СЕЙШЕЛСКИ острови 10 нощувки - МАХЕ – ПРАСЛИН 2021!

СЕЙШЕЛСКИ острови 10 нощувки - МАХЕ – ПРАСЛИН 2021!

13 дни / 10 нощувки

Вид транспорт: Самолетни

Цена от: 3700 €

13 дни / 10 нощувки - Всяка седмица в периода Юли – Октомври 2021 г. АРХИПЕЛАГЪТ НА СЕЙШЕЛСКИТЕ ОСТРОВИ ПРЕДСТАВЛЯВА 115 ГРАНИТНИ И КОРАЛОВИ ОСТРОВA, ОБГРАДЕНИ ОТ БЯЛ ПЯСЪК ПЛАЖОВЕ, ИЗМИТИ ОТ ВЪЛНИТЕ НА ИНДИЙСКИЯ ОКЕАН И ПОКРИТИ С БУЙНА ТРОПИЧЕСКА РАСТИТЕЛНОСТ. СИМВОЛИТЕ НА СЕЙШЕЛИТЕ, ТОВА СА ДРЕВНИЯТ ПЛОД КОКО ДЕ МЕР И КОСТЕНУРКИТЕ.

Изберете хотели за резервация по програмата:

Описание

ПРОГРАМА:
1 ден
Отпътуване от София за Махе.

2 ден
Пристигане в Махе. Посрещане от представител на фирмата-партньор. Трансфер и настаняване в избрания от вас хотел.
Нощувка.

3 ден
Закуска. Свободно време и възможност за допълнителна екскурзия (срещу допълнително заплащане).
Връщане в хотела. Нощувка.

4 ден
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия (срещу допълнително заплащане). Нощувка.

5 ден
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия по желание (срещу допълнително заплащане). Нощувка.

6 ден
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия по желание (срещу допълнително заплащане) Нощувка.

7 ден
Закуска. Трансфер до пристанището за ферибот до Праслин. Посрещане в Праслин от представител на фирмата-партньор. Трансфер и настаняване в избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

8 ден
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия по желание (срещу допълнително заплащане). Нощувка.

9 ден
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия по желание (срещу допълнително заплащане). Нощувка.

10 ден
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия по желание (срещу допълнително заплащане). Нощувка.

11 ден
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия по желание (срещу допълнително заплащане). Нощувка.

12 ден
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до пристанището за ферибот Праслин – Махе. Трансфер до летището за полет Махе - София.

13 ден
Пристигане в София.
Допълнителни екскурзии на място;
Доплащане за трансфер на туристи Махе – Праслин – 50 евро за възрастен и 35 евро за  дете;
Доплащане за трансфер на туристи Махе – Ла Диг – 75 евро за възрастен и 35 евро за дете.
 
Риф Сафари
На тази вълнуваща целодневна екскурзия ще можете да разгледате морския парк Сейнт Анн. С прекрасната яхта Анахита ще поемете, за да разгледате остров Махе. Ще се качите на борда на кораб – подводница, с него ще се спуснете под вода, за да изследвате дълбините на морския парк. Ще можете да видите съвсем отблизо как се хранят тропическите риби, плуващи край корабчето. Ше имате възможност с шнорхел да се гмурнете и да се запознаете отблизо с невероятните обитатели  на цветните коралови градини на парка.
Очаква ви обяд барбекю и музикални забавления, преди да се отправите по брега към остров Моен. Ше стигнете пеша до там и ще видите гигантските костенурки, които свободно се разхождат, на острова може да посетите старите руини и останали пиратски гробове или просто се отпуснете на прекрасния плаж на острова. Денят завършва с тропически коктейл и лежерен круиз около Морския парк, преди да се върнете в Махе.
Цената включва: трансфер, обяд, напитка пунш
Цена на човек: 130 евро за възрастен, 70 евро за дете
 
Райски върхове
На тази екскурзия ще можете да разгледате непокътнатото великолепие на северното крайбрежие на Махе, преминавайки през Националния парк Мом. Приятният преход от час и половина през планинската местност ще завърши с пътека, оградена от двете страни с палми, която се извисява над скалистия бряг, между гигантски гранитни камъни и буйни растителност. Разходката завършва в красивия и уединен залив Анс Мажоре, където яхатата Анахита ви очаква.
За тези, които биха предпочели по-спокоен излет, могат да изберат да се качат на яхата Анахита още от столицата Виктория и така да стигнете до Ансе Маджоре, наслаждавайки се на гледките на Махе от морето.
Ше отплавате от Ансе Маджоре и ще продължите към уединения залив на Националния морски парк Байе Терни. Тук ще можете да продължите да плувате, да се гмуркате с шнорхел, да се забавлявате като храните рибките в този естествен аквариум или просто да се излежавате на плажа. На борда ще бъде сервиран вкусен барбекю обяд преди отново да отплувате към столицата.
Цената включва: трансфер, обяд, напитка пунш
Цена на човек: 130 евро за възрастен, 70 евро за дете
 
Опознавателен тур на остров Махе
Този тур изцяло е посветен на живописната красота на остров Махе, най-големият и най-населен остров на Сейшелите, обиколка на острова с климатизиран автобус. Екскурзията започва със столицата Виктория, ще посетите забележителности като часовниковата кула Виктория, многоцветния и пъстър пазар Сър Селвин-Селвин Кларк, като междувременно опитните екскурзоводи ще ви дават богата информация за историческото и културно наследство на страната. Придвижвайки се, ще минете през Санс Суси, ше пътувате през буйни гори и насаждения за чай по един от най-живописните маршрути на Сейшелите.
Ше спрете на място за почивка Mission Lodge, това е най-доброто място за снимки с невероятни гледки към крайбрежието долу, екскурзията продължава с обяд с традиционна креолска кухня в сейшелски местен ресторант. Ще се потопите в спиращата дъха природа на многобройните усамотени заливи по Южното крайбрежие, преди да се отправите към историческа градина за билки и подправки, вашите гидове ще ви запознаят и с уникалната флора и фауна, открита единствено на Сейшелите.
Денят завършва с посещение на местно село, където ще се запознаете с креолската култура и архитектура, ще разгледате няколко креолски къщи, ще се срещнете с местни занаятчии, които сами си произвеждат сувенирите.
Цената включва: – трансфер, обяд
Цена на човек:  90 евро за възрастен , 50 евро за дете
 
Бягство на Ла Диг
Един ден на Ла Диг: атмосферата на живот на този остров е неповторима, тук времето се движи бавно и най-използваният транспорт е велосипедът. Ла Диг е родното място Райската мухоловка, една от най-редките птици в света.
Тура започва от малкото живописно пристанище, разходка на колело продължава през селото Ла Пасе по тесните островни улици и пътеки и ще стигнете до историческото имение Ла Юниън.
Традиционна креолска къща, тя се намира сред извисяващи се кокосови палми, тя едно от най-посещаваните места на острова. От там ще се насочите към световноизвестния Anse Source d'Argent - най-фотографираният плаж в света - с великолепните си гранитни камъни, създаващи уникален пейзаж, разположен върху бели пясъци и облян от кристално чисти води.
Цената включва: трансфер, ферибот, велосипед
Цена на човек: 130 евро за възрастен,  70 евро за дете
 
Праслин - Вале де Мел Ансе Лацио
Не пропускайте да посетите втория по големина остров на Сейшелите - Праслин. С малко население животът на Праслин е тих и спокоен. Най-емблематичното място за острова е гората Вале де Май със своята уникална природа, заслужено получило своето място като обект на световното наследство на ЮНЕСКО. Някога са смятали, че е това е Райската градина, на това вълшебно място има гора с най-големите палмите, които сте виждали някога. Тази гора е родното място и на много други редки видове растителност. Палмата Коко дер Мер и нейното уникално семе е най-голямото на земята, то е още една емблема за Свйшелите.
Разходката продължава до световно известния плаж Ансе Лацио. Този девствен плаж със своите бели пясъци и бистри води е ограден от буйна растителност, граничещ с великолепни гранитни камъни. Тук можете да плувате, да се гмуркате или да се отпуснете на меките пясъци на една от най-добрите плажове на Сейшелите.
Цена на човек: 90 евро за възрастен, 50 евро за дете
 
Вале де Май – полудневен тур
Вале де Маи на Праслин е обект на световното наследство на ЮНЕСКО и притежава недокосната биосфера като никоя друга на Земята. Тук гигантските палми са така сплетени, че трудно се проправя път. Докато се движите през тази древна гора, изпълнена с много ендемични видове палми и рядка фауна, може да срещнете редките видове, населяващи тази девствена природа като например черния папагал на Сейшелите, тигър хамелеона и умалената жаба на Сейшелите.
Вале де Мей също е дом на Коко де Мер; семето е най-големият орех в света, то е известно като мистичен афродизиак от векове и се колекционира от много хора.
Цената включва: трансфер, екскурзовод на английски език
Цена на човек: 90 евро възрастен; 50 евро на дете
 
Ла Диг с лодка и велосипед
Пристигате с ферибот на красивия остров Ла Диг, разходката продължава на велосипед и се впускате в опознаване на този мистичен остров. Впечатляващо за острова са характерните местни домове и креолска архитектура. Най-интересните места са природният резерват и имението l'Union, построено от богати маврицианци, старата мелница, където са произвеждали кокосовото масло, станало известно в цял свят. Последна спирка е най-невероятния плаж Anse Source d'Argent, така популярен от многобройните филми и снимки, които са правени тук.
Цената включва: трансфер, ферибот,велисопед
Цена на човек : 90 евро за възрастен, 50 евро за дете

Допълнителна информация:
 • Цените са изготвени при следния валутен курс: 1 EUR = 1,95583 лв.
 • Международен паспорт, с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане
 • Програмата е индивидуална и не е свързана с минимум брой участници

Вид използвани транспортни средства: 
 • Самолет
 • Автомобил
 • Корабче, ферибот 
Ваксини:
 • Няма медицински изисквания за имунизации
 • Няма специални визови изисквания
Начин на плащане:
 • При резервация се внася депозит в размер на 50% от основния пакет
 • Доплащане 40 дни преди датата на отпътуване 
Стандартни такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартните такси за прекратяване:
 1/ от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни преди датата на отпътуване - такса в размер на 100 лв. на турист
 2/ от 59 до 31 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от внесения депозит
 3/ под 30 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от общата цена на туристическия пакет
 
Забележка:
 • При лоши метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства програмата на екскурзията може да претърпи промяна в реда на провеждане!
 • Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено родителско разрешение, преведено и легализирано на английски език
 • Минимален брой участници за осъществаване на пътуването: няма
 • Хотелите, които сме избрали за Вас предлагат много добро съотношение качество/цена и са с отлични отзиви.
 • Цените на допълнителните екскурзии подлежат на препотвърждение, както и дните на провеждане. Изпълняват се на английски, френски, италиански и немски, а при интерес екскурзиите могат да бъдат заявени на място – срещу допълнително заплащане;
 • Цените са калкулирани при курс на 1 евро = 1.95583 лв.
 
„Отмяна от пътуване“:
ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” на ЗД Евроинс АД, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.
 

Цената включва:

 • Самолетен билет София – Махе – София с включени летищни такси
 • Частен трансфер летище – хотел в Махе
 • Частен трансфер хотел – пристанище в Махе
 • Частен трансфер пристанище – хотел в Праслин – пристанище
 • Частен трансфер пристанище – летище в Махе
 • Фериботни билети Махе – Праслин – Махе
 • 5 нощувки със закуски в избрания хотел в Махе
 • 5 нощувки със закуски в избрания хотел в Праслин
 • Медицинска застраховка с асистанс, с покритие 10 000 евро на ЗД” Евроинс”;

Цената не включва:

 • Допълнителни екскурзии
 • Доплащане по желание за самолетен билет Махе – Праслин – Махе. Цена се дава при
 • запитвне към ТО
 • Доплащане за вечеря в хотелите. Цена се дава при запитвне към ТО
 • Разходи от личен характер
 • Застраховка „Отмяна на пътуване” на ЗД "Евроинс" - възстановява заплатената сума,
 • при отказ по здравословни и други причини, записани в общите условия по
 • застраховката.
 • PCR тест
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100003271 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.


B2B login

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa