Вашата оценка

ЗЛАТНА ИСПАНИЯ 55+ И ПРИЯТЕЛИ КОСТА ДЕЛ СОЛ 2016

8 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Самолетни



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

7 нощувки на FB+ с включена 1 екскурзия в Малага

Описание

Маршрут: София – Малага - София

Програма:

1-ви ден: София – Малага

Излитане от летище София с директен полет на АК „България Ер”. Кацане на летище Малага. Посрещане от представителя в Малага. Трансфер и настаняване в хотел Royal al Andaluz 4* или подобен в Торемолинос. Вечеря. Нощувка.
 
2-ри ден: Свободен ден
Закуска. Информационна среща за запознаване с региона, както и с допълнителните екскурзии. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
 
3-ти ден: Гранада
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание еднодневна екскурзия до Гранада (допълнително се заплаща). 
 
4-ти ден: Гибралтар и Стария град на Марбея
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание допълнителна екскурзия до Гибралтар и Марбея (допълнително се  заплаща).
 
5-ти ден: Севиля
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание еднодневна екскурзия до Севиля (допълнително се заплаща).
 
6-ти ден: Танжер
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание еднодневна екскурзия до Танжер (допълнително се заплаща).
 
7-ми ден: Кордоба   
Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.
По желание еднодневна екскурзия до Кордоба (допълнително се заплаща).
 
8-ми ден: Малага – София
Закуска. Свободно време. Обяд. Напускане на хотела. Трансфер до Малага. Панорамна обиколка на града, разглеждане отвън крепостта Гибралфаро, Катедралата и Къщата на Пикасо.  Свободно време в Стария град. Трансфер до летище Малага. Обратен полет до София.

Пакетни цени:
 
Дати EСЕН На човек в двойна стая Дете до 12 г. на нормално легло с двама възр. Трети възрастен на нормално легло Двойна стая за еднично ползване
03.09.2016 - 10.09.2016
STOP SALE
570 евро/1115лв 520 евро/1017 лв 545 евро/1066лв 718 евро/1404лв
17.09.2016 – 24.09.2016
STOP SALE
545 евро/1066лв 495 евро/968 лв 520 евро/1017лв 693 евро/1355лв
24.09.2016 – 01.10.2016
3 места 
540 евро/1056лв 490 евро/958 лв 515 евро/1007лв 688 евро/1346лв
 
Две деца до 12 г. на нормално легло с двама възрастни:
- първо дете – отстъпка 50 евро/98 лв от цената на възрастен
- второ дете – отстъпка 80 евро /156 лв от цената на възрастен

Royal Al Andalus 4*

Местоположение: сред тропическа градина на 300 м от широкия плаж Каруела, на 700 м от центъра на курорта Торемолинос, до автобусна спирка.
Услуги в хотела: ресторант,бар,рецепция – 24 часа,градина,тераса, звукоизолирани стаи,стая за съхранение на багаж,рум сервиз, пералня,стая за игри,билярд,външен басейн, детски басейн, фитнес,дневна и вечерна анимация за деца и възрастни,чадъри и шезлонзи на басейна,наем на автомобили, бизнес зона, безжичен интернет в общите части (5 евро за 24 часа).
В стаите: климатик, минибар, LCD телевизор, сателитна телевизия, сейф, сешоар. Трети турист се настанява на нормално легло.

Допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат в България:

 
  • Гранада – Възрастен: 65 евро / 127 лева; Дете от 4 до 11 г.: 49 евро / 96 лева
Сутринта - отпътуване от хотела. Пристигане в Гранада. Панорамна обиколка на града: квартал Албайсин, мястото на Св.Христофор. Свободно време за самостоятелна разходка. В определен от екскурзовода час се стига с автобус до внушителния дворец Алхамбра. Посещават се “залата на двете сестри” и знаменития “двор на лъвовете”, които ни  преносят в 14 – ти век, Двореца на Карл V и градините на Хенералифе  – лятната резиденция на древните испански крале с много фонтани. Оттук се открива прекрасна гледка към града и Сиера Невада. Свободно време в Гранада за сам.посешение на Катдралата или Кралскат гробница на Католическите крале.Възможност за обяд в район с множество ресторанти с типична кухня (по желание). Отпътуване от Гранада. Връщане в хотела. 
В цената е вкл.:преводач и водач на български език, транспорт, местен екскурзовод, вход в Алхамбра.
 
  • Севиля – Възрастен: 59 евро / 115 лева; Дете от 4 до 11 г.: 45 евро / 88 лева
Сутринта - отпътуване от хотела. Пристигане в четвъртия по големина град в Испания и столица на област Андалусия – Севиля, разположен край бреговете на река Гуадалкивир. Панорамна обиколка с автобус – постройките на Испано-Американската изложба от 1929 г., красивите мостове Аламио и Баркета, Булеварда на палмите, Испанския площад, паркът Мария Луиза. Следва пешеходна обиколка с посещение на известния квартал Санта Круз, забележителната Катедрала с прочутата камбанария Хиралда, свободно време при двореца Алказар на Испанския площад с красивия фонтан – сцена за много улични музиканти и актьори. Свободно време за обяд в типичен испански ресторант с традиционна кухня (по желание). Отпътуване от Севиля. Връщане в хотела.
В цената е вкл.: преводач и водач на български език, транспорт, местен екскурзовод, вход в Катедралата в Севиля.
 
  • Танжер – Възрастен: 82 евро / 160 лева; Дете от 4 до 11 г.: 62 евро / 121 лева
Отпътуване от хотела рано сутринта в посока Тарифа, откъдето с ферибот се пресича Гибралтарският проток. Пристигане в Танжер, Мароко и обиколка в околностите на града с автобус и местен екскурзовод. Пешеходна разходка из най-интересните места в стария град - казбата, медината, Зоко и др. Обяд в традиционен местен ресторант с програма, където ще Ви предложат типични за местната кухня блюда: харира, кус-кус, кефта, моруна, чай и сладкиши. Посещение на типична мароканска аптека, откъдето може да си закупите известното арганово масло. При възможност посещение на традиционен базар, където ще Ви разкажат за технологията на правене на килими (традиционен за мароканците занаят). Свободно време за покупки на сувенири. Отпътуване към пристанището. Връщане в Тарифа с ферибот и с автобус до Коста дел Сол. Връщане в хотела. *За тази екскурзия е необходим международен паспорт
В цената е вкл.:преводач и водач на български език, транспорт, билет за ферибота, местен екскурзовод, обяд в традиционен марокански ресторант/без напитки/.
 
  • Кордоба – Възрастен: 67 евро / 131 лева; Дете от 4 до 11 г.: 51 евро / 100 лева
Кордоба е място, където съжителстват мюсюлманска, еврейска и християнска култури. Градът е     известен с архитектурата си от времето, когато е била столица на Кордовския халифат и е заемал почти целия Иберийски полуостров.
Сутринта - отпътуване от хотела. По време на пътуването, екскурзоводът ще Ви разкаже за селищата по маршрута (на различни езици, в зависимост от присъстващите в групата) и ще се насладите на забележителни андалусийски пейзажи. След пристигане в града – среща с местен екскурзовод, който ще Ви придружава по време на обиколката.  Посещение на старата част на града, включена в световното наследство на Юнеско, известната джамия Мескита, превърната по-късно в катедрала - едно невероятно съчетание на стилове и религии. Разходката продължава с разглеждане на Синагогата, еврейския квартал, римския мост над р. Гуадалкивир. Свободно време за обяд (по желание).Връщане в хотела.
В цената е вкл.: преводач и водач на български език, транспорт, местен екскурзовод, вход в Катедралата в Кордоба.
 
  • Гибралтар и Стария град на Марбея – Възрастен: 50 евро/98 лева; Дете от 4 до 11 г.: 38 евро / 75 лева
Гибралтар е независима територия на Обединеното Кралство - мечтана земя от всички империи в историята, поради стратегическото си положение и възможността да контролира единствения вход за Средиземноморието.  След пристигането в Гибралтар-среща с местен екскурзовод, след която ще можете да се възхитите на прекрасната гледка на  Гибралтарския Проток, а при хубаво време и на Мароко. Посещение на Пещерата Сан Мигел с вкл.входен билет, където могат да се  видят известните маймуни берберски макак, произхождащи от Северна Африка. Свободно време за  пазаруване и обяд. На връщане към хотела – кратка спирка  в историческия център на курорта Марбея, наричан още Стария град,  известен с белите си улици, красиви църкви и площади и постоянно растящия брой бутици и магазини. В неговия център, на Площада на Портокалите (Plaza de los Naranjos), се издига Кметството и прекрасна малка църква, построени през 16ти век. Връщане в хотела.
В цената е вкл.: преводач и водач на български език, транспорт, вход за пещерата Сан Мигел.
 
Забележка:
  • Разпределението на допълнителните екскурзии по дни в програмата е примерно.
  • Точните дни на провеждане на екскурзиите ще бъдат  предоставени седмица преди отпътуване.
  • Заявяването и заплащането на допълнителните екскурзии се извършва в България до 30 дни преди отпътуване!
  • При заявяване на доп. екскурзии обядът за съответния ден се предоставя като сух пакет.
  • Възможна е промяна на часовете на полетите от страна на авиокомпанията
  • Минимален брой туристи за осъществяване на допълнителните екскурзии – 25 човека. При недостатъчен брой записани, екскурзиите се провеждат с групи на различни езици и превод на български при минимум 10 човека.
  • Екскурзията до Гибралтар и стария град на Марбея се провежда по този начин само при минимум 25 човека. При по-малък брой записани се посещава само Гибралтар.
 
Часове на полетите:
Вторник – Вторник                             Събота – Събота
София – Малага 15.40 - 18.40            София – Малага 15.40 - 18.40
Малага – София 19.30 - 23.55            Малага – София 19.30 - 23.55
 
Условие за записване: Без възрастови ограничения
Минимален брой за осъществяване на програмата – 30 човека
Срок за уведомление: 30 дни преди заминаване
Начин на плащане: Депозит 250 евро или 500 лева при записване; доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване! Плащането се извършва в офисите на ТО или чрез превод по банков път.

Необходими документи: лична карта или международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на екскурзията, за деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители! Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации! За пътуването до Танжер е необходим задграничен паспорт!

Срокове за анулации и неустойки:
  • До 60 работни дни от датата на заминаване – без неустойка
  • От 59 работни дни до 21 дни – 250 евро / 500 лева
  • От 20 работни дни до деня на отпътуване – 100% от стойността на пътуването
Вид използвани транспортни средства по програмата:
Самолет
Автобус (Трансфери и допълнителни екскурзии)
Ферибот (При допълнителната екскурзия до Танжер, Мароко)

Общи условия на застраховка „Помощ при пътуване в чужбина”
Информация и общи условия за застраховка "Отмяна на пътуване" със ЗД "Евроинс".

„Отмяна от пътуване“: TO предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” на ЗД Евроинс АД, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

Цената включва:

  • Самолетен билет с редовен полет на България Ер: София – Малага – София с
  • включени летищни такси
  • Трансфер летище-хотел-летище
  • 7 нощувки; 7 закуски; 7 обяда и 7 вечери с включени ¼ л вода и ¼ л вино на човек
  • по време на храненията в хотел Royal Al Andalus 4* или подобен
  • Полудневна обиколка на Малага с български екскурзовод
  • Обслужване на български език по време на престоя в Коста дел Сол
  • Медицинска застраховка за периода на пътуването с покритие 5 000 EUR на ЗД „
  • Евроинс”

Цената не включва:

  • Допълнителни екскурзии на място, които се заявяват и заплащат в България
  • Лични разходи
  • Застраховка „Отмяна на пътуване” на ЗД "Евроинс"
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100005082 от 11.04.2024 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.


ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa