Вашата оценка

ПОЧИВКА В ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА - ПРОМОЦИЯ ЗАМИНАВАНЕ 28 И 31 ЮЛИ 2018!



« Вижте още хотели към тази почивка

Разположение:
Хотелът е разположен на източния бряг на Доминиканската Република, на 30 минути от международното летище Пунта Кана и на 13 км. от центъра на града.

В стаите:
Специално проектирани, за да създават неповторимo усещане, стаите и апартаментите на хотела разполагат с изглед към тропическата градина или океана, като 80% от тях са с излаз директно на плажа. Стаите и апартаментите са оборудвани с телевизор, мини-бар и климатик. Гостите на хотела имат достъп до Wi-Fi интернет връзка.

Хранене:
На разположение на гостите на хотела са 11 места за хранене, включващи пет а-ла-карт ресторанта, два бюфет ресторанта, BBQ ресторант, винарна изба и кафене. Резервации не са необходими по време на престоя.





ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
ПОЧИВКА В ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА - ПРОМОЦИЯ ЗАМИНАВАНЕ 28 И 31 ЮЛИ 2018!

Директни чартърни полети от Мадрид до Пунта Кана, 9 дни / 7 нощувки в Доминикана, всяка седмица

цена от: 1140.00 € / 2230 лв

Докато голяма част от северното полукълбо е обхваната от зима, островната страна продължава да привлича туристи от цял свят.
Тук освен традиционните за Карибския басейн бели плажове ще откриете и богата, разнообразна тропическа флора и фауна.
Перлата на Доминиканската Ривиера – Пунта Кана, известна сред любителите на екзотичните почивки, е истински тропически рай през зимните месеци. Освен кътче за незабравима почивка, Доминиканската република е и спирка на круизните кораби, акустиращи за кратко.
 
 
Програма:
 
1-ви ден: София - Мадрид – Пунта Кана
Полет София-Мадрид. Директен чартърен полет от летище Мадрид с АК Evelop в 16.00. Каца в Пунта Кана, Домиканска република в 18.40 ч. местно време. Посрещане на български език от представител на фирмата партньор. Трансфер до избрания хотел. Вечеря. Нощувка.
 
2-ри ден: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване. Възможност за допълнителна екскурзия срещу допълнително заплащане до Остров Саона.
Ще изживеете уникалното чувство да плавате с катамаран, наслаждавайки се на  различните нюанси на синият цвят и на кристално чистите води на Карибско море. Остров Саона е част от Източния Национален Парк -Природен Резерват, известен със с изключителната си природа и притежава един от най-красивите плажове в страната. Ще завърши Вашето  преживяването в ритъма на меренге на красивия катамаран.
Времетраене: целодневна екскурзия
Включва: Включени храна и напитки
Цена: 90$/ 149 лв.
Вечеря. Нощувка.
 
3-ти ден: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване. Възможност за  екскурзия срещу допълнително заплащане – Supreme Safari
С удобните, комфортни камиони тип сафари ще можете да преоткриете красивите места на Доминиканската Република. Пътуването ще бъде през планински местности, ще пресечете реки, ще видите плантации със захарна тръстика, кафе и какао, ще изпиете чаша кафе и какао, натурално произведени. По пътя ще спрете до едно малко магазинче, където ще видите как ръчно изработване на цигари. Ще завършите Вашата екскурзия  с един  типичен доминикански обяд на девствения плаж на Ел Макао, където ще можете да  поплувате или просто да се отдадете на заслужена почивка под Карибското слънце.
Времетраене: целодневна екскурзия
Включва: Обяд с включени национални напитки.
Цена: 90$/ 149 лв.
Вечеря. Нощувка.
 
4-ти ден: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане до Санто Доминго.
Пътуването започва от Санто Доминго. Ще разгледате „първия град в Новия свят“, ще се разходите се по Булевард Малекон (най-оживената градска зона, която се простира покрай брега на Карибско море и е най-предпочитаното място за местните жители), ще можете да оцените красотата на съвременните паметници, като Галерията на Модерното изкуство, Националния театър и Президентския дворец. Ще имате възможност да посетите Алказар де Колон, най-старата резиденция на колонизаторите ще се запознаете с начина на живот на испанските конкистадори и ще видите първата катедрала на Америките.
Времетраене: целодневна екскурзия.
Включва: Обяд с включени национални напитки.
Цена: 95$/ 157 лв.
Вечеря. Нощувка.
 
5-ти ден: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване. Възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане до Ел Фиестон - Остров Каталина
Екскурзията започва с обиколка в селището Алтос де Чавон, градът на художниците и занаятчиите, построен в средновековен стил с уникална и неповторима природа. С лодка ще стигнете до остров Каталина, където ще можете да се забалявате с различни морски спортове лодка банан, шнорхелинг и креолски риболов. Ще присъствате на програма с типични местни танци, характерни за доминиканския карнавал. Включен е обяд тип  шведска маса и отново свободно време на плажа под слънцето на Карибско море.
Времетраене: целодневна екскурзия
Включва: Обяд с включени национални напитки.
Цена: 110$/ 182 лв.
Вечеря. Нощувка.
 
6-ти ден: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане – Buggies Macao
Отпътуване от хотела и отправяне към изходната точка, от където ще започне приключението с бъгитата. След указания, как да се използват и пояснения на мерките за сигурност, ще предоставят четириколките и започва невероятното преживяване сред най-красивите пейзажи на Доминикана. Ще направите обиколка на крайбрежието, преминавайки през плантации от кокосови палми и ще достигнете до прекрасния плаж на селището Макао.
Времетраене: полудневна екскурзия
Включва: вода и безалкохолни.
Цена: 75$/ 124 лв.
Вечеря. Нощувка.
 
7-ми ден: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане – Canopy Adventure
От хотелa се отправяте на пътешествие до планините на Анамуя. В типично  ранчо, където ще се снабдите с подходяща екипировка започва Вашето невероятно приключение. Ще се насладите на несравнимото усещане да се движите висико сред дърветата, да наслаждавате неповторими гледки, докато се плъзвате плавно по въжета през различни платаформи. Това е екстремно предизвикателство за любителите на силни усещания. На връщане в ранчото ще Ви сервират плодове, кафе и безалкохолни напитки.
Времетраене: полудневна екскурзия
Включва: плодове, кафе и безалкохолни напитки.
Цена: 89$/ 147 лв.
Вечеря. Нощувка.
 
8-ми ден: Пунта Кана - Мадрид
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Пунта Кана за директен чартърен полет в 20.10 ч.

9-ти ден: Мадрид
Пристигане в Мадрид в 10.25. При необходимост нощувка в Мадрид. Полет Мадрид-София.


Полетна информация:
 
Заминаване - Мадрид (MAD) >> Пунта Кана (PUJ)
Полет
EVE801
Заминава Mадрид (MAD) в 16:00 ч.
Пристига Пунта Кана, Доминиканска република (PUJ) в 18:40 ч.
 
Връщане – Пунта Кана (PUJ) >> Мадрид (MAD)
Полет
EVE802
Заминава Пунта Кана (PUJ) в 20:10 ч.
Пристига Мадрид (MAD) в 10:25 ч. +1

Забележка: Часовете на полетите се препотвърждават седмица преди пътуването!
 
Начин на плащане: депозит 50% от пакетната цена при записване; доплащане до 45 работни дни преди датата на отпътуване!
 
Необходими документи: копие на международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на екскурзията, за деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители!
 
Срокове за анулации и неустойки:
До 60 работни дни от датата на заминаване – без неустойка
От 59 работни дни до 21 дни – 50% от пакетната цена
От 20 работни дни до деня на отпътуване – 100% от пакетната цена
 
Административни разходи: тотална промяна (промяна имената на резервацията, промяна на дестинацията, както и датите на пътуване или промяна на вида продажба) и отмяна на пътуването, се прилагат в зависимост от изминалото време от създаването на резервацията, според следната схема:
  • До 72 часа след създаването на резервацията: Без разходи
  • От 72 часа до 7 календарни дни от създаването на резервацията: 60 евро административни разходи;
  • Повече от 7 календарни дни от създаването на резервацията: 120 евро административни разходи
 
Забележка: Туроператора може да предложи самолетен билет по отсечката София-Мадрид-София. Моля да имате предвид, че самолетният билет подлежи на неустойка при анулация. Условията за анулация и/ или промени в билета се проверяват при правенето на резервация, в зависимост от условията на тарифата на авиокомпанията, по която са запазени/ издадени билетите.
Наличните места в хотелите, както и самолетните билети по пакета са на база заявка – потвърждение!
 
Заблежки:
  • Минимален брой туристи: Няма – индивидуално пътуване. Програмата е гарантирана!
  • Хотелите, които сме избрали за Вас предлагат много добро съотношение качество/цена и са с отлични отзиви.
  • Екскурзиите подлежат на препотвърждение и има възможност да бъдат в различни дни от предложените – провеждат се на испански/английски, а при интерес екскурзиите могат да бъдат заявени на място и на български – срещу допълнително заплащане; Цените са калкулирани при курс на 1$ = 1.65 лв.
  • Цените подлежат на препотвърждение;
 
Необходими документи:
  • Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на пътуването!
  • За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител е нужна нотариална заверка от единия или отдвамата родители!
  • Няма медицински изисквания за имунизации!
 
Вид използван транспорт:
Самолет
Автобус / лек автомобил
 
Допълнителни екскурзии:
  • Buggies Macao - цена: 75$/ 124 лв.
  • Canopy Adventure - цена: 89$/ 149 лв.
  • Остров Саона - цена: 90$/ 149 лв.
  • Supreme Safari - цена: 90$/ 149 лв.
  • Санто Доминго - цена: 95$/ 157 лв.
  • Ел Фиестон - Остров Каталина - цена: 110$/ 182 лв.
 
„Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” на ЗД Евроинс АД, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяванена дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.


https://www.welcometravel.bg/pochivki-v-dominikanska-republika.html

Цената включва:

  • Самолетен билет Мадрид - Пунта Кана - Мадрид с включени летищни такси (към дата 10.07.2017);
  • 7 нощувки в избрания от вас хотел, на база All inclusive;
  • Трансфер летище Пунта Кана - хотел – летище Пунта Кана;
  • Изходна такса при напускане на страната – 20$
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на ЗД „Евроинс”;

Цената не включва:

  • Самолетен билет София-Мадрид-София – на цена около 200 евро/ 391 лв.;
  • нощувка в хотел в близост до летище Мадрид (при необходимост)
  • Туристическа виза за Доминиканската Република (заплаща се на място и се получава при пристигането на летище Пунта Кана) – 20$
  • Разходи от личен характер;
  • Евентуално доплащане на горивна такса (начислява се при увеличение на цената на горивата);
  • Допълнителни екскурзии;
  • Застраховка „Отмянана пътуване” със ЗД „Евроинс”;
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.
Оферта № 3430



ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa