Вашата оценка
ДУБАЙ - ПЕРЛАТА НА ОРИЕНТА 5 НОЩУВКИ! 24.10.21

ДУБАЙ - ПЕРЛАТА НА ОРИЕНТА 5 НОЩУВКИ! 24.10.21

6 дни / 5 нощувки

Вид транспорт: Самолетни



Изберете хотели за резервация по програмата:

Описание

Ден 1
Среща на летище София / Терминал 2 с водача на групата. Полет за Дубай в 15:30 ч. с авиокомпания България Ер. Пристигане на летище Дубай в 21:30 ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер и настаняване в избрания хотел. Нощувка.
 
Ден 2:
Полудневен тур на нов Дубай на Български език с включено посещение на Рамката по време на тура с последна спирка Дубай мол ( включено в пакетната цена)
Турът има за цел да ви запознае с арабската култура и да ви покаже най-известните забележителности на Дубай, които в продължение на 30 години да се строили в пустинята. Обиколката ще ви върне назад във времето и ще ви покаже как са живели местните, ще ви запознае с невероятните нови проекти, превърнали града в един от водещите туристически и бизнес центрове. След среща с екскурзовода в лобито на хотела, обиколката ще започне от Дубай Марина - свободно време за снимки, където можете да видите и най-усуканата сграда в света Cayan Tower. Следващата ни спирка ще бъде „8-мото чудо на света“, най-големият изкуствен остров в света: Палм Джумейра. Ще научите интересни факти от строителството на острова, преди да стигнете до най-новата и популярна спирка „The Pointe“, която предлага най-добрата гледка към хотел Atlantis the Palm. След като направим снимки, ще продължим към „арабската Венеция“ или Мадинат Джумейра: красив комплекс в арабски стил с 3 хотела, различни ресторанти, безистени с арабски шалове, сувенири и арабски масла. Време за разходка и кафе. Преминавайки през квартал Джумейра, където живеят местните, се отправяме към Рамката ( Dubai Frame). Издигайки се на 150м. височина, ще се изкачите до върха с панорамен асансьор. От там ще имате възможност да видите от едната страна старата част на града, а от другата - новата. На слизане ще видите кратко филмче как местните си представят бъдещето в Емирствата. Последната ни спирка ще бъде Dubai Mall ( към момента най-големият мол в света с над 1200 магазина! Тук нашата обзорна обиколка приключва.
По желание, (без трансфер на връщане):
  • 15.00: Качване на Бурж Кхалифа по светло: 45евро/88 лв. на човек
  • 17.00: Качване на Бурж Кхалифа на залез: 65 евро/127 лв. на човек
  • 20.00: Качване на Бурж Кхалифа по тъмно:50 евро /98 лв. на човек
  • Посещение на аквариума в Дубай Мол: 35 евро/69 лв. на човек
  • Комбо Аквариум+Бурж Кхалифа: 65 евро/127 лв. на човек
  • 19.30: Вечеря с гледка към фонтаните (По желание: 45 евро/ 88 лв. на човек)
  • 19.30: Резервация за ресторант на известен шеф-готвач
  • Частни луксозни трансфери с Lexus ES350 или подобен за двама (По желание: 40 евро/78 лв. на посока)
 
Ден 3:
Закуска. Свободно време за плаж и развлечение или възможност за
допълнителна екскурзия:
Целодневен тур на Абу Даби* на Български език с включено посещение на двореца на Шейха ( 80 евро /157 лв. на човек, при 10 човека, 60 евро/118 лв. на човек, при 20 човека)
*Забележка! Екскурзията ще бъде осъществена, в случай че  емирство Абу Даби позволява посещение от туристи към датата на пътуване!
Круиз с арабска галера по Дубай Марина с трансфери и вечеря - Цена: 65 евро/127 лв. на човек
Круиз с луксозна яхта по Дубай Марина с трансфери и вечеря от 5* хотел Цена: 80 евро  /157 лв. на човек
 
Ден 4:
Закуска. Свободно време за плаж и развлечение или възможност за
допълнителна екскурзия:
Miracle Garden - Посещение на най-голямата градина с естествени цветя в света: Билет + трансфер + гид: 40 евро/78 лв. на човек
 
Джип Сафари в пустинята с трансфери и вечеря : 60 евро/118 лв. на човек
 
Ден 5:
Закуска. Свободно време за плаж и развлечение или възможност за
допълнителна екскурзия:
 Арабска приказка (Тур на стария Дубай) със свободно време на пазарите,   обяд в традиционен ресторант и БОНУС посещение на музея на кафето и чаша кафе: 55 евро /108 лв. на човек
Тур на Палмата, с посещение на The View, Shopping avenue в Атлантис ,наблюдаване на залеза от най-западната част на Палмата (с гледка към цялата Марина) и фото спирка към Бурж Ал Араб, с последна спирка The Pointe - 60 евро/118 лв. на човек при 10 човека, 55 евро/108 лв. на човек при 20 човека
Вечеря в The Pointe в ресторант с гледка към най-големите фонтани в света, без трансфери: 40 евро/78 лв. на човек)
 
Ден 6:
Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Дубай за полет до София в 22:30 ч. Пристигане на летището в София в 02:15 ч.
 
Начин на плащане
  1. Записването се извършва срещу внесено предплащане в размер на 200 лв. от цената на организираното пътуване в лева;
  2. До 45 дни преди Тръгване         800.00BGN  на човек
  3. До 30 дни преди Тръгване         100% на пълната цена на организираното пътуване в лева;
 
 
Такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на следните такси за прекратяване:
1. От деня, следващ деня на подписване на договора до 65 календарни дни преди датата на отпътуване  - такса в размер на 100 лв. на турист, (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети и анулационните срокове за хотелско настаняване);
2. Прекратяване от 64 до 45 дни преди датата на отпътуване – таксата за прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
3. Прекратяване от 44 до 30 дни преди датата на отпътуване таксата за прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
4. Прекратяване под 30 дни до датата на отпътуване таксата  за прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева.
 
Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане и на реда на провеждане на екскурзиите.
 
 
Вид използван транспорт:
Самолет
Автобус
 
Забележки:
  • Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лева спрямо долара 1 USD = 1.65 лева. В случай, че обменният курс се завиши или намали с 5 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.
  • Моля да имате в предвид, че някои от хотелите в Дубай при пристигане изискват депозит за услуги в хотела - мини бар, спа, бар, ресторанти. Ако депозита не бъде използван се възстановява. Плащането може да стане в брой или с кредитна карта.
  • При желание от страна  на клиентите, могат да се приспаднат от пакетната цена сумите за ПСР теста и застраховката „Отмяна на пътуване“.
  • Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията – 20. Срок за уведомление за недостигнат брой: 20 дни преди датата на отпътуване
  • При промяна цените на входните такси за обектите и ресторантите, същата ще бъде променена и прекалкулирана.
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛИТЕ ПО ПРОГРАМА:
Ibis Al Barsha 3* Реновиран декември 2020 г., хотел Ibis Al Barsha 3* предлага модерен дизайн и приятна обстановка. Намира се в район Ал Барша, на булевард Шейх Зайед, на пешеходно разстояние от метростанция. Около хотела има много заведения за хранене, кафенета, супермаркети, аутлети и аптеки. Стаите са модерно обзаведени, а ресторантът за закуска предлага интернационална кухня.
Novotel Al Barsha 4* Хотелът е разположен в район Ал Барша, в непосредствена близост то метростанция, заведения за хранене, супермаркети и аптеки. Mall of the Emirates е само на една спирка с метрото или около 15 мин. пеша. Хотелът предлага безплатен WiFi, закуска на шведска маса, открит плувен басейн, фитнес център, спа център,бар. Стаите са модерно обзаведени, с климатик, бюро, безплатни тоалетни принадлежности, телевизор.
Rose Park 4*
 
Хотелът е разположен в район Ал Барша, непосредствено пред метростанция. Около хотела можете да намерите разнообразие от заведения за хранене, супермаркети и магазини за дрехи. Стаите в хотела са просторни, модерно обзаведени. На разположение на гостите е плувен басейн с гледка към Бурж Ал Араб.
Millennium Place Marina 4* Хотелът се намира в известния район Дубай Марина, само на 10 минути пеша от плажа! В близост до хотела е и метростанция DMCC Metro Station 1. Millenium Place Marina  е модерно обзаведен, предлага на гостите безплатен WIFI, открит плувен басейн, закуска на бюфет, фитнес център. Крайбрежната алея The Walk at JBR е на 1 км от Millennium Place Dubai Marina.
 
 
„Отмяна на пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” на ЗД «Евроинс”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.
 
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100003271 на ЗК „ЛЕВ ИНС” АД.
 

Цената включва:

  • Самолетен билет София – Дубай - София с включени летищни такси с България Ер
  • Една бройка салонен багаж до 7 кг. с размер 56/45/25см на борда на самолета
  • Чекиран багаж 20 кг.
  • Трансфер летище - хотел - летище
  • 5 нощувки със закуски в избрания от вас хотел
  • Обзорна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език
  • Включено посещение на Рамката (Dubai Frame) по време на обзорната обиколка
  • БОНУС! Вечеря в хотела в деня на пристигане
  • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро на ЗД “Евроинс” ( включено лечение на Коронавирус, при евентуално заболяване по време на пътуването до лимита на отговорност)
  • ДДС
  • Водач от България по време на цялото пътуване и целия престой
  • Обслужване на български език по време на престоя в Дубай

Цената не включва:

  • Допълнителни екскурзии
  • Кетъринг по време на полета
  • PCR тест
  • Лични разходи
  • Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер по: за Хотели 3* - AED 10; Хотели 4* - AED 15; за Хотели 5* - AED 20
  • Застраховка „Отмяна на пътуване“ със ЗД „Евроинс“ ( застраховката покрива и евентуално заболяване от коронавирус)
  • Доплащане за медицинска застраховка за туристи от 64 до 74 години – 16 лв.
  • Доплащане за медицинска застраховка за туристи над 74 години – 26 лв. (туристи над 74г се застраховат при различни условия, възможно е застрахователната компания да изисква попълване на здравна декларация)
  • Цената за дете е валидна, когато детето не ползва доп. легло, а спи в това на родителите му.
  • Застраховка „Отмяна на пътуване“ , която покрива коронавирус
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.


ЕТИКЕТИ:
дубай, шаржа, ниски цени за дубай, ekskurzii do dubai, почивка в дубай, чартърен полет до дубай, самолетна почивка, pochivka 2013, оае, гореща оферта, обединени арабски емирства, оферта, pochivki dubai, ekskurzii dubai, ексурзии, dubai, sharjah, niski ceni za dubai, obedineni arabski emirstva, oae, charturen polet do dubai, goreshta oferta, бурж ал араб, бурж халифа, мол дубай, емирейтс мол, абу даби, джамия, шейх зайед, джумейра, палм джумейра, изкуствен остров, булевард шейх зайед, плаж, на море в дубай, коктейл, коктейл в бурж ал араб, сафари, сафари в пустиня, марина мол, формула 1, традиционно селище, емирейтс палас, бедуини, бедуински лагер, камили, яздене на камили, арабска галера, вечеря, вечеря на арабска галера, вечеря в бурж ал араб, burj al arab, burj khalifa, dubai mall, emirates mall, abu dabi, djamiq, sheih zaied, jumeirah, palm jumeirah, the palm jumeirah, sheikh zayed road, яхта, вип дубай, qhta, vip dubai, safari, kamila, safari v pustinq, heritage village, beduini, beduinski lager, marina mall, kokteil v burj al arab, skyview bar, al iwan, vecherq v burj al arab, formula 1, ferrari world, yas island, dubai marina, jumeirah beach residence, zlaten dubai, dubai 55+, dream palace, belvedere court, златен дубай, дубай 55+
ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa