Вашата оценка

Автобусна почивка Олимпийска Ривиера, Гърция - Лято 2015

8 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Автобусни



Почивки с автобус 8 дни / 7 нощувки (събота-събота)

Изберете хотели за резервация по програмата:

Описание

ПРОГРАМА:

Първи ден (събота):

Отпътуване от София в 06:00 ч. от храм-паметник \"Александър Невски\", София. Пристигане на Олимпийска ривиера, Гърция в ранния следобед. Настаняване. Вечеря (за хотелите на база полупансион и All inclusive). Нощувка.

Втори ден (неделя) - Седми ден (петък):
Закуска. Обяд (за хотелите на база All inclusive). Свободно време. Възможност за допълнителни екскурзии.* Вечеря (за хотелите на база полупансион и All inclusive). Нощувка.

Осми ден (събота):
Закуска. Отпътуване за България и пристигане в София вечерта. Обратното връщане става в определен и предварително обявен час, освен в случаите, когато автобуса закъснява значително поради независещи от туроператора причини
Допълнителна информация: 

Необходими данни за резервация:
Три имена, ЕГН и номер на документа, с който ще пътуват (лична карта или международен паспорт);

Необходими документи за пътуване:
лична карта или международен паспорт 

Условия за пътуване на деца:
Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт или лична карта, ако имат такава. 
Ако децата пътуват само с 1 родител е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО представянето на нотариално заверена декларация от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). 
За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. 

Туристите се застраховат в ЗК „УНИКА Живот АД”, като медицинската застраховка за периода на пътуването е с покритие 10 000 ЕВРО; 
Без доплащане за медицинска застраховка за лица 71-79 г. 
(за лица на възраст 71–74г. покритие на застраховка е 5 000 ЕВРО, за лица на възраст 75 – 79г. покритие на застраховката е 4 000 ЕВРО) 
НЕ СЕ застраховат лица над 79 годишна възраст!!! 
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс. 
Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя. 

ТА не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им е отказан достъп до Гърция поради: 
* забрана за напускане на България 
* невалидни (забравени) документи 
* други НЕзависещи от туроператора причини 

Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване в Република Гърция. 
Програмата се провежда при 40 записани туристи. 
В случай, че необходимият брой туристи не е набран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 10 дни преди датата на отпътуване. 

Начин на плащане: 
в брой или по банков път
  • При резервация се заплаща 30 % от пакетната цена. Доплащане до 100% – до 14 дни преди датата на отпътуване.
  • При резервации по ранни записвания начина на плащане е посочен отделно.
  • Не се допускат никакви промени при вече направена и платена резервация за ранно записване.
  • При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват.
  • ТА си запазва правото да промени пакетните цени в случай на значително увеличение на цената на горивата.
ВАЖНА информация за пътуването:
Трансферът до и от Олимпийска ривиера, Гърция се извършва на совалков принцип, т.е. автобусът минава през няколко хотела и на отиване и на връщане, следователно се налага изчакване от страна на туристите. 
Деца до 12 години ползват седалка, но по закон превозвачът и туристическата агенция не са длъжни да подсигурят детско столче. 
Големината на автобуса зависи от броя на туристите. Информация за вида, марката и номера на автобуса се дава в четвъртък след обяд или най-късно в петък преди обяд. Настаняването в автобуса е според датата на записване. Местата се научават в момента на тръгване на автобуса. Не винаги автобусите на отиване и на връщане са еднакви и затова местата са определени само на отиване. При връщането водачът на автобуса настанява туристите според маршрута на автобуса. Настаняването по всички хотели става след 14:00 часа. Освобождаването на стаите става до 12:00 часа най-късно /освен, ако не е упоменато друго от хотела /. При неспазване – на място хотелът може да изиска заплащане на допълнителен престой по цени на рецепция. Връщането става по предварително дадена от водача информация – приблизителен час. Туристите изчакват във фоайето. Ако автобусът закъснава, най-учтиво молим за търпение. Туристите винаги разполагат с телефон за връзка. Автобусът не спира на супермаркети! Ако има туристи от градове по маршрута – се взимат и оставят на уречените предварително места 
Туристите, които търгват от София се взимат и оставят само на храм-паметник \"Александър Невски\", междинни спирки в София НЕ СЕ ПРАВЯТ. 
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.

Цената включва:

  • транспорт с луксозен автобус/микробус (според броя пътуващи) по маршрута София - Олимпийска ривиера - София
  • 7 нощувки в избрания хотел със съответната база изхранване
  • екскурзоводско обслужване
  • медицинска застраховка с покритие 10 000 евро
  • всички посочени цени са в лева, освен в случаите, когато друго изрично не е посочено

Цената не включва:

  • допълнителни екскурзии по желание
  • разходи от личен характер
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.


ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa