Вашата оценка
ЛЯТО В КОСТА БРАВА - БАРСЕЛОНА СЪС САМОЛЕТ

ЛЯТО В КОСТА БРАВА - БАРСЕЛОНА СЪС САМОЛЕТ

8 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Самолетни



Самолетна почивка в Коста Брава - Барселона 8 дни/7 нощувки

Изберете хотели за резервация по програмата:

Описание

Програма:
1-ви ден (вторник):

Излитане  от летище София, терминал 2 в 16:50 ч. с директен полет на АК „България Ер” до Барселона. Кацане в 18:50 ч. Трансфер и настаняване в избрания хотел в Коста Брава. Нощувка.
 
2-ри  – 7-ми ден:
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Възможност за допълнителни екскурзии
(срещу допълнително заплащане на място). Нощувка.
 
8-ми ден (вторник):
Закуска. Свободно време. Напускане на хотела до 12:00 ч. Трансфер до летище Барселона. Полет до София с АК „България Ер” в 19:40 ч. Каца на терминал 2 в 23:30 ч.
 
Хотели:
Възможност за избор на различни категории хотели в най-популярните туристически райони.
 
 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ В КОСТА БРАВА:
     
Панорамна обиколка на Барселона
Целодневна екскурзия в столицата на Каталуния. Нашата обиколка включва разходка из известните улици и квартали на града. Ще останете впечатлени от неговите модернистични съкровища. Ще се възхитите на  най-представителните архитектурни паметници като „Cаграда Фамилия”, Къщите Батлио и Мила, Площад Испания, Олимпийския пръстен на хълма Монтжуик и площадката  откъдето се открива красива гледка към целия град. В свободното време на площад Каталуния ще имате възможност да се насладите на старинната част на града и да посетите готическия квартал, Катедралата или, ако желаете, бихте могли да оползотворите времето си в търговския център или да се разходите по Рамбла - най-екзотичната и популярна улица на града.
Цена: 47 евро
 
Музея на Дали във Фигерас и Жирона
Отпътуване към Фигерас за посещение на музея на Салвадор Дали. Отпътуване за Жирона. Жирона е живописен град, който до скоро е билазаобиколен от крепостни стени и която е била толкова пъти обсаждана, че я наричат и „Града на хилядите нападения”. Ще разгледаме Еврейския квартал, един от най-добре съхранениете в Европа и Катедралата,чийто строеж е започнал през 1312 г и е продължил 400
Цена: 58 евро
 
Монсерат и Пеещите фонтани
По време на тази екскурзия ще посетим манастира Монсерат, който е разположен на 40 км от Барселона в планината Монсерат . От векове манастирът е едно от най-известните поклоннически места и най-святото в Каталуния. Манастирът дължи своето съществуване на малката статуя „Ла Моренета” – Черната Дева. Според легендата статуята на Девата е открита от пастири привлечени от светлината, която в продължение на седем съботи излизала от една пещера и където в продължение на векове е била скрита статуята на Девата. След посещение на манастира продължаваме към Барселона, за да присъстваме на фантастичния спектакъл от цветове, светлина и движение на вода и музика. Пеещите фонтани са разположенни в подножието на Националния дворец на Монджуик.
Цена: 57 евро
 
Рицарски турнир и фламенко
Тази екскурзия ще ви отведе 400 год. назад и ще се озовете в замък от Средните векове. Тук можете да се насладите спектакъл, пресъздаващ рицарски турнир. След това победителят ще ви покани в балната зала, където ще имате възможността да видите прочутото испанско фламенко. С включена напитка.
Цена: 52 евро

Забележка: Цените на екскурзиите са ориентировъчни. Провеждат се на руски или английски в зависимост от датата на пътуване. Допълнителна информация за провеждане на екскурзиите и точното им разпределение по дни, ще бъде предоставена на място, от представители посрещащата агенция на острова.

ТРАНСФЕРИ с ШАТЪЛ БУС
За всички райони на Коста Брава цената на двупосочен трансфер на човек е: 35 € RT

Посочените цени са в евро, на човек и включват:
  • Съответния двупосочен трансфер
  • Багаж
  • ДДС
  • Деца до 1,99 г. се настаняват безплатно
Допълнителна информация:
*Приемане на резервации за трансфер – до 5 дни преди датата на пристигане на туристите
*Максимално време за изчакване на клиентите на летището – до час
*За обратния трансфер, туристите получават информация в хотела,  до 24 часа преди отпътуване 
 
Полетно разписание:
SOF  BCN  1650 1850
BCN  SOF  1940  2330

Забележка: Възможна е промяна на часовете на полетите от страна на авиокомпанията

Необходими документи: лична карта или международен паспорт с мин. валидност 6 месеца от датата на пътуване. За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители! Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!

Начин на плащане:
40 % депозит при резервация, доплащане 30 дни преди отпътуване.

Минимум брой участници за осъществяване на програмата – няма!
 
 

Цената включва:

  • Самолетен билет София – Барселона – София
  • 7 нощувки на съответната база в избрания хотел
  • Медицинска застраховка
  • Обслужване от агенцията партньор

Цената не включва:

  • Летищни такси в размер на 120 евро (към 02.04.2015)
  • Трансфер летище – хотел – летище / 35 евро на човек
  • Допълнителни екскурзии
  • Разходи от лично естество
  • Застраховка „Отмяна на пътуване“
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100005082 от 11.04.2024 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.


ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa