Вашата оценка

СЛЪНЧЕВА НОВА ГОДИНА 2023 В ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА



« Вижте още хотели към тази почивка

Разположение:
Хотелът Riu Naiboa 4 * се намира в Пунта Кана, Доминиканска република, заобиколен от обширни и изобилни градини: идеалният 4-звезден хотел в Пунта Кана за прекарване на спокойна почивка и наслада на обширния плаж с тюркоазена вода.

В стаите:
Стаи с балкони, климатик и минибар. Безжичен достъп до интернет в стаите се предлага срещу заплащане. Телевизорите се предлагат със сателитни канали.

На територията на хотела:
Околната среда в хотел Riu Naiboa ви кани да се отпуснете, тъй като е заобиколен от тропически зелени площи, топъл климат и е далеч от суматохата на града, което го прави идеален за спокойна почивка. Ще откриете плувен басейн и солариум-тераса. В Riu Palace Bavaro ще намерите също фитнес зала, парна баня и уелнес център Renova Spa с редица различни процедури и масажи (платежни услуги).

ТАБЛИЦА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ

Моля, посочете цена от таблицата

Цените са на база All Inclusive
Дати:
26.12.2022
Възрастен в дв. стая
Възрастен в ед. стая
Възрастен в тр. стая
Дете до 12 г. с двама възр.
1894 € / 3705 лв2344 € / 4585 лв1856 € / 3631 лв1351 € / 2643 лв




ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
СЛЪНЧЕВА НОВА ГОДИНА 2023 В ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА

11 дни / 9 нощувки с директен чартърен полет от Мадрид до Пунта Кана

цена от: 1894.00 € / 3705 лв

Програма:
 
Ден 1 26.12.2022 София-Мадрид (опционално)
Отпътуване от София за Мадрид. Пристигане в Мадрид и трансфер до хотела. Нощувка.
 
Ден 2 27.12.2022 Мадрид - Пунта Кана
Закуска. Траснфер до летището за директен чартърен полет за Пунта Кана в 15:00 ч. Пристигане в Пунта Кана в 18:40 ч. местно време. Посрещане от представител на фирмата партньор, говорещ български език. Трансфер до избрания от Вас хотел. Свободно време за почивка. Нощувка.

Ден 3 28.12.2022 Плая Баваро
Свободно време за плаж или разглеждане на курорта. Възможност за допълнителни екскурзии - водни спортове, водни атракции в аква парка Manatí Park, условия за голф и активен нощен живот. Нощувка.

Ден 4 29.12.2022 Плая Баваро
През този ден може да се насладите на красивата плажна ивица или да оползотворите деня с допълнителни екскурзии. Нощувка.

Ден 5 30.12.2022 Плая Баваро
Възможност за седемчасов преход с кон през девствената пустош на местността, за опознаване на множество миниатюрни селища, до водопадите Салто Алто. Преходът се осъществява с опитни инструктури, които ще ви покажат най-добрите места, на които да опитате вкусни специалитети и традиционни музикални изпълнения. Нощувка.

Ден 6  31.12.2022 Плая Баваро
Възможност за гмуркане в пещерите край кораловите рифове до брега, за водни ски и сърф или за разходка с корабче. Минералните извори в Пунта Кана ще ви заредят със свежест, прохлада и лечебна сила. Районът е богат на сладководни заливи.
Посрещане на Новата година.
Нощувка

Ден 7 1.01.2023 Плая Баваро
Ако сте любители на високите скорости и адреналина, е време за разходка по плажната ивица с ATV 4x4 (превозно средство тип бъги). Свободно време за плаж. Нощувка

Ден 8 2.01.2023 Плая Баваро
През този ден може да се насладите на вашето свободно време или при желание да отидете на някои от екскурзиите, предлагани на място. Нощувка.

Ден 9 3.01.2023 Пунта Кана - Мадрид
Свободно време. Освобождаване на хотела.
Трансфер до летището и полет до Мадрид в 20:10 ч.

Ден 10 4.01.2023 Мадрид
Пристигане в Мадрид в 9:25.
Нощувка в Мадрид (опционално).
 
Ден 11 5.01.2023
Полет за София


*Забележка
Налагат се нощувки в Мадрид на отиване и връщане.


ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ:
Заминаване - Мадрид (MAD) >> Пунта Кана (PUJ)
EVE 0801 Заминава Mадрид (MAD) в 15:00 ч.
Пристига Пунта Кана, Доминиканска република (PUJ) в 18:40 ч.
 
 
Връщане – Пунта Кана (PUJ) >> Мадрид (MAD)
EVE 0802 Заминава Пунта Кана (PUJ) в 20:10 ч.
Пристига Мадрид (MAD) в 9:25 ч. +1

 
Забележка: Часовете на полетите се препотвърждават седмица преди пътуването!
 
Начин на плащане:
Депозит 50% от пакетната цена при записване; доплащане до 45 работни дни преди датата на отпътуване!
 
Стандартни такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартните такси за прекратяване:
1/ от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни
преди датата на отпътуване - такса в размер на 100 лв. на турист
2/ от 59 до 31 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от внесения депозит
3/ под  30 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от общата цена на туристическия пакет
 
Забележка:
Туроператорът може да предложи самолетен билет по отсечката София-Мадрид-София. Моля да имате предвид, че самолетният билет подлежи на неустойка при анулация. Условията за анулация и/ или промени в билета се проверяват при правенето на резервация, в зависимост от условията на тарифата на авиокомпанията, по която са запазени/ издадени билетите.
Наличните места в хотелите, както и самолетните билети по пакета са на база заявка – потвърждение.
 
Допълнителни екскурзии:
САОНА остров – целодневна, тръгване около 07:00ч., връщане около 18:30ч. Описание: транспортиране от територията на хотела до порта, от където екскурзията продължава с Катамаран. На катамарана има на разположение отворен бар с алкохолни и безалкохолни напитки, анимация: кратка програма от персонала, включване на гостите в танците. Пристигане на острова, обяд, свободно време за плаж. Връщане: бърза моторна лодка, престой в плитък натурален басейн в океана, където гостите могат да се снимат с морските звезди, които се намират там. Пристигане на порта, транспортиране с автобус до шопинг център, хотел.
Цена: 93 евро/ 183 лв.

Санто Доминго – целодневна. Тръгване около 08:00 ч., връщане около 17:00ч. с автобус и в двете посоки. Посещение на музеи, 5D филм – 20 мин., обиколка из града, сградата на президентството от вън, Древен фар, Катедрала и обяд. Свободно време в зона колониал (старата част на града) – магазини, заведения. Цена: 93 евро/ 183 лв.
Seaquarium – полудневна. Катамаран, анимация с танци, включен отворен бар с ром и безлкохолни. Шнорхелинг, дълбоко гмуркане с разходка по дъното – наблюдение на корали и различни видове рибки. Свободно време за къпане в натурален плитък басейн в океана. Цена: 114 €/ 224 лв.

Остров Каталина
Екскурзията започва с обиколка вселището Алтос де Чавон,градът на художниците и занаятчиите,построен в средновековен стил с уникална и неповторима природа. С лодка ще стигнете доостров Каталина, където ще можете да се забалявате с различни морски спортове лодка банан, шнорхелинги креолски риболов. Ще присъствате на програма с типични местни танци, характерни за доминиканския карнавал. Включен е обяд тип шведска масаи отново свободно време на плажа под слънцето на Карибско море.Времетраене: целодневна екскурзия
Включва: Обяд с включени национални напитки.Цена:  130 евро/ 255 лв.

Забележки:
  • Минимален брой туристи: Няма – индивидуално пътуване.
  • Хотелите, които сме избрали за Вас предлагат много добро съотношение качество/цена и са с отлични отзиви.
  • Новогишната вечеря е на запитване за хотелите, които не предлагат Гала вечеря;
  • Екскурзиите подлежат на препотвърждение и има възможност да бъдат в различни дни от предложените – провеждат се на испански/английски, а при интерес екскурзиите могат да бъдат заявени на място и на български – срещу допълнително заплащане; Цените подлежат на препотвърждение;

Необходими документи:
  • Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на пътуването!
  • За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител е нужна нотариална заверка от единия или отдвамата родители!
  • Няма медицински изисквания за имунизации!
  • ВАЖНО! Към 1.07.2022 г.  при влизане в Испания на връщане от Пунта Кана се изисква представяне на ваксинационен сертификат или антигенен тест!

Вид използван транспорт:
  • Самолет
  • Автобус / лек автомобил

*Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар.горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
 
Общи условия на застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” – повече информация можете да получите в нашите офиси или на интернет страницата ни
Информация и общи условия на застраховка „Отмяна на пътуване” със ЗД „Евроинс” - повече информация можете да получите в нашите офиси или на интернет страницата ни

Туроператорът предлага възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор „Отмяна на пътуване” (застраховката възлиза на 1,5 % - 3 % от пакетната цена) за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване при определени условия.

„Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” на ЗД Евроинс АД, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяванена дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

Дати:
26.12.2022


Цената включва:

  • Самолетен билет Мадрид - Пунта Кана - Мадрид с включени летищни такси (към дата 1.07.2022) и чекиран багаж до 20 кг.;
  • 7 нощувки в избрания от вас хотел, на база All inclusive;
  • Новогодишна вечеря
  • Туристическа виза за Доминиканската Република (входна такса)
  • Изходна такса при напускане на страната
  • Трансфер летище Пунта Кана - хотел – летище Пунта Кана;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на ЗД „Евроинс”;

Цената не включва:

  • Самолетен билет София – Мадрид - София
  • 2 нощувка в хотел в близост до летище Мадрид (в посока София-Мадрид)
  • Разходи от личен характер;
  • Евентуално доплащане на горивна такса (начислява се при увеличение на цената на горивата);
  • Допълнителни екскурзии;
  • Застраховка „Отмянана пътуване” със ЗД „Евроинс”;
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.
Оферта № 3759



ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa