Вашата оценка
ЕКСКЛУЗИВНА ОФЕРТА! ПОЧИВКА НА РИВИЕРА МАЯ 2022

ЕКСКЛУЗИВНА ОФЕРТА! ПОЧИВКА НА РИВИЕРА МАЯ 2022

9 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Самолетни

София - Мадрид - Канкун - Мадрид - София9 дни / 7 нощувки в Мексико (Ривиера Мая) - с директен чартърен полет от Мадрид до Канкун - ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ, НАПРАВЕНИ ДО 15.07.2022 Г. ЗА ПОЧИВКИ ПРЕЗ ОКТОМВРИ, НОЕМВРИ, ДЕКЕМВРИ

Изберете хотели за резервация по програмата:

Описание

Програма:
 
1 ден:София - Мадрид - Канкун
Полет София-Мадрид. Директен чартърен полет от летище Мадрид с World2fly в 14:30 ч. Каца в Канкун, Мексико в 17:40 ч. местно време. Посрещане на руски или английски от представител на фирмата партньор. Трансфер до избрания хотел в Ривиера Мая. Вечеря. Нощувка.
 
2 ден:Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзия до Чичен Ица – срещу допълнително заплащане.
Предприемете пътуване назад във времето с  великолепната история на Чичен Ица.Научете известните анекдоти и се насладете на едно незабравимо преживяване на това Чудо на съвременния свят ,обявен за Световно Културно Наследство от ЮНЕСКО и включен в списъка на новите Седем чудеса на света. Бъди свидетел на акустичния ефект на пирамидите, астрономическата и математическа точност на техните сгради .Посещението ще завърши с дегустация на   вкусните изкушения от кухнята на Юкатан.   Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи,слънцезащитен крем,хавлия,слънчеви очила и бански,репелент,пари. Включва: трансфер с бус, вход за Археологичната зона с еккурзовод, обяд в ресторант ик-кил и аудио екскурзовод.  Времетраене: 12 часа (включвайки пътуването).
Цена: 85€/ 167 лв.
Вечеря. Нощувка.
 
3 ден:Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и пазаруване.
Нощувка.
 
4 ден: Ривиера Мая
Закуска. Свободновреме за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзия Tour Xenotes – срещу  допълнително заплащане.
Отделете се от света и се свържете отново с природата в един ден изпълнен с вълнуващи приключения в една изцяло магическа среда. Спуснете се с рапел по напълно безопасен начин дори без да се налага да бъдете експерт до Лу'ум земният ченоте. Спуснете се по въжената линия до достигане на освежаващо потапяне в Лик, въздушният ченоте. Поплувайте като се  гмуркате с шнорхел в ченоте и се отдайте на разходка с каяк през Каак, Огнения ченоте. Или, ако предпочитате, се насладете на свободно плуване. Накрая, можете да се отпуснете на надуваема гума.
Включва: трансфер,гид,посещение на 4 разли ченоти,каяк,гмуркане,надуваеми гуми,вода,кафе,шоколад,плодове,1 напитка.
Времетраене: 7  часа (включвайки пътуването).
Цена: 101 €/ 198 лв.
Нощувка.

5 ден:Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзия - КобаТулум –срещу допълнително заплащане.
На това пътуване ще посетите два археологически обекта в един и същи ден. Обиколката ще започне от селище на маите - Коба. Ще имате възможността да се докоснете до култура на маите, археологическият обект, който ще посетите е Тулум в превод „ Оградения град“.
Времетраене : цял ден.
Включва: напитки по време на обиколката и на обяда.
Цена: 108 €/ 212 лв.
Вечеря. Нощувка.
 
6 ден:РивиераМая
Закуска. Свободно време за  плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзия до Isla Mujeres. Каним ви да посетите един от най-красивите острови в мексиканския Карибски басейн. Открийте естествените черти на Карибите, като направите един невероятен шнорхелинг във втория по големина бариерен коралов риф на планетата. Обиколете тюркоазени води на района на борда на катамаран с включени неограничени напитки на борда. Включен обяд на шведска маса. По желание посещение на ферма за костенурки  ( срещу допълнително заплащане на входна такса.)
 Времетраене :цял ден
Включва: трансфер, открит бар на катамаран, гмуркане с шнорхел, обяд на шведска маса, посещение на центъра на о-в Мухерес.
Цена : 108€/ 212 лв.
Нощувка.
 
7 ден:РивиераМая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване. Възможност за екскурзия Tour Xenses – срещу допълнителнo заплащане.
Предизвикателство, адреналин и неповторима емоция, с тези думи може да се опише това уникално приключение което ще пробуди сетивата ни. Едно преживяване изпълнено с предизвикателства за ума ни. Ще се насладим на развлечения по земя, въздух и вода ,обикаляйки защеметяващите пейзажи, които изглеждат нереални.
Времетраене : ½ ден.
Цена: 78€/ 153 лв
Нощувка.

8 ден:Ривиера Мая - Мадрид
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Канкун за директен чартърен полет в 19:40 ч.
 
9 ден: Мадрид - София
Пристигане в Мадрид в 12:10 ч. При необходимост нощувка в Мадрид. Полет Мадрид-София.

Тръгване от:

 • София
ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ:
Заминаване - Мадрид (MAD) >>Канкун(CUN)
Полет
WFL-2501
Заминава Mадрид (MAD) в 14:30ч.
ПристигаКанкун,Мексико (CUN) в 17:40 ч.
 
Връщане – Канкун(CUN)>>Мадрид (MAD)
Полет
WFL-2502
ЗаминаваКанкун(CUN) в 19:40 ч.
ПристигаМадрид (MAD) в 12:10 ч. +1
 
Забележка: Часовете на полетите се препотвърждават седмица преди пътуването!

Начин на плащане:
1.Записването се извършва срещу внесено предплащане по заявен сам. билет София-Мадрид-София;
2.Пълно плащане по основния пакет се извършва най-късно до 20 дни преди датата на отпътуване;
 
Такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на следните такси за прекратяване:
1. От деня, следващ деня на подписване на договора до 65 календарни дни преди датата на отпътуване  - такса в размер на 100 лв. на турист, (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети и анулационните срокове за хотелско настаняване);
2. Прекратяване от 64 до 45 дни преди датата на отпътуване – таксата за прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
3. Прекратяване от 44 до 30 дни преди датата на отпътуване таксата за прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
4. Прекратяване под 30 дни до датата на отпътуване таксата  за прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева.
 
Забележка: Туроператорът може да предложи самолетен билет по отсечката София – Мадри-София. Моля да имате предвид, че самолетният билет не подлежи на анулация без неустойка. Условията за анулация и/ или промени в билета се проверяват при правенето на резервация, в зависимост от условията на тарифата на авиокомпанията, по която са запазени/ издадени билетите.
Наличните места в хотелите, както и самолетните билети по пакета са на база заявка – потвърждение!
 
Забележки:
Минималенбройтуристи: Няма – индивидуално пътуване. Програмата е гарантирана!
Екскурзиите се провеждат на испански/английски и подлежат на препотвърждение. Има възможност да бъдат в различни дни от предложените, както и да бъдат заявени от България или на място; Цените са калкулирани при курс на 1$ = 1.72 лв.
Цените подлежат на препотвърждение;
Пътуването НЕ еподходящо за лица с намалена или ограниченаподвижност.
 
Необходими документи:
 • Международен паспорт с мин. валидност 6 месецапредидататанапътуването!
 • Задецадо 18 години, пътуващи с единилибезродител е нужнанотариалназаверкаотединияилиотдваматародители!
 • Пътуването е безвизово и безмедицинскиизискваниязаимунизации!
 
Вид използван транспорт:
 • Самолет
 • Автобус / лек автомобил

„Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” на ЗД Евроинс АД, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяванена дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

Цената включва:

 • Самолетен билет Мадрид – Канкун-Мадрид с включени летищни такси;
 • 7 нощувки на база All inclusive в избрания от вас хотел в Ривиера Мая;
 • Трансфер летище Канкун - хотел – летище Канкун;
 • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро на ЗД “Евроинс” ( включено лечение на Коронавирус, при евентуално заболяване по време на пътуването до лимита на отговорност)

Цената не включва:

 • Самолетен билет София-Мадрид-София
 • Нощувка в хотел в близост до летище Мадрид
 • Еко такса – около 1 евро на нощувка, заплаща се директно на рецепцията на хотела
 • Туристическа такса Visitax – около 11 USD (заплаща се онлайн)
 • Разходи от личен характер;
 • Допълнителни екскурзии – заявяват се и се заплащат на място;
 • Застраховка „Отмяна на пътуване” със ЗД „Евроинс“
 • Доплащане за медицинска застраховка за туристи от 64 до 74 години
 • Доплащане за медицинска застраховка за туристи над 74 години (туристи над 74 г. се застраховат при различни условия, възможно е застрахователната компания да изисква попълване на здравна декларация)
 • Застраховка „Отмяна на пътуване)
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.


ЕТИКЕТИ:
почивка, ривиера мая, почивка на ривиера мая, ривиера мая 2022, самолетна програма, почивка 2022, pochivka v mexico, kankun, канкун, есен 2022, почивка на ривиера мая, мексико, промо екзотични екскурзии, почивка в мексико, почивка на ривиера мая, ekskurziq do meksiko, pochivka v mexico, почивка на карибите, pochivka na karibite, cancun, почивка 2022, pochivka 2022, ekskurziq v cancun, почивка в канкун, екскурзия до канкун, kancun, pochivka v cancun, ekskurzia do kankun, екскурзия в мексико, лято в мексико, ривиера мая 2022, евтини екзотични почивки, лято в мексико, ривиера мая, mexicoекскурзия до тулум, pochivka v meksiko, екскурзи до ривиера мая, почивка в канкун, лято 2022, екскурзия до карибите, екскурзия до чичен чица, top offer, promo, spo, екзотика, exotic, pochivka na karibite, екскурзия до козумел, екзотична почивка в мексико, ekzotichni pochivki, ранни записвания 2022, почивка ривиера мая, намалени екскурзии, промоции, септември 2022, октомври 2022, septemvri 2022, oktomvri 2022, riu lupita, club riu tequila, allegro playacar, riu yucatan, riu playacar, catalonia riviera maya privileged resort and spa, amresorts dreams puerto avent
ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa