Вашата оценка
СЛЪНЧЕВА НОВА ГОДИНА В ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА

СЛЪНЧЕВА НОВА ГОДИНА В ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА

10 дни / 8 нощувки

Вид транспорт: Самолетни



Самолетна програма 10 дни/ 8 нощувки - с директен чартърен полет от Мадрид до Пунта Кана

Изберете хотели за резервация по програмата:

Описание

Програма:
 
Ден 1 (29.12.2017) София-Мадрид
Отпътуване от София за Мадрид. Пристигане в Мадрид и трансфер до хотела. Нощувка.
 
Ден 2 (30.12.2017) Мадрид - Пунта Кана
Закуска. Траснфер до летището за директен чартърен полет за Пунта Кана в 15:55 ч. Пристигане в Пунта Кана в 19:45 ч. Посрещане от представител на фирмата партньор, говорещ български език. Трансфер до избрания от Вас хотел. Свободно време за почивка. Нощувка.

Ден 3 (31.12.2017) Плая Баваро - Честита Нова година!
Свободно време за плаж или разглеждане на курорта. Възможност за допълнителни екскурзии - водни спортове, водни атракции в аква парка Manatí Park, условия за голф и активен нощен живот. Новогодишна вечеря - цена на запитване. Нощувка.

Ден 4 (01.01.2018) Плая Баваро
През този ден може да се насладите на красивата плажна ивица или да оползотворите деня с допълнителни екскурзии. Нощувка.

Ден 5 (02.01.2018) Плая Баваро
Възможност за седемчасов преход с кон през девствената пустош на местността, за опознаване на множество миниатюрни селища, до водопадите Салто Алто. Преходът се осъществява с опитни инструктури, които ще ви покажат най-добрите места, на които да опитате вкусни специалитети и традиционни музикални изпълнения. Нощувка.

Ден 6 (03.01.2018) Плая Баваро
Възможност за гмуркане в пещерите край кораловите рифове до брега, за водни ски и сърф или за разходка с корабче. Минералните извори в Пунта Кана ще ви заредят със свежест, прохлада и лечебна сила. Районът е богат на сладководни заливи. Нощувка

Ден 7 (04.01.2018) Плая Баваро
Ако сте любители на високите скорости и адреналина, е време за разходка по плажната ивица с ATV 4x4 (превозно средство тип бъги). Свободно време за плаж. Нощувка

Ден 8 (05.01.2018) Плая Баваро
През този ден може да се насладите на вашето свободно време или при желание да отидете на някои от екскурзиите, предлагани на място. Нощувка.

Ден 9 (06.01.2018) Пунта Кана - Мадрид
Свободно време. Трансфер до летището и полет до Мадрид в 21:15.

Ден 10 (07.01.2018) Мадрид-София
Пристигане в Мадрид в 10:25 и трансфер до хотела. Полет за София.


*Забележка
За датата на тръгване се налага нощувка в Мадрид на отиване.
 
 
ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ:
 
Заминаване – София (SOF) >> Мадрид (MAD)
29.12.2017 Полет
W6 4401
Заминава София (SOF) в 17:50 ч.
Пристига в Мадрид, Испания (MAD) в 20:40 ч.
Заминаване - Мадрид (MAD) >> Пунта Кана (PUJ)
30.12.2017 Полет
EVE 801
Заминава Mадрид (MAD) в 15:55 ч.
Пристига Пунта Кана, Доминиканска република (PUJ) в 19:45 ч.
 
 
Връщане – Пунта Кана (PUJ) >> Мадрид (MAD)
06.01.2018 Полет
EVE 802
Заминава Пунта Кана (PUJ) в 21:15 ч.
Пристига Мадрид (MAD) в 10:25 ч. +1
 
Връщане – Мадрид (MAD) >> София (SOF)
07.01.2018 Полет
W6 4402
Заминава Мадрид (MAD) в 21:20 ч.
Пристига в София (SOF) в 01:55 ч.

Забележка: Часовете на полетите се препотвърждават седмица преди пътуването!
Важно: За датата се налага нощувка в Мадрид на отиване.
 
Начин на плащане: депозит 50% от пакетната цена при записване; доплащане до 45 работни дни преди датата на отпътуване!
 
Необходими документи: копие на международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на екскурзията, за деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители!
 
Срокове за анулации и неустойки:
До 60 работни дни от датата на заминаване – без неустойка
От 59 работни дни до 21 дни – 50% от пакетната цена
От 20 работни дни до деня на отпътуване – 100% от пакетната цена
 
Административни разходи: тотална промяна (промяна имената на резервацията, промяна на дестинацията, както и датите на пътуване или промяна на вида продажба) и отмяна на пътуването, се прилагат в зависимост от изминалото време от създаването на резервацията, според следната схема:
  • До 72 часа след създаването на резервацията: Без разходи
  • От 72 часа до 7 календарни дни от създаването на резервацията: 60 евро административни разходи;
  • Повече от 7 календарни дни от създаването на резервацията: 120 евро административни разходи
 
Забележка: Туроператора може да предложи самолетен билет по отсечката София-Мадрид-София. Моля да имате предвид, че самолетният билет подлежи на неустойка при анулация. Условията за анулация и/ или промени в билета се проверяват при правенето на резервация, в зависимост от условията на тарифата на авиокомпанията, по която са запазени/ издадени билетите.
Наличните места в хотелите, както и самолетните билети по пакета са на база заявка – потвърждение!
 
Допълнителни екскурзии:

САОНА остров – целодневна, тръгване около 07:00ч., връщане около 18:30ч. Описание: транспортиране от територията на хотела до порта, от където екскурзията продължава с Катамаран. На катамарана има на разположение отворен бар с алкохолни и безалкохолни напитки, анимация: кратка програма от персонала, включване на гостите в танците. Пристигане на острова, обяд, свободно време за плаж. Връщане: бърза моторна лодка, престой в плитък натурален басейн в океана, където гостите могат да се снимат с морските звезди, които се намират там. Пристигане на порта, транспортиране с автобус до шопинг център, хотел.Цена: 73 €/ 143 лв. , VIP 135 €/ 265 лв.. Саона VIP – отделено място на плажа с комфортна мека мебел, към обяда са включени шампанско и омар. Саона хеликоптер - индивидуална до 4-ма човека – цена 490€/ 959 лв. на човек.

КАТАЛИНА остров - целодневна, тръгване около 07:00ч., връщане около 18:30ч. Описание: транспортиране от територията на хотела до порта, от където екскурзията продължава с Катамаран. Транспортирането с катамаран е около 40 мин. Пристигане на остров Каталина, малка закуска, свободно време за плаж, обяд. Анимация през цялото време на острова: Банан, малка лодка, шнорхелинг, където могат да се наблюдават корали и да се хранят многобройни пъстроцветни рибки, обучение в местните танци – бачата, меренге и салса, игри, томбола с награди. Връщане: катамаран, автобус, посещение на Аутос де Чавон – копие на древен римски град от XVI в., действащ амфитеатър, реката където е сниман филма Анаконда II. Могат да се видят именията на Мадона, Хулио Иглесиас и др. известни личности. Посещение на шопинг център, хотел. Цена 135€/ 265 лв.

САМАНА полуостров - целодневна, тръгване около 06:45ч., връщане около 19:00ч. Описание: транспортиране от територията на хотела до порта, от където екскурзията продължава с Катамаран. Преходът с автобус е малко по-дълъг, минава се през вътрешността на страната, където може да се види как живее типичното местно население и голямото разнообразие на флората в Доминикана. Самана – посещение на типично доминиканско ранчо, където може да се опита какао, ром, мамауна, различни видове плодове. Може да бъде разгледана каса типика – къща, в която живеят повечето доминиканци. Посещение на водопадът Ел Лимон. Преходът до него се прави на коне, доминиканска порода малки коне. Минава се през красива местност, всеки клиент има собствен водач, който води неговият кон. Водопадът е придружен с легенда, която гласи, че всеки окъпал се в неговите води, ще се сдобие с богатство, здраве и изобилие в живота си. Включени са безалкохолни напитки и местен ром. Следва обяд и посещение на плаж Бакарди. Свободно време на плажа с включен местен ром и безалкохолни напитки. Бакарди е плажът, където е снимана една от рекламите на ром Бакарди. През м. Февруари ии Март, Самана е мястото, където може да се наблюдава популацията на едрите гърбати китове. Връщане: Катамаран, автобус, хотел. Цена: 189 €/ 370 лв. и VIP 289 €/ 566 лв.. VIP – преходът с автобус е заменен с чартърен полет, където самолетът е 20 местен и лети много бавно и ниско, за да може клиентите да наблюдават прекрасната доминиканска природа от горе.

Делфини – Полудневна екскурзия с два тура в 07:40ч. и 12:30ч. Кратък преход с автобус и катамаран до оградена пространство в океана, където се намират делфини, живеещи във възможно най-близка до естествената си среда. Екскурзията включва – програма с делфини, шнорхелинг и наблюдение на морски котки и скатове, малка бързоходна лодка с екстремно преживяване. Връщане: катамарн, автобус, хотел. 101€/ 198 лв.
Хасиенда – Целодневна. Тръгване около 07:30ч. – връщане около 17:00ч. Транспортиране с автобус и в двете посоки. Включва: разходка с бъги – поларис, конна езда – оглед на природните забележителности в района, сафари, посещение на каса типика, опитва се какао и захарна тръстика, обяд, връщане. Цена: 99 €/ 194 лв.

Санто Доминго – целодневна. Тръгване около 08:00 ч., връщане около 17:00ч. с автобус и в двете посоки. Посещение на музеи, 5D филм – 20 мин., обиколка из града, сградата на президентството от вън, Древен фар, Катедрала и обяд. Свободно време в зона колониал (старата част на града) – магазини, заведения. Цена: 77 €/ 151 лв.
Сафари и плаж Макао – целодневна. Тръгване около 08:00ч., връщане около 17:00 ч. Включва – бъги, посещение на ранчо, конна езда по плажа, обяд и свободно време за плаж, връщане. Тази екскурзия се предлага в няколко варианта, с разлика в бъги, джип или поларис. Цена: 95€, Бъги, без плаж, само с ранчо: 75€/ 147 лв.
Баваро Сплаш – полудневна. Катамаран, шнорхелинг, гмуркане, управление на малка, бързоходна, двуместан лодка. Цена: 109€/ 214 лв.

Секуариум – полудневна. Катамаран, анимация с танци, включен отворен бар с ром и безлкохолни. Шнорхелинг, дълбоко гмуркане с разходка по дъното – наблюдение на корали и различни видове рибки. Свободно време за къпане в натурален плитък басейн в океана. Цена: 105 €/ 206 лв.

Риф Експлорер – полудневна. Включва катамаран, мястото е организирано върху красиво изглеждаща платформа в океана. Включва: масаж, шнорхелинг, кану, гмуркане, ром и безалкохолни напитки. Цена: 139€/ 272 лв.

Коко Бонго – нощен бар с шоу програма. Включва транспорт от и до хотела. Коко Бонго е единствено заведение по рода си, като такова съществува само в Мексико. Програмата: Шоу на 3 нива – подиум в средата, където има програма, падащи от тавана на помещението акробатични изпълнения и фронтална видео стена, където тематично вървят клипове по години и същевременно с това, пред видео стената, артисти в подходящи костюми изпълняват сценария от клипа, който върви в момента. През цялото време, клиентите могат да се забавляват като танцуват или наблюдават шоуто. Включва отворен бар с различни видове алкохол и безалкохолни напитки. Цена: 125€/ 245 лв.

Заблежки:
  • Минимален брой туристи: Няма – индивидуално пътуване. Програмата е гарантирана!
  • Хотелите, които сме избрали за Вас предлагат много добро съотношение качество/цена и са с отлични отзиви.
  • Новогишната вечеря е на запитване според избрания хотел;
  • Екскурзиите подлежат на препотвърждение и има възможност да бъдат в различни дни от предложените – провеждат се на испански/английски, а при интерес екскурзиите могат да бъдат заявени на място и на български – срещу допълнително заплащане; Цените подлежат на препотвърждение;
Необходими документи:
  • Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на пътуването!
  • За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител е нужна нотариална заверка от единия или отдвамата родители!
  • Няма медицински изисквания за имунизации!
Вид използван транспорт:
Самолет
Автобус / лек автомобил
 
„Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” на ЗД Евроинс АД, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяванена дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.
 

Цената включва:

  • Самолетен билет Мадрид-Пунта Кана-Мадрид с включени летищни такси (към дата
  • 10.07.2017);
  • Гала вечеря - в упоменатите хотели
  • 7 нощувки в избрания от вас хотел, на база All inclusive;
  • Трансфер летище Пунта Кана - хотел – летище Пунта Кана;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на ЗД „Евроинс”;

Цената не включва:

  • Самолетен билет София-Мадрид-София – на цена около 200 евро/ 391 лв.;
  • Новогодишна вечеря (на запитване, за хотелите без включена Гала вечеря)
  • 1 нощувка в хотел в близост до летище Мадрид (в посока София-Мадрид) – 40 евро
  • с
  • безплатен шатъл;
  • Туристическа виза (входна такса) за Доминиканската Република (заплаща се на
  • място
  • и се получава
  • при пристигането на летище Пунта Кана) – 20$
  • Изходна такса при напускане на страната (заплаща се на място) – 20$
  • Разходи от личен характер;
  • Евентуално доплащане на горивна такса (начислява се при увеличение на цената
  • на
  • горивата);
  • Допълнителни екскурзии;
  • Застраховка „Отмянана пътуване” със ЗД „Евроинс”;
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.


ЕТИКЕТИ:
почивка в доминикана, екзотична почивка, доминикана, нова година, почивка нова година, нова година в доминикана, екзотична екскурзия, самолетна програма, специална оферта, специална, оферта за доминикана, топ цена, промоция, есен, октомври 2017, чартър, допълнителни екскурзии, водни спортове, летище доминикана, летище пунта кана, почивка пунта кана, плая баваро, почивка плая баваро, мадрид, сафари, плаж макао, баваро сплаш, секуариум, коко бонго, санто доминго, хасиенда, плуване с делфини, полуостров самана, остров каталония, остров саона, catalonia bavaro beach, pochivka v dominikana, ekzotichna pochivka, dominikana, nova godina, pochivka nova godina, nova godina dominikana, ekzotichna ekskurzia, samoletna programa, specialna oferta, specialna oferta za dominikana, top cena, promocia, esen, oktomvri 2017, charter, dopylnitelni ekskurzii, vodni sportove, letishte dominikana, letishte punta cana, pochivka punta cana, playa bavaro, pochivka playa bavaro, madrid, safari, plaj macao, bavaro splash, sekuarium, coco bongo, santo domingo, hacienda, pluvane s delfini, poluostrov samana, ostrov katalonia, ostrov saona riu naiboa, natura park beach eco resort and spa, occidental caribe, occidental punta cana, riu republica, catalonia baravo beach, amresorts sunscape dominican beach punta cana, amresorts sunscape baravo beach punta cana, iberastor dominicana, grand palladium baravo beach resort and spa, grand palladium palace resort spa and casino, riu palace, punta cana, catalonia royal baravo, melia caribe tropical all inclusive beach and gold resort
ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa