НОВА ГОДИНА 2020 В СОЛУН

НОВА ГОДИНА 2020 В СОЛУН

3 дни / 2 нощувки

Вид транспорт: Автобусни

Цена от: 399 лв

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

3 дни / 2 нощувки - автобусна програма

Описание

Програма:

1 ден – 30.12.19 - Отпътуване от София в 07:00 ч. от паркинга на Стадион Васил Левски по маршрут София – Дупница – Благоевград – Сандански -  КПП Кулата.  Пристигане в Солун ранния следобяд. Свободно време в града. Отпътуване за Перея / курортната част на Солун, на 18 км. /. Настаняване в хотел Wellness Santa Resort 5*. Вечеря. Нощувка.

2 ден – 31.12.19 - Закуска. Свободен ден или по желание *посещение на Mediterranean Cosmos MALL с възможност за шопинг, обяд, разходка / около 4 часа престой /. Връщане в хотела. Нощувка. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ. Гала вечерята включва безлимитна консумация на вино, безалкохолни напитки, бира и вода.

3 ден – 01.01.20 - Закуска. Отпътуване обратно за България през КПП Кулата. Пристигане в София вечерта.
Дати Възрастен в
двойна стая
Трети възрастен
в двойна стая
Единична стая
30.12.19 – 01.01.20 399 лв 349 лв 529 лв

Хотел WELLNESS SANTA RESORT 5* -  www.santahotel.gr
Wellness Santa Resort е нов 5* хотел в Солун, разположен на плажа в Агиа Триада, на 18 км от центъра на Солун. Разполага с вътрешен басейн и СПА център с голямо разнообразие от услуги. Хотелът е идеално място за почивка целогодишно и предлага луксозно настаняване с изключително качество на услугите. Стаите са в класически средиземноморски стил, баните с гранит и мрамор. В хотела има безплатен WIFI, климатик, сателитна телевизия. На разположение на гостите е лоби бар, безплатно ползване на фитнес и вътрешен отопляем басейн. Модерният СПА център предлага широка гама от услуги като сауна, био сауна, парна баня, емоционален душ, леден фонтан и студена кофа, маникюр и др.
ХОТЕЛЪТ НАСТАНЯВА САМО ВЪЗРАСТНИ. ДЕЦА НЕ СЕ ПРИЕМАТ!

Важно: От 01.01.18 в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която е в размер на 4 евро на стая на вечер / за хотел 5*/. Заплаща се само на място в хотела, преди настаняването и е задължителна.

За туристите, желаещи да пътуват със собствен транспорт се приспадат 60 лв. от пакетната цена.
Те не ползват и застраховка. Стаите за туристи със собствен транспорт са лимитирани и подлежат на пре-потвърждение.

Минимален брой туристи:  40 човека

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи: Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 г., пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + копие.  За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.

Начин на плащане: депозит – 30% от пакетната цена; доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване.
 
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa
Лица до 5 год. и от 64 до 74 г. имат доплащане за мед. застраховка в размер на 3.00 лв. на човек за престоя.
Лица от 75 до 80 г. имат доплащане за мед.застраховка от 6.00 лв за престоя.
Застрахователната компания не застрахова лица над 85 г. Туристите от 80 до 84 г. могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 2.00 лева на ден.
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги и за промяна в цената на екскурзията до 20 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.
 
Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по реда на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани / при необходимост разбира се се спира, но слизат само нуждаещите се /. Спирането на супермаркети не влиза в нашите програми / освен ако не е пътуване с цел пазаруване /.

Цената включва:

  • Транспорт с комфортен автобус
  • 2 нощувки със закуски,
  • 1 вечеря на блок маса в хотел WELLNESS SANTA RESORT 5* - www.santahotel.gr
  • Празнична новогодишна вечеря - Гала вечерята включва безлимитна консумация на
  • вино, безалкохолни напитки, бира и вода
  • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро към
  • ЗД Евроинс АД, гр. София / лица до 5 и над 64 год. имат доплащане /
  • Водач от България

Цената не включва:

  • Посещение на Mediterranean Cosmos MALL – 5 евро на човек - провежда се при
  • минимум 15 туристи. Записването става на място!
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 13061910000134 на ЗК „ЛЕВ ИНС” АД.


B2B login

Е-бюлетин

Онлайн Каталог