Екскурзии до Русия

RUSSIA WEATHER


🇷🇺 #пътувамсWelcomeTravel ДО РУСИЯ
#аВиеЗнаетелиЧе московското метро е открито през далечната 1935 година. Причината за построяването и въвеждането му в експлоатация е банална – облекчаване на трафика. Тогавашната власт в Русия обаче имала и други амбиции – станциите на метрото трябвало да бъдат превърнати в подземни дворци. Речено – сторено. Повечето от станциите действително приличат на изложбени зали и са обявени за културни забележителности.
👉 Пътуване и разглеждане на московския метрополитен ви очаква по две от нашите програми:
👉 ЛЯТНАТА МАГИЯ НА МОСКВА И САНКТ ПЕТЕРБУРГ https://bit.ly/2OGYXSY
👉 УИКЕНД В МОСКВА https://bit.ly/2QIqcTАВиеЗнаетеЛиЧе съществува поверие, че ако поставите в матрьошка бележка с желание - то ще се сбъдне!
Не забравяйте, че програма ЛЯТНАТА МАГИЯ НА МОСКВА И САНКТ ПЕТЕРБУРГ https://bit.ly/2OGYXSY е вашата възможност да посетите два от най-красивите и значими градове на Русия заедно с нас! И разбира се... да се сдобиете с "вълшебни" матрьошки!


виеЗнаетеЛиЧе Червения площад е наречен така не заради преобладаващия цвят в тукашната архитектура, а заради изключителната му красота. Както е известно, в превод от руски език прилагателното „красный“ означава червен (цвят), но и красив, прекрасен. За пръв път площадът е наречен „Красная площадь“ в началото на XVII век от Алексей Михайлович, цар на Русия от династията на Романови. Впрочем парадната тераса на неговия дворец била в червен цвят и според някои именно тя дала името на целия площад.
 
ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Новини

20 Декември 2021 г.

ТОМБОЛА 🎁

09 Февруари 2021 г.

Музея на бъдещето в Дубай

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa