ЛАТИНОАМЕРИКАНСКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО - БРАЗИЛИЯ и АРЖЕНТИНА – 25.10.2018

ЛАТИНОАМЕРИКАНСКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО - БРАЗИЛИЯ и АРЖЕНТИНА – 25.10.2018

14 дни / 11 нощувки

София - Лондон - Буенос Айрес - Водопадите Игуасу - Рио де Жанейро - Лондон - София

Цена от: 2550.00 € / 4988 лв

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

13 дни / 10 нощувки: 3 в БУЕНОС АЙРЕС, 2 в ИГУАСУ, 5 в РИО ДЕ ЖАНЕЙРО

Програма

1 ден 25.10.2018
Полет от летище София до Буенос Айрес с АК “Al Italia” в 19:05 ч. Каца в Рим в 20:00 ч. Излита за Буенос Айрес в 21:45 ч. Каца на международно летище Езейза в 06:45 ч. на 26.10.
2 ден 26.10.2018
Посрещане в Аржентинската столица от представители на партниращата агенция. Добре дошли в най-европейската южноамериканска столица – Буенос Айрес! Туристическа обиколка с местен екскурзовод наюжната част на града – 1-вачаст(включена в пакетната цена). Посещение наисторическия комплексПласа деМайо, със забележителните сгради – сградата на парламента, известна още като Розовата къща, Катедралата,красивата историческа сграда от 18 век - Кабилдо. Множество архитектурни образци от 19 век по един от емблематичните булеварди на града Авенида де Майо. Обиколката продължава на юг, към най-старите райони на града. Пристигане в квартал Ла Бока – най-големият типичен италиански район, където колония от артисти и художници, със своите великолепни произведения, правят града известен по цял свят. Разходка по колоритната пешеходна улица “Caminito” – родното място на тангото. Следва спирка пред Естадио Алберто Х. Армандо - стадионът е по-известен с прозвището си „Ла Бомбоне-ра”(разглежда се отвън), където в най-популярния спортен клуб на Аржентина - „Бока Хуниорс”,е тренирала и футболната легенда Диего Марадона. Обиколката продължава на север, към Авеню 9 юли (най-широката улица в света), за да видите известния Обелиск – символът на града. Около 14:00 часа - настаняване в хотел Amerian Buenos Aires Park 4*или подобен,разположен в сърцето на града. Свободно време за почивка. Възможност за разходка до някои от най-значимите забележителности на Буенос Айрес, намиращи се на кратко пешеходно разстояниеот хотела– театър Колон, кафе Тортони, Обе-лиска, Пласа де Майо. Наблизо се намира и търговския център Galerias Pacifico Shopping Center, център за разв-лечения Galeria Guemes, популярната търговска улица Флорида. Не пропускайте да изпиете чаша кафе в Café Tortoni, открито през 1858 г., средище на културния и политически елит, днес обявено за Национален истори-чески паметник на Аржентина. Разходете се до Colon Theatre – един от най-големите театри в света, извес-тен със своята величествена сграда и безупречна акустика.Нощувка в Буенос Айрес.
3 ден 27.10.2018
Закуска. Полудневна обиколка на северната част на Буенос Айрес – 2-ра част(включена в пакетната цена). Ще посетите елегантните северни райони на града, като квартал Риколета, където френското архитек-турно влияние предизвиква възхищение, предлагайки оживена картина. Преминаване през Експозиционния център, Юридическия факултет и Националния музей за изящни изкуства. Пристигане в Палермо, изобилие от стари аристократични жилища с изглед към парка – 2500 акра парк, един от най-обичаните в града. Посещение на една от най-големите книжарници в Южна Америка и една от най-красивитев света –Еl Ateneo Grand Splendid. В тази красива сграда в Буенос Айрес през 1919 година е открит театър Teatro Gran Splendid. През 2000 година сградата е преустроена в книжарница, като е запазен изключителния интериор,сцената, ложите и пищните балконис орнаментика, а местата за публиката са превърнати в рафтове за книги, с прекрасни зони. Свободно време или по желание* - възможност за допълнителни мероприятия (срещу доп. заплащане): 14:00 ч. – * Разходка с корабче по Тигре и делтата на река Парана 20:30 ч. - * Вечеря + Танго шоу в “La Esquina de Carlos Gardel” (с включени напитки). Нощувка в Буенос Айрес.
4 ден 28.10.2018
Закуска. Свободен ден за разходки в Буенос Айрес или възможност за допълнителна екскурзия, по желание*: * Целодневна екскурзия Фиеста гауча шоу в традиционно ранчо в Аржентинската пампа – земя на гаучосите.
5 ден 29.10.2018
Закуска. Свободно време. Трансфер до летището за вътрешен полет до Игуасу в 11:10 часа. Посрещане от агенцията партньор, трансфер и настаняване в хотел Saint George 4*, Masterrooms. Нощувка в Пуерто Игуасу.
6 ден 30.10.2018
Закуска.Целодневен тур на водопадите Игуасу от Аржентинска страна. Ще станете свидетели на невероятен природен спектакъл! ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУса сред най-мащабните прирородни феномени. Намират се на границата между Аржентина (80%) и Бразилия (20 %). Образувани са преди 120 милиона години и са най-големите водопади в света! Неслучайно, през 2011 година, са избрани сред 28 финалисти за едно от новите 7 чудеса на природата!!! Игуасу представлява съвкупност от около 275 водопада, създадени от реките Игуасу и Парана непосредствено до устието ѝ. В зависимост от състоянието на водната маса в реката, броят на водопадите варира от 150 до 300, а височината им е между 40 и 82 метра. Средното количество вода от реката, което връхлита от водопадите, е около 1500 м3 в секунда, като през различните годишни сезони варира между 500 и 6500 м3 в секунда. Разположени са под формата на подкова с дължина 2700 м. Най-впечатляващ от тях е водопадът „Дяволското гърло“. Водопадите са само част от национален парк Игуасу, който е най-големият субтропичен резерват в света и един от най-посещаваните туристически обекти в Южна Америка – близо 1 милион посетители годишно. *По желание - “Nauticaladventure” – мокро приключение с лодка под водопадите(заплаща се допълнително). Фото пауза на границата на 3 държави – Аржентина, Бразилия и Парагвай! Нощувка в Пуерто Игуасу.
7 ден 31.10.2018
Закуска. Полудневен тур с местен екскурзовод на водопадите Игуасу от бразилска страна. Отново ще имате възможност да се насладите на „Голямата вода”, както звучи в превод думата с индиански произход Игуасу. Трансфер до летище Фоз до Игуасу за полет в 16 ч. до Рио де Жанейро. Посрещане от представители на агенцията партньор в Бразилия и трансфер до един от най-популярните курортни райони на Рио де Жанейро - Копакабана. Настаняване в хотел до брега на Атлантическия океан Pestana Rio Atlantica 4*, Standart Side Ocean View rooms. Нощувка в Рио де Жанейро.
8 ден 01.11.2018
След закуска, полудневен тур в космополитния град Рио де Жанейро с местен екскурзовод (~6 часа, включен в пакетната цена), до планината Корковадо, на чийто връх се намира един от най-известните монументи в света - статуята на Христос Спасителя, избрана през 2007 година за едно от 7-те съвременни чудеса на света! От всяко място в града, посетителите му могат да видят най-красивата картичка на Рио де Жанейро – знаменитата статуя на Исус Христос (открита през 1931 г.), разположена на хълма Корковадо, на 710 м над морското равнище. До статуята се стига със зъбчата железница, която минава през най- голямата градска гора в света, по склоновете на Корковадо. След това с панорамен асансьор, изграден в скалата - из-качване до панорамната площадка, разположена около статуята. Усещането от присъствието тук и глед-ката от това място не могат да бъдат описани с думи! След посещението на хълма Корковадо, обиколката продължава с панорамна обиколка на плажовете на Рио де Жанейро. Следва спирка при известния Маракана" data-original-text="" data-trigger="hover">стадион Маракана - един от най-големите стадиони в света, където се проведе финала на 20-тото Световно първен-ство по футбол 2014, чийто домакин беше Бразилия. Фото пауза отвън и възможност за разглеждане на ста-диона - за тези, които желаят (входната такса не е включена ~ 24 BR). Завръщане в хотела. Свободно време. Нощувка в Рио де Жанейро.
9 ден 02.11.2018
Закуска. Полудневна туристическа обиколка на Рио де Жанейро с местен екскурзовод, с посещение на другата основна забележителност в Рио – знаменитата скала Захарната глава (~ 4 часа, включена в пакетната цена). По време на тура ще преминете през центъра на града, край църквата Канделария, исторически сгради, градския театър, националната галерия, Аркос да Лапа. Следва изкачване (на два етапа) с лифт до един от символите на града – Захарната глава (Sugar Loaf).Първата спирка на лифта е на височина 215 м, където ще имате възможност да направите панорамни снимки на залива Гуанабара и да видите моста, свързващ Рио де Жанейро и Нитерой, както и планината Корковадо. При втората спирка на лифта (395 м), при ясно време ще можете да видите плажовете на Копакабана и някои от плажовете на Нитерой, крепостта Санта Круз и да се насладите на спиращи дъха панорамни гледки към града. Завръщане в хотела. Свободно време. Нощувка в Рио де Жанейро. * Вечерта - по желание, Rio by night – вечеря в типичен ресторант + Платаформа шоу (срещу доп. заплаща-не).
10 ден 03.11.2018
Закуска. Свободен ден в „Града на чудесата”. Можете да се отдадете на разходки или да се насладите на слънчеви бани в един от най-известните плажове в света – Копакабана, да се разходите по Ипанема, да опи-тате блюда от бразилската кухня в някои от многобройните местни ресторанти или да разпуснете с кайпириня в един от клубовете на Рио, под звуците на Боса нова - бразилски музикален жанр, съчетаващ самба и джаз... * Възможност за целодневна екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс (срещу доп. заплащане).Нощувка в Рио де Жанейро.
11 ден 04.11.2018
Закуска. Свободен ден за плаж, разходки, развлечения, покупки на сувенири. * Възможност за полудневна екскурзия до известните фавели в Рио (срещу доп. заплащане). Нощувка в Рио де Жанейро.
12 ден 05.11.2018
Закуска. Свободен ден за плаж, разходки, развлечения, покупки на сувенири. Освобождаване на стаите до 12:00. Свободно време или посещение на фабрика за бижута H.Stern (безплатно, по желание). Отпътуване с автобус към Ипанема, където се намира фабриката. Ще се запознаете с историята на една от популярните в света фабрики за обработка на бижута и диаманти. Със специални слушалки ще преминете през залата, в която се разказва историята от създаването на фабриката до процеса на обработка на камъните, който лично ще наблюдавате. След това ще разгледате изработените уникални бижута, както и ще имате възможност да си закупите, при желание. Свободно време за разходка в другия популярен курорт в Рио де Жа-нейро - Ипанема и обратен трансфер от фабриката до хотела. Около 14 часа - трансфер до международното летище за полет с “Al Italia” до Рим в 17:00ч.
13 ден 06.11.2018
Пристигане в Рим в 07:00 ч. Полет за София в 09:50 ч. Каца на терминал 2 в 12:50 часа.

Пакетна цена с включени летищни такси:
*2550 евро / 4987 лева на човек в двойна стая

Необходими документи:
 • Международен паспорт, валиден минимум 6 месeца от крайната дата на пътуването
 
Условия за записване:
 • 2000 лв.  депозит при резервация и сключване на договор за туристическо пътуване
 • Копие от международен паспорт
 • Доплащане до 25.09.2018 г.
 
Допълнителна информация:
 • Програмата на водопадите Игуасу се провежда съобразно часовете на вътрешните полети!
 • Обслужването от местните екскурзоводи е на английски език
 • За пътуването до Бразилия и Аржентина не се изискват визи и имунизации
 • Необходим минимален брой участници за осъществяване на eкскурзията: 15
 • Срок за уведомление при недостигнат минимум: 20 дни преди датата на пътуване
 
Забележка:*Пакетната цена е калкулирана по курс 1,70 лв. за щатски долар към 02.03.2018 г. При промяна на обменния валутен курс с повече от 5 % в периода до началото на туристическото пътуване, ТО си запазва правото за прекалкулиране на основната пакетна цена, съобразно промяната на валутния курс.
Забележка: * При неблагоприятни метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства,
е  възможно програмата да претърпи промяна! Полетните часове подлежат на препотвърждение от АК-те!
ТО си запазва правото за промяна в реда на разглеждане на забележителностите, при необходимост!
 
Стандартни такси за прекратяване:

Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартните такси за прекратяване:
 1/ от деня следващ деня на подписване на договора до 120 календарни дни преди датата на отпътуване - такса в размер на 100 лв. на турист
 2/ от 119 до 90 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от внесения депозит
 3/ под  90 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от общата цена на туристическия пакет

 
Предимства на програмата:
 • Балансирана атрактивна екскурзионна програма с доказано качество, съчетана с кратка почивка в един от най-известните курорти в света Копакабана-настаняване в хотел край брега на Атлантическия океан
 • Удобни международни полети с Al Italia
 • Директни вътрешни полети с удобни полетни часове и включени летищни такси
 • Потвърдени луксозни 4 * хотели в Буенос Айрес, Пуерто Игуасу и Рио де Жанейро с топ централна локация
 • Хотелът в Буенос Айрес е на пешеходно разстояние от множество атракции и забележителности
 • Хотелът в Пуерто Игуасу разполага с басейн и джакузи сред тропическа градина
 • Хотелът в Рио де Жанейро е в центъра на курорта Копакабана, разполага с басейн и бар на покрива с прекрасен изглед към плажа Копакабана и статуята на Христос,
 • Цената включва всички описани в програмата трансфери и турове с комфортни автобуси, включени входни такси за Националния парк Игуасу от аржентинска страна, от бразилска страна
 • Посещение на столицата на Аржентина - Буенос Айрес, един от най-красивите градове в Бразилия и света -  Рио де Жанейро и едно от новите природни чудеса на света - водопадите Игуасу
 • Опция за посещение на Уругвай
 • Водач-преводач от България по време на цялото пътуване

Допълнителни екскурзии и мероприятия - заявяват се и се заплащат в България!

Буенос Айрес
* Разходка с  корабче: Тигре и делтата на река Парана

Пътуване с автобус сред Libertador Avenue през елегантните северни покрайнини на департамент Vicente Lopez, Olivos, където се намира резиденцията на аржентинския президент; San Isidro, с неговата нео готическа катедрала и San Fernando, преди да продължите към Тигре. Този лабиринт от реки и канали в делтата на Тигре е любимо място за бягство през уикендите на местните жители повече от век. Със своите реки и многобройни зелени острови, осеяли пейзажа, Делта заема площ от 220 кв. км. Следва отпътуване от пристан Тигре, откъдето турът продължава по делтата на борда на типичен речен кораб през лабиринти от канали и потоци, острови, крайречни вили, викториански докове, английски градини и традиционни гребни клубове по делтата на река Парана. Намиращите се наблизо Lujan, Sarmiento, Tigre и San Antonio реки също са част от маршрута. След това корабчето се връща до пристанището, където ще Ви очаква автобус за обратен трансфер до хотела.
Цена: ~55 $ (регулярен тур – обслужване на английски и испански език). Включва: трансфер до /от пристанището на Тигре, екскурзовод, разходка с корабче. Обща продължителност на тура около 4 часа (около 2 часа на кораба)
* ТАНГО шоу с включени вечеря и напитки в “La Esquina de Carlos Gardel”
Забележителен шоу спектакъл в родината на тангото, който се провежда в  „Ъгълът на Карлос Гардел” – театърът носи името на популярния  аржентински танго изпълнител, композитор и актьор – Карлос Гардел. Изискана шоу програма, изпълнена от професионални танцьори, музиканти, певци в красива театрална зала.  Преди представлението се предлага вечеря с традиционни ястия от аржентинската кухня и напитки - по избор от меню. Вечерята започва в 21:00 ч. Шоуто започва в 22:30 ч., завършва около  00:00.
 
Цена: ~ 130 $. Включва: частен трансфер, екскурзовод, вечеря с напитки и богата шоу програма. Прод:  ~4 часа.

* Екскурзия до Ранчо Санта Сузана в Аржентинската пампа."Фиеста Гауча" шоу с включен обяд и напитки. 
Ще имате възможност да се запознаете с живота, бита и невероятните умения на гаучосите – аржентинските „каубои”След закуска, отпътуване с автобус към Лос Кардалес, на ~ 80 км от Буенос Айрес, където се намира ранчото Санта Сузана. Посрещане с коктейл с напитка и „емпанадас” (традиционни хапки от месо в тесто) за добре дошли.  Желаещите могат да се включат в традиционните мероприятия, провеждани в ранчото. На обяд – традиционно аржентинско барбекю – незабравим спектакъл от месо,  печено на открит огън, наденички, печено пиле и разнообразие от салати, домашно приготвени сладкиши за десерт  и типичния зелен чай „мате”. Докато се наслаждавате на десерта, ще набюдавате фолклорно шоу с музика на живо, последвано от демонстрации на Гаучо умения, традиционни игри, конни надбягвания.
Цена: ~150 $ (регулярен тур, обслужване на английски и испански език) Включва: трансфер с автобус, обслужване от местен екскурзовод, богат обяд, напитки, езда на коне, шоу програма. Обща продължителност: около 8 часа

Рио де Жанейро
* RiobyNight- вечеря + Платаформа самба шоу Ginga Tropical Show
 
Вечеря в типичен бразилски ресторант. Платаформа шоу. Шоуто, пресъздадено от група артисти, разказва бразилската история от нейните културни корени до днес, като представя всички ритми и характерни мелодии в забележителна хореография, а на финала – впечатляващи самба костюми и ритми. В края на шоуто, ще имате възможност да се снимате с участниците в шоуто, които минават през публиката в залата.
 
Цена: ~ 130 $. Включва: частен трансфер, екскурзовод, вечеря (без напитки), пищен шоу спектакъл! Обща продължителност: около 5 часа
 
Забележка:  Цените и часовете на допълнителните мероприятия са ориентировъчни и подлежат на препотвърждение до месец преди датата на отпътуване. Заявяват се и се заплащат в България!
Национален парк ИГУАСУ
 • NauticalAdventureTour – „Мокро приключение”с лодка по реката и под водопадите (аржентинска страна)
~40$ (продължителност: около 20 минути)
 • Полет с  хеликоптер над водопадите Игуасу (от бразилска страна) –  ~120 $ (около 15 минути) – заявява се и се заплаща само на място, в зависимост от метеорологичните условия.
 
Обща информация за хотелите по програмата
Хотел AMERIAN BUENOS AIRES PARK 4*, БУЕНОС АЙРЕС
Хотелът се намира в сърцето на Буенос Айрес, само на 200 метра от популярната пешеходна улица Флорида и на 400 метра от най-новия административен район (барио) на града - Пуерто Мадеро; близо до площад Сан Мартин
В хотела има  152 комфортно обзаведени стаи, предлагащи всички удобства за приятен престой
На разположение на гостите в хотела са: американски а ла карт ресторант, традиционен пъб, зала за срещи, фитнес зала, сауна, безплатен Wi-Fi интернет
Хранене:  закуска на шведска маса
 
Хотел SAINT GEORGE 4*, Пуерто Игуасу
Хотелът се намира на 300 м от центъра на Пуерто Игуасу, на 17 км от Национален парк Игуасу, на 19 км от международното летище Puerto Iguazu (Аржентина), на 25 км от междунар. летище Foz do Iguazu (Бразилия)
Разполага със 100 комфортно обзаведени стаи, от които: 53 стандартни стаи (22 кв.м), 34 Master Room (28 кв.м), 12 стаи тип JuniorSuitе (33 кв.м), 1 апартамент
Master Room: баня, сешоар, кабелна телевизия, индивидуален климатик, телефон, мини бар, кафе и чай, безплатен Wi-Fi достъп.
Необходим е преходник за електрическата мрежа! Може да се вземе от рецепцията.
 
На разположение на гостите на хотела са:  градина с джакузи и открит басейн с детска секция (предлагат се кърпи за басейна), солариум, сауна, стая за масаж, фитнес зала, зала за игри с тенис маса, магазин за подаръци, безплатен Wi-Fi достъп, лоби бар, бар при басейна - предлага разнообразие от сандвичи, пици и коктейли, на които можете да се насладите заобиколени от природата в приятна атмосфера, ресторант Doña María
 
Хранене: богата закуска на шведска маса
 
Хотел PESTANA RIO ATLANTICA 4*, Рио де Жанейро
Хотелът е отличен избор за перфектно качество, обслужване и локация. Намира се в топ центъра на един от най-популярните световни курорти - Копакабана, само улица го дели от пешеходната алея и огромния прекрасен плаж на Копакабана. Предлага забележителна панорамна гледка към курорта, океана и страхотен бар с басейн на покрива
Разполага с 247 елегантно обзаведени просторни стаи със съвременен интериор:
 
В стаите: централна климатизация, кабелна телевизия, телефон, сейф, сешоар, Wi-Fi интернет достъп, малък балкон
 
Гледката от терасата на покрива на хотела, където се намират бара и басейна, е изумителна. Тук, с питие в ръка, можете да се насладите на фантастичен залез.
Хранене: богата и разнообразна закуска на шведска маса
Кратка обща информация за Аржентина и Бразилия
 • АРЖЕНТИНАе разположена в югоизточната част на Южна Америка
Името ѝ произлиза от латинското"Argentum", което означава сребро. Простира се на площ от 2 777 410 кв. км и граничи с Бразилия, Парагвай, Боливия, Чили и Уругвай. Население – над 40 млн. души. Официален език:  испански.
Религия: над 90 % от местното население са римокатолици
В административно отношение Аржентина се дели на 23 провинции и 1 автономен град - Буенос Айрес.
Буенос Айрес е столица и най-голям град в Аржентина, както и втори по големина град в Южна Америка.  след Сао Пауло (Бразилия). Той е важен културен, административен, икономически и туристически център. Разположен е на десния бряг на реката Ла Плата, при вливане в Атлантическия океан.
Население ~ 2 891 082 жители (2010 г.) Климат: субтропичен. Средна годишна температура  -  17,6◦С.
Средни температури през октомври в Буенос Айрес  ~ 22◦С. Средна минимална  ~16◦С, средна максимална ~26◦С.
Часова зона: UTC/GMT - 3 часа. Часова разлика в Буенос Айрес спрямо България – 4 - 5  часа
Парична единица: Аржентинско песо (ARS). Телефонен код: +54. Напрежението в ел. мрежа е 220V/50 Hz
 
 • БРАЗИЛИЯ  заема централната и източната част на Южна Америка
С площ от 8,51 млн. km² (47% от територията на континента) и над 190 млн. души, страната се нарежда на пето място по площ и по население в света. Граничи с Атлантически океан, Уругвай, Аржентина, Парагвай, Боливия, Перу, Колумбия, Венецуела, Гвиана, Суринам, Френска Гвиана. Тя е единствената португалоговоряща страна в Америка и същевременно е една от най-мултикултурните и етнически разнообразни държави в света, резултат от силните миграционни процеси. Столица: град Бразилия
Рио де Жанейро (на португалски Rio de Janeiro - означава януарска река) е град в Югоизточна Бразилия, център на щат Рио де Жанейро. Рио е вторият по големина град в Бразилия след Сао Пауло и е бил столица на страната от 1764 до 1960, когато столицата е преместена в гр. Бразилия. Климат: Климатът на Рио де Жанейро е тропичен саванен. Средната годишна минимална температура е 20°C. Средна температура на въздуха през м. октомври-ноември: ~27°C. Средна минимална  ~22◦С, средна максимална ~30◦С. Часова зона: официално - 3 UTC.
Бразилия обхваща няколко часови зони. Часова разлика в Рио де Жанейро спрямо България – 5 – 6 часа.
Парична единица – Бразилски реал BR (R $).Телефонен код: +55.
Няма стандартно електрическо напрежение за цялата страна. Напрежението в ел. мрежа в Рио е 110 волта.
В повечето хотелски бани има изход за 220 волта.
Пътуването НЕ е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност.
Може би искате да сравните с друга екскурзия в Бразилия и Аржентина?

Тръгване от:

 • Програмата включва:
 • Полет с АК „Al Italia”, 3 нощувки в централно разположен 4* хотел в Буенос Айрес, 2 нощувки в 4* хотел в Пуерто Игуасу, 5 нощувки в 4* хотел в Рио де Жанейро –
 • до плажа Копакабана; 2 полудневни тура в Буенос Айрес, полудневен и целодневен тур на водопадите Игуасу, 2 полудневни екскурзии в Рио де Жанейро, 2 вът-
 • решни полета с включени летищни такси. Екскурзията предоставя възможност и за посещение на Уругвай.

Цената включва:

 • Самолетен билет София–Рим-Буенос Айрес /Рио де Жанейро–Рим-София с вкл. летищни такси
 • Самолетен билет Буенос Айрес – Игуасу с включени летищни такси
 • Самолетен билет Игуасу – Рио де Жанейро с включени летищни такси
 • Всички описани в програмата трансфери и екскурзии, с комфортни автобуси
 • 3 нощувки със закуски в централно разположен хотел Amerian Buenos Aires Park 4*в Буенос Айресили подобен
 • Две полудневни туристически обиколки на Буенос Айрес с местен екскурзовод
 • 2 нощувки със закуски в централно разположен хотел SaintGeorge 4* в Пуерто Игуасу
 • Целодневен тур на водопадите Игуасу от аржентинска страна с включени входни такси
 • Полудневен тур на водопадите Игуасу от бразилска страна с включени входни такси
 • 5 нощувки със закуски в хотел Pestana Rio Atlantica 4* в Рио де Жанейро или подобен, плаж Копакабана
 • Полудневен сити тур в Рио до планината Корковадо и статуята на Христос – изк ачване с железница,
 • с включени билет и входни такси и посещение на стадиона Маракана (без включена входна такса)
 • Полудневна обиколка на Рио с посещение на хълма Захарната глава - изкачване с кабинков лифт
 • Обслужване от местни екскурзоводи (АЕ) по време на всички трансфери и екскурзии по програмата
 • Медицинска застраховка с асистанс покритие 20 000 еврона ЗД „Евроинс“
 • Водач-преводач от Туроператора по време на цялото пътуване при минимум 15 записани

Цената не включва:

 • Допълнителни мероприятия и екскурзии по желание *и разходи от лично естество
 • Застраховка „Отмяна на пътуване” – допълнителна информация можете да получите в офисите ни
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100001469 на ЗД „Евроинс”.
ЕТИКЕТИ:
екскурзия до аржентина, екскурзия до бразилия, бразилия 2018, аржентина 2018, буенос айрес, игуасу, рио де жанейро, лондон, тур из фавелите на рио, екскурзия до столицата на уругвай, град монтевидео, екскурзия до ранто санта сузана, разходка с корабче, тигре и делтата на река парана, допълнителни екскурзия, мероприятия, ранни записвания, екскурзия до лагуните на ангра дос рейс, amerian buenos aires park, saint george, windsor excelsior copacabana, early booking, ранни записвания 2018, бразилия, аржентина, буенос айрес, игуасу, рио де жанейро, лондон, стадион маракана, екскурзия в бразилия, екскурзия в аржентина, brazilia, argentina, iguasu, ekskurziya v braziliya i arjentina, tango, samba, stadion maracana, london, svetovno parvenstvo po futbol, statuyata na isus hristos, copacabana, rodina na tangoto, pochivka v rio de janeiro, почивка в рио де жанейро, buenos aires, tango, brazil, corcovado, copacabana, samba show, de janeiro, iguasu, guanabara, лондон, световно първенство по футбол, танго, водопад, самба, рио де жанейро, корковадо, копакабана, де жанейро, ранни записвания, vodopad, буенос айрес, екскурзии до рио де жанейро, екскурзия до рио де жанейро, карнавал в рио де жанейро, самолетни билети до рио де жанейро, ekskurzia do rio de janeiro, ranni zapisvania, stadion maracana, рио де жанейро статуя, стадион маракана, софия рио де жанейро, самба шоу, екскурзия до буенос айрес, почивка в рио де жанейро, хотел рио де жанейро, rio de janeiro statuia, водопади в света, ekskurziya v braziliya i arjentina, pochivka v rio de janeiro, rodina na tangoto, svetovno parvenstvo po futbol, екскурзия бразилия и аржентина, ekskurzia do buenos aires, ekskurzia do iguasu, ekskurzia 2018, ekskurzii 2018, oktomvri 2018, pochivki 2018, гуанабара, екскурзии 2018, екскурзия 2018, почивки 2018, октомври 2018, statuia na hristos, statuia na isus hristos, статуя на иисус христос, статуя на христос, статуя на христос в рио, ranni zapisvania 2018, ранни записвания 2018, argentina, london, rio, бразилия, samba, аржентина, ипанема, градът на чудесата, ipanema, gradut na chudesata, корковадо, corcovado, sugar loaf, zaharnata glava, захарната глава, аркос да лапа, лифт, lift, arkos da lapa, канделария, kandelaria, гуанабара, zaliv guanabara, залив гуанабара, zaliv, залив, крепостта санта круз, krepostta santa cruz, krepost santa cruize, futbol 2018, национален парк игуасу, nacionalen park iguasu, гърлото на дявола, река игуасу и парана, reka iguasu, река игуасу, парана, parana, reka parana, река парана, аржентина, буенос айрес, kenton buenos aires, обиколка на града, площад май, пласа де майо, розовата къща, катедралата, argentina, buenos aires, ploshtad mai, plasa de maio, rozovata kushta, katedralata, националната банка, кметството, театър колон, риколета, палермо, ла бока, nacionalnata banka, kmetstvoto, teatur kolon, rikoleta, palermo, la boka, пуерто мадеро, ateneo grand splendid, teatro gran splendid, танго шоу, монтевидео, уругвай, ранчо в аржентинската пампа, аржентинско, асадо, puerto madero, tango shou, tango show, montevideo, urugvai, rancho v argentinskata pampa "zemqta na, gauchoste", argentinsko asado, фиеста, гауча, игуасу, recanto park hotel, водопадите игуасу, бразилия, 7 чудеса на природата, голямата вода, рио де жанейро, копакабана, fiesta gaucha, iguasu, vodopadite iguasu, brazil, brazilia, 7, chudesa na, prirodata, golqmata voda, goliamata voda, rio de janeiro, kopakabana, excelsior copacabana, захарната глава, самбадромо, metropolitan cathedral, нитерой, планината, корковадо, zaharnata, glava, sambadromo, niteroi, planinata korkovado, санта круз, крепост, бразилско самба шоу, статуята на исус христос, 7-те съвременни чудеса на, света, плажовете на, рио де, жанейро, santa kruz, krepost, brazilsko samba show, brazilsko samba shou, statuqta na isus hristos, 7-te suvremenni chudesa na sveta, plajovete na rio de, janeiro, градът на, чудесата, ботаническата, градина на рио, маракана, лондон, gradut na chudesata, botanicheskata gradina na rio, botanicheska gradina, ботаническа градина, marakana, london, екскурзия, бразилия, екскурзия, аржентина, ekskurzia brazilia, ekskurzia argentina, екскурзия аржентина 2018, ekskurzia argentina 2018, екскурзия бразилия 2018, ekskurzia, brazilia 2018, ekskurzia, brazil 2018, екскурзия, аржентина и бразилия, ekskurzia argentina i brazilia, ekskurzia argentina i brazil, екскурзия аржентина и бразилия 2017, ekskurzia argentina i, brazilia 2018, ekskurzia, argentina i brazil, 2018
B2B login

Е-бюлетин

Онлайн Каталог