Елените


Ваканционното селище Елените е разположено е в живописен залив и с него започва Южното Черноморие. Намира на южните склонове на Стара планина в област Бургас. Отдалечено е: североизточно на 4,03 км от Свети Влас, на 8,15 км от курорта Слънчев бряг, на 8,66 км от Несебър, на 12,36 км от Равда, на 31 км от Поморие, на 48 км от Бургас; западно на 7,43 км от нос Емине; югозападно на 40 км от Обзор. Комплекс Елените е проектиран като парк. Строителството на ваканционното селище започва през 1985 г. В комплекса са изградени множество двуетажни и триетажни къщи, луксозни еднофамилни бунгала и вили, оградени от зеленина, както и хотели. Сред тях са няколко 4-звездни хотела – „Андалусия Бийч“, „Атриум Бийч“, „Ваканционно селище Елените“, „Роял бей“, „Парк хотел Роял“. Топ-хотели са 5-звездните „Зорница Сендс“ и най-новият и уникален по своята архитектура и дизайн хотел „Роял Касъл“.
Курортът има собствен плаж, няколко луксозни ресторанта, спортни игрища, тенис кортове и база за водни спортове.
 

Вилно Селище Елени.
ПЛАЖ И БАСЕЙНИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА КОМПЛЕКСА  - ШЕЗЛОНГ И ЧАДЪР
РАБОТНО ВРЕМЕ 09.00 – 18.00
Те са част от All Inclusive пакета и можете да ги използвате на всеки басейн пред съответния хотел в комплекса, до изчерпване на свободните шезлонги. 
Ползването на безплатни чадъри и шезлонги на плажа е възможно само пред хотел Роял Бей, до изчерпване на количествата. 
Всички чадъри и шезлонги са подредени спрямо изискванията на Министерството на туризма. 
ПЛАЖ
Останалата част от плажа  се стопанисва от Министерството на туризма. Към днешна дата не е предоставен за концесия и е не охраняем.
До него има свободен достъп, но не разполага с чадъри и шезлонги.
Гостите могат да ползват безплатно шезлонгите /до изчерпване на количества/, които са поставени на тревните площи.
Чадъри за свободната зона не се предоставят. 

С писмо от 10.07.2020, бихме искали да ви уведомим, че поради възникналата ситуация, породена от COVID-19, хотелите Роял Парк, Атриум Бийч, Андалусия Бийч, Вили Елените Изглед Парк, Хасиенда Бийч няма да оперират през сезон 2020. Отворени за сезон 2020 остават:
- Вили Елените с Изглед Море и Студио Роял Вилас | вс Елените | Изхранване: AIl inclusive в основен ресторант на Роял Бей
- Роял Бей | вс Елените | Изхранване: AIl inclusive
- Роял Касъл | вс Елените | Изхранване: HB+ / закуска и вечеря /

 

B2B login

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa