Рестарт и препоръчани програми!

Рестарт и препоръчани програми!
25 Юни 2020 г.
Скъпи приятели!
Както е известно, пандемията от коронавирус Covid-19 промени живота на всички ни не само в икономически, но и в социален и психологически план. Част от тези промени са свързани с желанието и възможността на хората да пътуват с цел туризъм.
Обръщам се към вас, за да ви запозная с начините, по които туристическа агенция Уелкъм Травъл се адаптира в условията на криза.
Рестартът на нашите програми е изцяло обвързан с политиките на съответните държави по отварянето на границите, както и с максималната безопасност за туристите.
Към момента

Европа остава една от най-достъпните и сигурни дестинации за туризъм
Според последни статистики, средният брой на заразените с Covid-19 на 100 хиляди човека е 16 души в рамките на Европейския съюз и за сравнение – над 100 души в рамките на САЩ.
На 15 юни южната ни съседка Гърция започна да пропуска български граждани без ограничения и налагане на карантина. Самолетните ни и автобусни програми за почивки в Гърция до края на 2020-та можете да разгледате ТУК.
Отделно от това разработихме специален панел в нашия сайт, от който можете да направите резервация на хотели, ако предпочитате пътуване със собствен транспорт ⇒ https://bit.ly/2Z9HUQQ

Препоръчваме ви да се възползвате от тази възможност, особено до края на месец юни, тъй като редица от представените хотели предлагат до 50 % отстъпка в цените за нощувки.

От 1 юли Испания отваря границите си за туристи
На ваше разположение са предложенията ни за почивка в Коста дел Сол през лятото и есента на 2020 г, както и за 2021 г. (датите за 2021 г. са в статус Ранни записвания) 
 https://bit.ly/31ckNaZ
Слънчева Испания е спирка и в нашите марокански програми, които са с актуализирани дати за есента на тази година 
⇒ https://bit.ly/3eBlizg
С програмата ни Почивка в Ларнака пък ви отвеждаме в Кипър с дати на заминаване от юли до октомври 2020  https://bit.ly/2A1B6Ms
Не пропускайте и традиционните ни уикенд програми до Прага  https://bit.ly/3eCN1PW
Запознайте се и с новата ни програма УИКЕНД В БРАТИСЛАВА, защото Словакия вече приема туристи от определени държави, които са в списъка на т. нар. „safe countries”, сред които е и България ⇒ https://bit.ly/2YxSl1B

Обединените арабски емирства обявиха, че започват да приемат туристи от 7 юли
Програмите ни до Дубай са със статус Ранни записвания до 30 юни. Резервирайте изгодно пътуване до един от най-посещаваните градове в света с депозит от 150 лева и доплащане – 45 дни преди заминаването 
⇒ https://bit.ly/3dx63pu
За 2020-та са рестартирани и екзотичните ни програми до:
Ривиера Мая 
 https://bit.ly/3i2JGf2
Доминикана ⇒ https://bit.ly/2NvQfJ0
Куба (Хавана и Варадеро)  https://bit.ly/2B8yKMp
Малдивите ⇒ https://bit.ly/2NvOmvT
Мадагаскар ⇒ https://bit.ly/3ezh3Ej

За онези от вас, които ще предпочетат България
– предлагаме хотелско настаняване за почивка на море или планина у нас, които можете да разгледате през панела БЪЛГАРИЯ в нашия сайт. 

Следете и раздела ЕКСКУРЗИИ В БЪЛГАРИЯ, който ще обогатяваме с предложения ⇒ https://bit.ly/2A0nsJs

Благодарим ви за доверието и помнете: всяко пътуване ни дарява с щастие! А щастието е имунитет!

Румяна Любенова, управител на Уелкъм Травъл 
B2B login

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa