Вашата оценка
НОВА ГОДИНА В ДУБАЙ 2024 - 5 НОЩУВКИ С ВКЛЮЧЕНА В ЦЕНАТА ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО АБУ ДАБИ - 28.12

НОВА ГОДИНА В ДУБАЙ 2024 - 5 НОЩУВКИ С ВКЛЮЧЕНА В ЦЕНАТА ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО АБУ ДАБИ - 28.12

6 дни / 5 нощувки

Вид транспорт: Самолетни

София - Абу Даби - София



6 дни / 5 нощувки - 1 нощувка в Абу Даби, 4 в Дубай

Изберете хотели за резервация по програмата:

Описание

ВКЛЮЧЕНА В ЦЕНАТА ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО АБУ ДАБИ
( 1 нощувка в Абу Даби, 4 в Дубай )
Включено посещение на ДВОРЕЦА НА ШЕЙХА
Хотел с отлична локация и топ цена
Включен багаж 7 кг ръчен и 20 кг чекиран


ПРОГРАМА:

Ден 1 - 28.12.23
Среща на летище София / Терминал 2 с водача на групата. Полет за Абу Даби в 18:00  с авиокомпания Wizz Air. Пристигане в Абу Даби на 29.12 в 01:00 ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер до хотела в Абу Даби и настаняване. Нощувка.
 
Ден 2 - 29.12.23
Закуска. Целодневен тур на Абу Даби на български език с включено посещение на двореца на шейх Халед бин Мохамед бин Зайед и трансфер до Дубай. Настаняване в хотела. Нощувка.
 
Ден 3 - 30.12.23
Закуска.Полудневен тур на нов Дубай на Български език с включено посещение на Рамката по време на тура с последна спирка Дубай МОЛ (по желание: 55 евро / 108 лв. на човек)
Турът има за цел да ви запознае с арабската култура и да ви покаже най-известните забележителности на Дубай, които в продължение на 30 години да се строили в пустинята. Обиколката ще ви върне назад във времето и ще ви покаже как са живели местните, ще ви запознае с невероятните нови проекти, превърнали града в един от водещите туристически и бизнес центрове. След среща с екскурзовода в лобито на хотела, обиколката ще започне от Дубай Марина - свободно време за снимки, където можете да видите и най-усуканата сграда в света Cayan Tower. Следващата ни спирка ще бъде „8-мото чудо на света”, най-големият изкуствен остров в света: Палм Джумейра. Ще научите интересни факти от строителството на острова, преди да стигнете до най-новата и популярна спирка „The Pointe”, която предлага най-добрата гледка към хотел Atlantis the Palm. След като направим снимки, ще продължим към „арабската Венеция” или Мадинат Джумейра: красив комплекс в арабски стил с 3 хотела, различни ресторанти, безистени с арабски шалове, сувенири и арабски масла. Време за разходка и кафе. Преминавайки през квартал Джумейра, където живеят местните, се отправяме към Рамката ( Dubai Frame). Издигайки се на 150 м. височина, ще се изкачите до върха с панорамен асансьор. Оттам ще имате възможност да видите от едната страна старата част на града, а от другата - новата. На слизане ще видите кратко филмче как местните си представят бъдещето в Емирствата. Последната ни спирка ще бъде Dubai Mall ( към момента най-големият мол в света с над 1200 магазина! Тук нашата обзорна обиколка приключва.
По желание (без трансфер на връщане):
  • 17.00 ч. Качване на Бурж Кхалифа на залез: 85 евро / 166 лв. на човек
  • 20.00 ч. Качване на Бурж Кхалифа по тъмно: 68 евро / 133 лв. на човек
  • Посещение на аквариума: 55 евро / 108 лв. на човек
  • Вечеря в Дубай МОЛ: 50 евро / 98 лв. на човек

Ден 4 - 31.12.23
Закуска. Свободно време за плаж и развлечение или възможност за допълнителна екскурзия:
*По желание: 09.00-12.00 Miracle Garden - Посещение на най-голямата градина с естествени цветя в света: Билет + трансфер + гид: 55 евро/108 лв. на човек при минимум 10 човека
 
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА 2024!
 
Ден 5 - 01.01.24
Закуска. Свободно време за плаж и развлечение или възможност за допълнителна екскурзия:
*По желание: 10.00-15.30 ч. Арабска приказка (посещение на стария Дубай).
Научете повече за традициите на този известен град, възхитете се от старата му архитектурна красота и опитайте традиционната му кухня.
В програмата е предвидено свободно време на пазарите, обяд в традиционен ресторант и
БОНУС - посещение на традиционен дом на чаша арабско кафе: 55 евро/ 108 лв. на човек
*По желание: 14.30-20.30 Сафари в пустинята с трансфери и вечеря
( 65 евро / 127 лв. на човек )

*По желание: 18.30-23.00 ч. Круиз с луксозна яхта из Дубай Марина с включена вечеря и трансфери 99 евро/ 194 лв. на човек
*По желание: екскурзия Ferari World - 140$ / 264 лв

 
Ден 6 - 02.01.24
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до Абу Даби. Трансфер до летището за полета от Абу Даби в 13:40 ч . Пристигане в София в 17:25ч.
Край на програмата!

Тръгване от:

  • София
Предложения за НГ гала вечеря:
 
Elite Byblos Al Barsha 5*: 200 $/ на човек: Празненството ще бъде на покрива на хотела, където се намира басейна, ще има вечеря и шоу програма. Има частична гледка към зарята на Палмата и Марината. Цената включва вечеря и 2 алкохолни напитки.
( разстоянието от хотел Elite Byblos Al Barsha 5* до хотел Signature Al Barshа е 15 минути пеша).
 
Novotel World Trade Center 4*: 190$/ на човек: Празненството ще бъде на басейна на хотела, ще има вечеря и DJ. Има частична гледка към зарята на Бурж Кхалифа. Цената включва вечеря и без ограничение алкохолни напитки до 01.00 часа
( разстоянието от хотел Elite Byblos Al Barsha 5  или хотел Signature Al Barsha до Novotel World Trade Center 4 е 45 минути с такси или метро в едната посока).
 
Meydan Hotel 5*: 325$/ на човек: Празненството ще бъде на покрива на хотела, където има огромна тераса. Ще има вечеря DJ и музика на живо. Има цялостна гледка към зарята на Бурж Кхалифа. Цената включва вечеря и алкохолни напитки без ограничение до 01.00 часа
( разстоянието от хотел Elite Byblos Al Barsha 5  или хотел Signature Al Barsha до Meydan Hotel 5 е 50 минути с такси  в едната посока).

Начин на плащане:
  1. Записването се извършва срещу внесено предплащане в размер на 200 лв.
  2. Депозит до 65 дни преди отпътуване 50% от пълната стойност на туристическия пакет.
  3. До 30 дни преди заминаване разликата до пълната сума лв за договорените услуги.

Такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на следните такси за прекратяване:
1. От деня, следващ деня на подписване на договора до 65 календарни дни преди датата на отпътуване  - такса в размер на 100 лв. на турист, (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети и анулационните срокове за хотелско настаняване);
2. Прекратяване от 64 до 45 дни преди датата на отпътуване – таксата за прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
3. Прекратяване от 44 до 30 дни преди датата на отпътуване таксата за прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
4. Прекратяване под 30 дни до датата на отпътуване таксата  за прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева.

Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане и на реда на провеждане на екскурзиите.
 
Вид използван транспорт:
Самолет
Автобус

„Отмяна на пътуване”: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка „Отмяна на пътуване” на ЗД „Евроинс”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

Дата: 28.12.2023
https://www.welcometravel.bg/pochivki-v-obedineni-arabski-emirstva.html

Цената включва:

  • Самолетен билет София – Абу Даби - София с включени летищни такси с Wizz Air.
  • Една бройка салонен багаж до 7 кг. с размер 56/45/25см на борда на самолета
  • Чекиран багаж 20 кг.
  • Трансфер летище - хотел - летище
  • 5 нощувки със закуски
  • Обзорна обиколка на Абу Даби с екскурзовод на български език
  • Включено посещение на двореца по време на обзорната обиколка
  • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро на ЗД “Евроинс” ( включено лечение на Коронавирус, при евентуално заболяване по време на пътуването до лимита на отговорност)
  • ДДС
  • Водач от България по време на цялото пътуване и целия престой
  • Обслужване на български език по време на престоя в Дубай

Цената не включва:

  • Допълнителни екскурзии
  • Новогодишна вечеря (*По желание - ELITE BYBLOS 5*: 200 $, 50% намаление дете 11.99 г.; Novotel World Trade Center 4*: 190$; Meydan Hotel 5*: 325$)
  • Лични разходи
  • Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер по: за Хотели 3* - AED 10; Хотели 4* - AED 15; за Хотели 5* - AED 20
  • Застраховка „Отмяна на пътуване” със ЗД „Евроинс”
  • Цената за дете е валидна, когато детето не ползва доп. легло, а спи в това на родителите му.
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100005082 от 11.04.2024 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.


ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa