Вашата оценка

Нова година 2022 в ИСПАНИЯ - КОСТА ДЕЛ СОЛ - 29.12.2021 – 04.01.2022



« Вижте още хотели към тази почивка

Разположение:
в курорта Беналмадена, на 20 км от летището на град Малага, на 2 км от пристанището Пуерто Марина и парка Тиволи, на спокойно и тихо място, в близост до плажа и крайбрежната алея

В стаите:
телевизор, климатик, телефон, централно отопление мини бар (по заявка), баня, вана, сейф (срещу заплащане), сешоар, балкон/тераса.

На територията на хотела:
2 открити басейна сред разкошна тропическа градина, ресторант, 2 бара, конферентна зала, център за красота, SPA център, джакузи, сауна, солариум, фризьорски салон, магазин, пране, химическо чистене, интернет, игрални автомати, стая за багаж, платен паркинг.

ТАБЛИЦА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ

Моля, посочете цена от таблицата

Хотели в курортите на Коста дел Сол
Hotel Best Triton 4* Беналмадена, закуска и вечеря с вода и вино ¼
На човек
в двойна стая
Единична стая
3-ти възрастен в двойна стая
1-во Дете до 11,99 с 2-ма възрастни
2-ро Дете до 11,99 с 2-ма възрастни
855€ € / 1673 лв976€ € / 1909 лв787€ € / 1540 лв533€ € / 1043 лв685€ € / 1340 лв


 



ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Нова година 2022 в ИСПАНИЯ - КОСТА ДЕЛ СОЛ - 29.12.2021 – 04.01.2022

29.12.2021 – 04.01.2022 - 7 дни / 6 нощувки

цена от: 827.00 € / 1618 лв

1-ви ден:  29.12.2021 (Сряда):
 Излитане от летище София, терминал 2 в 14:55 ч. с полет на АК „България Ер”. Кацане на летището в Малага в 17:45 ч. Посрещане, трансфер и настаняване в избрания хотел. Вечеря и нощувка.
 
2-ри  ден:  30.12.2021 (Четвъртък):
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия.
Гранада:
За нея казват, че е един от най-красивите градове в света.Поети, музиканти и артисти са били вдъхновявани от Гранада. Интерес представляват Албисинския квартал, двореца Алхамбра – най-яркото произведение на арабското изкуство в Испания, впечатляващо съчетание на дворци и крепостни съоръжения.
Сутринта - отпътуване от хотела. Пристигане в Гранада. Панорамна обиколка на града. Свободно време за самостоятелна разходка. В определения от екскурзовода час, се отправяме с автобуса към внушителния дворец Алхамбра. Посещават се назирските палати Мексуар, Комарес и палата на лъвовете, райските градини, които ще Ви пренесат векове назад. Двореца на Карл V и градините на Хенералифе  – лятната резиденция на древните султани с много фонтани, градини, пейзажи и типична мюсюлманска архитектура. От тук можете да се насладите на прекрасна гледка към града и Сиера Невада. Възможност за обяд в район с множество ресторанти с типична кухна (по желание). Отпътуване от Гранада. Завръщане в хотела. Нощувка. 
Цена: 79 евро / 155 лв. - възрастен; 64 евро / 125 лв – дете до 11,99 год
Цената включва: транспорт с автобус + придружаване от екскурзовод на български език, местен екскурзовод за посещението на Алхамбра, посещение на града с придружител екскурзовод, билет за Алхамбра и Градините на Хенералифе
 
3-ти  ден:  31.12.2021 (Петък):
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия.
Гибралтар:
Гибралтар е задморска територия на Великобритания, разпложен в южната част на Иберийския полуостров. Мечтана земя от всички империи в историята, поради стратегическото си положение и възможността да контролира единствения вход за Средиземноморието. 
Там живеят около 33000 жители, които работят основно в туристическия, финансовия сектор, пристанището.
След пристигането Ви в Гибралтар, ще бъдете придружени от екскурзовод и ще започнете посещението.
Там ще се качите в мини бусове, с които ще започне обиколката на Голямата скала, преминавайки през гробището на ветераните от битката при Ттрафалгар, част от тунелите в скалата, стигайки до най-южната точка на Гибралтар – Europa Point. От това място ще можете да се възхитите на прекрасната гледка на  Гибралтарския Проток, а при хубаво време и Мароко. След като продължим ще стигнем до пещерата Сан Мигел на 300 м надморска височина, която ще посетим отвъртре. Имате включен входен билет за нея, а отвън ще можете да видите известните маймуни берберски макак, произхождащи от Северна Африка. Когато приключи обиколката, която трае около 1 час и половина, ще разполагате със свободно време за да пазаруване и обяд (по желание). Завръщане в хотела, като по пътя ще се отбием е Пуерто Банус, Марбея. Нощувка.
Цена: 58 евро / 114 лв. - възрастен; 45 евро / 88 лв – дете до 11,99 год
Цената включва: транспорт с автобус + екскурзовод на български език, входен билет за пещерата Сан Мигел, мини бусове за панорамна обиколка в Гибралтар и спирка в пуерто банус, Марбея .
 
Новогодишна Гала вечеря и посрещане на Новата 2021 година!!!
 
4-ти  ден 01.01.2022 (Събота):
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия.
Севиля:
Сутринта - отпътуване от хотела. Пристигане в четвъртия по големина град в Испания и столица на област Андалусия – Севиля, разположен край бреговете на река Гуадалкивир. Панорамна обиколка с автобус – постройките на Испано-Американската изложба от 1929 г., булеварда на палмите, площад Испания, паркът Мария Луиза, Златната кула. Следва пешеходна обиколка с посещение на известния квартал Санта Круз, забележителната Катедрала с прочутата камбанария Хиралда, минаваме покрай двореца Алказар и площад Испания с красивия фонтан – сцена за много улични музиканти и актьори. Свободно време за обяд в типичен испански ресторант с традиционна кухня (по желание). Отпътуване от Севиля. Завръщане в хотела. Нощувка.               
Цена: 70 евро / 147 лв. - възрастен; 50 евро / 98 лв – дете до 11,99 год
Цената включва: транспорт с автобус + екскурзовод на български език, местен екскурзовод
 
5-ти  ден:  02.01.2022 (Неделя):
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия.
Кордоба:
Кордоба е място, където съжителстват мюсюлманска, еврейска и християнска култури. Градът е    известен с архитектурата си от времето, когато е бил столица на Кордовския халифат и е заемал почти целия Иберийски полуостров.
Сутринта - отпътуване от хотела. По време на пътуването, екскурзоводът ще Ви разкаже за селищата по маршрута и ще се насладите на забележителни андалусийски пейзажи. Посещение на старата част на града, включена в световното наследство на ЮНЕСКО, известната Джамия Катедрала на Кордоба, превърната по-късно в катедрала - едно невероятно съчетание на стилове и религии. Разходката продължава с разглеждане на Зоко, еврейския квартал, римския мост над р. Гуадалкивир. Свободно време за обяд (по желание). Връщане в хотела. Нощувка.
Цена: 75 евро / 147 лв. - възрастен; 60 евро / 117 лв – дете до 11,99 год
Цената включва: преводач и водач на български език, транспорт, местен екскурзовод, вход в Катедралата в Кордоба.
 
6-ти  ден:  03.01.2022 (Понеделник):
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия.
 
Ронда:
Отпътуване за Ронда, романтичният град, известен като града на коридата, виното и фламенкото,  градът, пленил Ърнест Хемингуей. Посещение на най-голямата и автентична в Испания Арена на биковете, където са торирали едни от най-добрите тореадори, както и музея на Коридата. Дегустация на известното вино на Ронда в музея на виното. Ще минем през парка на Ронда с известният балкон на СТРАХА, романтичният квартал – вдъхновение на Хемингуей, които е почивал там всяко лято, мостът на града с неописуема гледка. Разходка показване музеят на Бандолеросите – вход опционален. Свободно време за обяд и покупки. Не пропускайте да се разходите из типичните андалуски улички, да се възхитите на моста на града и разбира се да опитате един от най-големите деликатеси – опашка на бик, придружен от чаша вино (още нещо, което не бива да пропускате да опитате). Отпътуване от Ронда. Завръщане в хотела.
Цена: 70 евро / 137 лв. - възрастен; 55 евро / 108 лв – дете до 11,99 год
Цената включва: транспорт, екскурзовод на български език, вход за Арената на биковете, вход и дегустация в музея на виното
 
7-ми ден: 04.01.2022 ( Вторник)
Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела.
Панорамна обиколка на Малага (включена в цената) и разглеждане на крепостта Гибралфаро (отвън), Катедралата (отвън) и Къщата на Пикасо (отвън). Трансфер до летището в Малага за полет до София с АК „България Ер” в 18:35 ч. Каца на терминал 2 в 23:00 ч.








ПАКЕТНИ ЦЕНИ:
 
Хотели в курортите
на Коста дел Сол
На човек
в двойна стая
Единична стая 3-ти възрастен в двойна стая 1-во Дете до 11,99 с 2-ма възрастни 2-ро Дете до 11,99 с 2-ма възрастни
Hotel Best Siroco 4*
Беналмадена, закуска и вечеря с вода и вино ¼
827 €/1618 лв. 950 €/1858 лв. 764 €/ 1495 лв. 532 €/ 1041 лв.  
 658 €/ 1287лв.

Hotel Best Triton 4*
Беналмадена, закуска и вечеря с вода и вино ¼
 
855 €/1673 лв. 976€/1909 лв. 787€/1540 лв. 533€/1043лв.  
 685 €/1340 лв.
 
 
Забележка:
  • Разпределението на допълнителните екскурзии по дни в програмата е примерно!
  • Точните дни на провеждане на екскурзиите ще бъдат  предоставени седмица преди отпътуване!
  • Заявяването и заплащането на допълнителните екскурзии се извършва в България!
  • Възможна е промяна на часовете на полетите от страна на авиокомпанията!
 
Необходими документи:
Лична карта или международен паспорт с мин. валидност 6 месеца отдатата на пътуване. За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители! Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!
Влизането в Испания е със задължително генериран QR код, който можете да намерите на адрес  https://www.spth.gob.es/. Всеки един пътуващ задължително трябва да предостави уникалния код на летище София и на местните власти при пристигане в Испания.
За пътуващи над 12-год. възраст, влизащи от България в Испания, следва да предоставят един от следните документи:
  • Сертификат за ваксинация с изминали поне 14 дни от последната доза. Признати от Испания ваксини: Pfizer-Biontech, Moderna, Astra-Zeneca, Jansen/Johnson&Johnson, Sinovac y Sinopharm
  • Негативен COVID-19 тест: ПСР тест, направен  не по-рано от 72 часа преди отпътуване или антигенен тест, направен не по-рано от 48 часа преди пътуване. Резултатите трябва да са на английски език, с подпис и печат на лабораторията и задължително на хартиен носител.
  • Сертификат за преболедуване на COVID-19 със срок  не по-късен от 6 месеца от датата на преболедуване. Поради динамично променящата се епидемична обстановка, за актуалните изисквания за влизане в страната, туристите ще бъдат информирани при наближаване на пътуването.
За деца под 12-год. възраст не е нужно  предоставяне на COVID-19 сертификат, но остава задължително попълването на здравната декларация с генериран QR код.
*ВАЖНО! Посочените по-горе мерки за влизане в Испания са към дата 13.10.2021. Поради динамично променящата се епидемична обстановка, за актуалните изисквания за влизане в страната, туристите ще бъдат информирани при наближаване на пътуването.
  • Необходим минимален брой участници за осъществяване на програмата: 25 човека! Срок за уведомление при несъбран минимум 30 дни преди заминаване.
    Допълнителните екскурзии са по желание и са валидни при минимум от 20 човека!
 
Начин на плащане:
30 % депозит при резервация и сключване на договор, доплащане до 01.12.2020 г.


Стандартни такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартните такси за прекратяване:
 1/ от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни преди датата на отпътуване - такса в размер на 100 лв. на турист
 2/ от 59 до 31 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от внесения депозит
 3/ под  30 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от общата цена на туристическия пакет
 
Вид използвани транспортни средства по програмата:
  • Самолет
  • Автобус (Трансфери и допълнителни екскурзии)
 
Пътуването Е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност. Допълнителните екскурзии НЕ са подходящи за лица с намалена или ограничена подвижност.
 
„Отмяна от пътуване“: TO предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.
 

Цената включва:

  • Самолетен билет София – Малага – София с включени летищни такси, чекиран багаж
  • до 23 кг и ръчен багаж до 10 кг;
  • 6 нощувки със закуска и вечеря в избрания хотел;
  • Новогодишна вечеря в избрания хотел;
  • Трансфер летище – хотел – летище;
  • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро на ЗД
  • „Евроинс” ( включва коронавирус покритие до лимита на отговорност);
  • Обзорна екскурзия на Малага с екскурзовод на български език ;
  • Обслужване на български език по време на престоя;

Цената не включва:

  • Допълнителни екскурзии;
  • PCR тестове - при необходимост, ТО предлага преференциални цени за тестовете в
  • лаборатории Рамус.
  • Разходи от лично естество;
  • Застраховка „Отмяна на пътуване” със ЗД „Евроинс” ;
  • Доплащане за медицинска застраховка за туристи от 64 до 74 години – 14 лв;
  • Доплащане за медицинска застраховка за туристи над 74 години (туристи над 74г се
  • застраховат при различни условия, възможно е застрахователната компания да изисква
  • попълване на здравна декларация);
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

https://youtu.be/jr8v6hIRH1A

Оферта № 6273



ЕТИКЕТИ:
почивкиекскурзии, коста дел сол, испания, pochivki, ekskurzii, costa del sol, ispania, ekskurzia do costa del sol, pochivka v costa del sol, pochivka v ispania, екскурзия до коста дел сол, почивка в коста дел сол, почивка в испания, почивка в испания, испания почивка, почивка в коста дел сол, почивка в коста дел сол през зимата, през септември в испания, през септември в коста дел сол, ispania pochivka, pochivka v ispania prez esenta, esenna programa costa del sol, ekskurzia do granada, ekskurzia do sevilia, ekskurzia do gibraltar, ekskurzia do tanjer, pochivka, nova godina, nova godina 2022, почивка, нова година, нова година 2022, нова година 2022 испания, нова година 2022 коста дел сол, почивка на коста дел сол, самолетна почивка, самолетна почивка в коста дел сол, Севиля, Гранада, Гибралтар, Танжер, Мароко, екскурзия в Севиля, екскурзия в Гранада, екскурзия в Гибралтар, екскурзия в Танжер, nova godina, нова година, nova godina 2022, нова година 2022, нова година в Испания, нова година 2022 в Испания, nova godina 2022 v Ispania, nova godina v Ispania, самолетна почивка, samoletna pochivka, samoletna pochivka v Ispania, самолетна почивка в Испания
ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa