Вашата оценка 5.00 от 1 гласа

ВАУЧЕРИТЕ ЗА ПОДАРЪК – ПЪТУВАНЕ, са чудесна възможност за оригинален подарък! 

Независимо от повода – рожден ден, сватба, годишнина; израз на благодарност; награда или просто изненада за любим човек – ваучерът за мечтано пътуване или почивка със сигурност ще зарадва истински своя притежател!

Ваучерът за подарък е предплатена туристическа услуга – самолетна, автобусна екскурзия или почивка, хотелска резервация в страната или чужбина, самолетен билет. Ваучерът е документ, който дава право на приносителя му да получи туристическа услуга в офисите на WELCOME Travel.

Ваучерът може да бъде закупен в офисите на WELCOME Travel или да се заяви по телефон или имейл и да се заплати по банков път. Ваучерите могат да бъдат доставяни с куриер на посочен от купувача адрес.

Можете да закупите ваучер за определена стойност или за конкретна туристическа услуга:

* При закупуване на ваучер за определена стойност, купувачът заплаща избрана от него сума, посочена във ваучера, а притежателят му има възможност сам да избере за каква туристическа услуга да го използва. След получаване на ваучера, притежателят му може да се информира за предлаганите от WELCOME Travel оферти и налични места и да направи резервация за избрано от него пътуване в офис на WELCOME Travel, като предостави ваучера подарък и необходимите за резервация данни. В случай, че предплатената сума е по-малка от цената на избраното пътуване, потребителят заплаща разликата до пълната стойност на избраната услуга. В случай, че стойността на ваучера е по-голяма от заявените услуги – разликата не се възстановява. Ваучерът за определена стойност е със срок на валидност 1 година от датата на издаване

* При закупуване на ваучер за конкретна туристическа услуга, избраната услуга се посочва във ваучера. Необходимо е след получаването на ваучера, притежателят му да се свърже с офис на WELCOME Travel за потвърждение и уточняване на детайли и да предостави ваучера за подарък, както и необходимите за резервация данни.  

       Могат да бъдат изготвяни ваучери с избрано от купувача послание

 Общи правила и условия:

Ваучерът не може да се заменя с неговата парична равностойност.

Ваучерът се използва еднократно.

Ваучерът не може да се преиздава.
 


Подаръчен ваучер
Неразпознат 359.86KB
ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa