Почивка в Дубай 2021-2022 - 5 нощувки

Почивка в Дубай 2021-2022 - 5 нощувки

6 дни / 5 нощувки

Вид транспорт: Самолетни

Цена от: 585 €

5 НОЩУВКИ В ХОТЕЛ 3*, 4* и 5*

Изберете хотели за резервация по програмата:

Описание

ПРОГРАМА:
Ден 1:
Пристигане на летището в Дубай и посрещане от представител на фирмата на Български език. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.
 
Ден 2:
Закуска
Полудневен тур на нов Дубай на Български език с включено посещение на Рамката по време на тура, с последна спирка Дубай мол (По желание: 55 евро/108 на човек)
По желание, (без трансфер на връщане):
14.00: Качване на Бурж Кхалифа по светло: 45 евро/88 лв. на човек
17.00: Качване на Бурж Кхалифа на залез: 65 евро/127 лв. на човек
20.00: Качване на Бурж Кхалифа по тъмно: 50 евро /98 лв. на човек
Посещение на аквариума: 35 евро/69 лв. на човек
19.00: Вечеря в Дубай мол с гледка към фонтаните (45 евро/ 88 лв. на човек) 
Ден 3:
Закуска
Арабска приказка (Тур на стария Дубай) със свободно време на пазарите, обяд в традиционен ресторант и БОНУС посещение на традиционна местна къща и чаша арабско кафе: (По желание: 55 евро/108 на човек)
Посещение на най-голямото Виенско колело в света Ain Dubai, с еднопосочен трансфер (По желание: 50 евро/98 лв. на човек)
Свободно време за разходка на Bluwaters и JBR
Круиз с луксозна яхта по Дубай Марина с трансфери и вечеря от 5* хотел (По желание: 80 евро  /157 лв. на човек)
 
Ден 4:
Miracle Garden  - Посещение на най-голямата градина с естествени цветя в света:, билет+трансфер+гид: (По желание: 40 евро/78 лв. на човек)
Сафари в пустинята с трансфери и вечеря (По желание: 60 евро/118 лв. на човек)
 
Ден 5:
Закуска
Тур на Палмата, с включено посещение на “The View”, свободно време в хотел Атлантис (По желание, посещение на аквариума: 30 евро/59 лв.), наблюдаване на залеза от Палмата и фото спирка с Бурж Ал Араб, последна спирка The Pointe (По желание: 60 евро/118 лв. на човек)
Вечеря в The Pointe в ресторант с гледка към най-големите фонтани в света, без трансфери (По желание: 40 евро/78 лв. на човек)
 
Ден 6:
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Дубай за полет до София. Пристигане на летището в София.
 
Начин на плащане
1. Записването се извършва срещу внесено предплащане в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
2. Доплащането се извършва най-късно до 45 дни до датата на пътуване в размера до 100% на пълната цена на организираното пътуване в лева;
 
Такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на следните такси за прекратяване:
1. От деня, следващ деня на подписване на договора до 65 календарни дни преди датата на отпътуване  - такса в размер на 100 лв. на турист, (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети и анулационните срокове за хотелско настаняване);
2. Прекратяване от 64 до 45 дни преди датата на отпътуване – таксата за прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
3. Прекратяване от 44 до 30 дни преди датата на отпътуване таксата за прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
4. Прекратяване под 30 дни до датата на отпътуване таксата  за прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева.
 
Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане и на реда на провеждане на екскурзиите.
 
Вид използван транспорт:
Самолет
Лек автомобил / микробус
 
Забележки:
Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лева спрямо долара 1 USD = 1.72 лева. В случай, че обменният курс се завиши или намали с 5 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.
Моля да имате в предвид, че някои от хотелите в Дубай при пристигане изискват депозит за услуги в хотела - мини бар, спа, бар, ресторанти. Ако депозита не бъде използван се възстановява. Плащането може да стане в брой или с кредитна карта.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията – 2
При промяна цените на входните такси за обектите и ресторантите, същата ще бъде променена и прекалкулирана. 
„Отмяна на пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” на ЗД «Евроинс”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.
 
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100003271 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.
 
 

Цената включва:

 • Самолетен билет София – Дубай - София с включени летищни такси с FLYDUBAI
 • Една бройка салонен багаж до 7 кг. с размер 56/45/25см на борда на самолета
 • 5 нощувки със закуски в избран хотел
 • Посрещане на летището от представител на фирмата на Български език
 • Трансфери летище-хотел-летище
 • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро на ЗД “Евроинс” (включено лечение на Коронавирус, при евентуално заболяване по време на пътуването до лимита на отговорност)

Цената не включва:

 • ПСР тест - при необходимост, ТО дава възможност за отстъпка с лаборатории Рамус или Кандиларов
 • Чекиран багаж до 20 кг
 • Кетъринг по време на полетите
 • Допълнителни екскурзии
 • Лични разходи
 • Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер по: за Хотели 3* - AED 10; Хотели 4* - AED 15; за Хотели 5* - AED 20
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“ със ЗД „Евроинс“ (застраховката покрива и евентуално заболяване от коронавирус)
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100003271 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.


B2B login

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa