Вашата оценка
ПОЧИВКА НА МЕКСИКО РИВИЕРА МАЯ 2023- Всяка седмица!

ПОЧИВКА НА МЕКСИКО РИВИЕРА МАЯ 2023- Всяка седмица!

9 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Самолетни

София – Мадрид – Канкун– Мадрид - София



9 дни / 7 нощувки - самолетна програма

Изберете хотели за резервация по програмата:

Описание

ПРОГРАМА:

1 ден:София - Мадрид - Канкун
Полет София-Мадрид. Директен чартърен полет от летище Мадрид с АКEvelop в 14:55 ч. Каца в Канкун, Мексико в 18:10ч. местно време. Посрещане на руски или английски от представител на фирмата партньор. Трансфер до избрания хотел в Ривиера Мая. Вечеря. Нощувка.

2 ден:Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзия до Чичен Ица – срещу допълнително заплащане.
Предприемете пътуване назад във времето с  великолепната история на Чичен Ица.Научете известните анекдоти и се насладете на едно незабравимо преживяване на това Чудо на съвременния свят ,обявен за Световно
 
Културно Наследство от ЮНЕСКО и включен в списъка на новите Седем чудеса на света. Бъди свидетел на акустичния ефект на пирамидите, астрономическата и математическа точност на техните сгради .Посещението ще завърши с дегустация на   вкусните изкушения от кухнята на Юкатан.   Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи,слънцезащитен крем,хавлия,слънчеви очила и бански,репелент,пари. Включва: трансфер с бус, вход за Археологичната зона с еккурзовод, обяд в ресторант ик-кил и аудио екскурзовод.  Времетраене: 12 часа (включвайки пътуването).
Цена: 120€/ 235 лв.
Вечеря. Нощувка.
 
3 ден: Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзия до Остров DolphinCat&Royal SwimVip– срещу допълнително заплащане.
Dolphin Royal Swim e eдна от най-динамичните, образователни и забавни програми. Ще се насладите на директният контакт с делфините,които ще изпълнят маневрата, наречена "foot push" или теглене с гръбната перка, теглене с коремната перка, скокове и акробатика, целувки, пляскане, пеене и безкрайни незабравими преживявания. По-късно, ще се насладите на вкусен обяд (тип шведска маса) с интернационална кухня и включени напитки в нашата ВИП зона, ексклузивна част от ресторанта оборудвана с климатик и панорамен басейн.
Времетраене: ок. 11  часа (включвайки пътуването)
Включва: трансфер, разходка с Катамаран ,местни алкохолни напитки , обяд тип шведска маса, 15 мин информация и 50 минути във водата с делфините.
Не включва: снимки с делфините, допълнителни дейности , пристанищни такси (150 мексикансо песо на човек).
Цена: 154€/ 301 лв.
Нощувка.

4 ден: Ривиера Мая
Закуска. Свободновреме за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзия Tour Xenotes – срещу  допълнително заплащане.
Отделете се от света и се свържете отново с природата в един ден изпълнен с вълнуващи приключения в една изцяло магическа среда. Спуснете се с рапел по напълно безопасен начин дори без да се налага да бъдете експерт до Лу'ум земният ченоте. Спуснете се по въжената линия до достигане на освежаващо потапяне в Лик, въздушният ченоте. Поплувайте като се  гмуркате с шнорхел в ченоте и се отдайте на разходка с каяк през Каак, Огнения ченоте. Или, ако предпочитате, се насладете на свободно плуване. Накрая, можете да се отпуснете на надуваема гума.
Включва: трансфер,гид,посещение на 4 разли ченоти,каяк,гмуркане,надуваеми гуми,вода,кафе,шоколад,плодове,1 напитка.
Времетраене: 7  часа (включвайки пътуването).
Цена: 112 €/ 219 лв.
Нощувка.
 
5 ден:Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзия - КобаТулум –срещу допълнително заплащане.
На това пътуване ще посетите два археологически обекта в един и същи ден. Обиколката ще започне от селище на маите - Коба. Ще имате възможността да се докоснете до култура на маите, археологическият обект, който ще посетите е Тулум в превод „ Оградения град“.
Времетраене : цял ден.
Включва: напитки по време на обиколката и на обяда.
Цена: 120 €/ 235 лв.
Вечеря. Нощувка.
 
6 ден:Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за  плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзия до Isla Mujeres. Каним ви да посетите един от най-красивите острови в мексиканския Карибски басейн. Открийте естествените черти на Карибите, като направите един невероятен шнорхелинг във втория по големина бариерен коралов риф на планетата. Обиколете тюркоазени води на района на борда на катамаран с включени неограничени напитки на борда. Включен обяд на шведска маса. По желание посещение на ферма за костенурки  ( срещу допълнително заплащане на входна такса.)
 Времетраене :цял ден
Включва: трансфер, открит бар на катамаран, гмуркане с шнорхел, обяд на шведска маса, посещение на центъра на о-в Мухерес.
Цена : 111€/ 217 лв.
Нощувка.
 
7 ден:Ривиера Мая
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване. Възможност за екскурзия Tour Xenses – срещу допълнителнo заплащане.
Предизвикателство, адреналин и неповторима емоция, с тези думи може да се опише това уникално приключение което ще пробуди сетивата ни. Едно преживяване изпълнено с предизвикателства за ума ни. Ще се насладим на развлечения по земя, въздух и вода ,обикаляйки защеметяващите пейзажи, които изглеждат нереални.
Времетраене : ½ ден.
Цена: 86€/ 169 лв
Нощувка.
 
8 ден:Ривиера Мая - Мадрид
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Канкун за директен чартърен полет в 20:15 ч.
 
9 ден:Мадрид - София

Пристигане в Мадрид в 13:00ч. При необходимост нощувка в Мадрид. Полет Мадрид-София.

Тръгване от:

  • София
ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ:
Заминаване - Мадрид (MAD) >>Канкун(CUN)
Полет
EVE813
Заминава Mадрид (MAD) в 14:45ч.
ПристигаКанкун,Мексико (CUN) в 18:45 ч.
 
Връщане – Канкун(CUN)>>Мадрид (MAD)
Полет
EVE814
ЗаминаваКанкун(CUN) в 20:45 ч.
ПристигаМадрид (MAD) в 13:00 ч. +1
 
Забележка: Часовете на полетите се препотвърждаватседмица преди пътуването!

Начин на плащане:
  • Депозит в размер на 50% от пакетната цена
  • Доплащане 45 дни преди тръгване – остатъка до пълната сума на пакетната цена
 
Такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на следните такси за прекратяване:
1. От деня, следващ деня на подписване на договора до 65 календарни дни преди датата на отпътуване  - такса в размер на 100 лв. на турист, (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети и анулационните срокове за хотелско настаняване);
2. Прекратяване от 64 до 45 дни преди датата на отпътуване – таксата за прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
3. Прекратяване от 44 до 30 дни преди датата на отпътуване таксата за прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
4. Прекратяване под 30 дни до датата на отпътуване таксата  за прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева.
 
Забележки:
Туроператорът може да предложи самолетен билет по отсечката София – Мадрид-София. Самолетният билет е обвързан с условията за издаване, анулация и промени към съответната авиокомпания.
Към момента на резервация се проверява за налични места в хотел и полет по пакетната чартърна програма.
 
  • Минимален брой туристи: Няма. Програмата е гарантирана!
  • Екскурзиите се провеждат на испански/английски и подлежат на препотвърждение. Има възможност да бъдат в различни дни от предложените, както и да бъдат заявени от България или на място;
  • Цените на екскурзиите подлежат на препотвърждение;
  • Пътуването НЕ е  подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност.

Необходими документи:
  • Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на пътуването!
  • Задецадо 18 години, пътуващи с един или без родител е нужна нотариална  заверка от единия или от двамата родители!
  • Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!
 
Вид използван транспорт:
  • Самолет
  • Автобус / лек автомобил
 
„Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” на ЗД Евроинс АД, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяванена дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

Дата:
07.07.2023, 14.07.2023, 21.07.2023, 28.07.2023, 04.08.2023, 11.08.2023, 18.08.2023, 25.08.2023, 01.09.2023, 08.09.2023, 15.09.2023, 22.09.2023, 29.09.2023, 06.10.2023, 13.10.2023, 20.10.2023, 27.10.2023, 03.11.2023, 10.11.2023, 17.11.2023, 24.11.2023, 01.12.2023, 08.12.2023
https://www.welcometravel.bg/pochivki-v-meksiko.html

Цената включва:

  • Самолетенбилет Мадрид – Канкун - Мадрид с включени летищни такси;
  • 7 нощувки на база Allinclusive в избрания от вас хотел в Ривиера Мая;
  • Трансфер летище Канкун - хотел – летище Канкун;
  • Изходна такса при напускане на Мексико
  • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро на ЗД “Евроинс” ( включено лечение на Коронавирус, при евентуално заболяване по време на пътуването до лимита на отговорност)

Цената не включва:

  • Самолетен билет София-Мадрид-София – на прогнозна цена 250 евро/489лв, Цената не е фиксирана, подлежи на промяна;
  • нощувка в хотел в близост до летището в Мадрид – прогнозна цена 40 евро на човек с включен безплатен шатъл от и до летищеРазходи от личен характер;
  • Допълнителни екскурзии;
  • Застраховка „Отмяна на пътуване“ със ЗД „Евроинс“ (застраховката покрива и евентуално заболяване от коронавирус)
  • доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 г. – 10 лв.
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.


ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa