Вашата оценка

STOP SALE! SHOPPING ФЕСТИВАЛ В ДУБАЙ - 4 НОЩУВКИ

5 дни / 4 нощувки

Вид транспорт: Самолетни



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

4 НОЩУВКИ + ЦЕЛОДНЕВЕН ШОПИНГ ТУР В ДУБАЙ ДАТА: 24.01.2017 – 28.01.2017 – ПОЛЕТ С WIZZ AIR

Описание

Ден 1   
Среща на летище София / Терминал 1 с водача на групата. Полет за Дубай в 13:55 ч. с авиокомпания WIZZ AIR. Пристигане на летище Дубай – Al Maktoum в 20:50 ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер и настаняване в избраният хотел. Нощувка.
Ден 2 
Закуска. Целодневен шопинг тур в Дубай – Организиран целодневен шопинг тур с посещение на Аутлет Мол (Outlet Mall ); Мирдиф Сити център (Mirdiff City center); Глобал Вилидж (GlobalVillage)
Нощувка.

Ден 3 
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: Абу Даби – 55 евро (целодневна с екскурзовод на български език). Абу Даби - столицата на емирствата, която ще ни омае със спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. На влизане в града се откроява бялата джамия „Шейх Зайед”- снимки  отвън  и влизане вътре. Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия  град. Пътят ни минава и покрай луксозния хотел Emirates Palace (фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил.  На връщане посещаваме Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1 (не е включено посещение на пистата) и дом на уникалния комплекс Ferrari World. Свободно време около за обяд или шопинг в най-новия мол Яс (Yas Mall). По време на посещението на джамията Шейх Зайед има изискване за облеклото за мъжете и жените.
 
Допълнителна екскурзия: Бурж Кхалифа и Дубай Мол - заявява се и се заплща преди тръгване – 55 евро (часът на тръгване може да бъде променен, в зависимост от часа на посещение на обсерваторията). Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. (Продължителност около 4 часа).Нощувка.

Ден 4 
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: ВИП Дубай с яхта – 55 евро (2 часа на яхтата) Мин.15 човека
Забележка: необходими са задгранични паспорти при провеждането на тура.
Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина (Dubai Marina), Джумейра Бийч Резиденс (Jumeirah Beach Residence), изкуствения остров The Palm Jumeirah и луксозния хотел Burj al Arab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината.
Допълнителна екскурзия: Сафари в пустинята – 60 евро с включена вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, яздене на камила, наргиле, рисуване с къна и програма. Едно екстремно забавление сред залязващото слънце над пясъчните дюни. Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени. За деца до 6 год, сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие. Нощувка.
Ден 5 
Закуска. Свободно време.
Допълнителна екскурзия: Градините на Дубай - 30 евро с включен транспорт и входна такса. Престой в градините 2 часа. Посетете най-големите вертикални градини в света с над 45 млн.цветя.
Трансфер до летище Al Maktoum - Дубай за полет до София в 21:25ч.Пристигане на летището в София в 00:55 ч. на следващият ден.


 
 
ДАТА:  24.01. – 28.01.2017 НЯМА МЕСТА!!!
Хотел На човек в двойна стая На човек в единична стая Доп. легло в стая с двама възрастни Дете в стая с двама възрастни Дете в стая с двама възрастни
Ibis One Central 3* 590€/1154 лв 735€/1438 лв N/A N/A N/A
Emirates Grand Hotel 4* 680€/1330 лв 885€/1730 лв 640€/1251 лв 480€/938 лв (2-5,99г) без легло 515€/1008 лв (6-11,99г) с легло
 
 
 
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛИТЕ ПО ПРОГРАМА:
Ibis One Central 3* Новооткрит хотел през януари 2016 г. Намира се до булевард Шейх Зайед. На 5 минути пешеходно разстояние до метроспирка World Trade Centre. Хотелът се намира в близост до Бурж Халифа, Dubai Mall и Джумейра Бийч. Безплатен Wi-Fi. Хотела предлага за гостите си ежедневно безплатен транспорт до плажа, Dubai Mall и Mall of the Emirates.
Emirates Grand Hotel 4* Emirates Grand Hotel се намира на Sheikh Zayed Road и е удобно разположен на 5 минути пешеходно разстояние от метростанция Financial Centre. В близост е и Търговски център Dubai Mall и небостъргачът Бурдж Халифа.

Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лева спрямо долара 1 USD = 1.75 лева. В случай, че обменният курс се завиши или намали с 5 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.
 
Условия за записване:
Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването.
Депозит в размер на 50% от сумата на човек.
Доплащане до 30 дни преди заминаването.
 
Анулация:
В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:
до 60 дни преди датата на отпътуване: без неустойка
от 59 дни до 31 дни-депозита
от 30 до 0 дни: 100 % от целия договор
Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане.

Забележки:
  • Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лева спрямо долара 1 USD = 1.75 лева. В случай, че обменният курс се завиши или намали с 5 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.
  • При промяна цените на входните такси за обектите и ресторантите, същата ще бъде променена и прекалкулирана.
Минимален брой за осъществяване на програмата – 30 човека
Срок за уведомление: 30 дни преди заминаване 

Необходими документи: международен паспорт с мин. валидност 6 месеца от датата на пътуване. За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители! Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации.

Вид изполвани транспортни средства: 
Самолет
Автобус

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ
 
БУРЖ КХАЛИФА И ДУБАЙ МОЛ – 55 евро / 108 лв., дете до 12 г – 45 евро / 88 лв. Заявява се и се заплаща в България.
Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. (Продължителност 4 часа) Заявява се и се заплаща в България.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела; Билет за достъп до обсерваторията на Burj Khalifa; Разходка в Dubai Mall - аквариума, ледената пързалка и танцуващите фонтани.
 
САФАРИ В ПУСТИНЯТА – 60 евро / 118 лв.,  дете до 12 г – 45 евро / 88 лв.
Начало: 15:00 ч.  Тръгване от лагера около 20:00. Връщане в хотела около 21:00ч.
Ако желаете да се позабавлявате, това е възможността, която вие не трябва да пропуснете! Желанието ви ще ви отведе в мистичната пустиня, за да изпитате нещо, което никога няма да забравите. Оставяйки блъсканицата и суматоха на града, водачът ви ще се отправи към вълнуващото пътешествие сред заоблените пясъчни дюни в дълбокото сърце на пустинята. Ще спрем сред големите дюни, за да се насладим на девствената красота на арабската пустиня и на опияняващото слънце. След залез, пристигаме в бедуинския лагер, където ще бъде сервирана вечерята. Вечерта ще завърши с изпълнението на арабски танци.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, Сърфиране по дюните, Яздене на камили, Временна татуировка с къна, Наргилета, Безалкохолни напитки, кафе и чай, Вечеря на шведска маса, Арабски танци. Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени. За деца до 6 год, сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие.  
 
АБУ ДАБИ - ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ - 55 евро / 108 лв.,  дете до 12 г – 45 евро / 88 лв. (мин. 6 човека)
Тръгване: 08:30 ч. Връщане в хотела: 18:00 ч. Столицата на ОАЕ е известна с безкрайните петролни богатства и луксозни сгради. Необходими са ни около 90 мин, за да стигнем от Дубай. По пътя минаваме покрай безкрайни пясъчни дюни и няколко „зелени пояса”, инициатива на основателя на ОАЕ Н.В. Шейх Зайед. Пристигайки в Абу Даби, ще се отправим към крайбрежната улица, където ще ни омае спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Пътят ни минава и покрай луксозния хотел Emirates Palace (фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил.  На връщане посещаваме Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1 (не е включено посещение на пистата) и дом на уникалния комплекс Ferrari World. Свободно време около 1,5 часа за обяд или шопинг в най-новия мол Яс (Yas Mall) или за желаещите да посетят тематичния атракционен парк Ferrari World (билетите за парка не са включени в цената на тура). По време на посещението на джамията Шейх Зайед има изискване за облеклото за мъжете и жените.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, Екскурзовод по програмата
 
ВИП ДУБАЙ С ЯХТА - 55 евро / 108 лв., дете до 12 г – 50 евро / 98 лв. (мин.15 човека)  
Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина (Dubai Marina), Джумейра Бийч Резиденс (Jumeirah Beach Residence), изкуствения остров The Palm Jumeirah и луксозния хотел Burj al Arab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината. Продължителност: 4 часа (2 часа от тях с яхта) Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, Разходка с яхта по маршрута, Освежителни напитки на борда на яхтата
 
MIRACLE GARDENS - 30 евро / 59 лв., дете до 12 г – 30 евро / 59 лв.
С автобус ще се отправим към уникалната цветна градина Miracle Gardens- eдна от най-големите цветни градини в света с над 45 милиона цъфнали цветя. Записана в книгата на рекордите на Гинес за най-дълга стена от цветя, а през Март 2013 е обявена за най-голямата вертикална цветна градина. Там ще има свободно време за снимки, разходка, дребни покупки или пълноценна почивка в многобройните кафенета. Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела
 

Цената включва:

  • Самолетен билет София – Дубай - София с включени летищни такси с WIZZ AIR
  • Една бройка салонен багаж до 10 кг с размер 42x32x25 см на борда на самолета
  • Чекиран багаж 23 кг.
  • Трансфер летище-хотел-летище
  • 4 нощувки със закуски в избраният хотел
  • Организиран целодневен шопинг тур в Дубай
  • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро.
  • Водач от България по време на цялото пътуване и целия престой
  • Обслужване на български език по време на престоя в Дубай

Цената не включва:

  • Допълнителни екскурзии
  • Лични разходи
  • Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от
  • туриста
  • при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер по:
  • Ibis One Central 3* AED 10
  • Emirates Grand Hotel 4* AED 20
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.


ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa