Вашата оценка

ПРОМО ПОЧИВКА НА РИВИЕРА МАЯ 2018



« Вижте още хотели към тази почивка

ТАБЛИЦА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ

Моля, посочете цена от таблицата

ПАКЕТНИ ЦЕНИ НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ




ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
ПРОМО ПОЧИВКА НА РИВИЕРА МАЯ 2018

С директен чартърен полет от Мадрид до Канкун 9 дни / 7 нощувки в Мексико (Ривиера Мая)

цена от: 1096.00 € / 2144 лв

Ривиера Мая, разположена в непосредствена близост до Канкун, е обградена от огромни паркове, криещи великолепни плажове. Тази ивица земя, притаена в джунглата все още крие в себе си част от великото минало на цивилизацията на маите.

Програма:
 
1-ви ден: София - Мадрид - Канкун
Полет София-Мадрид. Директен чартърен полет от летище Мадрид с АК Evelop в 14.55. Каца в Канкун, Мексико в 19.45ч. местно време. Посрещане на руски или английски от представител на фирмата партньор. Трансфер до избрания хотел в Ривиера Мая. Вечеря. Нощувка.
 
 
2-ри ден: Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзия до Чичен Ица – срещу допълнително заплащане.
Ще се отправите на едно различно пътешествие и ще опознаете едно от Чудесата на Света - Чичен Ица (в превод на езика на маите – „в устата на кладенеца на Ица“). Каменият град е обявен за Световно културно наследство от ЮНЕСКО и е включен в списъка на новите седем чудеса на света. Ще научите повече за различните видове ритуали и церемонии, извършвани някога на това място. Следва в програмата ченоте -  в превод на езика на маите - кладенеца „Саградо Асул“. Кладенецът е част от красивото езеро Ик Кил ( „ Мястото,където се ражда вятъра“). Времетраене: цял ден.
Включва: обяд - шведска маса без напитки.
Цена: 75 €/ 147 лв.
 
Вечеря. Нощувка.
 
3-ти ден: Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзия до Остров Dolphin Cat & Royal Swim Vip – срещу допълнително заплащане.
Исла Мухерес е остров, намиращ се на 20 минути от Канкун, разполага с уникален плажен клуб, където можеш да сбъднеш мечтата си да плуваш с делфини. Една от най-динамичните и образователни програми е  Dolphin Royal Swim, едно невроятно преживяване. Можете да се насладите на забавни дейности с делфините, като например Foot Push, където делфините ви изтласкват от стъпалата на краката ви над водата или Dorsal Tow, където делфините ви отвеждат на едно пътуване с пълна скорост, докато се придържате на гърба им. След това ще имате възможността да се насладите на вкусен обяд (тип шведска маса) с интернационална кухня  и включени напитки, самостоятелна част от ресторанта оборудвана с климатик и панорамен басейн.
Времетраене: цял ден.
Включва: обяд -  шведска маса с включени напитки.
Цена: 171€/ 335 лв.
Вечеря. Нощувка.
 
4-ти ден: Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзия Tour Xenotes – срещу допълнително заплащане.
Този ден приключението ще ви отведе до сърцето на джунглата (обиколката се осъществява с екскурзовод). При пристигането си ще разгледате 4 различни вида „ченоти“ разположени по Маршрута на Ченотите ( кладенците) между Канкун и Пуерто Морелос като всеки един от тях има своята идентичност. Ще можете да се насладите на красиви пейзажи, докато се спускате с въже, каяк и практикувате шнорхелинг.                                                          Xenote/Cenote са сладководни естествени езера, койте се захранват от подземна река, която се образува от различни места на полуостров Юкатан от ерозията на почвата. Маите са отреждали много важно място в своите свещенни ритуали на тези уникални езера.
Времетраене : цял ден.
Включва: обяд с напитки и екипировка на шнорхелинг.
Цена: 97€/ 190 лв.
Вечеря. Нощувка.
 
5-ти ден: Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзия - Коба – Тулум  – срещу допълнително заплащане.
На това пътуване ще посетите два археологически обекта в един и същи ден. Обиколката ще започне от селище на маите - Коба. Ще имате възможността да се докоснете до култура на маите, археологическият обект, който ще посетите е Тулум в превод „ Оградения град“.
Времетраене : цял ден.
Включва: напитки по време на обиколката и на обяда.
Цена: 105 €/ 206 лв.
Вечеря. Нощувка.
 
6-ти ден: Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за  екскурзия до Райския остров (Контой и Isla mujeres - Островът на Жените) - срещу допълнително заплащане.
С бързоходен катер ще отплавате по вълните на Карибско море до остров Контой. Има предвидена пауза  за шнорхелинг из забележителния коралов риф, намиращ се в резервата на Контой. Продължавате своята обиколка с пешеходна разходка на самия остров Контой и да посетите музея на острова. Ще можете да се качите на малкия замък на върха с невероятна панорамна гледка на острова. Ще посетите лагуната, която е дом на повече от 140 вида птици. В края на обиколката ще обядвате на райският плаж на Контой. Следва време за отдих, плаж и гмуркане с шнорхел. След кратката почивка се отправяте към островът на Жените, там ще имате възможност да се потопите в живописната атмосфера на острова и време за разходка и пазаруване.
Времетраене : цял ден.
Включва : обяд с напитки.
Цена : 101€/ 198 лв.
Вечеря. Нощувка.
 
7-ми ден: Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване. Възможност за екскурзия Tour Xenses – срещу допълнително заплащане.
Очаква Ви едно непотворимо изживяване. Предизвикателство, адреналин и неповторима емоция, с тези думи може да се опише това уникално приключение което ще пробуди сетивата ви. Едно преживяване изпълнено с предизвикателства - това което ви заобикаля не е това което изглежда, по земя, въздух и вода. Синхронизирайте интуицията си, отворете добре очите си, изострете слуха си, изследвайте  чувствата си и опознайте всичко, което тялото ви може да почувства в този парк извън рамките на обичайното, едно забавно и вълшебно място, толково невероятно колкото и  загадъчно. Само тогава ще се преобразите в сенсей, майстор на сетивата.
Времетраене : ½ ден.
Цена: 81€/ 159 лв
Вечеря. Нощувка.
 
8-ми ден: Ривиера Мая - Мадрид
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Канкун за директен чартърен полет в 21.45 ч.
 
9-ти ден: Мадрид - София
Пристигане в Мадрид в 13.00. При необходимост нощувка в Мадрид. Полет Мадрид - София.


*Цените подлежат на препотвърждение при резервация!
*Някои от хотелите предлагат безплатно настаняване на първо дете до 11.99г , като те заплащат само летищни такси в размер на 150 евро. При резервация е възможно местата в даден хотел да са изчерпани


ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ:
Заминаване - Мадрид (MAD) >> Канкун (CUN)
Полет EVE813 Заминава Mадрид (MAD) в 14:55 ч.  Пристига Канкун, Мексико (CUN) в 19:45 ч.
 
Връщане – Канкун (CUN)>> Мадрид (MAD)
Полет EVE814 Заминава Канкун (CUN) в 21:45 ч.  Пристига Мадрид (MAD) в 13:00 ч. +1


Забележка: Часовете на полетите се препотвърждават седмица преди пътуването!
 
Начин на плащане: депозит 50% от пакетната цена при записване; доплащане до 45 работни дни преди датата на отпътуване!
 
Стандартни такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартните такси за прекратяване:
1/ от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни преди датата на отпътуване  - такса в размер на 100 лв. на турист
2/ от 59 до 31 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от внесения депозит
3/ под  30 календарни дни преди датата на отпътуване – 100% от общата цена на туристическия пакет
 
Забележка: Туроператорът може да предложи самолетен билет по отсечката София – Мадри - София. Моля да имате предвид, че самолетният билет не подлежи на анулация без неустойка. Условията за анулация и/ или промени в билета се проверяват при правенето на резервация, в зависимост от условията на тарифата на авиокомпанията, по която са запазени/ издадени билетите.
Наличните места в хотелите, както и самолетните билети по пакета са на база заявка – потвърждение!
 
Заблежки:
  • Минимален брой туристи: Няма – индивидуално пътуване. Програмата е гарантирана!
  • Хотелите, които сме избрали за Вас предлагат много добро съотношение качество/цена и са с отлични отзиви.
  • Екскурзиите се провеждат на испански/английски и подлежат на препотвърждение. Има възможност да бъдат в различни дни от предложените, както и да бъдат заявени от България или на място; Цените са калкулирани при курс на 1$ = 1.65 лв.
  • Цените подлежат на препотвърждение;
 
 
 Необходими документи:
  • Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на пътуването!
  • За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител е нужна нотариална заверка от единия или отдвамата родители!
  • Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!
 
Вид използван транспорт:
  • Самолет
  • Автобус / лек автомобил
 
Допълнителни екскурзии:
  • Чичен Ица - цена: 75 €/ 147 лв.
  • Остров Dolphin Cat & Royal Swim Vip - цена: 171€/ 335 лв.
  • Tour Xenotes - цена: 97€/ 190 лв.
  • Коба – Тулум - цена: 105€/ 206 лв.
  • Tour Xenses - цена: 81€/ 159 лв
  • Райския остров (Контой и Isla mujeres - Островът на Жените) - цена : 101€/ 198 лв.
 
„Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” на ЗД Евроинс АД, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяванена дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

почивки в мексико

Цената включва:

  • Самолетен билет Мадрид – Канкун - Мадрид с включени летищни такси ;
  • 7 нощувки на база All inclusive в избрания от вас хотел в Ривиера Мая;
  • Трансфер летище Канкун - хотел – летище Канкун;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на ЗД „Евроинс”;

Цената не включва:

  • Самолетен билет София – Мадрид - София – на цена около 200 евро/392 лв.;
  • 1 нощувка в хотел в близост до летище Мадрид;
  • Изходна такса при напускане на Мексико – 60 евро (заплаща се на място на летището)
  • Разходи от личен характер;
  • Допълнителни екскурзии;
  • Застраховка „Отмяна на пътуване”
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.
Оферта № 3633



ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa