Вашата оценка

МАДАГАСКАР - МАГИЯТА НА ЧЕРВЕНИЯ ОСТРОВ! 2019 - ВСЯКА СЕДМИЦА

9 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Самолетни



МАДАГАСКАР - МАГИЯТА НА ЧЕРВЕНИЯ ОСТРОВ! 2019 - ВСЯКА СЕДМИЦА Самолетна програма 9 дни / 7 нощувки

Изберете хотели за резервация по програмата:

Описание

Програма

1 ден Вторник
Отпътуване от София по маршрут София – Милано (Малпенса). Полет от летище Малпенса, Терминал 1 в 19:00ч. през Занзибар за Мадагаскар.
2 ден Сряда
Пристигане в Мадагаскар, Nosy Be в 08:30ч. Посрещане от представител на местния партньор на летището и трансфер до хотел Corail Noir 4* или подобен. Настаняване. Свободно време. Вечеря. Нощувка. Магията на о-в Мадагаскар идва от изобилието на растителни и животински видове, множеството природни паркове, уникални пясъчни плажове и невероятни коралови рифове. Заради цвета на почвата, той е наричан още „Червеният остров“. Това е перфектното място за любителите на приключения, които искат да съчетаят своята почивка с разнообразни и интересни допълнителни екскурзии, които позволяват да се види отблизо и да се разбере историята и бита на местното население! Целодневна екскурзия до парковете Таникели, Волона и Комба Отпътуване от плажа на курорта около 08:00 сутринта. Връщане в хотела около 16:30 - 17:00 ч. „OSY TANIKELI“ е защитен морски парк, където можете да плувате с костенурки и да да се гмуркате с шнорхели в естествен аквариум. „NOSY VOLONA“, наречен също така "островът, който не съществува". Това е страхотно място за гмуркане и невероятни снимки до най-близкия остров. “NOSY KOMBA“ - национален парк, обитаван от макао лемури. Там ще посетим рибарско селище и ще имаме възможността да посетим занаятчийски пазар. ОБЕКТ ВКЛЮЧЕН в типичен мадагаскарски ресторант на плажа Komba. Включено в цената: вода, плодове, обяд в типичен местен ресторант на плаж Kambo, напитки, вход за парковете , екипировка за гмуркане. Полезни съвети: по време на екскурзия е добре да имате в себе си плажна кърпа, слънцезащитни продукти, слънчеви очила, шапка, местни пари, за да можете да си купите нещо от пазара на занаятите, камера. Цена: 95 евро/ 186 лв. на човек
3 ден Четвъртък
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Целодневна екскурзия до o-ви Nosy Iranja Отпътуване от плажа на хотела в 08:00ч. сутринта/Връщане в хотела ок. 16:30/17: 00ч. NOSY IRANJA е перлата на Мадагаскар: два малки острова, свързани с много тънка и бяла ивица пясък, която изчезва с всеки отлив. Типично рибарско селище, което все още поддържа очарователните обичаи и традиции на мястото. ОБЕКТ ВКЛЮЧЕН на плажа, под сянката на дланите, с риба на скара, месо и типична мадагаскарска чиния. Включено в цената: вода, плодове, обяд и напитки, влиза в цената. Полезни съвети: плажна кърпа, слънцезащитни продукти, слънчеви очила, шапка k-way, камера. Цена: 99 евро/ 194 лв. на човек Вечеря. Нощувка.
4 ден Петък
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Резерват Локобе - целодневна екскурзия Тръгване от хотела около 08:00ч. Връщане в хотела около 16:00ч. Съвкупност от най-голямата ендемична флора и фауна, тук можете да видите голямо разнообразие на лемури, хамелеони и всички, което може да се види от борда на лодка, наречена пирога (дълга тясна лодка). Включено в цената: вода, обяд, вход за резервата, возене на пирога. Неща, които ще са ви полезни да вземете: камера, спрей против комари, дълги панталони и маратонки или други удобни обувки. Цена:82 евро/ 161 лв. на човек Вечеря. Нощувка.
5 ден Събота
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Вечеря. Нощувка. Остров Носи Бе - Целодневен тур Тръгване от хотела в 08:30ч. с автобус. Връщане в хотела в 18:30ч. Цветно и забавно пътуване, чрез което се опознава същността на анимистката религия, популярните традиции, свещени места и опознаване на местното население на о-с Носи Бе.Колониалният район и пристанището с неговите стари оръдия, са част от административния район на острова. Връщане до хотела към 13:00ч. за обяд. Следобяд ще посетим плаж Андилана, един от уникалните плажове на острова! Монт Пасо - най-високата част на острова, от къде се открива 360-градусова гледка на острова и неговото езеро. Включено в цената: вода, снак, входни такси за посещаваните свещени места. Цена: 89 евро/ 174 лв. на човек
6 ден Неделя
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Културноисторически Анимист тур - полудневна екскурзия Тръгване от хотела към 08:30ч. Само на няколко крачки от столицата Hell Ville се намира Мародока, първото селище на о-в Носи Бе. Асоциация Равинала е институция, която има амбицията да запази историческото и културно наследство на Мародока. Старото име на селището е Kiswahili, което през годините приветства хора от различни точки на света - индийски и арабски търговци. Те са привлечени от богата култура и история на региона. По време на тура ще посетим известната призрачна къща, първата джамия на о-в Мадагаскар, построена за африканските роби. По време на тура ще направим и разходка из плантациите от кафе и т.нар. хлебно дърво (джакфрут). Ще се насладим на ястия от традиционната кухня и за да усетим напълно стила и културата на местните, имаме възможността да изрисуваме лицата си с древни рисунки. Не на последно място по важност е посещение на свещеното сакрално дърво за о-в Носи бе - място, което се използва за молитва и поклонения, което е достъпно само преди обяснение какви са местните обреди и обичаи. Връщане в хотела за обяд. Включено в цената: вода, снак, входни такси за посещаваните обекти. Полезни съвети: моля носете удобни обувки и дрехи, спрей против насекоми. Цена: 65 евро/ 127 лв. на човек Вечеря. Нощувка.
7 ден Понеделник
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Целодневна екскурзия до о-в Носи Фанихи и о-в Носи Сакатия Тръгване от плажа на хотела около 08:00ч. Сутринта посещение на Островът на Раковините - удивителен, бял насип от натрошени раковини и корали, образуващи неописуеми нюанси! Свободно време за релакс, шнорхелинг и забавления на плажа! Следва обяд на о-в Сакатия - единственият остров, на който дълго време не са стъпвали туристи. Уникално място, на което можете да откриете разнообразни плодови дръвчета, палми и красиви тропически цветя! Свободно време за релакс на плажа, шнорхелинг. Включено в цената: вода, плодове, обяд, безалкохолни напитки, екипировка за гмуркане. Полезни съвети: можете да вземете със себе си плажни кърпи, слънчеви очила, шапка, слънцезащитни кремове, маска и плавници за плуване. Цена: 83 евро/163 лв. на човек Вечеря. Нощувка.
8 ден Вторник
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
9 ден Сряда
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището. Полет до Малпенса в 10:10 ч.кратка спирка в Занзибар. Кацане на летище Малпенса в 19:50ч.

10 ден Четвъртък
Полет Малпенса – София.
Необходими документи за виза за Мадагаскар:
  • Задграничен паспорт с минимална валидност 6 месеца от датата на връщане;
  • Поне 2 свободни страници в паспорта;
  • Виза, която се заплаща на място на летището - 25 евро
 
Необходими документи и медицински изисквания при записване:
  • Задграничен паспорт, валиден 6 месеца след датата на пътуването;
  • Депозит в размер на 50% от сумата на човек;
  • Доплащане до 40 дни преди заминаването;
  • Няма задължителни ваксинации; има препоръчителни ваксини за жълта треска и прием на лекарства против малария
 
Забележки:
  • Допълнителните екскурзии подлежат на препотвърждение!
  • Часовете на полетите подлежат на препотвъждение!
  • Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар.горивна такса /fuel surcharge/.
Вид използван транспорт:
  • Самолет
  • Лек автомобил/автобус
Няма минимален брой туристи за осъществяване на пътуването! Програмата е гарантирана! 

Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар.горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
 
Стандартни такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартните такси за прекратяване:
 1/ от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни преди датата на отпътуване - такса в размер на 100 лв. на турист
 2/ от 59 до 31 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от внесения депозит
 3/ под  30 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от общата цена на туристическия пакет

ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ
Заминаване – Милано, Малпенса, Терминал 1 (MXP) >> Мадагаскар (Nosy-be (NOS)
Полет Пристига Мадагаскар  (NOS) в 08:30 + 1
 
Връщане –  Мадагаскар (Nosy-be (NOS) >> Милано, Малпенса , Терминал 1 (MXP)
Полет Заминава  Мадагаскар  (NOS) в 10:10 ч.
 
Часовете на полетите подлежат на препотвърждение!
 
Информация за хотела:
Corail Noir 4* е разположен на плаж Амбаро, на северозападното крайбрежие на о-в Nosy Be и е заобиколен от тропическа градина. Разполага с 2 плувени басейна - единият се намира непосредствено до плажа като на разположение за гостите са шезлонги и чадъри, вторият плувен басейн се намира в градината; ; СПА център, центрове за гмуркане с инструктори2 ресторанта, като основния ресторант се намира в централната сграда в непосредствена близост до басейна и предлага закуска на бюфет. Барът се намира в основния ресторант. Стаите са реновирани, комфортни, оборудвани с климатик, вентилатор, сешоар, телевизор, тоалетни принадлежности.
 
SOFT ALL INCLUSIVE
Напитка за Добре дошли,  Закуска на бюфет, обяд и вечеря се сервират в основния ресторант. Късна закуска от 10:30ч. до 12:00ч.; безалкохолни напитки, вода, американско кафе, чай. Около басейна край морето се сервира чай от 17:00 до 18:00ч.; типична мадагаскарска вечеря с музикално шоу.

Цената включва:

  • Самолетен билет с включени летищни такси;
  • 7 нощувки в хотел Corail Noir 4* или подобен на база SOFT ALL INCLUSIVE;
  • Трансфер летище - хотел - летище в Занзибар;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на човек със ЗД „Евроинс”;
  • Посрещане на място от представител на фирмата-партньор на английски език;

Цената не включва:

  • Виза за Мадагаскар – 25 € на човек – заплаща се при пристигане на летището;
  • Самолетен билет София – Малпенса – София – по желание на клиента Туроператорът може да предложи самолетен билет;
  • Местна такса в размер на 2 € на ден за всеки турист, отседнал в хотел, която следва да се заплати на място от гостите на хотела.
  • Доплащане за всички услуги, невключени в цената;
  • Допълнителни екскурзии в Мадагаскар;
  • Лични разходи;
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.


ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa