Албена


Курортът Албена - един от най-престижните ни български комплекси по Черноморието се намира на 12 км от Балчик, на 30 км от Варна и на 500 км североизточно от София.
Разположен до резервата Балтата - лонгозна гора край река Батова и съчетанието от свеж въздух, китна зеленина, златист фин пясък и изключително чиста вода, придават особена прелест на този регион и затова курортът е подходящ за всички възрасти. Само на 10 километра от Албена се намира Ботаническата градина в Балчик, съдържаща уникални растения, както и архитектурно-парковият комплекс Дворецът.
Плажната ивица е с дължина 5 км и ширина 150 метра. Комплексът разполага с много модерни хотели, разположени така, че да имат изглед към морския бряг и максимална възможност за изобилие от слънце и лесен дистъп до плажната ивица. Предоставят се богати възможности за активно спортуване и закаляване в спортни зали, футболни игрища, конна база и други.
Хотелите са оборудвани с необходимите удобства, като всеки от тях има кабелна телевизия, телефонни линии, интернет зали, барове и ресторанти, а по-големите разполагат с конгресни зали, което прави курорта Албена център, подходящ за организиране на политически и бизнесфоруми, конгреси и други мащабни мероприятия. За летовниците се предлага изобилие от забавления в заведения с фолклорни и шоу програми, нощни барове и локали.

В Албена се предприемат предпазни мерки, за да се осигури здравословен престой в хотелите.
Спазване на най-високите стандарти за чистота и се следят указанията на Световната здравна организация (СЗО), Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) и Министерство на здравеопазването в България, свързани с COVID-19, като стриктно се придържаме към тях.
Албена е затворен курорт и това дава предимство в поддържането на безопасност и чиста околна среда.
Има строга вътрешна политика за чиста и безопасна среда за колеги и гости и се прилага HACCP.
В екипа има главен санитарен инспектор, който наблюдава всички разпоредби, дадени от Световната здравна организация (СЗО), Центровете за контрол и профилактика на заболяванията (CDC) и Министерство на здравеопазването, за да се поддържат актуалните процедури.
Комплексни указания за COVID-19 са въведени в курорт Албена. Те описват подробно инструкции с цел предпазване от предаване на вируса (включително прилагане на станции за дезинфекция на ръцете и често почистване на зони с високо докосване) и процедури, при съмнение или потвърден случай на нашите гости или колеги.
Ще продължим да наблюдаваме актуализациите на мерки за борба с коронавирус (COVID-19) и ще взимаме решения въз основа на съветите на правителството, органите на общественото здраве, медицинските специалисти и санитарните експерти.
B2B login

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa