Вашата оценка

НОВА ГОДИНА 2021 МАЛТА!



« Вижте още хотели към тази почивка

Hotel 1926 4*


Разположение:
Хотел 1926 Hotel & SPA предлага настаняване в Слиема, на няколко крачки от плажа и на 5 минути пеша от фериботния терминал за Валета. Хотелът разполага със СПА и уелнес център, както и с ресторант и бар.

В стаите:
Стаите и суитовете са проектирани така, че да съчетават комфорт и модерни технологии. Всички те са климатизирани и разполагат с телевизор с плосък екран и таблет. Собствената баня е с душ тип тропически дъжд. Някои от стаите са с изглед към морето.

На територията на хотела:
На място има и закрит уелнес център, включващ отопляем басейн, сауна и парна баня. Предлагат се и СПА процедури. Сезонният плажен клуб е само на 200 метра и включва плажна зона с чадъри и шезлонги и открит инфинити басейн.

ТАБЛИЦА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ

Моля, посочете цена от таблицата

Цените са в евро на човек настанен в супериорна стая на база закуска
Дата:
29.12.2020
Възрастен в двойна стая
Единична стая
3-ти възрастен
1-во дете до 11 г. вкл. с 2-ма възр.
515 € / 1008 лв725 € / 1418 лв515 € / 1008 лв419 € / 820 лв


Забележка: 3-ти човек може да бъде настанен само във фамилна стая или в Premium suite

Забележка:
- хотела не предлага опции за вечери или Новогодишна вечеря!



ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
НОВА ГОДИНА 2021 МАЛТА!

Новогодишни празници 2021 в Малта с директен полет от София и обслужване на български език

цена от: 405.00 € / 793 лв

Програма:
 1-ви ден – 29.12.2020 г.
Отпътуване от летище София с директен полет до Малта в 14:20 ч.. Пристигане в Малта в 15:25 ч., посрещане от представител на местните партньори на български език и трансфер до избраният от Вас хотел. Настаняване. Иформационна среща с представителя за запознаване с дестинацията. Свободно време. Нощувка
 
2-ри ден – 30.12.2020 г.
Закуска. Свободно време за самостоятелни разходки, разглеждане на острова, шопинг или възможност за включване към допълнителни екскурзии.
ОСТРОВ ГОЗО (8 часа с обяд) – срещу допълнително заплащане
65.00 евро на възрастен / Деца 4 - 12 г. – 42.00 евро / Деца до 4 г. – безплатно

Гозо е вторият по големина остров от Малтийския архипелаг. Той се отличава с изобилието от зеленина и необичайните си тишина и спокойствие. До острова се пътува с голям и съвременен ферибот. С името на острова се свързва легендата за прекрасната нимфа Калипсо - дъщеря на бог Атлас.
В началото на екскурзията ще посетите мегалитния храм Ggantja, една от първите обществени сгради построена от човека преди около 5 800 години. След това екскурзията продължава с посещението на мястото, където се намира пещерата на нимфата Калипсо. От тук се открива гледка към най-красивия пясъчен залив на малтийския архипелаг – Ramla Bay. Очаква Ви вкусен обяд в ресторанта намиращ се пред старинната крепост “Цитаделата“ в центъра на столицата на Гозо – Рабат. Следобяд екскурзията продължава по старинните улици на столицата Рабат до базиликата Св. Георги.
Екскурзията завършва с посещение на най-почитаното от малтийци място за религиозно поклонение – базиликата Та Pinu. По време на екскурзията може да си купите сувенири направени от жителите на Гозо, които се славят като изкусни майстори на народните занаяти.

Нощувка
 
3-ти ден – 31.12.2020 г.
Закуска. Свободно време за самостоятелни разходки, разглеждане на острова, шопинг или възможност за включване към допълнителна екскурзия.
НАЙ – ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИТЕ МЕСТА В МАЛТА (8 часа с обяд)  – срещу допълнително заплащане
72.00 евро на възрастен / Деца до 12 г. – 47.00 евро

Валета – столицата на Малта. Градът е построен веднага след победата на ордена на рицарите Йоанити над армията на Сюлейман Великолепни. Архитект е Франческо Лапарели – главен военен архитект на римския папа. Валета е първия европейски град, в който всичко е проектирано преди да бъде построено. Автобусът ще Ви остави пред крепостните врати,откъдето започва разходката по старинните улици до градините Barrakka. От там се открива великолепен изглед към Големия залив. В хода на екскурзията Вие ще разгледате основните забележителности на този пълен с история град.
Мдина – това е древната столица на Малта. Екскурзията продължава с разглеждане на крепостните стени и кули построени още през IX век. Панорамата, която се открива към цяла Малта е наистина великолепна.
Разхождайки се из града ще разгледате красивите къщи построени преди повече от 400 години.
Моста – ще посетите най-голямата църква на острова – един архитектурен шедьовър и ще се запознаете с богатата история на тази сграда
Та Алли  –, Следващото място, което ще посетите е “ градчето на майсторите “ – Та Алли
В занаятчийските работилници ще видите как изкусните майстори създават самобитни предмети от злато, сребро, стъкло и др. Както и традиционните за Малта златни и сребърни филиграни
Сан Антон – Най-старата ботаническа градина на острова, Същата е създадена в началото на XVII век. Тогава е бил построен и намиращия се до нея едноименен дворец – бил резиденция на някои от великите магистри, на британския генерал - губернатор а в днешни дни – лятна резиденция на малтийския президент.
ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2021 ГОДИНА!
Нощувка.
 
4-ти ден – 01.01.2021 г.
Закуска. Свободно време за самостоятелни разходки, разглеждане на острова, шопинг или възможност за включване към допълнителна екскурзия.
ТРИТЕ ГРАДА - Малтийския юг – 01.01.2021 (следобедна екскурзия) – срещу допълнително заплащане     
35.00 евро на възрастен / Деца 4 - 12 г. – 21.00 евро / Деца до 4 г. – безплатно

Посещение на трите древни града Senglea, Cospicua, Vittoriosa. Тези древни градове са били многократно арена на дълги обсади и жестоки битки.  В Vittoriosa са запазени много старинни здания, които напомнят за славните рицарски времена. И от трите града ще може да се насладите на великолепния изглед към Големия Залив – морската врата на Малта.
Нощувка
 
5-ти ден – 02.01.2021 г.
Закуска. Свободно време. Освобождаване на стаите до 11:00 ч. и свободно време или възможност за включване към допълнителна екскурзия.
ВАЛЕТА – “града на рицарите”(4 часа) – 02.01.2021 (сутрешна екскурзия)
45.00 евро на възрастен / Деца 4 - 12 г. – 25.00 евро / Деца до 4 г. – безплатно
Екскурзия до столицата на Малта – Валета. Автобусът ще Ви остави пред крепостните врати,откъдето започва разходката по старинните улици до градините Barrakka откъдето се открива великолепен изглед към Големия залив. В хода на екскурзията Вие ще посетите катедралата Свети Йоан, която е една от съкровищниците на Малта и двореца на Великите Магистри, в който сега заседава парламента и се помещава канцеларията на Президента на Малта.
Трансфер до летището и обратен полет за София в 16:00 ч. Кацане на летище София в 18:55ч.
 



Забележка:
- Допълнителните екскурзии ще се проведат на български език (без екскурзията до Сицилия) при минимален брой записали се туристи: 15 човека
 
Полетно разписание:
29.12.2020: София 14:20 – 15:25 Малта
02.01.2021: Малта 16:00 – 18:55 София
 
Авиокомпанията си запазва правото да променя часовете на полетите, като клиентите ще бъдат уведомени своевременно за настъпила такава промяна!
 
Условия за резервация:
- резервацията се прави с депозит в размер на 50% от общата сума, доплащане до 30 дни преди отпътуване
 
ВАЖНО!
Някои от хотелите могат да изискат гаранционен депозит /в брой или с кредитна карта/ при настаняване, чийто размер се определя индивидуално от администрацията на хотела. Ако сумата не бъде използвана, то тя ще Ви бъде възстановена при напускане на хотела. Моля осведомете се предварително за размера на депозита. Сумата може да варира от 50 до 200 евро на стая,  в зависимост от категорията и политиката на съответния хотел.
 
Забележка:
- Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат от България, тъй като на място може да няма свободни места поради натовареността на периода!
- Описание на допълнителните екскурзии ще намерите в прикачения файл. Моля обърнете внимание, че екскурзията до о-в Сицилия се провежда само на руски или английски език!
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Валидна лична карта или международен паспорт.
- За лица под 18г, пътуващи с единия или без двамата родители, нотариално заверена декларация от липсващия родител/и

СТАНДАРТНИ ТАКСИ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартните такси за прекратяване:
 1/ от деня следващ деня на подписване на договора до 65 календарни дни преди датата на отпътуване  - такса в размер на 100 лв. на турист, (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
2/ от 64 до 30 календарни дни преди датата на отпътуване - 50% от общата цена на организираното пътуване в лева;
3/ под 30 календарни дни преди датата на отпътуване – 100% от общата цена на организираното пътуване в лева;
 
Вид използван транспорт:
Самолет
Автобус
 
*Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар.горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
 
Общи условия на застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” – повече информация можете да получите в нашите офиси или на интернет страницата ни
Информация и общи условия на застраховка „Отмяна на пътуване” със ЗД „Евроинс” - повече информация можете да получите в нашите офиси или на интернет страницата ни

Туроператорът предлага възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор „Отмяна на пътуване” (застраховката възлиза на 1,5 % - 3 % от пакетната цена) за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване при определени условия.
 

Цената включва:

  • Самолетен билет с включени летищни такси на AK Wizz Air
  • Включен салонен багаж с размери до 40x30x20см
  • Трансфер летище - хотел - летище
  • Посрещане на летището в Малта, от представител на български език
  • 4 нощувки в избрания хотел, на съответната база изхранване
  • Медицинска застраховка с Assistance 10 000 евро на ЗД Евроинс
  • Карта на Малта и информация за архипелага

Цената не включва:

  • доплащане за Новогодишна вечеря
  • Wizz priority /включва допълнителен ръчен багаж до 10 кг. с размери 55×40×23 см: 60
  • лв. (в двете посоки, подлежи на препотвърждение към момента на заявяване)
  • Чекиран багаж до 20 кг: 160 лв. (в двете посоки, подлежи на препотвърждение към
  • момента на заявяване)
  • Допълнителни екскурзии на български език при група от мин.15 човека
  • Разходи от личен характер
  • Градска такса /задължителна туристичека такса от € 0.50 на човек на ден (но не
  • повече от 5 евро на човек на престой).
  • Туристическата такса се плаща директно в хотела при пристигане!/
  • Застраховка Отмяна на пътуване със ЗД Евроинс /за допълнителна информация се
  • обърнете към нас/
  • Доплащане за медицинска застраховка: Лица над 64 години – 10 лева
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.
Оферта № 5187



ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa