ПОЧИВКА В ДУБАЙ - 13.12.20 - 5 НОЩУВКИ С ВОДАЧ ОТ БЪЛГАРИЯ

ПОЧИВКА В ДУБАЙ - 13.12.20 - 5 НОЩУВКИ С ВОДАЧ ОТ БЪЛГАРИЯ

6 дни / 5 нощувки

Вид транспорт: Самолетни

Цена от: 540 €

5 НОЩУВКИ 13.12.20 – ПОЛЕТ С FLY DUBAI

Изберете хотели за резервация по програмата:

Описание

Самолетна програма
Директни  полети на Fly Dubai
6 дни/5 нощувки
 
Програма
 
Ден 1:
Среща на летището с водача на групата. Директен полет от София за Дубай. Пристигане на летището в Дубай и посрещане от представител на фирмата на български език. Трансфер до хотела. Настаняване в избрания хотел. Нощувка.
 
Ден 2:
Закуска
Полудневен тур на нов Дубай на Български език с включено посещение на Рамката по време на тура с последна спирка Дубай мол
Турът има за цел да ви запознае с арабската култура и да ви покаже най-известните забележителности на Дубай, които в продължение на 30 години да се строили в пустинята. Обиколката ще ви върне назад във времето и ще ви покаже как са живели местните, ще ви запознае с невероятните нови проекти, превърнали града в един от водещите туристически и бизнес центрове. След среща с екскурзовода в лобито на хотела, обиколката ще започне от Дубай Марина - свободно време за снимки, където можете да видите и най-усуканата сграда в света Cayan Tower. Следващата ни спирка ще бъде „8-мото чудо на света“, най-големият изкуствен остров в света: Палм Джумейра. Ще научите интересни факти от строителството на острова, преди да стигнете до най-новата и популярна спирка „The Pointe“, която предлага най-добрата гледка към хотел Atlantis the Palm. След като направим снимки, ще продължим към „арабската Венеция“ или Мадинат Джумейра: красив комплекс в арабски стил с 3 хотела, различни ресторанти, безистени с арабски шалове, сувенири и арабски масла. Време за разходка и кафе. Преминавайки през квартал Джумейра, където живеят местните, се отправяме към Рамката ( Dubai Frame). Издигайки се на 150м. височина, ще се изкачите до върха с панорамен асансьор. От там ще имате възможност да видите от едната страна старата част на града, а от другата - новата. На слизане ще видите кратко филмче как местните си представят бъдещето в Емирствата. Последната ни спирка ще бъде Dubai Mall ( към момента най-големият мол в света с над 1200 магазина! Тук нашата обзорна обиколка приключва.
Цена: 60 евро /118 лв. на човек
По желание, (без трансфер на връщане)
:
14.00: Качване на Бурж Кхалифа по светло: 45евро/88 лв. на човек
17.00: Качване на Бурж Кхалифа на залез: 65 евро/127 лв. на човек
17.00: Качване на 153 етаж+ чаша шампанско: 165 евро/323 лв. на човек
20.00: Качване на Бурж Кхалифа по тъмно:50 евро /98 лв. на човек
Посещение на аквариума в Дубай Мол: 35евро/69 лв. на човек
Комбо Аквариум+Бурж Кхалифа: 65 евро/128 лв. на човек 

Възможност за допълнителна екскурзия: Посещение на Global Village
Съчетание от 30 различни палати, представляващи около 70 различни държави, множество ресторанти, концертни сцени, луна парк. Изобилие от традиционни стоки от различни точки от света, като кожени изделия от Афганистан, памучни дрехи, фурми, сувенири, етерични масла и други.
Цената включва: билет, двупосочен трансфер, гид
35 евро/69 лв. на човек
 
Ден 3:
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия:
 Арабска приказка (Тур на Стар Дубай) със свободно време на пазарите, обяд в традиционен ресторант и БОНУС: посещение на музея на кафето и чаша кафе:  
Цена: 55евро/108 лв. на човек
 Круиз с арабска галера по Дубай Марина с трансфери и вечеря
Цена: 65 евро/128 лв. на човек
ИЛИ
Круиз с луксозна яхта по Дубай Марина с трансфери и вечеря от 5* хотел
Цена: 75 евро/147 лв. на човек
 
Ден 4:
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия:
Miracle Garden  - Посещение на най-голямата градина с естествени цветя в света: Miracle Gardens- eдна от най-големите цветни градини в света с над 45 милиона цъфнали цветя. Записана в книгата на рекордите на Гинес за най-дълга стена от цветя, а през Март 2013 е обявена за най-голямата вертикална цветна градина. Там ще има свободно време за снимки, разходка, дребни покупки или пълноценна почивка в многобройните кафенета.
Цената включва: билет за градините, трансфер, гид:
Цена: 40 евро/78 лв. на човек
Следобяд ще се отправим към пустинята за едно истинско изживяване: Сафари в пустинята с включени трансфери и вечеря. Нощувка.
Цена: 60 евро/ 118 лв. на човек
 
Ден 5:
Закуска . Свободно време  или
Възможност за допълнителна екскурзия:
Полет с балон, Кралска закуска в резервата на Шейха, ретро сафари в джипове от 1950 в резервата на Шейха, с трансфери: 360 евро/704 лв. на човек
Полет с хеликоптер, без трансфер (12 минути): 235 евро/460 лв. на човек
Билет за Аквапарк Атлантис, без трансфери: 89 евро/174 лв. на човек

Еднодневен круиз Мусандам (Оман) с възможност за шноркелинг и обяд, с трансфери: 85 евро /166 лв. на човек. Нощувка.
 
Ден 6
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летището за полет до София.
Край на програмата!
Начин на плащане
Записването се извършва срещу внесено предплащане в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
Доплащането се извършва най-късно до 45 дни до датата на пътуване в размера до 100% на пълната цена на организираното пътуване в лева;

Такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на следните такси за прекратяване:
1. От деня, следващ деня на подписване на договора до 65 календарни дни преди датата на отпътуване  - такса в размер на 100 лв. на турист, (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети и анулационните срокове за хотелско настаняване);
2. Прекратяване от 64 до 45 дни преди датата на отпътуване – таксата за прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
3. Прекратяване от 44 до 30 дни преди датата на отпътуване таксата за прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
4. Прекратяване под 30 дни до датата на отпътуване таксата  за прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева.
Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане и на реда на провеждане на екскурзиите.

Вид използван транспорт:
Самолет
Автобус

Забележки:
Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лева спрямо долара 1 USD = 1.67 лева. В случай, че обменният курс се завиши или намали с 5 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.
Моля да имате в предвид, че някои от хотелите в Дубай при пристигане изискват депозит за услуги в хотела - мини бар, спа, бар, ресторанти. Ако депозита не бъде използван се възстановява. Плащането може да стане в брой или с кредитна карта.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията – 10
При промяна цените на входните такси за обектите и ресторантите, същата ще бъде променена и прекалкулирана. 

“Отмяна на пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” на ЗД «Евроинс”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.
 

Цената включва:

 • Самолетен билет София - Дубай - София с включени летищни такси
 • Ръчен багаж до 7 кг. и чекиран багаж до 20 кг.
 • 5 нощувки със закуска в хотел Millennium Place Barsha Heights 4*
 • Трансфери летище - хотел - летище
 • 17% Данъци и Такси и 5% ДДС
 • 24/7 обслужване на Български език
 • Застраховка „ Помощ при пътуване“ с покритие 10 000 евро, която включва коронавирус, до лимита на отговорност
 • Водач от България по време на пътуването

Цената не включва:

 • Допълнителни екскурзии
 • Кетъринг по време на полета
 • Лични разходи
 • Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер по: за Хотели 3* - AED 10; Хотели 4* - AED 15; за Хотели 5* - AED 20
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“ със ЗД „Евроинс“ (застраховката покрива и евентуално заболяване от коронавирус)
 • Доплащане за медицинска застраховка за туристи от 64 до 74 години – 16 лв.
 • Доплащане за медицинска застраховка за туристи над 74 години – 26 лв. (туристи над 74г се застраховат при различни условия, възможно е застрахователната компания да изисква попълване на здравна декларация)
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“, която покрива коронавирус
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100003271 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.


B2B login

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa