Вашата оценка
ПEРЛИТЕ НА АЗИЯ: СИНГАПУР, КУАЛА ЛУМПУР И БАЛИ 14 ДНИ /11 НОЩУВКИ

ПEРЛИТЕ НА АЗИЯ: СИНГАПУР, КУАЛА ЛУМПУР И БАЛИ 14 ДНИ /11 НОЩУВКИ

14 дни / 11 нощувки

София-Доха Доха-Сингапур



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

14 дни / 11 нощувки - 2 нощувки в Сингапур + 2 нощувки в Куала Лумпур +3 нощувки в Убуд + 4 нощувки в Нуса Дуа

Програма

1 ден София - Доха
Среща на летището за полет София-Доха. Пристигане в Доха. Полет до Сингапур.
2 ден Доха - Сингапур
Пристигане в Сингапур. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер до хотела. Настаняване и почивка. Добре дошли в Лъвския град, както наричат Сингапур. Малкият архипелаг – състои се от главен остров и 64 по-малки ошфорни островчета, е разположен на около 140 км северно от екватора и южно от върха на Малайския полуостров, разделен от протока Джохор. Островната държава се намира на един от най-натоварените морски пътища в света – покрай Малакския проток и Южнокитайско море. Сингапурският проток отделя страната от индонезийския архипелаг Риау на юг. Държавата-град е била част от Британска Малайзия, управлявана от султаната на Джохор до 1819 г., когато британците го превръщат в своя колония. До 1965 г., когато Сингапур получава независимост и много бързо се превръща в една от най-пазарно ориентираните икономики, в световен финансов център и в един от четирите „азиатски тигъра”. Днес мегаполисът е един от най-гъсто населените в света с 5,7 млн. жители – френетична смес от етноси и религии - китайци, малайзийци, индийци и европейци. В Kampong Glam, известен като мюсюлманския район на Сингапур, ще откриете тихото величие на Султанската джамия (Sultan Mosque) със златен купол. Дюкянчетата от 19 в. са превърнати в магазини за текстил, бижута, килими, лечебни билки и занаятчийски изделия, в уютни ресторанти, които предлагат изискана азиатска кухня, в малки чайни, реставрирани с любов. Палитра от ориенталски изкуства, занаяти и сувенири, както и традиционни китайски лечебни билки. Малката Индия (Little India) – оживен културен анклав, допълва културния калейдоскоп със своите храмове, оживени улици, ароматни подправки, магазини за златна бижутерия и коприна, и шумни заведения. Търговският център Mustafa Centre е отворен денонощно за посетители. В лабиринта от тесни улички на Chinatown се намира Chinatown Food Street – от край до край с ресторанти, които предлагат пилешко месо (Hainanese chicken rice), нудъли и пилешки шишчета сатай. Районът е изпълнен с магазини за сувенири и инди бутици за дрехи, сувенири и антики, а на улица Club Street са разположени модерни винени барове. Тук е и величественият Buddha Tooth Relic Temple and Museum.
3 ден Сингапур
След закуска в хотела отново се отправяме на сити тур с продължителност 4 часа. Той започва от Gardens by the Bay – една от най-посещаваните ботанически градина. Тя се състои от три части — Bay South, Bay East и Bay Central, с обща площ 74 ха, дом на 60 000 растения. Това е една от трите градини, включени в Списъка на ЮНЕСКО, заедно с Kew Gardens в Англия и Orto Botanico в Падуа, Италия. Тук се намира най-богатата колекция от орхидеи в света (над 1200 вида) и модерен център за тяхното развъждане. Обособена е и отделна зона, наречена VIP орхидеи, където се отглеждат растения, кръстени на известни личности, посетили парка, като Джеки Чак, Елтън Джон, на принцеса Даяна, Нелсън Мандела и др. Орхидея носи името на принц Уилям и Кейт, които са посетили парка през 2014 г. Сред отрупаните с цветя алеи ще откриете обособени езерца, фонтани и беседки, приятни за разходка и съцерзание. В музея са изложени различни хербарии и редки ботанически рисунки. Ще имате възможност да видите и великолепната Vanda Miss Joaquim, националното цвете на Сингапур. Една обиколка на града не би била пълна без докосване до неговото колониално наследство. Затова се отправяме към площада, който носи името на Бащата на Сингапур – британският изследовател и пътешественик сър Стамфорд Рафълс. Неговата бяла мраморна статуя се издига сред високи небостъргачи с изглед към река Сингапур и кея. Обиколката на колониалната част на града ще ни пренесе обратно в епохата на рикшите, линейните кораби и барута, административния квартал на Сингапур, Паметника на гражданската война (построен в чест на цивилните жертви, убити по време на японската окупация). Чуйте колоритните истории за френската мисия и открийте отпечатъка ѝ в разкошната сграда CHIJMES, бивш католически манастир. Следобед по желание и срещу допълнително заплащане – посещение на о. Сентоса – името означава мир и спокойствие на малайски, което контрастира на миналото му, когато се е наричал Блаканг-Мати и е използван от британците за военна база и за военнопленнически лагер – от японците. Със своите девствени плажове, вълнуващи атракции и тропически пейзажи, островът със сигурност ще ви очарова. Удобен кабинков лифт ще ви отведе до прекрасни бели плажове с палми и хамаци, множество заведения, увеселителни паркове като Юнивърсъл студио, музея на мадам Тюсо, Tiger Sky Tower и SEA Aquarium - най-големия аквариум . Ще посетите огромния стъклен аквариум с многообразните си (над 800 различни вида) морски обитатели, сред които и над 200 акули. Подобно на Сингапур и този остров е една голяма градина с множество растения, цветя и фонтани и разходките по китните му алеи наистина навяват „мир и спокойствие“.
4 ден Сингапур – Куала Лумпур
След закуска ще имате свободно време преди трансфера до летище Changi за полета до Куала Лумпур. Ще имате достатъчно време на се полюбувате на този транспортен хъб, превърнат в туристическа дестинация от световна величина. Летището се състои от четири терминала и Jewel Changi, централната част от който е 40-метровия вътрешен водопад, заобиколен от тропически растения и над 2000 дървета, десететажен лайфстайл център, който съчетава артистичност, архитектура и природа в една структура. Пристигане в Куала Лумпур. Посрещане и трансфер до хотела. Настаняване и време за почивка. Добре дошли в Куала Лумпур, ослепителната столица на Малайзия! За скромните си размери Куала Лумпур или KL, както местните наричат столицата си, тя е успяла да приюти разнообразие от етноси и култури. Очарователни стари сгради в арт деко, спомен от британското присъствие, перфектно се вписват сред модерните блестящи небостъргачи и емблематичните кули близнаци Петронас. Насладете се на гледките и звуците на KL – разнообразна култура, вълнуващи и интересни места за посещение, добре запазени обекти на културното наследството и страхотни тематични атракции. Провеждащите се целогодишни събития и фестивали, неустоими възможности за пазаруване и вкусна храна, правят Куала Лумпур дестинация, която не е за пропускане.
5 ден Куала Лумпур
Закуска в хотела. Сити тур на града (общо 4 часа) с автобус, който започва в 9:00 ч. Ще видим най-популярните забележителности, сред които несъмнено са Кралският дворец, Площадът на независимостта, където ще видим сградата на султан Абдул Самад, и Стария град. Пресечната точка на реките Кланг и Гомбак е мястото, където се е зародил градът и местоположението на най-голямата джамия - Масджид Джамек. Ще видим централния пазар и Малката Индия, китайския квартал и улица Петалинг, ще се отбием до централната гара, решена в мавритански стил. Турът ще ни отведе до будиския храм Thean Hou Temple и разбира се до Petronas Twin Towers – извисяващи се на 452 м над сграда. Със своите 88 етажа това е най-високата сграда до 2003 г. По желание – 55-минутна разходка по Скайбридж – мостът между 41-я и 42-я етаж, поглед отвисоко. Любопитна подробност е, че мостът не е здраво укрепен между двете кули и при силен вятър се клати на около половин метър. Следва обяд в местен ресторант (включен в цената) Следобед ще се отправим на пещерите Бату (включена в цената) на 13 км северно от Куала Лумпур в областта Гомбак – най-посещаваните в Малайзия. Комплексът, който носи името на едноименната река, се състои от 3 големи пещери и няколко по-малки. Това са едни от най- популярните индуски храмове извън Индия, посветени на бог Мурган, чиято геоложката възраст е около 400 милиона години. Най-голямата е с височина от около сто метра, а други се отличават с отвори, през които дневната светлина озарява изящните олтари и скулптури. До храма на хълма ще ви отведат 272 стъпала в компанията на стада подскачащи и крещящи макаци, които живеят в района. На входа се издига и най-високата в света статуя на бога на войната Муран. Висока е 42,7 м и за нея са използвани 1550 куб.м бетон, 250 т желязо и 300 л златна боя. Екскурзията ще продължи с посещение на Royal Selangor- кралската фабрика за изделия от пютър (сплав на основата на калай) от 1885 г., където ще се насладим на различни занаятчийски предмети и ще научим начина, по който те се създават. После ще видим фабрика за рисувана коприна. Вечерта по желание и срещу допълнително заплащане вечеря в Atmosphere360 Revolving Restaurant KL Tower. Хотелът е на пешеходно разстояние, няма включен транспорт и водач. Насладете се на невероятна вечеря във въртящия се панорамен ресторант на телевизионната кула на Куала Лумпур. Великолепната гледка към града, изтънчената обстановка и вкусната храна гарантират, че вечерята в Atmosphere 360 е наистина едно незабравимо и луксозно кулинарно изживяване. Насладете се на пищен бюфет с основни ястия, като Rendang Tok, пържени раци с чили, пържени еленски филета със сос от черен пипер до разнообразни Дим Сум. Този кулинарен празник ще завърши с разкошен избор от десерти под звуците на прекрасна музика.
6 ден
Закуска в хотела. Свободно време и трансфер до летището за полет до Бали. Пристигане на международното летище Ngurah Rai Denpasar. Добре дошли в Бали! Посрещане от фирмата партньор. Трансфер до хотела в Убуд. OM SWASTIASTU! – с този поздрав, който означава „Бъдете благословени”, гостоприемните балийци посрещат гостите си. Остров Бали не може да се опише, той трябва да се изживее! Известен още като Земята на боговете, островът привлича туристи от цял свят с чистата си природна красота от надвиснали вулкани и тучни терасирани оризови полета, които излъчват мир и спокойствие. Бали очарова със своите драматични танци и колоритни церемонии, своите изкуства и занаяти, своите луксозни морски курорти и вълнуващ нощен живот. Програмата ни съчетава най-доброто от балийската култура и древна духовност с естествената красота и високото ниво на обслужване на първокласни курорти. Пътувайки до едно от райските кътчета на земята ще бъдете настанени в подбрани хотели с отличен сервиз и обслужване, в някои от основните курортни зони на острова: изискания крайбрежен комплекс Нуса Дуа и културния център Убуд. Хотелите, които сме избрали, са с централно разположение. На пешеходно разстояние до тях има изобилие от малки магазинчета и ресторантчета, забележителни храмове, галерии и музеи. Свободно време за разглеждане на Убуд след настаняване. Името на града произлиза от думата „ubad“, което означава лечение с традиционни лечебни растения, които растат тук. Посетете храма Сарасвати (Saraswati Тemple, има входна такса), Кралския дворец в Убуд (с входна такса), традиционния местен пазар и Свещената маймунска гора (Sacred Monkey Forest; също с входна такса). Пури Пенатаран Сарасвати е изящен хиндуистки храм, построен през 1951 г. и посветен на богинята на познанието, музиката, изкуствата, мъдростта и учението. Кралският дворец (познат като Puri Saren Agung) е бил официална резиденция на кралското семейство, построена от крал Ида Тжокорда Путу Кандел (1800-1823 г.). Днес комплексът е дом на многобройните негови наследници.
7 ден Убуд
След закуска е предвидена целодневна екскурзия (с обяд) до храма Besakish (Храмът майка) и двореца Kerta Gosa в старата столица Клунклунг. Отпътуване в 8:00 ч. от хотела на изток към храмовия комплекс от 1284 г. Храмът майка на Бали е най-големият и почитан храм, разположен непосредствено до склоновете на свещената планина Агунг, обвита и до днес в суеверия и много легенди. Потоците лава от разрушителното изригване на вулкана Агунг през 1963 г. не стигат до храма, което се свързва с неговата сакралност. Храмът се намира на 1000 м над морското равнище над село Besakih. В балийския Lontar (ръкопис на древните) планината Агунг се нарича Langkir – в превод "дом на могъщ дух". Тя е символ на Mount Meru, оста на света и мястото на единствения Бог. Pura Besakih е храм за молитви в непосредствена близост до боговете. За обяд ще се отбием по пътя в местен ресторант с пленителна гледка към Свещената планина и оризищата. След него екскурзията ще продължи с приятна разходка в двореца Kerta Gosa в старата столица Клунклунг. Всеки ще получи и специален подарък-изненада, който ще може да ползвате по време на престоя си в Бали и ще остане скъп спомен от Далечния Изток. Завръщане в хотела и нощувка.
8 ден Убуд
Закуска. Свободно време или екскурзия срещу допълнително плащане до Мундук, Джатилувих и Улун Дану Баратан. След закуска ще се отправим към село Мундук. Още с пристигането ще се разходим през плантации за кафе, карамфил и други екзотични тропически растения, които заобикалят селото. Нашият водач ще ви разкаже за живота на местните жители, чийто основен поминък е планинското земеделие. Самите плантации в миналото са привличали първите европейци на острова. Следва фото-пауза с възможност за снимка пред кристалните води на водопад, който се вижда в далечината. След кратко освежаване, ще напуснем селото и ще се отправим към Джатилувих (Jatiluwih). Очаква ни приятна разходка до прочутите терасовидни оризови полета на Джатилувих, вписани в Списъка на световното наследство на ЮНЕСКО. Ще спрем за обяд в местен ресторант (обядът не е включена в цената), преди да продължим пътуването си към храма Улун Дану Баратан (Ulun Danu Baratan), построен в знак на преклонение пред богинята Дану. Дану на балийски език означава езеро, а богинята е кралицата на водата, езерата и реките. Храмовият комплекс се състои от четири свещени сгради. Линга Пура се извисява на три нива и е място за поклонение на бог Шива. Пура Пункак Мангу (Pura Puncak Mangu) се извисява на 11 нива и е построен в чест на бог Вишну. До храма се намира голямото езеро Бератан. Потопете се в енергията на това специално място сред чистия планински въздух.
9 ден Убуд - Нуса Дуа
Закуска. След закуска освобождаване на хотела и ще се отправим към Нуса Дуа – плажният рай на Бали. Преди да стигнем брега на океана ще посетим няколко от най-емблематичните места на острова. Първата ни спирка е в селцето Мас (на дърворезбата), където ще се запознаем с традиционните дърворезбарски техники - прекрасни статуи и скулптури от махагон и други ценни дървесни видове. След това ще посетим селцето Селук, известно като „сребърното село“ – тук живеят занаятчии, които правят златна и сребърна бижутерия. Ще продължим към храма Pura Puseh Desa Batuan - една от основните забележителности в Батуан и един от трите в района, посветени на индуските богове. Ще се отбием и в местен ресторант за обяд и почивка (обядът не е включен в цената). Тук ще имате възможност да опитате едно от най-известните ястия от балийската кухня - Babi guling. Това е балийска версия на печено прасенце. Въпреки че не е обичайно за други региони на Индонезия, на Бали, където преобладаващата религия е индуизмът, това е едно от най-популярните ястия. Преди печене кожата обикновено се натрива с куркума, а самото прасенце се пълни със смес от подправки basa gede, която включва куркума, кориандър, лимонена трева, шалот, чили, паста от чесън. След това прасенцето се поставя на шиш и се пече на открит огън. Когато месото се изпече, хрупкавата кехлибарена кожа се отстранява внимателно, а месото се нарязва на хапки. Всяка порция баби гулинг трябва да има парче сочно месо, парче хрупкава кожа и супена лъжица от ароматната плънка. Babi guling често се сервира със задушен ориз, супа и купичка пикантна индонезийска подправка, известна като sambal. Добър апетит! Това ястие обикновено се приготвя по специален повод.
10 ден Нуса Дуа
Закуска. Ден за почивка или екскурзия с доплащане до храмовете Таман Аюн и Танах Лот. Екскурзията ще започне в 14:30 ч. за посещение на два емблематични храма в Бали – Таман Аюн (Taman Ayun) и Танах Лот (Tanah Lot), откъдето ще наблюдаваме залеза. Хиндуисткият храм Таман Аюн (Taman Ayun) е кралски храм на династията Менгви (Mengwi) и се намира в село Менгви. Отличава се с характерната балийска архитектура. Заобиколен е от езеро и създава илюзия за плаваща градина във водата. Името на храма идва от думите „таман” – градина, и „аюн” - красива. Храмът е построен от краля на Менгви около 1632 – 1634 г. и е реновиран няколко пъти. Храмът Танах Лот (Tanah Lot) е най-емблематичният древен хиндуистки храм, посветен на Дева Барунак (Dewa Barunaq), пазителят на океаните. Построен е върху голямо скално образувание на брега на океана и наподобява малък остров при висок прилив. Към него има свещена пещера, обитавана от свещените морски змии, за които се смята, че са въплъщения на Данг Хянг Нирартха (основател на храма) и извор със свещена вода. Зашеметяващият залез започва около 18:00 часа. Завръщане в хотела около 20:00 часа. Нощувка.
11 ден Нуса Дуа
Закуска. Свободен ден или срещу заплащане посещение на Bali Safari Park. Пътешествие из паркa, където ще срещнете животни от Индонезия, Индия и африканската савана сред естествена среда върху площ от 40 ха, специално озеленен, за да наподобява естествените местообитания. Бали Сафари Парк е дом на около 400 животни, някои от които застрашени - слонове, тигри, леопарди, дракон комодо, гепарди и орангутани. В събота и неделя само може да гледате грандиозна театрална постановка с участие на всички животни. Друга възможност е Garuda Wisnu Kencana - културният парк в южната част на острова е посветен на опазването на изкуството, културните и духовни традиции на остров Бали. Тук се намира забележителният паметник на Гаруда Вишну Кенчана, една от най-високите съвременни статуи с над 120 м височина и 64 м ширина, създаден от Nyoman Nuarta, най-добрият съвременен скулптор на Индонезия, и открит през 2018 г. Изобразява хиндуисткия бог Вишну на крилете на птицата Гаруда - подобно на орел същество с човешки черти в индуистката митология. Вишну се счита за един от трите най-важни бога в индуизма, заедно с Шива и Брахма. Статуята е проектирана като най-високата в Индонезия и е вдъхновена от събитие, което откриваме в основата на индуизма - търсенето от Гаруда на Амрита - еликсира на живота. Легендата разказва, че Гаруда се съгласил да бъде язден от Вишну в замяна на правото да използва еликсира, за да освободи своята поробена майка. Но всичко това ще научите от малката експозиция в музея под самата статуя.Паркът придоби голяма популярност след срещата на Г-20 в Бали през 2022 г., когато официалните прием и вечеря бяха на територията на парка. По време на тура ще имате 4 часа свободно време, за да се разходите, да изберете и гледате представление и да опитате традиционна индонезийска кухня в панорамния ресторант. Ще имате на разположение водач и бъги за придвижване. Забележка: Екскурзията може да се осъществи при минимум 4-ма записани. Завръщане в хотела за нощувка.
12 ден Нуса Дуа
Закуска. Свободно време или екскурзия до Нуса Пенида с доплащане. Днес ще имате възможност да направите целодневна обиколка на Нуса Пенида, която ще ви позволи да изследвате скритата красота на западния бряг на остров Пенида. Тръгването е в 7:00 часа. След трансфер до пристанището Санур, ще отплаваме с лодка в 8:00 ч. за Нуса Пенида. Пътуването по вода е около 50 минути. Обиколка на острова с местен екскурзовод, която включва Разрушеният залив, Басейнът на ангелите, залива Келингкинг (уникален хълм с девствен плаж, който напомня на главата на тиранозавър Рекс), Кристалния залив. Следва обяд с местни ястия и напитки (включен в цената). В 16:30 часа ще отпътуваме от Пенида за пристанище Санур и в 17:30 ч. е трансферът до хотела. Свободно време. Нощувка. Друга възможност за този ден е: сафари със слонове с доплащане. След закуска ще се отправите към парка Таро - най-големият парк за слонове в Бали. Тук живеят 31 слона от остров Суматра, а паркът е разположен сред ботанически градини и джунгла. Тук ще направите незабравима разходка (около 25 минути) на гърба на слон, седнали върху кресло - изживяване, което никога няма да забравите. Ще имате възможност да ги докосвате, храните, къпете, да видите как рисуват и през цялото време да научавате подробности за живота им. Следва обяд на бюфет с изглед към езерото, в което слоновете се къпят. Ще се завърнете в хотела следобед около 15:00 часа, време за плаж и почивка.
13 ден Нуса Дуа - отпътуване
Закуска. Последни часове на Бали. Отдайте се на релакс на плажа или край басейна на хотела. Късно освобождаване на стаите. Около 17:30 ч. ще напуснем хотела с багажа и ще се отправим към известния плаж Джимбаран (Jimbaran), където ще се насладим на вкусна вечеря на фона на незабравимия залез на Бали. Вечерята е включена в цената. Менюто е с рибни продукти (клиенти с други предпочитания могат да изберат менюто си). Трансфер до Денпасар за полет до Доха.
14 ден Доха-София
Пристигане в Доха. Полет до България. Кацане на летището в София около обяд. Добре дошли у дома!

Цени:
Вид настаняване Цена на човек в двойна стая Цена на човек единично настаняване Цена на 3ти възрастен на доп. легло Цена на дете 2-11.99 г. на доп. легло
Peninsula.Excelsior Hotel 4* + Impiana KLCC 4* + The Grand Bali 4* + Ubud Wana Resort 4* 6140 лв 7750 лв На запитване На запитване
Paradox Merchant Court at Clarke Quay 5* + Pullman Hotel KLCC 5* + Melia Bali 5* + Adiwana Resort Jembawan 4* 6811 лв 9053 лв На запитване На запитване

Полетно разписание:
Дата Полет №   Излита Каца
14.11.23 QR 228 София - Доха 12:50 18:30
15.11.23 QR 948 Доха - Сингапур 02:20 14:55
27.11.23 QR 961 Денпасар - Доха 00:05 04:55
27.11.23 QR 227 Доха-София 07:45 11:50
 
Часовете на полетите са в местно часово време. Авиокомпанията си запазва правото за промяна на разписанието.
 
Забележка:
Всички екскурзии се заявяват и плащат предварително в България. Не е възможно заявяване на място.
 
Допълнителна информация
  • Минимален брой участници за група - 12
 
Необходими документи
  • Международен паспорт, валиден минимум 6 месеца след датата на завръщане
  • Няма изискване за задължително ваксиниране
  • Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено родителско разрешение, преведено и легализирано на английски език 

Условия за плащане
- Пакетните цени са обвързани с набиране на минимален брой участници
- Програмата може да се предложи и за индивидуални туристи с дата на заминаване по избор
- Плащане на депозит в размер на 2000 лв. Доплащане - до 45 дни преди датата на заминаване
- Плащането се осъществява в брой или по банков път.
 
Условия за анулация
До 61 дни преди пътуването - такса в размер на 100 лв. на човек
От 60 до 45 дни преди пътуването – неустойка в размер на 30% от пакетната цена
От 44 дни преди пътуването – неустойка в размер на 100% от пакетната цена
 
*Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар.горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса, която е дължима за всички резервации, за които тя се начислява, без значение кога са направени.
 
Общи условия на застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” – повече информация можете да получите в нашите офиси или на интернет страницата ни.
Информация и общи условия на застраховка „Отмяна на пътуване” със ЗД „Евроинс” - повече информация можете да получите в нашите офиси или на интернет страницата ни.
 
Туроператорът препоръчва сключване на допълнителен застрахователен договор „Отмяна на пътуване” (полицата е в размер на 1,5-3 % от пакетната цена).  Застрахователната полица се издава от ЗД Евроинс АД, по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

Тръгване от:

  • София

Цената включва:

  • Самолетен билет София-Доха-Сингапур и Денпасар-Доха-София;
  • Чекиран багаж 25 кг. и ръчен багаж 7 кг.;
  • Вътрешен полет Сингапур – Куала Лумпур с 20 кг. чекиран и 5 кг. ръчен багаж;
  • Вътрешен полет Куала Лумпур – Денпасар с 20 кг. чекиран и 5 кг. ръчен багаж;
  • 2 нощувки със закуска в избрания хотел в Сингапур;
  • 2 нощувки със закуска в избрания хотел в Куала Лумпур;
  • 3 нощувки със закуска в избрания хотел в Убуд;
  • 4 нощувки със закуска и късно освобождаване на стаите в избрания хотел в Нуса Дуа;
  • Обзорозен сити тур на Сингапур;
  • Обзорен сити тур на Куала Лумпур;
  • Тур до пещерите Бату в Куала Лумпур;
  • 1 обяд в Куала Лумпур;
  • Екскурзия до Мас, Селук и Pura Puseh Desa Batuan;
  • Посещение на плажа Джимбаран с прощална вечеря;
  • Всички трансфери по програмата;
  • Български водач на групата от пристигането в Сингапур до отпътуването в Бали;
  • Застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 10000 евро до 65 г.

Цената не включва:

  • Разходи от личен характер
  • Сафари със слонове – 210 лв. на човек с включени трансфери. Екскурзията е без български водач и се провежда при мин. 2 участника
  • Бали сафари парк, Rhino Package – 305 лв. на човек с включени трансфери (препоръчваме за всички възрасти). Екскурзията е без български водач и се провежда при мин. 2 участника
  • Екскурзия до културния парк GWK с включена вечеря - 170 лв. на човек с включени трансфери. Екскурзията е без български водач и се провежда при мин. 4 участника
  • Екскурзия до Нуса Пенида – 275 лв. на човек. Препоръчваме програмата за любители на красиви пейзажи и природни забележителности. Програмата е целодневна, без български водач и се провежда при мин. 2 участника
  • Екскурзия до Мундук, Джатилувих и Улун Дану Баратан с вкл. обяд – 210 лв. на човек. Екскурзията се провежда при мин. 6 участника
  • Екскурзия до храмовете Таман Аюн и Танах Лот – 135 лв. на човек. Екскурзията се провежда при мин. 6 участника
  • Екскурзия до остров Сентоса – 360 лв. на човек. Екскурзията се провежда при мин. 10 участника
  • Вечеря в Atmosphere360 Revolving Restaurant KL Tower – 130 лв.
  • Бакшиши за водачи и екскурзоводи – 65 лв. на човек, внасят се в България
  • Виза за Бали – 35$/ 30€/ 500 000 IDR на човек. Издава се на място
  • Градска такса в хотела в Куала Лумпур – 10 MYR на стая на вечер, заплаща се на място
  • Входна такса за изкачване на кулите Петронас – 25$ на човек, плащат се в България.
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100005082 от 11.04.2024 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.
ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa