Вашата оценка 5.00 от 2 гласа

BONJOUR PARIS! - УИКЕНД В ПАРИЖ - ВСЯКА СЕДМИЦА - 2024« Вижте още хотели към тази почивка

Разположение:
Ibis Orly Chevilly Tram 7 се намира в Chevilly-Larue, между Rungis, летище Орли и центъра на Париж. Освен това е само на 2 километра от центъра на Вилжуиф и метростанция Villejuif- Louis Aragon, осигуряваща директен достъп до Париж. Трамвайна спирка Moulin Vert е на 200 метра от хотела и осигурява директен достъп до летище Орли. Предлага просторни помещения за настаняване със самостоятелна баня и безплатен WiFi.

В стаите:
Стаите в 3-звездния хотел Ibis Orly Chevilly Tram 7 разполагат с телевизор със сателитни канали и много място за съхранение. Самостоятелните бани са оборудвани с душ. Предлагат се също семейни стаи и стаи за хора с увреждания.

На територията на хотела:
Има 24-часов лоби бар и тераса, където можете да се отпуснете през топлите месеци. Предлагат се и закуски за поръчка на място.

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
BONJOUR PARIS! - УИКЕНД В ПАРИЖ - ВСЯКА СЕДМИЦА - 2024

4 дни / 3 нощувки - Гарантирано заминаване всяка седмица!

цена от: 544.00 € / 1064 лв

Програма:
 
1 ден (четвъртък) София – Париж:
Полет от София в 07:10 ч., Терминал 2. Кацане на летище „Шарл Де Гол” Париж в 09:10 ч. Трансфер до хотела. Свободно време. Нощувка.
 
2 ден (петък) Bonjour Paris:
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия - Bonjour Paris – пешеходна обиколка с  екскурзовод на български език – Посещение на   Латинския квартал - Остров  Ла Сите, Нотр Дам, Съдебната палата, Сорбоната, Пантеона, Люксембургската градина с Двореца, Консиержери, разходка с панорамно корабче по Сена , посещение на Айфеловата кула, Марсово Поле. 

3 ден (събота) Париж
Закуска. Свободно време. и възможност за допълнителна екскурзия – Пешеходна обиколка с посещение на операта Гарние, Площад Вандом с  колона на Наполеон, Ул. Риволи, Лувъра - най-големият музей на изкуствата в Европа, чиято най-прочута творба без съмнение е „Мона Лиза“ на Леонардо да Винчи, Градините на Тюйлери, Площад Конкорд, Парламента, Домa на инвалидите с гроба на Наполеон, Мостa Александър III, Триумфалната Арка, Шанз Елизе
Нощувка.
 
4 ден (неделя) Au revoir Paris
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище „Шарл Де Гол” за полет до София в 10:15 ч. и кацане на летище София в 14:00 ч.
Забележка: Полетните часове са ориентировъчни и подлежат на препотвърждение от авиокомпанията седмица преди датата на отпътуване.


Допълнителни екскурзии (ориентировъчни цени):
 • Bonjour Paris – пешеходна обиколка с  екскурзовод на български език -  Латинския квартал -Остров  Ла Сите, Нотр Дам, Съдебната палата, Сорбоната, Пантеона, Люксембургската градина с Двореца, Консиержери, разходка с панорамно корабче по Сена , посещение на Айфеловата кула, Марсово Поле. – 110€/215лв. на човек.
 • Пешеходна разходка с екскурзовод на български език - Операта Гарние, Площад Вандом с  колона на Наполеон, Ул. Риволи, Лувъра – най-големият музей на изкуствата в Европа, чиято най-прочута творба без съмнение е „Мона Лиза“ на Леонардо да Винчи, Градините на Тюйлери, Площад Конкорд, Парламента, Домa на инвалидите с гроба на Наполеон, Мостa Александър III,  Триумфалната Арка, Шанз Елизе – – 69€/134лв. на човек.
 • Екскурзия до двореца „Версай“ с екскурзовод на български език: големите апартаменти и огледалната зала; разходка в градините на дворецa, Дефанс – футуристичен квартал, наподобяващ Манхатън, Площад Пигал, Мулен Руж,  Разходка на хълма Монтмартър: църквата „Сакре Кьор“ и площадът на художниците „Тертр“. – 80€/156лв. на човек.
 
В цената са включени входните такси за – Айфелова кула (до 3ти етаж); Лувър; Дворецът Версай + градините; разходка с корабче по р. Сена
Осъществяването на екскурзиите е при минимум 6 човека
*Екскурзиите се заявяват и заплащат от България.
*Билетите за метро не са включени в цената – ориентировъчна цена за 9 билета – 19,10eur
Възможно е да има промяна в реда на провеждане на екскурзиите.

Начин на плащане:
 • Депозит 50% от общата цена на организираното пътуване в лева при записване;
 • Доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване!
Всички цени се заплащат в лева по курс 1.95583 BGN за 1 EUR. Плащането може да се извърши в брой или по банков път.

Необходими документи:
 • Копие от лична карта или международен паспорт, валидни минимум 6 месеца от крайна дата на пътуването;
 • За непълнолетни, пътуващи сами или с един от родител се изисква нотариално заверено пълномощнo
 
Вид използван транспорт:
 • Самолет
 • Автомобил
 
Такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартните такси за прекратяване:
 1/ от деня следващ деня на подписване на договора до 65 календарни дни преди датата на отпътуване  - такса в размер на 100 лв. на турист, (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
 2/ от 64 до 30 календарни дни преди датата на отпътуване - 50% от общата цена на организираното пътуване в лева                 
 3/ под 30 календарни дни преди датата на отпътуване – 100% от общата цена на организираното пътуване в лева
 
Забележки:
 • Сумата за самолетните билети е невъзвръщаема.
 • Необходим минимален брой участници за осъществяване на екскурзията: Няма
 • При лоши метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства програмата може да претърпи промяна в реда на провеждане
 • Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации
 • Цените на допълнителните екскурзии подлежат на препотвърждение – възможни са промени в цените на входните такси или на екскурзоводското обслужване
 • Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат предварително от България
 
*Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В този случай туроператорът си запазва правото да промени цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще бъде дължима за всички резервации, независимо кога са направени. 
* Авиокомпанията и часовете на полетите са предварителни и примерни, (може да бъдат променяни според желанието на туристите)
 
*Общи условия на застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” – повече информация можете да получите в нашите офиси или на интернет страницата ни
Информация и общи условия на застраховка „Отмяна на пътуване” със ЗД Евроинс - повече информация можете да получите в нашите офиси или на интернет страницата ни
 
*Туроператорът предлага възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор „Отмяна на пътуване” (застраховката възлиза на 1.5-3% от пакетната цена) за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване при определени условия.

Цената включва:

 • Самолетни билети София – Париж – София с България Ер или друга авиокомпания
 • Ръчен багаж до 10 кг и чекиран багаж до 23 кг. , ако полетът е с АК България Ер
 • 3 нощувки със закуски в избран хотел
 • Трансфер летище – хотел - летище
 • Медицинска застраховка с покритие 5000 евро на ЗД „Евроинс” ( включва COVID 19)

Цената не включва:

 • Разходи от личен характер
 • Допълнителни екскурзии
 • Допълнителни мероприятия, които се заплащат на място;
 • Такса гориво при значителна промяна на цената на горивото. Обявява се при доплащането на пакета;
 • Доплащане за застраховка за лица над 65 години – в зависимост от възрастта;
 • Застраховка „Отмяна на пътуване” - възстановява заплатената сума, при отказ по
 • здравословни и други доказуеми причини към застрахователя.
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100005082 от 11.04.2024 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.
Оферта № 6936ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa