Вашата оценка

НОВА ГОДИНА - О-В ЛЕФКАДА

4 дни / 3 нощувки

Вид транспорт: Автобусни



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

Нова година 2018 на остров Лефкада 4 дни/3 нощувки

Описание

1 ДЕН 30.12.2017:
Отпътуване от София в 6:00 ч от стадион “ Васил Левски“ по маршрут София –Солун – Верия – Козани – Йоанина – Превеза – о-в Лефкада. Настаняване в хотел Ionian Blue  5* - Nikiana / само на 4 км от столицата на о-ва Лефкас /. Вечеря. Нощувка.
 
2 ДЕН 31.12.2017:
Закуска. Свободен ден или по желание екскурзия „Опознаване на о-в Лефкада” (20 EUR на възрастен, деца до 11.99 г. – 15 EUR)  посещение на  по - интересните туристически места: гр. Лефкас – столицата на острова, манастира Панагия Фанеромени, плажа Катизма - фото пауза. От селището Нидри ще направим кратък круиз /около 2 часа / покрай съседните известни о-ви: Меганиси, Скорпио, Скорпиди и Мадури. Пристигане обратно в хотела. Вечерта – ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в ресторанта на хотела. Нощувка.
 
3 ДЕН 01.01.2018:
Закуска. Свободен ден или по желание екскурзия до Превеза, Никополис и Парга (22 EUR на възрастен, деца до 11.99 г. – 50%; Входна такса за Никополис - 8 EUR). Град Превеза е областен град, разположен на нос Актиум и според една от теориите за възникването му е основан от войските на цар Симеон I през 10 век, които са разположили тук своя лагер при обсадата на гр. Никополис. Град Никополис е бил най-важният град в областта до 18-19 век. Той е основан от Октавиан Август – 1-ият Римски Император след победата му над Марк Антоний и Клеопатра. Парга – прекрасен курорт на Йонийското крайбрежие, разположен на два изключително красиви залива и с много богата история. Една разходка от древни времена до съвремието. Вечеря.Нощувка.
 
4 ДЕН 02.01.18:
Закуска. Отпътуване обратно за България. Пристигане в София вечерта.
 
Цена на човек, за пакет, в лева
Редовни цени
Цена на човек в двойна стая
430.00 лв.
3-ти възрастен в двойна стая
375.00 лв.
1-во дете 0-11.99 г. с двама възрастни в стая
155.00 лв.
2-ро дете 0-11.99 г. с двама възрастни в стая
299.00 лв.
Доплащане за единична стая
120.00 лв.
 

Ползването на вътрешен басейн и WI-FI в хотела влиза в цената. Всички стаи са с изглед море!

Забележки:
  • Екскурзиите се заявяват и  заплащат по време на пътуването !
  • За осъществяването на екскурзиите е необходим минимум от 20 пълноплащащи туриста и подходящи метеорологични условия.
  • Празничната Новогодишна Вечеря е на блок маса с жива музика. Няма включени напитки.  
  • Внасянето на храна и напитки в ресторанта по време на Празничната Новогодишна Вечеря е абсолютно забранено.
За туристите желаещи да пътуват със собствен транспорт се приспадат 100.00 лв. от пакетната цена. Те не ползват и застраховка. Стаите за туристи със собствен транспорт са лимитирани и подлежат на препотвърждение.
 
МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:  40
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден документ за самоличност – лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + 1 копие + паспорт на детето.  За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.
 
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
депозит – 50% от пакетната цена;
доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване /ако се ползват цени ранни записвания – се вземат предвид условията на плащане по тях/.
 
Забележка:
  • Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка в размер на 1.00 лв. на човек, на ден / не на нощувка /.
  • Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка 2.00 лева на човек, на ден.
  • Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. Могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 2.00 лева на ден.
 
Срокове за анулации и неустойки:
  • От 21 до 15 дни преди датата на тръгване – 30% от общатата сума;
  • От 14 до 7 дни преди тръгване – 50% от общата сума;
  • След този срок суми не се възстановяват.
 
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини!
 
ЗАБЕЛЕЖКА:
Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.
 
Информация относно самото пътуване:
Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по реда на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани /при необходимост разбира се спира, но слизат само нуждаещите се/. Спирането на супермаркети не влиза в нашите програми / освен ако не е пътуване с цел пазаруване/.
 
Вид използван транспорт:
  • Автобус
  • Кораб при допълнителна екскурзия „Опознаване на о-в Лефкада”
 
Застраховка „Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.
 

Цената включва:

  • Транспорт с комфортен автобус;
  • 3 нощувки със закуски и вечери / блок маса в хотел Ionian Blue 5* -
  • www.ionianblue.gr;
  • ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в ресторанта на хотела;
  • Медицинска застраховка с “Асистанс” и покритие от 5000 евро /лица до 5 г. и над
  • 64 г. имат доплащане/;
  • Пътни, входни и магистрални такси;
  • Водач през цялото пътуване;

Цената не включва:

  • Екскурзия „Опознаване на о-в Лефкада” с круиз – 20?, деца до 11.99 г. - 15?;
  • Екскурзия до Превеза, Никополис и Парга - 22?, деца до 11.99 г. – 50%; Входна
  • такса за Никополис - 8?;
  • За осъществяването на екскурзиите е необходим минимум от 20 пълноплащащи
  • туриста и подходящи метеорологични условия.
  • Екскурзиите се заявяват и заплащат по време на пътуването!!!
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.


ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa