Вашата оценка
НОВА ГОДИНА 2023 КОСТА ДЕЛ СОЛ 29.12

НОВА ГОДИНА 2023 КОСТА ДЕЛ СОЛ 29.12

5 дни / 4 нощувки

София - Малага - София



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

5 дни / 4 нощувки

Програма

1 ден 29.12.2022 (Четвъртък)
Излитане от летище София, терминал 2 в 15:45 ч. с полет на АК „България Ер”. Кацане на летището в Малага в 18:35 ч. Посрещане, трансфер и настаняване в избрания хотел. Вечеря и нощувка.
2 ден 30.12.2022 (Петък)
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия. Севиля: Сутринта - отпътуване от хотела. Пристигане в четвъртия по големина град в Испания и столица на област Андалусия – Севиля, разположен край бреговете на река Гуадалкивир. Панорамна обиколка с автобус – постройките на Испано-Американската изложба от 1929 г., булеварда на палмите, площад Испания, паркът Мария Луиза, Златната кула. Следва пешеходна обиколка с посещение на известния квартал Санта Круз, забележителната Катедрала с прочутата камбанария Хиралда, минаваме покрай двореца Алказар и площад Испания с красивия фонтан – сцена за много улични музиканти и актьори. Свободно време за обяд в типичен испански ресторант с традиционна кухня (по желание). Отпътуване от Севиля. Завръщане в хотела. Нощувка. Цена: 75 евро / 147 лв. - възрастен; 60 евро / 117 лв – дете до 11,99 год Цената включва: транспорт с автобус + екскурзовод на български език, местен екскурзовод
3 ден 31.12.2022 (Събота)
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия. Гибралтар: Гибралтар е задморска територия на Великобритания, разпложен в южната част на Иберийския полуостров. Мечтана земя от всички империи в историята, поради стратегическото си положение и възможността да контролира единствения вход за Средиземноморието. Там живеят около 33000 жители, които работят основно в туристическия, финансовия сектор, пристанището. След пристигането Ви в Гибралтар, ще бъдете придружени от екскурзовод и ще започнете посещението. Там ще се качите в мини бусове, с които ще започне обиколката на Голямата скала, преминавайки през гробището на ветераните от битката при Ттрафалгар, част от тунелите в скалата, стигайки до най-южната точка на Гибралтар – Europa Point. От това място ще можете да се възхитите на прекрасната гледка на Гибралтарския Проток, а при хубаво време и Мароко. След като продължим ще стигнем до пещерата Сан Мигел на 300 м надморска височина, която ще посетим отвъртре. Имате включен входен билет за нея, а отвън ще можете да видите известните маймуни берберски макак, произхождащи от Северна Африка. Когато приключи обиколката, която трае около 1 час и половина, ще разполагате със свободно време за да пазаруване и обяд (по желание). Завръщане в хотела, като по пътя ще се отбием е Пуерто Банус, Марбея. Нощувка. Цена: 65 евро / 127 лв. - възрастен; 52 евро / 102 лв – дете до 11,99 год Цената включва: транспорт с автобус + екскурзовод на български език, входен билет за пещерата Сан Мигел, мини бусове за панорамна обиколка в Гибралтар и спирка в пуерто банус, Марбея. Новогодишна Гала вечеря и посрещане на Новата 2023 година!
4 ден 01.01.2023 (Неделя)
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия. Ронда: Отпътуване за Ронда, романтичният град, известен като града на коридата, виното и фламенкото, градът, пленил Ърнест Хемингуей. Посещение на най-голямата и автентична в Испания Арена на биковете, където са торирали едни от най-добрите тореадори, както и музея на Коридата. Дегустация на известното вино на Ронда в музея на виното. Ще минем през парка на Ронда с известният балкон на СТРАХА, романтичният квартал – вдъхновение на Хемингуей, които е почивал там всяко лято, мостът на града с неописуема гледка. Разходка показване музеят на Бандолеросите – вход опционален. Свободно време за обяд и покупки. Не пропускайте да се разходите из типичните андалуски улички, да се възхитите на моста на града и разбира се да опитате един от най-големите деликатеси – опашка на бик, придружен от чаша вино (още нещо, което не бива да пропускате да опитате). Отпътуване от Ронда. Завръщане в хотела. Цена: 70 евро / 137 лв. - възрастен; 55 евро / 108 лв – дете до 11,99 год Цената включва: транспорт, екскурзовод на български език, вход за Арената на биковете, вход и дегустация в музея на виното.
5 ден 02.01.2023 ( Понеделник)
Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела. Панорамна обиколка на Малага (включена в цената) и разглеждане на крепостта Гибралфаро (отвън), Катедралата (отвън) и Къщата на Пикасо (отвън). Трансфер до летището в Малага за полет до София с АК „България Ер” в 19:55 ч. Каца на терминал 2 в 00:20 ч.

ПАКЕТНИ ЦЕНИ:
Хотели в курортите
на Коста дел Сол
На човек
в двойна стая
Единична стая 3-ти възрастен в двойна стая
Hotel MS Amaragua****
Торемолинос,
закуска и вечеря
*Задължително доплащане за НГ вечеря 200 евро на човек/ дете до 12 г - 100 евро
737 € / 1442 лв. 865 € / 1693 лв. 666 € /
1303 лв.
 
Забележка:
  • Разпределението на допълнителните екскурзии по дни в програмата е примерно!
  • Точните дни на провеждане на екскурзиите ще бъдат  предоставени седмица преди отпътуване!
  • Заявяването и заплащането на допълнителните екскурзии се извършва в България!
  • Възможна е промяна на часовете на полетите от страна на авиокомпанията!
 
Необходими документи:
Лична карта или международен паспорт с мин. валидност 6 месеца отдатата на пътуване. За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители! Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!
 
*ВАЖНО! Поради динамично променящата се епидемична обстановка, за актуалните изисквания за влизане в страната, туристите ще бъдат информирани при наближаване на пътуването.
  • Необходим минимален брой участници за осъществяване на програмата: 25 човека! Срок за уведомление при несъбран минимум 30 дни преди заминаване.
    Допълнителните екскурзии са по желание и са валидни при минимум от 20 човека!
 
Начин на плащане:
30% депозит при резервация и сключване на договор, доплащане до 01.12.2022 г.

Стандартни такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартните такси за прекратяване:
 1/ от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни преди датата на отпътуване - такса в размер на 100 лв. на турист
 2/ от 59 до 31 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от внесения депозит
 3/ под  30 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от общата цена на туристическия пакет
 
Вид използвани транспортни средства по програмата:
  • Самолет
  • Автобус (Трансфери и допълнителни екскурзии)
 
Пътуването Е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност. Допълнителните екскурзии НЕ са подходящи за лица с намалена или ограничена подвижност.
 
*Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар.горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Общи условия на застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” – повече информация можете да получите в нашите офиси или на интернет страницата ни.
Информация и общи условия на застраховка „Отмяна на пътуване” със ЗД „Евроинс” - повече информация можете да получите в нашите офиси или на интернет страницата ни.

Туроператорът предлага възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор „Отмяна на пътуване” (застраховката възлиза на 1,5 % - 3 % от пакетната цена) за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване при определени условия.
 
„Отмяна от пътуване“: TO предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

Тръгване от:

  • София

Цената включва:

  • Самолетен билет София – Малага – София с включени летищни такси, чекиран багаж до 23 кг и ръчен багаж до 10 кг;
  • 4 нощувки със закуска и вечеря в избрания хотел ;
  • Трансфер летище – хотел – летище;
  • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро на ЗД „Евроинс” ( включва коронавирус покритие до лимита на отговорност);
  • Обзорна екскурзия на Малага с екскурзовод на български език ;
  • Обслужване на български език по време на престоя;

Цената не включва:

  • Допълнителни екскурзии;
  • Новогодишна вечеря задължително се заплаща в избрания хотел;
  • PCR тестове - при необходимост, ТО предлага преференциални цени за тестовете в лаборатории Рамус.
  • Разходи от лично естество;
  • Застраховка „Отмяна на пътуване” със ЗД „Евроинс” ;
  • Доплащане за медицинска застраховка за туристи от 64 до 74 години – 14 лв;
  • Доплащане за медицинска застраховка за туристи над 74 години (туристи над 74г се застраховат при различни условия, възможно е застрахователната компания да изисква попълване на здравна декларация);
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.
ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa