ферибота, местен екскурзовод, обяд в традиционен марокански ресторант/без напитки/.
 
7-ми ден            Кордоба     
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание еднодневна екскурзия до Кордоба (67 евро / 131 лева на възрастен; 53 евро / 104 лв дете до 11,99 год).
Кордоба е място, където съжителстват мюсюлманска, еврейска и християнска култури. Градът е    известен с архитектурата си от времето, когато е бил столица на Кордовския халифат и е заемал почти целия Иберийски полуостров.
Сутринта - отпътуване от хотела. По време на пътуването, екскурзоводът ще Ви разкаже за селищата по маршрута и ще се насладите на забележителни андалусийски пейзажи. След пристигане в града – среща с местен екскурзовод, който Ви придружава по време на обиколката.  Посещение на старата част на града, включена в световното наследство на ЮНЕСКО, известната джамия Мескита, превърната по-късно в катедрала - едно невероятно съчетание на стилове и религии. Разходката продължава с разглеждане на Зоко, еврейския квартал, римския мост над р. Гуадалкивир. Свободно време за обяд (по желание). Връщане в хотела.
В цената е вкл.: преводач и водач на български език, транспорт, местен екскурзовод, вход в Катедралата в Кордоба.
 
8-ми ден            Малага – София
Закуска. Свободно време. Обяд. Напускане на хотела. Трансфер до Малага. Панорамна обиколка на града, разглеждане отвън крепостта Гибралфаро, Катедралата и Къщата на Пикасо.  Свободно време в Стария град. Трансфер до летище Малага. Обратен полет до София.
 



Пътуването Е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност.

Хотел Pyr Marbella 3+* / //www.hotelpyr.com/en-gb

Местоположение: хотелът се намира на 5 минути пеша от плажа, в центъра на Пуерто Банус, Марбея, в непосредствена близост до световно известното пристанище Пуерто Банус

Услуги в хотела: ресторант,бар, рецепция – 24 часа, градина, тераса, стая за съхранение на багаж, външен басейн, детски басейн, тенис на маса, чадъри и шезлонзи на басейна,наем на автомобили, безжичен интернет – безплатен в целия хотел
.
В стаите: климатик, кухненски бокс, хладилник, LCD телевизор, сейф, сешоар, ютия, кът за сядане . Трети турист се настанява на нормално легло.

Хотелът дава възможност за настаняване на  двама възрастни и две деца на нормални легла в 1 стая. Цена за такова настаняване се предоставя при запитване.

Забележка:
  • Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат в България
  • Разпределението на допълнителните екскурзии по дни в програмата е примерно.
  • Точните дни на провеждане на екскурзиите ще бъдат  предоставени седмица преди отпътуване.
  • Заявяването и заплащането на допълнителните екскурзии се извършва в България до 30 дни преди отпътуване!
  • При заявяване на доп. екскурзии обядът за съответния ден се предоставя като сух пакет.
  • Възможна е промяна на часовете на полетите от страна на авиокомпанията.
  • Минимален брой туристи за осъществяване на допълнителните екскурзии – 25 човека.
  • Срок за уведомление на недостигнат брой: 20 дни преди датата на отпътуване
  • При несъбран минимум брой, ТО предлага вариант за споделена екскурзия на различни езици и опция за български екскурзовод при мин. 15 човека. При провеждане на регулярна (споделена) екскурзия, Гибралтар се провежда без тунелите за отбрана и Касарес; Ронда се провежда без ранчо
Часове на полетите:
Вторник – Вторник
София – Малага 18:05 – 21:00
Малага – София 21:30 – 02:00+1

Условие за записване:
  • Без възрастови ограничения
  • Минимален брой за осъществяване на програмата – 30 човека
  • Срок за уведомление за несъбран минимум: 20 дни преди заминаване

Начин на плащане
1. Записването се извършва срещу внесено предплащане в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
2. Доплащането се извършва най-късно до 45 дни до датата на пътуване в размера до 100% на пълната цена на организираното пътуване в лева;
 
Такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на следните такси за прекратяване:
1. От деня, следващ деня на подписване на договора до 65 календарни дни преди датата на отпътуване  - такса в размер на 100 лв. на турист, (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети и анулационните срокове за хотелско настаняване);
2. Прекратяване от 64 до 45 дни преди датата на отпътуване – таксата за прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
3. Прекратяване от 44 до 30 дни преди датата на отпътуване таксата за прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
4. Прекратяване под 30 дни до датата на отпътуване таксата  за прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева.


Вид използвани транспортни средства по програмата:
  • Самолет
  • Автобус (Трансфери и допълнителни екскурзии)
  • Ферибот (При допълнителната екскурзия до Танжер, Мароко)
„Отмяна от пътуване“: TO предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация може да получите в нашите офиси.

ЕКСКУРЗОВОДИ ПО ПРОГРАМАТА ТЕДИ ВАЛЕНТИНО И МИШО ИВАНОВ!
почивки в испания

Цената включва:

  • Самолетен билет с редовен полет на България Ер: София – Малага – София с
  • включени летищни такси;
  • Трансфер летище-хотел-летище;
  • 7 нощувки на база FB+ пълен пансион /закуска, обяд и вечеря/ и ¼ л вода и ¼ л вино
  • на човек по време на храненията в хотел Pyr Marbella 3+* или подобен;
  • Полудневна обиколка на Малага с български екскурзовод;
  • Обслужване на български език по време на престоя в Коста дел Сол;
  • Медицинска застраховка за периода на пътуването с покритие 10 000 EUR със ЗД
  • Евроинс;

Цената не включва:

  • Допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат в България
  • Лични разходи
  • Застраховка „Отмяна на пътуване” със ЗД Евроинс
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.
Оферта № 2045



ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa