Вашата оценка 4.72 от 7 гласа

Почивки в Малдиви

Мароко, на международно известна като "Вратата към Африка," е държава, която съчетава богата история, феерична архитектура и невероятна природа. Страната привлича посетители със своите цветни пазари, изключителни пустинни пейзажи и културни богатства като фесовите медресета и градовете на атласките планини. Мароко е съчетание на традиция и съвременост, което предлага неповторим опит за тези, които го посещават.
MALDIVES WEATHER

Райските Малдиви - Изживейте Невероятни Плажове и Тюркоазени Води
Представяме ви Малдивите - истински рай на земята, където белите плажове и кристалните туркоазени води създават магична картина, която изглежда извадена от пощенска картичка. Този архипелаг от 26 атола в Индийския океан ви кани да изживеете безупречен отдих и релаксация, ненадминати всякакви очаквания.

Островна Романтика и Приключения
Малдивите предлагат уникална комбинация от романтика и приключение, подходяща както за почивка на двойка, така и за семейна ваканция. Насладете се на романтични слънчеви залези, плажни пикници и релаксиращи спа процедури. За тези, които търсят приключения, възможности за гмуркане, сноркелинг и водни спортове са на всяка крачка.

Опитайте Луксозен Островен Стил
Луксозният островен стил на Малдивите предоставя уникални възможности за настаняване във вили и бунгала, които се намират директно на водната повърхност или по брега. Изживейте уединението и комфорта в едни от най-елегантните настанявания в света, където всяка детайл е мислен внимателно, за да ви осигури истинско удоволствие.

Отпътувайте към Малдивите - Вашият Райски Избор
Посетете Малдивите и се потопете в богатството на непокътнатата природа и луксозния отдих. Ние сме тук, за да ви помогнем да планирате незабравимо пътешествие, което ще ви даде възможност да изживеете Малдивите в цялата им красота и екзотичност. Резервирайте сега и се подгответе да бъдете завладени от уникалния дух и красота на този романтичен рай.

Тропически Рай на Индийския Океан - Географията на Малдивите
Добре дошли в Малдивите - един от най-известните тропически райони на планетата, разположен в източната част на Индийския океан. Този уникален архипелаг от 26 атола съчетава бял пясък, кристално чисти води и богата морска живот, предоставяйки на туристите несравними моменти на релаксация и приключение.

Островна Красота и Богатство
Малдивите се състоят от над 1,000 коралови острова, които образуват 26 атола. Всяко от тях предлага уникална красота и неповторим характер. Островите са почти изцяло обгърнати от лазурни води, а бариерните рифове около тях привличат любители на гмуркане и сноркелинг.

ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa