Вашата оценка
ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ - ХАЛКИДИКИ – СИТОНИЯ - ЛЯТО 2020

ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ - ХАЛКИДИКИ – СИТОНИЯ - ЛЯТО 2020

8 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Автобусни



8 дни / 7 нощувки автобусна програма

Изберете хотели за резервация по програмата:

Описание

  1. Трансферът до и от Халкидики се извършва на совалков принцип, т.е. транспортното средство минава през няколко хотела и на отиване, и на връщане и следователно се налага изчакване от страна на туристите. Това не е индивидуален трансфер.
  2. Деца до 12 години, заплатили само цената на транспорта и застраховката, ползват седалка, но по закон не сме длъжни да подсигуряваме детски столчета.
  3. Големината на превозните средства зависи от броя на хората. Информация за вида, марката и номера на превозното средство се дават в четвъртък. Транспортните средства на отиване и на връщане не винаги са едни и същи, ето защо местата са фиксирани само на отиване! Водачът настанява туристите на връщане, в зависимост от маршрута.
  4. Настаняването по всички хотели става след 14:00 часа.
  5. Освобождаването на стаите става до 12:00 часа най-късно /освен, ако не е упоменато друго от хотела /. При неспазване – на място хотелът може да изиска заплащане на допълнителен престой по цени на  рецепция.
  6. Връщането става по предварително дадена от водача информация – приблизителен час. Туристите изчакват във фоайето. Ако превозното средство закъснее малко, най-учтиво молим за търпение. Туристите винаги разполагат с телефон за връзка.
  7. По програма на отиване се прави 1 спирка на територията на България – крайпътно заведение около Сандански. На връщане на бензиностаниция Shell / преди Серес / и на бензиностанция OMV на Благоевград. ТРАНСПОРТНОТО СРЕДСТВО НЕ СПИРА НА СУПЕР МАРКЕТИ!
  8. Ако има туристи от градове по маршрута – се взимат и оставят на уречените предварително места, а туристите, които тръгват от София се вземат и оставят само на Стадион Васил Левски. Междинни спирки в София град НЕ СЕ ПРАВЯТ!
  9. Консумацията на храна и пушенето в превозните средства са забранени!
ТРАНСФЕРИ  ИЗВЪН СОФИЯ
Град Място на тръгване Час на тръгване Цена за доплащане
Пловдив OMV – до х-л Санкт Петербург 3:30 часа 10.00 лв.
Пазарджик SHELL – на магистралата 3:50 – 4:00часа 10.00 лв.
 
 Тръгването е всяка събота.
  • Няма минимум на туристи – гарантиран трансфер !
  • Първата дата е 23/05/2020; последната дата на отпътуване 26/09/2020 – НЯМА ПРЕКЪСВАНИЯ ПРЕЗ СЕЗОНА;
  • Цената на доплащане е на човек, двупосочно
  • Прибирането след почивката става по обратния ред на градовете
  • При записани 6 и над 6 туриста от Пазарджик – превозното средство ще влезе в града, ако са по-малко остава обявената спирка на магистралата;

Цената включва:

  • Транспорт в двете посоки,
  • 7 нощувки със закуски и вечери на блок-маса
  • медицинска застраховка

Цената не включва:

  • Забележка: Хотелът няма басейн.
  • туристическа такса от 1,50 € на стая на вечер, която се заплаща на място в хотела.
  • Анулационни срокове: от 21 до 15 дни преди отпътуване – 50% неустойка; от 14 до 1 ден преди отпътуване – 100% неустойка.
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.


ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa