Вашата оценка
ОРГАНИЗИРАНИ ПОЧИВКИ НА ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ - ЛЯТО 2020 - автобусна почивка

ОРГАНИЗИРАНИ ПОЧИВКИ НА ХАЛКИДИКИ - СИТОНИЯ - ЛЯТО 2020 - автобусна почивка

8 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Автобусни



Организирани почивки до Халкидики - Ситония - 8 дни / 7 нощувки, автобусна програма

Изберете хотели за резервация по програмата:

Описание

ВСЯКА СЪБОТА С ТРЪГВАНЕ И ОТ ПЛОВДИВ !!!
Трансфери извън София
 
Град Място на тръгване Час на тръгване Цена за доплащане
Пловдив OMV – до х-л Санкт Петербург 3:30 часа 10.00 лв.
Пазарджик SHELL – на магистралата 3:50 – 4:00часа 10.00 лв.

- При записани 4 и над 4 туриста от Пазарджик – превозното средство ще влезе в града, ако са по-малко остава обявената спирка на магистралата;

Начин на плащане: Депозит 30% при сключване на договор, доплащане – 30 дни преди дата на отпътуване.

На желаещите да пътуват със собствен транспорт от сумата им се приспадат 59 лв. Туристи, пътуващи самостоятелно, не ползват застраховка.

Допълнителна информация:

Совалката стартира от дата 26.05.2018 /събота – събота / до дата 22.09.2018 – последен курс. Тръгване от София в 6:00 часа от паркинга пред „Стадион Васил Левски”. От другите населени места – по описание посочено в таблицата по долу. Винаги се предоставя телефон на водача, който да бъде предаден на клиентите за обратна връзка. Обратното връщане става в определен и предварително обявен в транспортното средство ориентировъчен час, освен ако последното не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата организатор. Дори и при пристигане на превозното средство по-рано - този час се спазва и туристите изчакват. Пътуването се осъществява при минимум 10 пълноплащащи туриста. Ако няма необходимия минимум туроператорът предлага: 1. Друга дата; 2. Друг ръкав на Халкидически п-ов или 3. Връщане на сумата. Срокът за информиране на туристите е 20 дни преди датата на отпътуване.

Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартните такси за прекратяване:
 1/ от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни преди датата на тръгване за самолетните програми - такса в размер на 100лв. на турист, а до 30 календарни дни преди датата на първа услуга за всички останали резервации (автобусни и със собствен транспорт) – 25 лв. на турист.  
 2/ от 59 до 30 календарни дни преди датата на тръгване за самолетните програми и от 29 до 10 календарни дни преди датата на първа услуга за всички останали резервации-100% от внесения депозит.
 3/ от 29 до 14 календарни дни преди датата на тръгване за самолетните програми и от 9 до 5 календарни дни преди датата на първа услуга за всички останали резервации-75% от общата цена на туристическия пакет.
 4/ под 14 дни календарни дни за самолетните програми и под 5 дни за всички останали резервации-100% от общата цена на туристическия пакет.

Пътуването Е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност.

почивки в гърция

Цената включва:

  • Транспорт в двете посоки,
  • 7 нощувки със закуски и вечери на блок-маса
  • медицинска застраховка

Цената не включва:

  • туристическа такса от 0,50 до 4 ? на стая на вечер, която се заплаща на място в
  • хотела.
  • Разходи от личен характер
  • Допълнителни екскурзии или мероприятия извън описаното в програмата
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.


ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa