Вашата оценка

Златен ДУБАЙ с директен полет от София на 07.12.2013

7 дни / 6 нощувки

Вид транспорт: Самолетни



Самолетна почивка в Дубай на 07.12.2013 г.! Достижим лукс и незабравими спомени!

Изберете хотели за резервация по програмата:

Описание

Ден 1 – 07.12
Излитане от летище София за Дубай в 00:00 ч.
Пристигане на летище Шаржа в 07:20 ч. Посрещане от фирмата партньор.
Обзорна обиколка на Дубай (включена в цената, с екскурзовод на български език).
Съчетание на старинното с модерното, немислими архитектурни изпълнения и много цветя. Това са първите впечатления от града на светлините, родината на най-високата сграда в света (Бурж Кхалифа) и на най-луксозния хотел в света (Бурж ал Араб). Екскурзията ни започва от богатия крайбрежен квартал Джумейра (Jumeirah) и прекрасната джамия Джумейра. На път за изкуствения остров The Palm-Jumeirah, спираме за снимки пред 7-звездния хотел Бурдж ал Араб(Burj al Arab). Минаваме покрай новия луксозен квартал Dubai Marina, небостъргачите по булеварда Шейх Зайед (Sheikh Zayed Road), най-големия мол - Dubai Mall (Продължителност 4-5 часа). Настаняване в хотела.
Допълнителна екскурзия:19:30 Вечеря на арабска галера – 50 евро (2 часа на арабската галера)
Нощувка.

Ден 2 - 08.12
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзии.
Допълнителна екскурзия:13:00 ВИП Дубай с яхта – 55 евро (2 часа на яхтата)
Допълнителна екскурзия:19:00 Открития пазар на Дубай и вечеря – 30 евро. Ще ви покажем големия пазар, откъдето търговци от цял свят се снабдяват с подправки, парфюми, електроника, дрехи, обувки. Там се усеща истинската атмосфера на арабските пазари и ще може да си купите множество продукти, след като сте се пазарили. Мястото, където може да си купите изгодно сувенири и да опитате истински плодов фреш. Вечеря на блок маса с голям избор от специалитети (без напитки).
Нощувка.

Ден 3 - 09.12
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.

Допълнителна екскурзия:16:30 Бурж Кхалифа и Дубай Мол-заявява се преди тръгване – 50 евро (часът на тръгване може да бъде променен в зависимост от часа на посещение на обсерваторията)
Нощувка.

Ден 4 –10.12
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия:19:30 Коктейл – 90 евро / Вечеря – 160 евро в BURJ AL ARAB 7*
Нощувка.

Ден 5 – 11.12
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.

Допълнителна екскурзия:15:00-Сафари в пустинята – 60 евро с включена вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, яздене на камила, наргиле, рисуване с къна и програма. Едно екстремно забавление сред  залязващото слънце над пясъчните дюни.
Нощувка.

Ден 6 -12.12
Закуска.

Допълнителна екскурзия: 09:00 Абу Даби – 55 евро (с екскурзовод на български език) Абу Даби - столицата на емирствата, която ще ни омае със спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. На влизане в града се откроява бялата джамия „Шейх Зайед”- снимки  отвън и влизане вътре ( 15 мин преди молитвите, джамията е затворена за туристи). Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целият град. Пътя ни минава и през луксозният хотел Emirates Palace(фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил. Свободно време за кафе или вечеря в Марина мол (Marina Mall).На връщане посещаваме Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1. Снимки и пред уникалния комплекс Ferrari World. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.

Ден 7 -13.12
Освобождаване на хотела в 12:00. Обзорна обиколка на Шаржа (включена в цената, с екскурзовод на български). Шаржа  е определена като културната столица на арабския свят. Тя получи този статут през 1998 г. от ЮНЕСКО във връзка с целенасочени усилия към запазване на арабско изкуство, култура, традиция и наследство. Започваме с разходка по Al Buhaira Corniche – прекрасен парк покрай лагуната навлизаща в града, снимки на величествената джамия Ал Нур(Al Noor). Минаваме и покрай крепостта на Шаржа (Sharjah Fort), бившата резиденция на управляващото семейство, първоначално построена през 1820 г. Турът продължава с разходка до интересния пазар Blue Souq,  развлекателно-културния център Al Qasbah, експо центъра  и лагуната, където се провежда световно първенство за бързи лодки.

Трансфер до летището в Шаржа за полет за до София в 20:00 ч. Пристигане на летището в София в 23:20 ч.

Видео клип от ДУБАЙ, с кратко описание на турове и екскурзии

Цената включва:

  • Самолетен билет София -Шаржа- София с включени летищни такси
  • Трансфер летище-хотел-летище
  • 6 нощувки със закуски в избрания от вас хотел в Дубай
  • Обзорна обиколка на Дубай с български екскурзовод
  • Обзорна обиколка на Шаржа с български екскурзовод
  • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с
  • покритие 5000 евро
  • Обслужване на български език по време на престоя в Дубай

Цената не включва:

  • Виза – 65 евро
  • Лични разходи
  • Допълнителни екскурзии
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100005082 от 11.04.2024 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.

Необходими документи


задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването
депозит в размер на 50% от сумата на човек
Доплащане до 30 дни преди заминаването
Цветно електронно копие на паспорта в JPEG формат
Цветно електронно копие на цветна снимка в JPEG формат

 

Анулация:

В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:
       до 60 дни преди датата на отпътуване: без неустойка
       от 59 дни до 31 дни-депозита
       от 30 до 0 дни: 100 % от целия договор

Програмата се осъществява при минимум 140 участника. Срок за уведомяване – 30 дни преди датата на заминаване!

Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане и/или превозвача, както и на размера на летищните такси, като клиентите ще бъдат своевременно информирани!
 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ
 
 
БУРЖ КХАЛИФА И ДУБАЙ МОЛ – 50 EUR
Посещение на най-високата сграда в света-светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. (Продължителност 4 часа)
Програмата включва:
Транспорт от и до хотела
Билет за достъп до обсерваторията на BurjKhalifa
Разходка в DubaiMall-аквариума, ледената пързалка и танцуващите фонтани
 
САФАРИ В ПУСТИНЯТА – 60 EUR
Начало:14:30-15:00 ч.  Тръгване от лагера: 20:00   Връщане в хотела :21:00-21:30
Ако желаете да се позабавлявате, това, е възможността, която вие не трябва да пропуснете! Желанието ви ще ви отведе в мистичната пустиня за да изпита нещо, което никога няма да забравите. Оставяйки блъсканицата и суматоха на града, водачът ви ще се отправи към вълнуващото пътешествие сред заоблените пясъчни дюни в дълбокото сърце на пустиня, вземе. Ще спрем сред големите дюни, за да се насладим на девствената красота на арабската пустиня и на опияняващото слънце. След залез, пристигаме в бедуинския лагер, където ще бъде сервирана вечерята. Вечерта ще завърши с изпълнението на арабски танци.
Програмата включва:
Транспорт от и до хотела, Сърфиране по дюните, Яздене на камили, Временна татуировка с къна, Наргилета, Безалкохолни напитки, кафе и чай, Вечеря на шведска маса, Арабски танци

АБУ ДАБИ-ПОЛУДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ -55 EUR (мин.6 човека)
Тръгване:08:30 ч.   Връщане в хотела: 17:00 ч.
Столицата на ОАЕ е известна с безкрайните петролни богатства и луксозни сгради. Необходими са ни около 90 мин за да стигнем от Дубай. По пътя минаваме покрай безкрайни пясъчни дюни и няколко „зелени пояса”, инициатива на основателя на ОАЕ Н.В. Шейх Зайед. Пристигайки в Абу Даби, ще се отправим към крайбрежната улица, където ще ни омае спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. Ще направим кратък престой в традиционно селище (HeritageVillage), откъдето се открива панорамна гледка към целият град. Пътя ни минава и през луксозният хотел EmiratesPalace, построен в типичен арабски стил. На връщане спираме за снимки и оригинални сувенири от увеселителния парк FerrariWorldна YasIsland-мястото, където се провежда Формула 1.
Програмата включва:
Транспорт от и до хотела, Екскурзовод по програмата
 
ВЕЧЕРЯ НА АРАБСКА ГАЛЕРА -50 EUR
От хотела: 19:30 ч Отплаване:20:30 ч   Връщане от круиз: 22:30 ч.
Романтична вечеря с любим човек или удоволствието да се насладите на вечерния бриз? Всичко е възможно по време на круиза на арабска галера по канала на Дубай - от тунела Шиндага до Дубай.
Програмата включва: Двучасова разходка с галера, Континентална вечеря на блок маса, Безалкохолни напитки, кафе и чай, Транспорт от и до хотела
 
ВИП ДУБАЙ С ЯХТА (мин.15 човека)
 Цена: 55 EUR   (дете 05-11.99 год. - 45 EUR)
Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина(DubaiMarina), Джумейра Бийч Резиденс (JumeirahBeachResidence), изкуствения остров ThePalmJumeirah и луксозния хотел BurjalArab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината.
Продължителност: 4 часа (2 часа от тях с яхта)
Минимален брой участници:15
Програмата включва:
Транспорт от и до хотела
Разходка с яхта по маршрута
Освежителни напитки и снакс на борда на яхтата
 
BURJALARAB 7*
Уникалната сграда на хотела е позната по целия свят-корабното платно достига 321 м и е един от най-високите хотели в света. Хотела е построен на изкуствен остров, отдалечен на 280 м от сушата и пленява със своят лукс.
SKYVIEWBAR (коктейл) На 27-мия етаж на най-луксозния хотел. Не се допускат лица под 21 год.
пакет „Коктейл” с автобус -90 евро
Цената е в евро на човек и включва:
*транспорт от/до хотела с автобус
*достъп в хотел Бурдж ал Араб 7*
*достъп до бара
*един коктейл (алкохолен)
 
Ресторант ALIWAN ( вечеря)Намира се на ет.2 .Арабска кухня морски дарове.
пакет „Вечеря” с автобус -160 евро дете 2-12 г- 120 EUR
Цената е в евро на човек и включва:
*транспорт от/до хотела с автобус
*достъп в хотел Бурдж ал Араб 7*
*достъп до ресторанта
*вечеря на блок маса (не са включени напитки)
 
ОТКРИТИЯ ПАЗАР НА ДУБАЙ – с вечеря на блок маса – 30 EUR
Ще ви покажем големия пазар, от където търговци от цял свят се снабдяват с подправки, пърфюми, електроника, дрехи, обувки. Там се усеща истинската атмосфера на арабските пазари и ще може да си купите множество продукти след като сте се пазарили. Мястото където може да си купите изгодно сувенири и да опитате истински плодов фреш. Вечеря на блок маса с голям избор от специалитети (включена 1 безалкохолна напитка).
ЛУКСОЗНА ВЕЧЕРЯ В ПУСТИНЯТА-възрастен 150 евро, дете 4-12 г 75 евро (мин.2 човека) НОВО!!!
Пригответе се за магията на ориента. Закътан сред пясъчните дюни, хотел Bab al Shams предлага невероятно изживяване и петзвездно обслужване. Ресторантът е на открито под ясното небе, най-добрите готвачи приготвят вечерята на живо пред вас, а сладките изкушения нямат край. Богатата програма започва в 20:00 до 23:00ч, с участието на танцьори и артисти на камили и коне.
Цената е в евро на човек и включва:
*транспорт от/до хотела (ресторантът е в пустинята на 60 км от Дубай)
*вечеря на шведска маса
*артистична програма
*безалкохолна напитка и вода
 Допълнителните екскурзии и турове ЕКСТРЕМНО са на запитване: 
ТУР С ХЕЛИКОПТЕР НАД ДУБАЙ    НОВО!!!
ТУР С ХИДРОПЛАН НАД ДУБАЙ     НОВО!!!
SKY DIVING DUBAI                     НОВО!!!
РИБОЛОВ НОВО!!!

 

TREKKING (ПЛАНИНСКО САФАРИ) НОВО!!!


ЕТИКЕТИ:
дубай, шаржа, ниски цени за дубай, ekskurzii do dubai, почивка в дубай, чартърен полет до дубай, самолетна почивка, pochivka 2013, оае, гореща оферта, обединени арабски емирства, оферта, pochivki dubai, ekskurzii dubai, ексурзии, dubai, sharjah, niski ceni za dubai, obedineni arabski emirstva, oae, charturen polet do dubai, goreshta oferta, бурж ал араб, бурж халифа, мол дубай, емирейтс мол, абу даби, джамия, шейх зайед, джумейра, палм джумейра, изкуствен остров, булевард шейх зайед, плаж, на море в дубай, лято 2013, лято 2013 в дубай, коктейл, коктейл в бурж ал араб, сафари, сафари в пустиня, марина мол, формула 1, традиционно селище, емирейтс палас, бедуини, бедуински лагер, камили, яздене на камили, арабска галера, вечеря, вечеря на арабска галера, вечеря в бурж ал араб, burj al arab, burj khalifa, dubai mall, emirates mall, abu dabi, djamiq, sheih zaied, jumeirah, palm jumeirah, the palm jumeirah, sheikh zayed road, яхта, вип дубай, qhta, vip dubai, safari, kamila, safari v pustinq, heritage village, beduini, beduinski lager, marina mall, kokteil v burj al arab, skyview bar, al iwan, vecherq v burj al arab, formula 1, ferrari world, yas island, dubai marina, jumeirah beach residence, zlaten dubai, dubai 55+, dream palace, belvedere court, златен дубай, дубай 55+
ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa