Истински лидер!

Истински лидер!
14 Ноември 2018 г.
В серия от публикации ще ви запознаваме с писмата от туристи, пристигнали на електронната ни поща.
Следващите редове са за пътуването по програма КИТАЙ И ХОНГ КОНГ – ПАЛИТРА ОТ ДРЕВНА КУЛТУРА И УЛТРАМОДЕРЕН ЛУКС.
Две от нашите туристки са намерили най-хубавите думи за водача на групата Десислава Алексанрова.

Благодарим!

...   

Здравейте!
Искам да изкажа благодарността си за хубавото пътешествие и най-вече за възхитителния ни водач - Деси Александрова, един слънчев млад човек, който е чест за фирмата ви и благословия за нас - пътуващите. Изключително ерудирана - далече извън професионалните й задължения; организирана и с желязна дисциплина, изключително информирана за всички евентуални трудности по пътя - с лекота и гъвкаво ги преодоляваше. С изявени качества на психолог подхождаше към всеки един от нас, приемайки с усмивка странностите, дори капризите ни. По този начин успя да сплоти групата, да създаде приятелска атмосфера - тъй необходима за такова далечно и изпълнено с трудности пътуване.
Всеки от нас се чувстваше обгрижван - и психически и физически. Лично аз съм й безкрайно благодарна за оказваната ми на моменти помощ, която по никакъв начин не влизаше в задълженията й, а беше проява на съпричастност и готовност да помогне на възрастен човек в затруднение. Всеотдайна, винаги в добра кондиция и настроение, отдадена на работата си и най-вече на нас, пътниците. Истински лидер! Нашата Деси!
В заключение искам да обобщя - ако мнозинството млади хора в България притежаваха качествата, възпитанието, житейската нагласа и слънчевата усмивка на Деси, то животът ни щеше да бъде прекрасен. Но за това трябва всички да дадем своя принос, защото такива хора се изграждат, а не се появяват просто така. Те трябва да бъдат подкрепяни и съхранявани.

С уважение и до нови срещи: Радостина Петрова
 
Здравейте!
Пътувах на екскурзия по маршрут Китай и Хонг Конг и бих желала да изкажа моите отлични впечатления от професионалната работа на Десислава.
През всичките дни беще отзивчива, знаеща, усмихната и откликваща на всички мои молби.
С голямо удоволствие ще пътувам отново с нея.
Благодаря Ви!

анонимно


Welcome Travel
B2B login

Е-бюлетин

Онлайн Каталог