Екскурзии до Русия

Туристическа компания Уелкам Травъл представя на вашето внимание много възможности да прекарате едно преживяване в Москва и Санкт Петербург. Използвайте възможността чрез нас да търсите интересни места и да обиколите света.

За да улесним вашето търсене Ви предлагаме екскурзия до Москва и комбинация Москва и Санкт Петербург.

Екскурзии до Москва

Те придобиват все по-голяма популярност сред хора от цял свят. Пътуването до Москва е вълнуващо приключение, което ще Ви позволи да получите максимално удоволствие от това, което сте видели. Това е докосване до историята на една велика държава.
Разходката из Москва ще е от полза и за да направите съпоставка между нея и други мегаполиси на света.
Екскурзия в Москва ще Ви дадат възможност да видите Европа в Азия.
Културите на огромни континенти са тясно преплетени на това място. Тук ще се докоснете до вековна история, за която свидетелстват уникални архитектури.
Обиколката из просторните площади и тесните улици ще Ви достави големи дози хармония и комфорт, привличащи с културата си туристите от цял свят.
Туровете от Санкт Петербург до Москва дават възможност да се види как изкусно са съчетани закачливи луксозни казина и нощни клубове с изисканата простота на старите забележителности на столицата.
Из Москва има множество музеи без аналог в световните шедьоври на културата. По време на екскурзиите до Москва и Санкт Петербург туристическата агенция Уелкам Травъл предлага посещения в: Третяковската галерия, Музеят за изящни изкуства Пушкин, Арсенал и много, много други. По време на пътуването може да видите най-популярната туристическа забележителност на столицата - Vorobyovy Gory. Възможност за гледка от птичи поглед над целия град и в цялата му красота.
Трудно е да си представите посещение в Москва без екскурзия до Кремъл. Този огромен шедьовър на световната архитектура ще открие за своите гости своята тясна връзка с далечното минало и модерността, историята с политиката, културата и изкуството.

Обърнете внимание на цените за екскурзии до Москва

В сравнение с други туроператори, които организират пътувания до Москва и Санкт Петербург, цените на Уелкам Травъл  са привлекателни и примамливи, тъй като са много добре балансирани цена и качество.
При груповата екскурзия туристите могат да се възползват от много отстъпки при ранни резервации и промоции.

Екскурзиите в Санкт Петербург

Организираме екскурзии с много вълнуващи преживявания, вкусна храна -  здравословна и разнообразна, с достатъчно време за почивка, отлични места за пребиваване, уникални забележителности за разглеждане!
По време на тези пътувания в Санкт Петербург - Северната столица ще имате възможност да разгледате култови места. Това са Ермитажа, катедралата Св. Исак, известният бронзов конник, Петропавловската крепост. Разбира се екскурзиите не се изчерпват само с посещения на историческите места.
Други много популярни и забавни места са Санкт Петербургския Делфинариум и Океанариума. На територията на града има десетки и стотици театри, циркове и кино салони.
В програмите  са включени пешеходни разходки по улиците на Санкт Петербург и разходки по каналите и реките на града.
Всички екскурзии до Санкт Петербург са организирани с цел богата, информативна програма, включително посещения на музеи, изложби и експозиции, развлечения, посещение на интересни места.
Възползвайте се от избора на развлекателни възможности създадени специално за туристите в Санкт Петербург!
Други интересни градове в Русия, които си заслужават да бъдат посетени, организирани като екскурзия или почивка, това са: Казан, Сочи, Екатеринбург, Ростов и Краснодар.
Добре дошли в света на неограничените възможности за отдих и не забравяйте, че екскурзиите до Москва и Санкт Петербург са добре са изготвени много внимателно за любознателните туристи.
B2B login

Е-бюлетин

Онлайн Каталог