Вашата оценка

ИБИСА - ЛЕТНИ СТРАСТИ, МУЗИКА, СЛЪНЦЕ И БЕЗСПИРЕН КУПОН 2022



« Вижте още хотели към тази почивка

SIRENIS TRES CARABELAS 4*


Разположение:
Ол-инклузив хотел Sirenis Club Tres Carabelas - Goleta & Spa предлага открит и закрит басейн. Той се намира на брега на Плая ден Боса. Хотелът е 4-звезден и предоставя климатизирани стаи с безплатен Wi-Fi.

В стаите:
Всяка стая разполага с телевизор и самостоятелна баня с вана и сешоар. Повечето стаи са с морски изглед, а някои стаи имат балкон.

На територията на хотела:
Край басейна има тераса за слънчеви бани с шезлонги, градина и детска площадка. Гостите имат безплатен достъп до фитнес залата и отопляемия басейн. На разположение има и хидромасажна вана.

Хранене:
Всеки ден се сервира закуска на шведска маса, а хотелът разполага с ресторант с ястия на шведска маса и бар. При заявка се предлагат специални диетични менюта.



Центърът на град Ибиса е само на 2 километра. Летище Ибиса е на 10 минути път с кола. На място могат да се наемат автомобили, мотоциклети и велосипеди.



ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
ИБИСА - ЛЕТНИ СТРАСТИ, МУЗИКА, СЛЪНЦЕ И БЕЗСПИРЕН КУПОН 2022

СЕДМИЧНА САМОЛЕТНА ПОЧИВКА от 06.07 до 26.10.2022 8 дни / 7 нощувки

цена от: 559.00 € / 1094 лв

Програма:
 
1-ви ден (събота):
Излитане  от летище София, терминал 2 в 15:55 ч. с директен полет на АК „Ryan Air” до Барселона. Кацане в 17:50 ч. Полет до Ибиса в 20:50 ч. и кацане в Ибиса в 22:00 ч. Трансфер (срещу допълнително заплащане) и настаняване в избрания хотел. Нощувка.
 
2-ри ден (неделя):
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
 
3-ти ден (понеделник):
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Възможност за целодневна екскурзия до о-в Форментера (срещу допълнително заплащане – 80 EUR / 157 лв на човек). Трансфер от хотела до пристанището на о-в Ибиса за кратко плаване до „по-малката и сестра“- о-в Форментера. Островът е известен и като „Карибите на Европа“, заради сините си води и бели пясъци.. За разлика от Ибиса, тук всичко е много диво, романтично и спокойно. Голяма площ от брега е заета от стръмни скали, на които е построен единственият действащ фар „Ла Мола“ – една от атракциите на Форментера. От него се открива запленяваща гледка към Средиземно море и уникалната природа на острова, част от която е под егидата на UNESCO. Именно този маяк вдъхновява Жул Верн да напише своят приключенски романи – „Маяк на края на света“. На острова ще Ви посрещне местен екскурзовод, който ще Ви запознае в детайли с природата и историята на това приказно място. Интересен факт е, че тези, които поне веднъж са посетили острова, искат да купят имот и да прекарат остатъка от живота си тук в малка къщичка с изглед към кристално чистите води на Средиземно море. Отплаване за Ибиса и трансфер до хотела.
Дни на провеждане: Понеделник и Четвъртък
Нощувка.
 
4-ти ден (вторник):
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
 
5-ти ден (сряда):
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Посещение на известния „Хипи пазар“ по желание (срещу допълнително заплащане – 29  EUR / 57 лв). Полудневна екскурзия, даваща ви възможност да се запознаете с хипи културата и да си закупите ръчно направени произведения на изкуството. Традиционната хипи мода на острова се нарича „Adlib“. Много от хипитата, които са избрали Ибиса за свой дом, сега държат малък бизнес и продават своите изделия на импровизираните пазари. Тези пазари са излючително колоритни, благодарение на музиката на уличните музиканти. Там ще имате чудесен избор от дрехи, бижута и декоративни изделия. Бъдете сигурни, че на пазара ще намерите подходящи подаръци за вашите близки. 
Дни на провеждане: Сряда и Събота

Възможност за целодневна обиколка на Ибиса (срещу допълнително заплащане – 57 EUR / 112 лв), позволяваща ви да откриете какво е направило Ибиса известна в целия свят. Невероятни плажове, обградени от бели канари, древни крепостни стени, архитектурни забележителности и уникална природа ще се редуват пред очите Ви. Днес ще имате възможноста да посетите автентичен хипи маркет в Es Cana (сряда) или уличният пазарът „Las Dilas” в Сан Карлос (събота). Сред основните акценти на обиколката са „Puerto de Ibiza” (Входът на Ибиса), паметникът на Христофор Колумб – смята се, че именно тук е роден откривателят, залива Беарнас, на който се намира защитения от UNESCO обект „Пръстът на Господ“ и пристанището, където е и Обелискът на Корсаря. По време на екскурзията ще имате почивка за обяд. Не пропускайте да опитате местните специалитети. Традиционната кухня на Ибиса включва bullit de peix (рибена чорба) и известният сладкиш flao – чийзкейк, който се приготвя с яйца, кремообразно сирене и мента. Повечето заведения за хранене се намират в близост до Puerto de Ibiza. Някой от тях работят целогодишно и приготвят храна от цял свят.
Дни на провеждане: Сряда и Събота
Нощувка.
 
6-ти ден (четвъртък):
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
 
7-ми ден (петък):
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Възможност за вечерна разходка в Ибиса(срещу допълнително заплащане – 42 EUR / 82 лв). Ибиса безсъмнено дължи своята популярност на нощния си живот. На острова се намират много от най-известните нощни клубове – Privilege (най-големият в света), Es Paradis (известен със своите водни партита), Amnesia (известен с партитата с пяна) и много други, които го превръщат в център на електронната музика. Тръгване след вечеря с автобус. В програмата е включена разходка с екскурзовод в центъра на града, където панорамните гледки се редуват с нощни клубове. Между крепостните стени на стария град и пристанището се намира кварталът Ла Марина, в който се намират много от заведенията за хранене и бутиците на острова. Ще имате свободно време да влезнете за по питие в някой от баровете или да се отдадете на шопинг.
Дни на провеждане: Понеделник и Петък
Нощувка.
 
8-ми ден (събота ):
Закуска. Свободно време. Напускане на хотела до 12:00 ч. Трансфер до летището в Ибиса за полетите до Барселона със следните възможности по избор:
Ибиса  08:25 ч. с кацане в Барселона в 09:30 ч. и от  Барселона в 18:30 ч.   с кацане в  София  в 22:00 ч. на  АК „Ryan Air”
От Ибиса 17:00 с кацане в Барселона в 18:05 ч. и от Барселона в 22:00 ч. с пристигане в София в 02:10 ч. , с АК „Wizz Air”.

Хотели:
Възможност за избор на различни категории хотели в най-популярните туристически райони на острова.


Хотели:
Възможност за избор на различни категории хотели в най-популярните туристически райони на острова.
Цените на хотелите са на човек пакет 7 нощувки в ЕВРО, на съответната база изхранване и настаняване.

Посочените цени са в евро, на човек и включват:
  • Съответния двупосочен трансфер
  • Ръчен багаж

ИНДИВИДУАЛЕН  ТРАНСФЕР
Цена за двупосочен трансфер (Подлежат на порепотвърждение):
Вид транспорт ⇨
Курорти ⇩
Кола до  макс. 4 човека
Ibiza, Figueretas, Playa den Bossa, Talamanca 110.00 €
Santa Eulalia, Cala Llonga 160.00 €
Es Caná, Cala Pada, S’Argamassa 176.00 €
San Antonio Centro, San Antonio Bahía 160.00 €
Cala Gració, Port Des Torrent 160.00 €
Cala Lena, Es Figueral 195.00 €
Puerto San Miguel 180.00 €
Cala San Vicente, Portinatx 195.00 €
Cala Tarida 170.00 €
Cala Vadella 170.00 €
 
Посочените цени са за двупосочен трансфер  в евро, на кола:
  • Посрещане на летището  от представител на фирмата, изпълняваща трансфера,  с табела с името на клиента
  • За обратния трансфер, туристите получават информация в хотела,  до 24 часа преди отпътуване 
 
Забележка: Възможна е промяна на часовете на полетите от страна на aвиокомпанията.
 
Допълнителни екскурзии:
  • Възможност за целодневна екскурзия до о-в Форментера - 155 EUR / 303 лв на човек; дни на провеждане: Понеделник и Четвъртък
  • Целодневна обиколка на Ибиса и Хипи пазар– 73 EUR / 143 лв; дни на провеждане: Сряда и Събота
  • Разходка с лодка - Cristal Water Tour -77 Eur /151 лева; дни на провеждане: Понеделник и Петък
Забележка: Екскурзиите се провеждат с екскурзовод на английски език.

Необходими документи: лична карта или международен паспорт с мин. валидност 6 месеца от датата на пътуване. За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител, нотариалназаверка от едния или двамата родители! Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!

Начин на плащане: 40 % депозит при резервация, доплащане 30 дни преди отпътуване.

Забележка:
  • Цените на екскурзиите са ориентировъчни. Допълнителна информация за провеждане на екскурзиите и точното им разпределение по дни, ще бъде предоставена на място, от представители посрещащата агенция на острова.
  • Самолетните билети са невъзвръщаеми.
  • Програмата е индивидуална и не е предвиден водач от България.
 
Минимален брой участници: Няма! Гарантирано пътуване!

Вид използвани транспортни средства: 
Самолет
Лек автомобил/Микробус/Автобус

Срокове за анулации и неустойки:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартните такси за прекратяване:
1/ от деня следващ деня на подписване на договора до 65 календарни дни преди датата на отпътуване  - такса в размер на 100 лв. на турист, (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
2/ от 64 до 30 календарни дни преди датата на отпътуване - 50% от общата цена на организираното пътуване в лева;
3/ под 30 календарни дни преди датата на отпътуване – 100% от общата цена на организираното пътуване в лева

Цената включва:

  • Самолетен билет София – Ибиса – София с полет на Ryan Air / Wizz Air с включени
  • летищни такси към дата 13.05.2022
  • 7 нощувки на съответната база в избрания хотел
  • Медицинска застраховка с покритие 5000 евро на ЗД Евроинс АД
  • Обслужване от агенцията партньор (на испански или английски език)

Цената не включва:

  • Трансфер летище – хотел – летище
  • Допълнителни екскурзии
  • Разходи от лично естество
  • Застраховка „Отмяна на пътуване”
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.
Оферта № 7236



ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa