Вашата оценка

Нова година 2021 в Солун - Wellness Santa Resort 5*



« Вижте още хотели към тази почивка





ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Нова година 2021 в Солун - Wellness Santa Resort 5*



Програма
С БЕЗПЛАТЕН PCR ТЕСТ И QR КОД !
1 ДЕН: 31/12/2020: Тръгване от Пловдив в 04:30 часа от бензиностанция OMV до хотел Санкт Петербург. Отпътуване от София в 7:00 часа от паркинга на Стадион Васил Левски по маршрут София – Дупница – Благоевград – Сандански -  КПП Кулата.  Пристигане в Солун ранния следобяд. Свободно време в града. Отпътуване за Перея / курортната част на Солун, на 18 км. /. Настаняване в хотел Wellness Santa Resort 5*. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ . Нощувка.
2 ДЕН: 01/01/2021: Закуска. Свободен ден за почивка и възможност да се насладите на СПА центъра в хотела . Нощувка.
3 ДЕН:02/01/2021: Закуска. Отпътуване обратно за България през КПП Кулата. Пристигане в София и Пловдив вечерта.
ВАЖНО: От 01/01/2018 в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която е в размер на 4 евро на стая на вечер / за хотел 5*/. Заплаща се само на място в хотела, преди настаняването и е задължителна.
Забележка: Гала вечерята включва безлимитна консумация на вино, безалкохолни напитки, бира и вода.
  За туристите желаещи да пътуват със собствен транспорт се приспадат 60.00 лв. от пакетната цена. Те не ползват и застраховка. Стаите за туристи със собствен транспорт са лимитирани и подлежат на пре-потвърждение.
                                                                                                                                                                                                                                                           

Wellness Santa Resort е нов 5* хотел в Солун, разположен на плажа в Агиа Триада, на 18 км от центъра на Солун. Разполага с вътрешен басейн и СПА център с голямо разнообразие от услуги. Хотелът е идеално място за почивка целогодишно, предлагайки луксозно настаняване с изключително качество на услугите. Стаите са в класически средиземноморски стил, баните с гранит и мрамор. В хотела има безплатен WIFI, климатик, сателитна телевизия. На разположение на гостите е лоби бар, безплатно ползване на фитнес и вътрешен отопляем басейн. Модерният СПА център предлага широка гама от услуги като сауна, био сауна, парна баня, емоционален душ, леден фонтан и студена кофа, маникюр и др.


 
 
   
МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:  40 човекаСРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + копие.  За Република Гърция няма визови изисквания. Към дата 12.10.20 е необходимо всеки турист да представи на границата отрицателен PCR тест, направен до 48 часа преди отпътуване и QR код.  
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: депозит – 30% от пакетната цена; доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване.
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa
Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка в размер на 3.00 лв. на човек за престоя. Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка от 6.00 лв за престоя.
 
Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. Могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 2.00 лева на ден.
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 20 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.
Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по реда на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост разбира се се спира, но слизат само нуждаещите се /. Спирането на супермаркети не влиза в нашите програми / освен ако не е пътуване с цел пазаруване /.

Цената включва:
*Транспорт с комфортен автобус;
*2 Нощувки със закуски на блок маса в хотел WELLNESS SANTA RESORT 5* /www.santahotel.gr /;
*Празнична Новогодишна Вечеря;
*Медицинска застраховка “Помощ при
пътуване в чужбина”  с покритие  5000 евро
към ЗД Евроинс АД, гр. София  / лица до 5 и
над 64 год. имат доплащане /;
*Водач през цялото пътуване;
*PCR тест и QR код;


Цената не включва:
Разходи от личен характер



Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.
Оферта № 5316



ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa