Вашата оценка
ДУБАЙ ПРОЛЕТ 2021 -  20.03

ДУБАЙ ПРОЛЕТ 2021 - 20.03

8 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Самолетни



8 дни / 7 нощувки - самолетна програма

Изберете хотели за резервация по програмата:

Описание

ПРОГРАМА:
Ден 1
Среща на летище София / Терминал 2 с водача на групата. Полет за Дубай в 16:10 ч. с авиокомпания FLY DUBAI. Пристигане на летище Дубай в 22:05 ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер и настаняване в избрания хотел. Нощувка.
Ден 2 
Закуска. Полудневна обиколка на Дубай (включена в цената с екскурзовод на български език). Обиколката ще започне от двореца на Емирът на Дубай - шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, откъдето ще видите и най-високата сграда в света - Бурж Кхалифа. Следва посещение на една от най-известните културни забележитености на Дубай - Рамката (Dubai Frame) - намираща се сред красивия Zabeel Park, често е наричана “ най-голямата рамка на Планетата! Атрактивният стъклен асансьор издига своите посетители 48 етажа нагоре за 75 секунди! От върха на Рамката можете да видите старата и новата част на Дубай, а за десерт  в края на своето посещение - една невероятна представа за бъдещето на Емирствата!
След това се отправяме Мадинат Джумейра, известна под името «Арабската Венеция».  Продължваме към изкуствения остров The Palm-Jumeirah, за да видим отблизо луксозния хотел Atlantis The Palm от най-новото място на изкуствения  остров, а именно The Pointe. Тук се намират и най-новата атракция в Дубай,която отново счупи световните рекорди: най-големите фонатани в света. Накрая на нашата обиколка ще  посетим луксозния квартал Dubai Marina. Нощувка.
 
Възможност за допълнителна екскурзия:
Вечеря на арабска галера по канала на Дубай – 50 евро / 98 лв., дете до 12 г – 45 евро / 88 лв.
Вечеря на арабска галера Дубай Марина – 65 евро / 128 лв., дете до 12 г – 55 евро / 108 лв

Ден 3 
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
 
Възможност за допълнителна екскурзия:
Целодневна екскурзия до Абу Даби с включено посещение на президентския дворец „Qasr Al Watan“ - 65 евро / 128 лв., дете до 12 г – 60 евро / 118 лв. (мин. 15 туристи)

Ден 4 
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
 
Възможност за допълнителна екскурзия:
Бурж Кхалифа и Дубай Мол - заявява се и се заплаща преди тръгване! – 55 евро/ 108 лева дете до 12 г – 45 евро / 88 лв.  (мин. 15 човека)
 
Ден 5 
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
 
Възможност за допълнителна екскурзия:
Ал Айн – целодневна екскурзия - 55 евро / 108 лв., дете до 12 г – 45 евро / 88 лв.
Сутрешнен керван в пустинята : посрещане на изгрева, едночасово яздене на камили и закуска сред дюните на пустинята с традиционни местни храни и напитки – чай, кафе. Цена на човек: 120 евро, при минимум 4 човека.  
 
Ден 6 
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
 
Възможност за допълнителна екскурзия:
Откритият пазар на Дубай, разходка по ул. Al Rigga и вечеря на блок маса – 45 евро/88 лв. Необходим минимум записани: 15  
 
Ден 7  
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.
 
Възможност за допълнителна екскурзия:
ВИП Дубай с яхта – 55 евро / 108 лв., дете до 12 г – 50 евро / 98 лв. (мин.15 човека)

Джип Сафари в пустинята с включена вечеря – 60 евро / 118 лв., дете до 12 г – 45 евро / 88 лв.

Ден 8 
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Дубай за полет до София в 09:40 ч. Пристигане на летището в София в 13:25 ч.
 
Дати на пътуване: 03.03-10.03.21; 20.03-27.03.2021

Начин на плащане
1.Записването се извършва срещу внесено предплащане в размер на 200 лв. от цената на организираното пътуване в лева;
2.До 45 дни преди Тръгване 800.00BGN  на човек
3.До 30 дни преди Тръгване 100% на пълната цена на организираното пътуване в лева;
 
Такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на следните такси за прекратяване:
1. От деня, следващ деня на подписване на договора до 65 календарни дни преди датата на отпътуване  - такса в размер на 100 лв. на турист, (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети и анулационните срокове за хотелско настаняване);
2. Прекратяване от 64 до 45 дни преди датата на отпътуване – таксата за прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
3. Прекратяване от 44 до 30 дни преди датата на отпътуване таксата за прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
4. Прекратяване под 30 дни до датата на отпътуване таксата  за прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева.
 
Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане и на реда на провеждане на екскурзиите.
 
Вид използван транспорт:
  • Самолет
  • Автобус
 
Забележки:
  • Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лева спрямо долара 1 USD = 1.72 лева. В случай, че обменният курс се завиши или намали с 5 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.
  • Моля да имате в предвид, че някои от хотелите в Дубай при пристигане изискват депозит за услуги в хотела - мини бар, спа, бар, ресторанти. Ако депозита не бъде използван се възстановява. Плащането може да стане в брой или с кредитна карта.
  • Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията – 20. Срок за уведомление за недостигнат брой: 20 дни преди датата на отпътуване
  • При промяна цените на входните такси за обектите и ресторантите, същата ще бъде променена и прекалкулирана.
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛИТЕ ПО ПРОГРАМА:
Golden Tulip Media 4* Четиризвездният хотел Golden Tulip Media Hotel се намира само на 5 минути от метростанция Dubai Internet City и в един от най-приятните райони на Дубай- Dubai Internet City, Dubai Media City и Knowledge Village. Хотелът разполага с безплатен шатъл бус до Mall of the Emirates, The Beach, Dragon Mart, The Outlet Village.
Donatello Hotel Al Barsha 4*
 
 
Хотелът се попзлва с много добър рейтинг ( 8.1) Разположен в района Al Barsha, в близост до Mall of Emirates и яхтеното пристанище на Дубай,  търговски комплекси, магазини  и ресторанти. Удобствата на хотела включват и басейн на покрива и добре оборудвана фитнес зала и бюро за обмен на валута. На 5 мин пеша от Mall of Emirates и на около 5-7 мин от метростанция Mashreq.Безплатен шатъл бус до плаж и няколко аутлет центъра.
Hampton by Hilton Al Barsha 3* Нов хотел в модерния район Al Barsha, на пешеходно разстояние от Mall of the Emirates  и метростанция Mashreq. Модерно обзаведен и разположен на комуникативно място, с близост до ресторанти, денонощен супермаркет, кафенета и магазини. Hampton by Hilton  разполага със закуска на бюфет,  басейн на покрива на хотела, безплатен WiFi, фитнес център, бар, безплатни шатъл бусчета до плаж Jumeirah Beach  и Mall of the Emirates.
Media Rotana 5* Луксозен 5-звезден хотел в модерната част на Дубай, район Barsha Heights. Метростанция Dubai Internet City се намира на пешеходно разстояния,а хотелът предлага безплатни шатъли до Mall of the Emirates и един от най-известните плажове The Beach JBR, както и до Outlet Village. Разполага с модерно озбведени стаи,  5 ресторанта, закуска на бюфет, фитнес и Уелнес център, детски клуб,
Допълнителни екскурзии:
 
Вечеря на арабска галера по канала на Дубай – 50 евро / 98 лв., дете до 12 г – 45 евро / 88 лв.
От хотела: около 19:00- 19:45 ч. Отплаване: около 20:30 ч. Връщане от круиз: около 22:30 ч. Предлагаме ви възможност за една незабравима романтична вечеря с любим човек или удоволствието да се насладите на вечерния бриз сред светлините на града. Всичко е възможно по време на круиза на арабска галера по канала на Дубай до Шиндага.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, разходка с галера по канала на Дубай, Континентална вечеря на блок маса, Безалкохолни напитки.
Необходим минимум записани: 2

Вечеря на арабска галера Дубай Марина – 65 евро/128 лв.,дете до 12 г – 55 евро/108 лв
От хотела:около 19:00- 19:45 ч. Отплаване: около 20:30 ч. Връщане от круиз: около 22:30 ч.
Вечеря на традиционна арабска галера из красивия квартал Дубай Марина, където светлините на небостъргачите се отразяват в кристалните води на залива.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, разходка с галера из Дубай Марина, Континентална вечеря на блок маса, Безалкохолни напитки.
Необходим минимум записани: 2

Целодневна екскурзия до Абу Даби с включено посещение на президентския дворец „Qasr Al Watan“ - 65 евро / 128 лв., дете до 12 г – 60 евро / 118 лв. (мин. 15 туристи)
 
 Абу Да̀би е столицата на Обединените арабски емирства, както и столицата и най-големият град на емирство Абу Даби. От всичките 7 емирства, Абу Даби разполага с най-много залежи на петрол и е най-богатото сред тях. В превод името означава „Бащата на Газелата“.
Столицата на ОАЕ е известна с безкрайните петролни богатства и луксозни сгради. Необходими са ни около 90 мин, за да стигнем от Дубай до Абу Даби.
 По пътя минаваме покрай безкрайни пясъчни дюни и няколко „зелени пояса”, инициатива на основателя на ОАЕ Н.В. Шейх Зайед. Пристигайки в Абу Даби, ще се отправим към Голямата джамия Шейх Зайед, най- голямата на територията на ОАЕ и 8-ма в света! Ненадмината по красота със своя бял мрамор, тя носи няколко световни рекорда: за най-голям килим в света и най-голям полилей, украсени с камъни Сваровски.
  Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village) - откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Следва фото-стоп пред хотел Emirates Palace, построен в типичен арабски стил и един от най-скъпите хотели в света. Посещение на Двореца Qasr Al Watan - ще се разходим из луксозния президентски дворец, който  се смята за новия паметник на културните познания и общуване между народите по света. Дворецът  ще даде на посетителите поглед към богатото културно наследство на ОАЕ и всеки ще може да разбере  научното, културното и интелектуалното  му съдържание. Ще имате достъп до зали, които обикновено са запазени за официални срещи на високо равнище.
Ще направим фото стоп на Лувъра. Разположен на остров Саадият, Модернистичният музей, чиято архитектура е вдъхновена от арабските медини (квартали), обхваща 55 постройки. Белите им стени улавят отражението от водата на Персийския залив.). На връщане посещаваме Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1 (не е включено посещение на пистата) и дом на уникалния комплекс Ferrari World.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, Екскурзовод по програмата
  Необходим минимум записани: 15  
 
 
MIRACLE GARDENS - 40 евро / 78 лв., дете до 12 г – 35 евро/ 69 лв.(мин. 10 човека)
С автобус ще се отправим към уникалната цветна градина Miracle Gardens- eдна от най-големите цветни градини в света с над 45 милиона цъфнали цветя. Записана в книгата на рекордите на Гинес за най-дълга стена от цветя, а през Март 2013 е обявена за най-голямата вертикална цветна градина. Там ще има свободно време за снимки, разходка, дребни покупки или пълноценна почивка в многобройните кафенета.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, вход за градините (без парка с пеперудите)
 
Посещение на Глобал Вилидж - полудневна екскурзия –  35 евро/ 69 лв., Съчетание от 30 различни палати, представляващи около 70 различни държави, множество ресторанти, концертни сцени, луна парк. Изобилие от традиционни стоки от различни точки от света, като кожени изделия от Афганистан, памучни дрехи, фурми, сувенири, етерични масла и други.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, водач по време на цялата екскурзия, входна такса
Необходим минимум записани: 10
 
Бурж Кхалифа и Дубай Мол - заявява се и се заплаща предварително от България! – 55 евро/ 108 лева; дете до 12 г – 45 евро / 88 лв. (Минимум 15 човека)
-65 евро/128 лв. при записани между 10 и 15 човека
Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. Заявява се и се заплаща в България.
Програмата включва: Двупосочен трансфер; Билет за достъп до обсерваторията на Burj Khalifa At the Top;
Необходим минимум записани: 15  

Ал Айн – целодневна екскурзия - 55 евро / 108 лв., дете до 12 г – 45 евро / 88 лв.
Ал Айн – най-зеленият град в ОАЕ и втория по големина в емирство Абу Даби, познато като Градът – Оазис. Известен е в историята, като един от селскостопанските центрове на Емирствата с отглеждане на зеленчуци и палми. Ще посетим музеят на Aл Айн - родната къща на Шейх Зайед, най-големият пазар за камили в ОАЕ , оазисът с палми - ще научите как се напояват и отглеждат и как се берат фурми и Грин Мабззара (GreenMubazzarah) - красивита котловина,където извира минерална вода. Връщане в Дубай около 18:00 ч.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, Екскурзовод на български по програмата.
Необходим минимум записани: 15  

 Сутрешнен керван в пустинята -  Уникалното преживяване включва: посрещане на изгрева, едночасово яздене на камили и закуска сред дюните на пустинята с традиционни местни храни и напитки – чай, кафе. Цена на човек: 120 евро, при минимум 4 човека.  
 
Шаржа, Шаржа Сафари парк и Аджман - 55 евро / 108 лв., дете до 12 г – 40 евро / 78 лв.
Преминаваме покрай на най- голямата джамия в емирството King Faisal и  монумента на перлите. Възможност за пазар в един от най-старите закрити пазари в ОАЕ. Посещение в музея на Исляма в Шаржа, Музеят на историята на Аджман и посещение на Sharjah Desert Park.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, екскурзовод на български по програмата, входни билети за музеите и парка Sharjah Desert Park
целодневна екскурзия, с включено посещение на Ислямският музей в Шаржа, Музея на Аджман и Sharjah Desert Parк . Заявява се и се заплаща преди тръгване.
Необходим минимум записани: 15  

Откритият пазар на Дубай, разходка по ул. Al Rigga и вечеря на блок маса – 45 евро/88 лв. при минимум записани: 15 ;
 -55 евро/108 лв при записани между 10 и 15 човека.
Този тур е изцяло пешеходен и в по-голямата си част  дава възможност да видите едни от най-основните открити пазари – текстилен, пазарът на подправките и златния пазар.След пазарите, ще се насочим към улица Al Rigga, където ще направим спирка в магазин с голямо разнообразие от сувенири. Тура завършва с вечеря на блок маса с голям избор от специалитети (една безалкохолна напитка и минерална вода).
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела. Вечеря на шведска маса, безалкохолна напитка, вода.
 
ВИП Дубай с яхта – 55 евро / 108 лв., дете до 12 г – 50 евро / 98 лв. (мин.15 човека)
Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина (Dubai Marina), Джумейра Бийч Резиденс (Jumeirah Beach Residence), изкуствения остров The Palm Jumeirah и луксозния хотел Burj al Arab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината.
Продължителност: 4 часа (2 часа от тях с яхта)
Програмата включва:
Климатизиран транспорт от и до хотела, Разходка с яхта 2 часа, безалкохолни напитки на борда на яхтата
Забележка: необходими са задгранични паспорти при провеждането на тура.
Необходим минимум записани: 15  

Джип Сафари в пустинята с включена вечеря – 60 евро / 118 лв., дете до 12 г – 45 евро / 88 лв.
Начало: около 15 – 15:30 ч.  
Ако желаете да се позабавлявате, това е възможността, която не трябва да пропускате! Желанието ви ще ви отведе в мистичната пустиня, за да изпитате нещо, което никога няма да забравите. Оставяйки блъсканицата и суматоха на града, ще се отправим към вълнуващото пътешествие сред заоблените пясъчни дюни в дълбокото сърце на пустинята. Ще спрем сред големите дюни, за да се насладим на девствената красота на арабската пустиня и на опияняващото слънце. След залез, пристигаме в бедуинския лагер, където ще бъде сервирана вечерята. Вечерта ще завърши с изпълнението на арабски танци.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, Сърфиране по дюните, Яздене на камили, Временна татуировка с къна, Наргилета, Безалкохолни напитки, кафе и чай, Вечеря на шведска маса, Арабски танци.
Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени и деца до 4 год. възраст
 
„Отмяна на пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” на ЗД «Евроинс”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 13062010010120 на ЗК „ЛЕВ ИНС” АД.

Цената включва:

  • Самолетен билет София – Дубай - София с включени летищни такси с FLYDUBAI
  • Една бройка салонен багаж до 7 кг. с размер 56/45/25см на борда на самолета
  • Чекиран багаж 20 кг.
  • Трансфер летище - хотел - летище
  • 7 нощувки със закуски в избрания хотел
  • Обзорна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език
  • Включено посещение на Рамката (Dubai Frame) по време на обзорната обиколка
  • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро на
  • ЗД “Евроинс” ( включено лечение на Коронавирус, при евентуално заболяване по
  • време на пътуването до лимита на отговорност)
  • ДДС
  • Водач от България по време на цялото пътуване и целия престой
  • Обслужване на български език по време на престоя в Дубай

Цената не включва:

  • Допълнителни екскурзии
  • PCR тест за Дубай
  • Кетъринг по време на полета
  • Лични разходи
  • Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста
  • при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер по: за Хотели 3* - AED 10;
  • Хотели 4* - AED 15; за Хотели 5* - AED 20
  • Застраховка „Отмяна на пътуване“ със ЗД „Евроинс“ (застраховката покрива и
  • евентуално заболяване от коронавирус)
  • Доплащане за медицинска застраховка за туристи от 64 до 74 години – 16 лв.
  • Доплащане за медицинска застраховка за туристи над 74 години – 26 лв. (туристи над
  • 74г се застраховат при различни условия, възможно е застрахователната компания да
  • изисква попълване на здравна декларация)
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.


ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa