Вашата оценка

Автобусна почивка на Халкидики - Атон – Лято 2015

8 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Автобусни



Изберете хотели за резервация по програмата:

Описание

ОРГАНИЗИРАНИ ПОЧИВКИ НА ХАЛКИДИКИ - АТОН – ЛЯТО 2015
 
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОРГАНИЗИРАНИТЕ ПОЧИВКИ НА ХАЛКИДИКИ - АТОН – ЛЯТО 2015
ЗА РЕЗЕРВАЦИИ!
Совалката стартира от дата 23.05.2015 /събота – събота / до дата 26.09.2015 – последен курс. Тръгване в 6:00 часа от „Стадион Васил Левски”. Винаги се предоставя телефон на водача / български за територията на България и гръцки за територията на Гърция /, който да предадете на клиентите за обратна връзка. Обратното връщане става в определен и предварително обявен в автобуса ориентировъчен час, освен ако последният не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата организатор. Дори и при пристигане на автобуса по-рано - този час се спазва и туристите изчакват. Пътуването се осъществява при минимум 10 пълноплащащи туриста. Ако няма необходимия минимум туроператотът предлага: 1. Друга дата; 2. Друг ръкав на Халкидически п-ов или 3. Връщане на сумата. Срокът за информиране на туристите е 7 дни преди датата на отпътуване.
Туроператорът има представител на всеки един от ръкавите, който обслужва туристите на място. На туристите винаги се предоставя телефон за връзка с него.
1. Срокове на анулации по договор или по упоменати от хотела условия.
2. При резервация е необходимо да ни подадете следните данни: Три имена, ЕГН / за деца родени след 2000 година + дата на раждане / и номер на документа с който ще пътуват /лична карта или международен паспорт/. Задължително ни се предоставя копие от договора за организирано пътуване ! Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт / или може и с лични карти, ако имат такива / и ако пътуват с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие. За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. Задължително е да разполагаме с телефон за връзка с туристите.
3. Лица до 5 год. и над 64 год. имат доплащане за мед. застраховка 8 лева за престоя.
4. Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради; забрана за напускане на България, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
5. Отстъпките за деца важат само при настаняването им с двама възрастни.
6. Резервацията се счита за валидна при внесен депозит от минимум 30% от размера на пакета за всеки турист и подписан Договор с клиента.
7. На желаещите да пътуват със собствен транспорт от сумата им се приспадат 35 евро. Туристи пътуващи самостоятелно не ползват застраховка.
8. ПРИ ДРАСТИЧНО ПОСКЪПВАНЕ НА ГОРИВОТО, СИ ЗАПАЗВАМЕ ПРАВОТО ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ ЦЕНАТА НА ТРАНСПОРТА, ЗА ПРЕДСТОЯЩИ ПЪТУВАНИЯ, НЕЗАВИСИМО КОГА СА РЕЗЕРВИРАНИ И ЗАПЛАТЕНИ. МОЛЯ ДА ИНФОРМИРАТЕ СВОЕВРЕМЕННО КЛИЕНТИТЕ СИ ЗА ТОВА!!!
ЗА САМОТО ПЪТУВАНЕ !!!
Във връзка с организираното пътуване Ви информираме за следното:
1. Трансферът до и от Халкидики се извършва на совалков принцип, т.е. автобусът минава през няколко хотела и на отиване и на връщане и следователно се налага изчакване от страна на туристите. Това не е индивидуален трансфер.
2. Деца до 12 години заплатили само цената на транспорта и застраховката ползват седалка, но по закон не сме длъжни да подсигуряваме детски столчета.
3. Големината на автобусите зависи от броя на хората. Информация за вида, марката на автобуса, номера и местата в него се дават в четвъртък. Автобусите на отиване и на връщане не винаги са едни и същи, ето защо местата са фиксирани само на отиване ! Водачът настанява туристите на връщане, в зависимост от маршрута на автобуса.
4. Настаняването по всички хотели става след 14:00 часа.
5. Освобождаването на стаите става до 12:00 часа най-късно /освен, ако не е упоменато друго от хотела /. При неспазване – на място хотелът може да изиска заплащане на допълнителен престой по цени на рецепция.
6. Връщането става по предварително дадена от водача информация – приблизителен час. Туристите изчакват във фоайето. Ако автобусът закъснее малко, най-учтиво молим за търпение. Туристите винаги разполагат с телефон за връзка.
7. По програма на отиване се прави 1 спирка на територията на България - Сандански – Happy Bar & Grill . На връщане на заведение “Eneia Odoi” / на територията на Гърция/ и на бензиностанция OMV на Благоевград. АВТОБУСЪТ НЕ СПИРА НА СУПЕР МАРКЕТИ ! Този автобус се движи по различен маршрут от Касандра и Ситония.
8. Ако има туристи от градове по маршрута – се взимат и оставят на уречените предварително места, а туристите, които тръгват от София се вземат и оставят само на Стадион Васил Левски. Междинни спирки в София град НЕ СЕ ПРАВЯТ !
9. Консумацията на храна и пушенето в автобуса са забранени!
 

Цената включва:

  • Транспорт в двете посоки
  • 7 нощувки на съответния пансион
  • медицинска застраховка

Цената не включва:

  • Допълнителни екскурзии
  • Лични разходи
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.


ЕТИКЕТИ:
ранни записвания гърция 2015, ранни записвания лято 2015 в гърция, лято 2015, халкидики автобус 2015, ранни записвания лято 2015, почивки, халкидики 2015, ранни записвания за гърция 2015, почивки търция 2015, халкидики ранни записвания 2015, автобус халкидики, автобус халкидики от софия, почивки халкидики 2015 ранни записвания, ранни записвания лято 2015 халкидики, ранни записвания лято 2015 гърция, ранни записвания лято 2015 в халкидики, промоции халкидики 2015, автобус халкидики от стара загора, халкидики, промоция халкидики, автобусни почивки халкидики, халкидики 2015 ранни записвания, ранни записвания лято 2015 в гърция, почивки лято 2015, гърция, халкидики ранни записвания 2015, почивки халкидики лято 2015, гърция лято 2015, почивки халкидики лято 2015, почивки гърция 2015, ранни записвания лято 2015 халкидики, халкидики автобус 2015, халкидики лято 2015, ранни записвания лято 2015 в халкидики, халкидики ранни записвания, отстъпки халкидики 2015, халкидики автобус, промоции халкидики 2015, халкидики лято 2015, кушадасъ супер промоция, отстъпки лято 2015 халкидики, ранни записвания лято 2015 гърция, почивки халкидики лятo 2015, отстъпки за ранни записвания халкидики 2015, почивка лято 2015 в халкидики, халкидики, почивка лято 2015 в халкидики, ранни записвания за гърция 2015, почивки ранни записвания гърци 2015
ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa