Олимпийска Ривиера - Гърция Лято 2018 - Паралия - Катерини - Regina Mare 3*

Олимпийска Ривиера - Гърция Лято 2018 - Паралия - Катерини - Regina Mare 3*

8 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Автобусни

Цена от: 456 лв

Автобусна почивка, 7 нощувки / 8 дни Дати на отпътуване : всяка събота от 02.06.2018г.

Изберете хотели за резервация по програмата:

Описание

Паралия Катерини (Παραλία Κατερίνη) е град в Гърция, намира се на брега на Егейско море. Разположен е в близост до много забележителности във вътрешността на страната. Курортът има яхтено пристанище и голямо разнообразие от различни категории хотели, ресторанти и таверни, предлагащи международна и гръцка кухня. Курортът предлага възможности за практикуване на водни спортове, има и водни пързалки.

Плажът на егейското крайбрежие на Паралия Катерини е широк, със златист пясък, а фонът е съставен от иглолистни гори в планината Олимп.

 
Доплащане за HB
Възрастен 132,00 лв.
Дете 2-5,99 г. 91,00 лв.
Дете 6-11,99 г. 132,00 лв.
 

Необходими документи: 

 • Три имена, ЕГН / за деца родени след 2000 година + дата на раждане / и номер на документа, с който ще пътуват /лична карта или международен паспорт/. 
 • Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт или с лични карти, ако имат такива. 
 • Когато дете под 18 години пътува само с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие. 
 • За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. 
 • За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.
 • Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за медицинска застраховка от 8 лева за престоя.
 • Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за медицинска застраховка от 16 лева за престоя.
 • Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. могат да бъдат застраховани за 2000 € покритие, срещу сумата от 16 лева.

 

 

Начин на плащане: Депозит от минимум 30% от размера на пакета за всеки турист при подписване на договора, доплащане – 30 дни преди дата на отпътуване.

Важно: На желаещите да пътуват със собствен транспорт от сумата им се приспадат 69 лв. Туристи пътуващи самостоятелно не ползват застраховка.

Считано от 01/01/2018 в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която е в размер от 0,50 до 4 евро на стая на вечер. Заплаща се само на място в хотела, при настаняването:

за 5* хотели - 4 евро /стая/ нощувка

за 4* хотели - 3 евро /стая/ нощувка

за 3* хотели - 1.50 евро /стая/ нощувка

2*, 1* хотели - 0.50 евро /стая/ нощувка


Настаняването по всички хотели става след 14:00 часа.

Освобождаването на стаите става до 12:00 часа

Няма минимум на туристи – гарантирано пътуване !
Пътуването Е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност.
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартните такси за прекратяване:
 
1/ от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни преди датата на тръгване за самолетните програми - такса в размер на 100лв. на турист,а до 30 календарни дни преди датата на първа услуга за всички останали резервации-25лв. на турист.  
 2/ от 59 до 30 календарни дни преди датата на тръгване за самолетните програми и от 29 до 10 дни преди датата на първа услуга за всички останали резервации-100% от внесения депозит.
 3/ от 29 до 14 календарни дни преди датата на тръгване за самолетните програми и от 9 до 5 дни преди датата на първа услуга за всички останали резервации-75% от общата цена на туристическия пакет.
 4/ под 14 дни календарни за самолетните програми и под 5 дни за бсички останали резервации-100% от общата цена на туристическия пакет.
 

„Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” на ЗД Евроинс АД, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.


почивки в гърция

Цената включва:

 • Транспорт в двете посоки,
 • 7 нощувки със закуски/или закуски и вечери
 • медицинска застраховка
 • Забележка: Закуската е на блок маса, вечерята е на сервиране.

Цената не включва:

 • туристическа такса от 0,50 до 4 ? на стая на вечер, която се заплаща на място в
 • хотела.
 • Допълнителни екскурзия и мероприятия по време на престоя
 • Разходи от личен харатер
 • Застраховка „Отмяна на пътуването“
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100001469 на ЗД „Евроинс”.


B2B login

Е-бюлетин

Новини

Онлайн Каталог