Вашата оценка
Почивка в Анталия, Турция 2022 - 7 нощувки в Белек от София РАННИ ЗАПИСВАНИЯ

Почивка в Анталия, Турция 2022 - 7 нощувки в Белек от София РАННИ ЗАПИСВАНИЯ

8 дни / 7 нощувки

Вид транспорт: Самолетни



ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ

Важно! Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

Описание

ПРОГРАМА:

Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-7:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. При посещението на известния плаж Изтезе е предвидено и време за къпане и възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и да посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Коня и грънчарска работилница, където може да се сдобиете с уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет на балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели с дължина 131 m и ширина 3 m. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Ден 8:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

*Програмата e примерна за настаняване с 7 нощувки.
*Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.

Пътуване с минимален риск от финансови загуби, в т. ч. възстановяване на платената сума за пътуването при положителен ПСР тест, направен за самото пътуване, както и Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на "Евроинс" с покритие 10 000.00 евро (с Assistance), която включва диагностика и лечение на Covid-19.

*Всички цени са с включени летищни такси.

*Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

 *Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

авиокомпания GULLIV AIR
седалище и адрес: София, 1592 бул. Христофор Колумб № 80
тип самолет: ATR-72

авиокомпания BH Air
седалище и адрес: София 1000, ул. Дякон Игнатий 7А, ет. 2
тип самолет: A320
*Възможна е промяна на типа самолет

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН НЕДЕЛЯ полети с авиокомпания GULLIV AIR в периода 03.04 - 24.04.2022 г. вкл.
08:00 София (SOF) - 10:15 Анталия (AYT)
11:15 Анталия (AYT) - 13:30 София (SOF)

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН НЕДЕЛЯ полети с авиокомпания АК ВН Air в периода 01.05.2022 - 23.10.2022 г. вкл.
11:00 София (SOF) - 12:30 Анталия (AYT)
13:10 Анталия (AYT) - 14:40 София (SOF)

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН ПЕТЪК от 27.05.2022 - 01.07.2022 вкл. и 02.09.2022 - 14.10.2022 вкл., полети с авиокомпания CORENDON AIRLINES:
16:20 София (SOF) - 18:00 Анталия (AYT)
13:30 Анталия (AYT) - 15:20 София (SOF)

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН ПЕТЪК от 08.07.2022 - 26.08.2022 вкл., полети с авиокомпания GULLIV AIR:
09:40 София (SOF) - 11:55 Анталия (AYT)
12:55 Анталия (AYT) - 15:10 София (SOF)

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН СРЯДА от 20.04.2022 до 29.06.2022 вкл. и от 31.08.2022 до 05.10.2022 вкл.авиокомпания GULLIV AIR:
09:45 София (SOF) - 12:00 Анталия (AYT)
13:00 Анталия (AYT) - 15:15 София (SOF)

*Полетното разписание подлежи на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ И АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
1. Условия за плащане:
1.1. При резервация се изисква и заплаща депозит в размер на 10% от цената на туристическия пакет;
1.2. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.
1.3. Резервацията се прави само след заплащане на изискуемия депозит.
1.4. За резервации направени след срока описан в т. 1.2 се заплаща съответния депозит.

2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване.

3. Анулационни условия и срокове:
3.1. Такса за прекратяване на договора. Последната е в размер на 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и е дължима от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си по своя инициатива до 60 дни преди датата на отпътуване. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ анулира пътуването си и се презапише за нова дата, то той следва също да заплати към ТУРОПЕРАТОРА таксата от 25.00 евро на резервация /48.90 лева/ и съответната неустойка съгласно анулационните срокове. Анулационна такса се заплаща и при отмяна на договора поради положителен ПСР тест, направен за самото пътуване.
3.2. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си:
3.2.1. от 59 до 23 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 10 % от общата цена на туристическия пакет;
3.2.2. от 22 до 17 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 16 дни до 49 часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от общата цена на туристическия пакет;
3.2.3. от 48 и по-малко часа преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от общата цена на туристическия пакет.
3.3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати договора/анулира пътуването си поради болест или други лични причини, свързани със самия него, той губи платените на ТУРОПЕРАТОРА суми в съответствие със сроковете на анулация и в посочените размери, респективно дължи заплащане на тези суми, в случай, че не ги е платил.

ВАЖНО!!!
ТО Туроператор е длъжен да предостави предварителни пътнически данни (PNL)  на Държавна Агенция „Национална Сигурност“, съгласно приетия закон за получаване и обработване на резервационни данни (ДВ 56/2018), Европейската директивата (EU) 2016/681 относно използването на резервационни данни на пътниците с цел предотвратяване, разкриване, разследване и наказателно преследване на терористични престъпления и тежки престъпления, и официалното писмо на Държавна Агенция „Национална Сигурност“. В тази връзка всеки пътуващ е необходимо задължително да предостави следните данни (тук):
- име и фамилия;
- дата на раждане;
- националност;
- номер на документ, с който ще пътува и датата му на валидност.

Събраните лични данни са стриктно поверителни и ще се използват само за служебни цели.

ЗАБЕЛЕЖКИ:
• Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
• Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.

• В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в издадените документи за пътуване - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването.

• Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТЪНС"/.
При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТЪНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 36)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.

Цената включва:

  • Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
  • Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек към 27.08.2021);
  • Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
  • 20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
  • Трансфери летище - хотел - летище;
  • 7 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
  • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

Цената не включва:

  • Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
  • Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;
  • Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме и настоятелно препоръчваме сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100004470 от 24.04.2023 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.


ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa