Вашата оценка

ЛЯТО В ПАЛМА ДЕ МАЙОРКА 2022



« Вижте още хотели към тази почивка

HOTEL PINERO TAL 3*


Разположение:
Това място за настаняване е на 4 минути пеша от плажа. Piñero Tal е само на 300 метра от плажа Ел Аренал. Предлага открит басейн с тераса за слънчеви бани, пейзажни градини и бюфет-ресторант. Всяка от светлите стаи е с климатик, балкон и сателитна телевизия.

В стаите:
Стаите в хотела са с декор в семпъл функционален стил и с изглед към басейна, градината или морето. Всяка разполага със сейф под наем и самостоятелна баня с безплатни тоалетни принадлежности.

На територията на хотела:
Удобствата в Piñero Tal включват салон с телевизор, безплатна фитнес зала, зала за игри и ежедневна развлекателна програма.



На 5 минути пеша от хотела има богат избор от ресторанти, магазини и оживени барове. Летище Палма е на 8 километра, а центърът на град Палма се намира на 14 километра.



ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
ЛЯТО В ПАЛМА ДЕ МАЙОРКА 2022

СЕДМИЧНА САМОЛЕТНА ПОЧИВКА от 05.07 до 18.10.2022 8 дни / 7 нощувки

цена от: 617.00 € / 1207 лв

Програма:

1-ви ден (вторник):
Излитане  от летище София, терминал 2 в 15:55 ч. с директен полет на АК „България Ер” до Палма де Майорка. Кацане в 17:45 ч. Трансфер и настаняване в избрания хотел (срещу допълнително заплащане). Нощувка
 
2-ри ден (сряда):
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Възможност за целодневна Обзорна екскурзия на град Палма – срещу допълнително заплащане на място.
Уникална възможност да се запознаете с града - столица на автономната област Балеарски острови, който ще Ви покори със своя изискан архитектурен разкош и богата история. Ще можете да чуете историята на град Палма, ще се разходите в сърцето на историческия център. Една от най-известните сгради в града несъмнено е Катедралният храм Lа Seu, построен в готически стил по заповед на крал Хайме I. Катедралата е единствената от подобен род сгради в света, построена на брега на морето. Този храм се счита за един от най-ярките в Европа, не напразно местните жители го наричат „Lа Seu“, което в превод означава светлина. Преминавайки с автобуса по историческата част на града, Вие не само ще почувствате духа на средновековния град, но ще научите и за съвременния живот тук. На пъстроцветния пазар ще се запознаете с  културата на местните жители – майоркини, рибните сергии са най-колоритните и зрелищни на острова.
На най-високия хълм в града, в обкръжение от борове, се издига белокаменен красавец – замъка Белвер. Името на замъка означава „прекрасна гледка”, от тук се открива уникален изглед към столицата. Белвер е единствената сграда от военната готика в Европа с правилна кръгла форма. В края на екскурзията ще имате свободно време за покупки.
Цена: 56 евро за възрастен; 28 евро за дете (2 до 12 години )
Нощувка.

3-ти ден (четвъртък):
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Възможност за целодневна Обзорна екскурзия на острова – срещу допълнително заплащане на място.
Екскурзията започва от Палма, където ще се качите на античния влак до град Солер, като пътя е зоабиколен с  портокалови и лимонови градини. Както възрастните, така и децата, ще се радват на пътешествието с реликвата на Солер и гордостта на цяла Испания – старинният дървен влак (един от последните екземпляри, останали в страната).
След това, по красиви планински пътища, ще се отправите към знаменития залив Ла Калобра, който еднозначно се явява визитна картичка на острова и е едно от съхранените на Майорка места с „девствена природа“. До плажа, ограничен от двете страни с отвесни скали, може да се стигне през тесен пешеходен тунел, прокопан в скалата. Тук ще имате свободно време, за да се изкъпете в прозрачната тюркоазена вода. Пътуването на връщане е по най-зрелищния път, уникален със своите многобройни завои и спиращи дъха гледки. В някои случаи, тази програма може да се осъществи в обратен ред.
Цена: 90 евро
Нощувка.
 
4-ти ден (петък):
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Възможност за допълнителна целодневна екскурзия до  Форментор и Порт Пойенса –срещу допълнително заплащане на място.
Ескурзията дава възможност да се запознаете с острова Майорка от юг до север. Включва се посещение на град Инк, който се намира на половината път до магистралата от Палма до Алкудия. Това е третият по големина град на остров Майорка и е най-известен като "градът на кожата". В програмата е включено посещение до фабрика за кожи. Инка е също така дом на добре позната марка за обувки, Camper.  Следва разходка с лодка (ако морето го позволява) от Пуерто де Пойенса до Форментор. Подобно на много градве от Майорка градове, Puerto Pollenca първоначално е бил рибарско селище и разполага с голямо яхтено пристанище, което в днешно време се ползва от много плавателните съдове за по-дълъг престой. Тук все още можете да видите някои традиционни мрежи, използвани от майоркини за улов на риба. Форментор е едно от най-красивите места на острова и в резултат на това е много популярно, известен е с най-белия пясък в Средиземно море.  Той е разположен в северозападната част на Майорка, в залива на Pollenca и е плаж със Син Флаг.
Цена: 50 евро
Нощувка.
 
5-ти ден (събота):
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Възможност за целодневна допълнителна ескурзия до  Валдемоса и Ла Гранха – срещу допълнително заплащане на място.
На 17 км от Палма, на 400 м надморско равнище в центъра на долината Сиера да Трамунтана, се намира село Валдемоса. По време на тази екскурзия ще се разходите по стръмните улици на селището, а пред очите ви ще се разкрият красиви природни пейзажи. Известно е с манастира, в който през зимата на 1838-1839 година са живяли Фредерик Шопен и Амандин Орор Люсил Дюпен, известна с псевдонима си Жорж Санд. При пристигането си в La Cartuja de Valldemossa, тя пише: „Това е един от онези пейзажи, който ни пленява, оставяйки ни сити във въображението и пусти в желанията ни”... Старинното испанско селце в планините е станало райско кътче за уединението на младите влюбени.
Ще имате възможността да разгледате една уникална постройка, изключително запазена сграда от 12-ти век, заобиколена от прекрасни градини и естествени фонтани, по следите от времето ще можете да се запознаете с обичаите и начина на живот на местните жители през последните 10 века.
Цена: 72 евро
Нощувка.
 
6-ти ден (неделя):
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Възможност за целодневна допълнителна ескурзия до  Пещерите Драч и АМС – срещу допълнително заплащане на място.
Екскурзия до Манакор и посещение на фабрика за перли, ще можете да видите как се изработват бижутата от работничките във фабриката. Ще посетите красивия град Порто Кристо. Недалеч от града се намират известните пещери Драч и Амс. В уникалната пещера Драч ще имате възможност да се насладете на незабравим концерт в естествена среда, зала с уникална акустика. Ще видите най-голямото подводно езеро в света.  По-късно ще посетите Пещерите Амс, които се определят от експертите като най-забележителните пещери на острова и ще се възхитите от уникалните сталактити и сталагмити, скрити в тези пещери.
Цена: 70 евро
Нощувка.
 
7-ми ден (понеделник):
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Възможност за посещение на вечерното шоу Сон Амар с включена вечеря срещу допълнително заплащане на място.
Уникално вечерно шоу с вечеря Сон Амар. Възхитете се на този международен свят на музика и танци със сцени от Испания, Африка, Индия, Ирландия, Лондон и театрите на Бродуей, включително най-добрите в класически испански балет и фламенко, от световноизвестния хореограф Карлос Vilán. Със спиращи дъха акробатики и визуална комедия, шоуто е подходящо за всички националности.
Програмата е интересна както за възрастни, така и за деца. Вечерята ще бъде типично испанска, вкусно меню от три ястия, класически испански вина, съчетано със запомнящо се преживяване.
Цена: 99 евро
Нощувка.
 
8-ми ден (вторник):
Закуска. Свободно време. Напускане на хотела до 12:00 ч. Трансфер до летище Палма де Майорка. Полет до София с АК „България Ер” в 18:25 ч. Каца на терминал 2 в 01:00 ч.
 
Хотели:
Възможност за избор на различни категории хотели в най-популярните туристически райони на острова


Полетно разписание
Полети вторник-вторник
 
София 15:55 - 17:45 Палма
Палма 18:25 - 01:00 София
*Часовете на полетите подлежат на препотвърждение
 
Забележка: Възможна е промяна на часовете на полетите от страна на
Авиокомпанията
 
Необходими документи: лична карта или международен паспорт с мин. валидност 6 месеца от датата на пътуване. За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител, нотариалназаверка от едния или двамата родители! Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!
 
Начин на плащане: 40 % депозит при резервация, доплащане 30 дни преди отпътуване.

Забележка:
  • Цените на екскурзиите са ориентировъчни. Допълнителна информация за провеждане на екскурзиите и точното им разпределение по дни, ще бъде предоставена на място, от представители посрещащата агенция на острова.
  • Самолетните билети са невъзвръщаеми.
  • Програмата е инвидуална и не е предвиден водач от България.
Минимален брой участници: Няма! Гарантирано пътуване!

Вид изполвани транспортни средства: 
Самолет
Лек автомобил/Миктобус/Автобус

Срокове за анулации и неустойки:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартните такси за прекратяване:
 1/ от деня следващ деня на подписване на договора до 65 календарни дни преди датата на отпътуване  - такса в размер на 100 лв. на турист, (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
2/ от 64 до 30 календарни дни преди датата на отпътуване - 50% от общата цена на организираното пътуване в лева;
3/ под 30 календарни дни преди датата на отпътуване – 100% от общата цена на организираното пътуване в лева;

„Отмяна от пътуване“: TO предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” на ЗД Евроинс АД, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата

https://www.welcometravel.bg/pochivki-v-ispania.html

Цената включва:

  • Самолетен билет София – Палма – София с полет на България Ер с включени летищни такси към дата 01.06.2022 г.
  • Ръчен багаж до 10 кг и чекиран багаж до 23 кг.
  • 7 нощувки на съответната база в избрания хотел
  • Медицинска застраховка Помощ при пътуване в чужбина с покритие 10 000 евро
  • Обслужване от агенцията партньор (на испански, английски или руски език)

Цената не включва:

  • Трансфер летище – хотел – летище
  • Допълнителни екскурзии
  • Разходи от лично естество
  • Застраховка „Отмяна на пътуване
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.
Оферта № 31



ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa