Вашата оценка

Олимпийска ривиера Лято 2017, всяка събота от 03.06 до 09.09, автобусна програма

8 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Автобусни



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

Олимпийска Ривиера - 8 дни / 7 нощувки - автобусна програма

Описание

Почивка на Олимпийска Ривиера с автобус за Лято 2017
Дати на отпътуване: Всяка събота от 03.06.17 до 09.09.17 (включително)

Гърция отново Ви очаква със синьото море, горещото слънце и страхотни плажове ! Програмата ни с автобус за Лято 2017 на Олимпийска Ривиера предлага голям избор от хотели и база на изхранване. Цените са пакетни за 7 нощувки в лева на помещение. Транспортът е по маршрут София - Олимпийска Ривиера - София.

 

Описание на програмата:

Първи ден (събота):  Отпътуване от София в 06:00 ч. от стадион "Васил Левски". Пристигане на Олимпийска ривиера в ранния следобяд. Настаняване. Вечеря (за хотелите на база полупансион и All inclusive). Нощувка.
Втори ден (неделя) - Седми ден (петък): Закуска. Обяд (за хотелите на база All inclusive). Свободно време. Възможност за допълнителна екскурзия.* Вечеря (за хотелите на база полупансион и All inclusive). Нощувка.
Осми ден (събота): Закуска. Отпътуване за България и пристигане в София вечерта. Обратното връщане става в определен и предварително обявен час, освен ако автобусът не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата.

Възможност за отпътуване от град Пловдив - 25 лв. на човек в двете посоки.

 

Програмата се провежда при минимум 40 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 10 дни преди датата на отпътуване.



Необходими документи:

Допълнителна информация:

  • Указаните възрастови граници за деца са за НЕНАВЪРШЕНИ съответни години.
  • Необходими данни за резервация: Три имена, ЕГН и номер на документа, с който ще пътуват (лична карта или международен паспорт).
  • Необходими документи за пътуване: валидна лична карта или международен паспорт.
  • Условия за пътуване на деца: Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт или лична карта, ако имат такава. Ако децата пътуват само с 1 родител е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО представянето на нотариално заверена декларация от непътуващият родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
  • Туристическата агенция не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им е отказан достъп до Гърция поради: забрана за напускане на България, невалидни (забравени) документи, други НЕзависещи от туроператора причини.
  • Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване в Република Гърция.
  • Начин на плащане: в брой или по банка. При резервация се заплаща 30% от пакетната цена. Доплащане до 100%  – до 15 дни преди датата на отпътуване.                                  

 

Обща информация за пътуването:

  • Трансферът до и от Олимпийска ривиера се извършва на совалков принцип, т.е. автобусът минава през няколко хотела и на отиване и на връщане, следователно се налага изчакване от страна на туристите.
  • Деца 02 до 12 години ползват седалка, но по закон превозвачът и туристическата агенция не са длъжни да подсигурят детско столче.
  • Големината на автобуса зависи от броя на туристите. Информация за вида, марката и номера на автобуса се дава в четвъртък след обяд или най-късно в петък преди обяд. Местата се научават в момента на тръгване на автобуса. Не винаги автобусите на отиване и на връщане са еднакви и за това местата са определени само на отиване. При връщането водачът на автобуса настанява туристите според маршрута на автобуса. Връщането става в приблизително определен час даден от водача на автобуса или от представителя на място. (В случай, че автобусът закъснее, молим за търпение и разбиране от страна на туристите).
  • Автобусът не спира на супермаркети!
  • Туристите, които тръгват от София се взимат и оставят само на стадион "Васил Левски", междинни спирки в София НЕ СЕ ПРАВЯТ.
  • Настаняването в хотелите става след 14.00 ч. Освобождаването на стаите става до 12.00 ч. най-късно.
  • При настаняване в хотела или при отпътуване към България понякога се налага автобусът да спре на известно разстояние от хотела, поради тесните улици и тяхната трудна достъпност през оживения летен сезон. Това може да наложи туристите да пренесат багажа си самостоятелно до/ от хотела.

Цената включва:

  • трансфер по маршрута София - Олимпийска ривиера - София
  • 7 нощувки в избрания хотел със съответната база изхранване
  • медицинска застраховка с покритие 10000 евро

Цената не включва:

  • екскурзии по желание
  • разходи от личен характер
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100005082 от 11.04.2024 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.


ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa