Вашата оценка

STOP SALE! САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ ДУБАЙ И АБУ ДАБИ - 02.04.16

8 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Самолетни



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

3 НОЩУВКИ В АБУ ДАБИ + 4 НОЩУВКИ В ДУБАЙ + ПАНОРАМЕН ТУР НА ДУБАЙ И АБУ ДАБИ 02.04 – 09.04.2016

Описание

ПРОГРАМА 02.04.2016 - 09.04.2016 - STOP SALE
Ден 1   

Среща на летище София / Терминал 1 с водача на групата. Полет за Дубай в 12:40 ч. с авиокомпания WIZZ AIR . Пристигане на летище DWX Дубай в 18:35 ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер до хотела в Абу ДабиJannah Burj Al Sarab 4*+. Настаняване. Нощувка.

Ден 2 
Закуска. Тур на Абу Даби (полудневна с екскурзовод на български език включена в цената).
Абу Даби - столицата на емирствата, която ще ни омае със спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. Екскурзията започва с посещение на бялата джамия „Шейх Зайед”- снимки  отвън  и влизане вътре. След това се отправяме към традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия  град. Екскурзията продължава покрай луксозния хотел Emirates Palace (фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил, президентския дворец, прекрасните паркове и крайбрежният булевард, наречен „Корниш”. Следва посещение на Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1 (не е включено посещение на пистата) и дом на уникалния комплекс Ferrari World. Свободно време за обяд или шопинг в най-новия мол Яс (Yas Mall).
*По време на посещението на джамията Шейх Зайед има изискване за облеклото за мъжете и жените.
Трансфер до хотела в Абу Даби. Нощувка.
 
Ден 3 
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: Ал Айн – 55 евро/108 лв. (с екскурзовод на български език). Ал Айн – най-зеленият град в ОАЕ и втория по големина в емирство Абу Даби, познато като Градът – Оазис.
Нощувка.
 
Ден 4
Закуска. Освобождаване на хотела в Абу Даби. Отпътуване за Дубай.
Полудневна обиколка Модерен Дубай (включена в цената с екскурзовод на български език). Съчетание на старинното с модерното, немислими архитектурни изпълнения и много цветя. Обиколката ще започне от двореца на Емирът на Дубай - шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, откъдето ще видите и най-високата сграда в света (Бурж Кхалифа). От там се отправяме към крайбрежния квартал Джумейра (Jumeirah) и спираме за снимки в близост до 7-звездния хотел Бурж ал Араб (Burj al Arab). Продължваме към изкуствения остров The Palm-Jumeirah, както и минаваме покрай новия луксозен квартал Dubai Marina.
Настаняване в хотел Park Inn By Radisson 3*SUP, Дубай. Свободно време.
Допълнителна екскурзия: Вечеря на арабска галера – 50 евро/98 лв. (2 часа на арабската галера). Романтична вечеря с любим човек и удоволствието да се насладите на вечерния бриз по канала на Дубай.
Нощувка.

Ден 5    
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: Екскурзия до едно от 7-те емирства Шаржа – 35 евро/69 лв. посещение на Blue Souq Sharjah Свободно време да се види прекрасната лагуна в v Al Buheira, най голямата джамия в емирството King Faisal, монумента на перлите и възможност за пазар в един от най-старите закрити пазари в ОАЕ Нощувка.
Допълнителна екскурзия: Открития пазар на Дубай и вечеря на блок маса – 40 евро/79 лв.. Ще ви покажем големия пазар, откъдето търговци от цял свят се снабдяват с подправки, парфюми, електроника и други стоки. Там се усеща истинската атмосфера на арабските пазари, където ще може да си купите различни сувенири. Вечеря на блок маса с голям избор от специалитети (една безалкохолна напитка). Преобладаващо пешеходен тур.
Нощувка.
 
Ден 6 
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: Градините на Дубай - 30 евро/59 лв. с включен транспорт и входна такса. Престой в градините 2 часа. Посетете най-големите вертикални градини в света с над 45 млн.цветя.
Допълнителна екскурзия: Сафари в пустинята – 60 евро/118 лв. с включена вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, яздене на камила, наргиле, рисуване с къна и програма. Едно екстремно забавление сред залязващото слънце над пясъчните дюни. Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени. За деца до 6 год, сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие.  
Нощувка.

Ден 7 
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: ВИП Дубай с яхта – 55 евро/108 лв. (2 часа на яхтата) Мин.15 човека
Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина (Dubai Marina), Джумейра Бийч Резиденс (Jumeirah Beach Residence), изкуствения остров The Palm Jumeirah и луксозния хотел Burj al Arab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината.
Допълнителна екскурзия: Обяд в BURJ AL ARAB 7*– 190 евро/372 лв.. Уникалната сграда на хотела е позната по целия свят-корабното платно достига 321 м и е един от най-високите хотели в света. Хотела е построен на изкуствен остров, отдалечен на 280 м от сушата и пленява със своят лукс. Ресторант AL IWAN (обяд на шведска маса без включени напитки) Намира се на ет. 2. Арабска кухня и морски дарове. Елегантно облекло.
Допълнителна екскурзия: Бурж Кхалифа и Дубай Мол - заявява се и се заплща преди тръгване – 55 евро/108 лв. (часът на тръгване може да бъде променен, в зависимост от часа на посещение на обсерваторията). Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. (Продължителност около 4 часа).
Нощувка.
 
Ден 8 
Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела до 12:00 ч.
Трансфер до летище-DWC Дубай за полет до София в 19:10ч.Пристигане на летището в София в 23:30ч.

ПАКЕТНИ  ЦЕНИ: STOP SALE
Хотел На човек в двойна стая На човек в единична стая Доп. легло в стая с двама възрастни Дете от 2 -4,99г. в стая с двама възрастни без легло Дете от 6 -11,99г. в стая с двама възрастни без легло
Jannah Burj Al Sarab 4*+, Абу Даби / Park Inn By Radisson 3*SUP, Дубай 766€/1499лв 1021€/1997лв 764€/1495лв 523€/1024лв 573€/1121лв
 
 
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ
 
БУРЖ КХАЛИФА И ДУБАЙ МОЛ – 55 евро/108 лв., дете до 12 г – 45 евро/88 лв.
Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. (Продължителност 4 часа) Заявява се и се заплаща в България.
Програмата включва: 
Климатизиран транспорт от и до хотела; Билет за достъп до обсерваторията на Burj Khalifa
Разходка в Dubai Mall - аквариума, ледената пързалка и танцуващите фонтани.
 
САФАРИ В ПУСТИНЯТА – 60 евро/118 лв.,  дете до 12 г – 45 евро/88 лв.
Начало: 15:00 ч.  Тръгване от лагера около 20:00. Връщане в хотела около 21:00ч.
Ако желаете да се позабавлявате, това е възможността, която вие не трябва да пропуснете! Желанието ви ще ви отведе в мистичната пустиня за да изпита нещо, което никога няма да забравите. Оставяйки блъсканицата и суматоха на града, водачът ви ще се отправи към вълнуващото пътешествие сред заоблените пясъчни дюни в дълбокото сърце на пустинята. Ще спрем сред големите дюни, за да се насладим на девствената красота на арабската пустиня и на опияняващото слънце. След залез, пристигаме в бедуинския лагер, където ще бъде сервирана вечерята. Вечерта ще завърши с изпълнението на арабски танци.
Програмата включва: 
Климатизиран транспорт от и до хотела, Сърфиране по дюните, Яздене на камили, Временна татуировка с къна, Наргилета, Безалкохолни напитки, кафе и чай, Вечеря на шведска маса, Арабски танци. Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени. За деца до 6 год, сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие.  
 
АБУ ДАБИ - ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ - 55 евро/108 лв,  дете до 12 г – 45 евро/88 лв (мин. 6 човека)
Тръгване: 08:30 ч.   Връщане в хотела: 18:00 ч. Столицата на ОАЕ е известна с безкрайните петролни богатства и луксозни сгради. Необходими са ни около 90 мин за да стигнем от Дубай. По пътя минаваме покрай безкрайни пясъчни дюни и няколко „зелени пояса”, инициатива на основателя на ОАЕ Н.В. Шейх Зайед. Пристигайки в Абу Даби, ще се отправим към крайбрежната улица, където ще ни омае спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Пътят ни минава и покрай луксозния хотел Emirates Palace (фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил.  На връщане посещаваме Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1 (не е включено посещение на пистата) и дом на уникалния комплекс Ferrari World. Свободно време около 1,5 часа за обяд или шопинг в най-новия мол Яс (Yas Mall) или за желаещите да посетят тематичния атракционен парк Ferrari World (билетите за парка не са включени в цената на тура). По време на посещението на джамията Шейх Зайед има изискване за облеклото за мъжете и жените.
Програмата включва: 
Климатизиран транспорт от и до хотела, Екскурзовод по програмата
 
ОТКРИТИЯ ПАЗАР НА ДУБАЙ С ВЕЧЕРЯ НА БЛОК МАСА – 40 евро/79 лв., дете до 12 г – 40 евро/79 лв
Ще ви покажем големия пазар, откъдето търговци от цял свят се снабдяват с подправки, парфюми, електроника и други стоки. Там се усеща истинската атмосфера на арабските пазари, където ще може да си купите различни сувенири. Вечеря на блок маса с голям избор от специалитети (една безалкохолна напитка).
Програмата включва: 
Климатизиран транспорт от и до хотела
 
ВЕЧЕРЯ НА АРАБСКА ГАЛЕРА - 50 евро/98 лв., дете до 12 г – 45 евро/88 лв.
От хотела: 19:00- 19:30 ч. Отплаване:20:30 ч.   Връщане от круиз: 22:30 ч.
Романтична вечеря с любим човек или удоволствието да се насладите на вечерния бриз? Всичко е възможно по време на круиза на арабска галера по канала на Дубай - от тунела Шиндага до Дубай.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, Двучасова разходка с галера, Континентална вечеря на блок маса, Безалкохолни напитки, кафе и чай, Транспорт от и до хотела
 
ВИП ДУБАЙ С ЯХТА - 55 EUR/108 лв., дете до 12 г – 50 евро/98 лв. (мин.15 човека)  
Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина (Dubai Marina), Джумейра Бийч Резиденс (Jumeirah Beach Residence), изкуствения остров The Palm Jumeirah и луксозния хотел Burj al Arab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината.
Продължителност: 4 часа (2 часа от тях с яхта)
Минимален брой участници:15
Програмата включва: 
Климатизиран транспорт от и до хотела, Разходка с яхта по маршрута, Освежителни напитки на борда на яхтата
 
BURJ AL ARAB 7* - пакет „Обяд” с автобус - 190 евро/372 лв., дете 2 - 12 г. - 150 евро/294 лв.
Уникалната сграда на хотела е позната по целия свят-корабното платно достига 321 м и е един от най-високите хотели в света. Хотела е построен на изкуствен остров, отдалечен на 280 м от сушата и пленява със своят лукс.
Ресторант AL IWAN ( обяд) Намира се на ет.2. Арабска кухня морски дарове.
Цената е в евро на човек и включва: Климатизиран транспорт от и до хотела; достъп в хотел Бурдж ал Араб 7*; достъп до ресторанта; обяд на блок маса (не са включени напитки)
 
MIRACLE GARDENS -  30 евро/59 лв., дете до 12 г – 30 евро/59 лв.
С автобус ще се отправим към уникалната цветна градина Miracle Gardens- eдна от най-големите цветни градини в света с над 45 милиона цъфнали цветя. Записана в книгата на рекордите на Гинес за най-дълга стена от цветя, а през Март 2013 е обявена за най-голямата вертикална цветна градина. Там ще има свободно време за снимки, разходка, дребни покупки или пълноценна почивка в многобройните кафенета.
Програмата включва: 
Климатизиран транспорт от и до хотела

ШАРЖА – 35 евро/69 лв., дете до 12 г – 30 евро/59 лв. (с екскурзовод на български език).
Посещение на Blue Souq Sharjah Свободно време да се види прекрасната лагуна в v Al Buheira, най голямата джамия в емирството King Faisal, монумента на перлите и възможност за пазар в един от най-старите закрити пазари в ОАЕ Нощувка.
Програмата включва: 
Климатизиран транспорт от и до хотела, Екскурзовод по програмата

АЛ АЙН – 55 евро/108 лв., дете до 12 г – 45 евро/88 лв. (с екскурзовод на български език). 
Ал Айн – най-зеленият град в ОАЕ и втория по големина в емирство Абу Даби, познато като Градът – Оазис. Известен е в историята, като един от селскостопанските центрове на Емирствата с отглеждане на зеленчуци и финикови палми. Ще посетим пистата за надбягване на камили Ал Мармум, музеят на Aл Айн-родната къща на Шейх Зайед , оазисът с палми и Грин Мабззара (Green Mubazzarah)-красивита котловина,където извира минерална водаПосещение на зоологическата градина, в която има едни от най-редките животни в света.  Над града се издига планината Джебел Хафийт (Jebel Hafeet-1249m), от където се открива прекрасна гледка към Ал Айн.  Връщане в Дубай около 18:00 ч.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, Екскурзовод по програмата. (Големината на автобуса се определя от големината на групата)

 
ОБИКОЛКА С ХЕЛИКОПТЕР - 15 МИН. С трансфер от и до хотела - 280 евро/548 лв.
 
ЕКСКУРЗИИ ДО ОСТРОВ ЯС, АБУ ДАБИ. Провеждат се при мин. 6 човека общо за всички събития. Тръгване от Дубай 08:30 и тръване от остров Яс в 18:00.
АКВАПАРК YAS WATERWORLD - целодневен достъп до над 40 видове водни пързалки и атракции - 115 евро/225 лв.; дете до 110 см - 105 евро/206 лв.
УВЕСЕЛИТЕЛЕН ПАРК FERRARI WORLD - целодневен достъп в парка, включително и скоростното влакче (скоростните симулатори се заплащат допълнително) - 115 евро/225 лв.; дете до 130 см 110евро/216 лв.
КОМБИНИРАНО ПОСЕЩЕНИЕ Аквапарк Yas Waterworld и Увеселителен парк Ferrari World (включително и скоростното влакче)  - 145 евро/284 лв.; дете до 130 см 130 евро/255 лв.
ФОРМУЛА 1 ПИСТА YAS MARINA (всички дни без неделя и понеделник) - достъп до едни от най-интересните части на пистата-пит стоповете, пистата и залата за управление. Професионалист ще разкаже (на анлийски език) на посетителите важни факти свързани с провеждането на съзтезание от Формула 1 - 90 евро/176 лв.
 
Забележки:
  • Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лева спрямо долара 1 USD = 1.75 лева. В случай, че обменният курс се завиши или намали с 5 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.
Необходими документи:
лична карта или международен паспорт с мин. валидност 6 месеца от датата на пътуване. За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители! Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!

Анулация:
В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:
       до 60 дни преди датата на отпътуване: без неустойка
       от 59 дни до 31 дни-депозита
       от 30 до 0 дни: 100 % от целия договор

Забележки:
• Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лева спрямо долара 1 USD = 1.80 лева. В случай, че обменният курс се завиши или намали с 5 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.

Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане и/или превозвача, както и на размера на летищните такси, като клиентите ще бъдат своевременно информирани!

Минимален брой участници: 30 души. Срок за уведомление на недостигнат брой: 30 дни преди дата на отпътуване!

Вид изполвани транспортни средства: 
Самолет
Автобус

Начин на плащане:
Депозит в размер на 50% от сумата на човек
Доплащане до 30 дни преди заминаването
Плащането се извършва в офис на ТО или по банков път!

„Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” на ЗД Евроинс АД, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

Общи условия на застраховка „Помощ при пътуване в чужбина”
Информация и общи условия за застраховка "Отмяна на пътуване" със ЗД "Евроинс".

Забележки:
• Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лева спрямо долара 1 USD = 1.80 лева. В случай, че обменният курс се завиши или намали с 5 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.

Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане и/или превозвача, както и на размера на летищните такси, като клиентите ще бъдат своевременно информирани!

Цената включва:

  • Самолетен билет София – Дубай - София с включени летищни такси с WIZZ AIR
  • Една бройка малък салонен багаж до 10 кг с размер 42x32x25см на борда на
  • самолета
  • Чекиран багаж 32 кг.
  • Всички трансфери по програмата
  • 3 нощувки със закуски в Абу Даби в хотел Jannah Burj Al Sarab 4*+
  • 4 нощувки със закуски в Дубай в хотел Park Inn By Radisson 3*SUP
  • Полудневна екскурзия в Абу Даби с екскурзовод на Български език
  • Полудневна обиколка Модерен Дубай с екскурзовод на Български език
  • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро на
  • ЗД "Евроинс" АД
  • Водач от България по време на цялото пътуване и целия престой
  • Обслужване на български език по време на престоя в Дубай

Цената не включва:

  • Допълнителни екскурзии
  • Лични разходи
  • Застраховка отказ от пътуване. Застраховката се сключва в деня на подписване на
  • договора и заплащане на депозит
  • Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от
  • туриста
  • при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер по:
  • Park Inn By Radisson 3* SUP - AED 20
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.


ЕТИКЕТИ:
дубай, шаржа, ниски цени за дубай, ekskurzii do dubai, почивка в дубай, чартърен полет до дубай, самолетна почивка, pochivka 2013, оае, гореща оферта, обединени арабски емирства, оферта, pochivki dubai, ekskurzii dubai, ексурзии, dubai, sharjah, niski ceni za dubai, obedineni arabski emirstva, oae, charturen polet do dubai, goreshta oferta, бурж ал араб, бурж халифа, мол дубай, емирейтс мол, абу даби, джамия, шейх зайед, джумейра, палм джумейра, изкуствен остров, булевард шейх зайед, плаж, на море в дубай, лято 2013, лято 2013 в дубай, коктейл, коктейл в бурж ал араб, сафари, сафари в пустиня, марина мол, формула 1, традиционно селище, емирейтс палас, бедуини, бедуински лагер, камили, яздене на камили, арабска галера, вечеря, вечеря на арабска галера, вечеря в бурж ал араб, burj al arab, burj khalifa, dubai mall, emirates mall, abu dabi, djamiq, sheih zaied, jumeirah, palm jumeirah, the palm jumeirah, sheikh zayed road, яхта, вип дубай, qhta, vip dubai, safari, kamila, safari v pustinq, heritage village, beduini, beduinski lager, marina mall, kokteil v burj al arab, skyview bar, al iwan, vecherq v burj al arab, formula 1, ferrari world, yas island, dubai marina, jumeirah beach residence, zlaten dubai, dubai 55+, dream palace, belvedere court, златен дубай, дубай 55+
ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa