Почивки в Испания

 #пътувамсWelcomeTravel ДО ИСПАНИЯ
#АВиеЗнаетеЛиЧЕ освен с отлични хотели и красиви плажове, Торемолинос привлича туристи и с… крокодили. Да. Гостите на испанския курорт не пропускат да посетят тукашния парк за крокодили (на снимката). В ексцентричната зоологическа градина живеят повече от 300 влечуги. 
👉 Възможност да се разходите из крокодилския парк ви дава програмa НОВА ГОДИНА В КОСТА ДЕЛ СОЛ, ИСПАНИЯ https://bit.ly/2krGxNb
👉 В Торемолинос е и един от хотелите за настаняване по програмата AMARAGUA 4*. Намира се на 20 минути пешеходно разстояние от прочутото пристанище Пуерто Марина в съседния курорт Беналмадена.#авиезнаетеличе магарето е символ на Михас, малко градче в испанската провинция Малага. До не много отдавна Михас изобщо не е бил познат на туристите, които днес се стичат тук в стремежа си да се докоснат до още едно красиво късче от полуострова. Михас е с характерна архитектура, която го приобщава към типичните „бели градове”. Уличките му са живописни, ресторантчетата – уютни и с вкусна храна, магазинчетата – чудни. Михас предлага и един наистина уникален за Европа таксиметров транспорт. От стоянка в централната част на града можете да си наемете... магаре. 


 
B2B login

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa