Вашата оценка

Нова година 2018 в Кушадасъ от София и Пловдив с автобус от 28.12.2017 с 4 нощувки

6 дни / 4 нощувки

Вид транспорт: Автобусни



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

ОБЯВЕНИТЕ ЦЕНИ СА С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.10.2017

Описание

Програма по дни
 
Програма: Първи ден 28.12.2017
Отпътуване от София в 18:00 ч. от паркинга пред стадион “Васил Левски”, от Шел Пазарджик в 16:45 ч., от Пловдив в 18:00 ч. от OMВ до хотел Санкт Петербург, от Димитровгад в 19:30 ч. от Газпром Димитровград.

Втори ден 29.12.2017 - Пети ден 01.01.2018
Закуска. Свободен ден и възможност за включване в допълнителни екскурзии. Вечеря

Шести ден 02.01.2018
Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване за България в 12.00 часа. Пристигане на следващия ден.

ГРАФИК НА ОТПЪТУВАНЕ:
СОФИЯ 18:00 ч. паркинга пред стадион “Васил Левски”
ПАЗАРДЖИК 19:00 ч. бензиностанция ШЕЛ Пазарджик
ПЛОВДИВ 20:00 ч. бензиностанция ОМВ Санкт Петербург
ДИМИТРОВГРАД 19:15 ч. от бензиностанция Газпром до магистрала Марица

Условия за ранно записване:
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати.
Не се допускат никакви промени при вече направена и платена резервация за ранно записване. При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват.
В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.

Общи условия:
Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
При настаняването в тройни стаи (TRPL; DBL + ex. bed), третото легло е допълнително, тип разтегателно и за него се заплаща по-малко.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни. Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълноплащащи възрастни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само след предварително направена резервация за такава и е възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите е до 12:00 ч. в деня на отпътуване.
В деня на пристигане преди 14:00 ч. и в деня на напускане след 12:00 ч. всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.
Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.

Условия за пътуване:
Минимален брой за осъществяване на пътуването 40 човека
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи 7 дни преди отпътуване.
Начин на плащане: 30 % депозит при записване, доплащане 20 дни преди датата на отпътуване с изключение на резервации направени по ранно записване.
Нобходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
Деца пътуващи с един или без родители, представят нотарилна декларация от единия или двамата родители
Визов режим: няма изисквания за визи.

Цената включва:

  • Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут 4 нощувки в хотел по избор на съответната база на хранене
  • Медицинска застраховка с покритие 5000 евро за лица до 65 години Представител на TA по време на пътуването
  • Обслужване на място на български език от представител на местната фирма партньор
  • Всички пътни и магистрални такси

Цената не включва:

  • Новогодишна гала-вечеря с DJ от България (задължително доплащане)
  • Допълнителни екскурзии
  • Медицинска застраховка за лица от 65 до 75 години - доплащане 5 лв.
  • Медицинска застраховка за лица от 75 години до 80 години - доплащане 10 лв.
  • Застраховка отмяна на пътуване
  • Разходи от личен характер
  • Застраховка " Отмяна на пътуване "
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.


ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa