Вашата оценка 5.00 от 1 гласа

СЛЪНЧЕВА НОВА ГОДИНА 2024 В ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА - ГРУПА С ВОДАЧ



« Вижте още хотели към тази почивка

Catalonia Bavaro Beach


www.cataloniabavarohotel.com/
Разположение:
Хотелът е подходящ за семейства с деца. Намира се на 30 минути шофиране от международното летище Punta Cana
Най-доброто от Карибите ви очаква в този хотел разположен на първа линия на известния плаж Bavaro Beach.

В стаите:
Стаите са оборудвани с хладилник, мини-бар и климатик. Хотелът разполага с различни като дизайн и размери стаи и апартаменти. На разположение са стаи за непушачи, безплатен Wi-Fi Internet, безплатен паркинг.

На територията на хотела:
На разположение на гостите са басейн с мокър бар и джакузи, както и отделен басейн за деца. Заниманията за деца са обособени по възрастови групи за малките (4-12 г.) и за тийнейджъри (13-17г.), включващи видеоигри, интернет и телевизия. Гостите може да се включат в уроци по танци и традиционно рисуване. Външен театър с представления на живо. Водни спортове и уроци по гмуркане за начинаещи. Гребане с канута и каяци, аеробика и водна аеробика, спортна зала, тенис и тенис на маса, волейбол, петанк, стрелба с лък и дартс, както и възможности за допълнителни екскурзии със записване за любителите на активната почивка са налични за гостите на коплекса. Развлекателни шоу програми с музика на живо, дискотека и казино могат да бъдат посещавани вечер.

Хранене:
На разположение на гостите на комплекса са 9 тематични ресторанта като може да избирате от традиционна, американска, мексиканска, италианска, японска или испанска кухня. За любителите на коктейли на разположение са 5 бара като един от тях се намира на плажа.

ТАБЛИЦА ЗА РЕЗЕРВАЦИИ

Моля, посочете цена от таблицата

Catalonia Bavaro Beach 5*, на база All inclusive;
Дата:
29.12.2023
Цена на човек в двойна стая
Единична стая
Възрастен на доп. легло в двойна стая
Дете на допълнително легло в двойна стая
2756 € / 5391 лв3173 € / 6206 лв2695 € / 5271 лв2385 € / 4665 лв




ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
СЛЪНЧЕВА НОВА ГОДИНА 2024 В ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА - ГРУПА С ВОДАЧ

10 дни / 8 нощувки - с директен чартърен полет от Мадрид до Пунта Кана - включени полети София – Мадрид – София с АК България Ер

цена от: 2756.00 € / 5391 лв

ПРОГРАМА:

Ден 1: 29.12.2023, София-Мадрид
Среща на летище София , Терминал 2 за полет от София до Мадрид в 17:05ч. Каца в Мадрид в 19:40ч. Трансфер и настаняване в хотел 3* в Мадрид в района на летището. Нощувка.
 
Ден 2: 30.12.2023, Мадрид - Пунта Кана
Закуска. Трансфер до летището за директен чартърен полет за Пунта Кана в 16:00 ч. Пристигане в Пунта Кана в 20:10 ч. местно време. Посрещане от представител на фирмата партньор, говорещ български език. Трансфер до избрания от Вас хотел. Свободно време за почивка. Нощувка.

Ден 3: 31.12.2023, Плая Баваро
Свободно време за плаж или разглеждане на курорта. Възможност за допълнителни екскурзии - водни спортове, водни атракции в аква парка Manatí Park, условия за голф и активен нощен живот. Нощувка.
 
Честита Нова Година!
Посрещане на Новата 2024 г. в ресторанта на хотела – включена Гала вечеря в цената
 
Ден 4: 01.01.2024, Плая Баваро
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване.
Възможност за допълнителна екскурзия срещу допълнително заплащане до Остров Саона.
Ще изживеете уникалното чувство да плавате с катамаран, наслаждавайки се на  различните нюанси на синият цвят и на кристално чистите води на Карибско море. Остров Саона е част от Източния Национален Парк -Природен Резерват, известен със с изключителната сиприрода и притежава един от най-красивите плажове в страната. Ще завърши Вашето  преживяването в ритъма на меренге на красивия катамаран.
Времетраене:целодневна екскурзия
Включва: трансфери, екскурзовод, анимания на катамарана, 30 мин. за шнорхелинг на о-ва, 45 мин. за плуване, обяд, безалкохолни напитки, минерална вода, местен ром, местна бира
Цена: от 82 евро/ 161 лв.
Вечеря. Нощувка.

Ден 5: 02.01.2024, Плая Баваро
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване. Възможност за  екскурзия срещу допълнително заплащане– Supreme Safari
С удобните, комфортни камиони тип сафари ще можете да преоткриете красивите места на Доминиканската Република. Пътуването ще бъде през планински местности, ще пресечете реки, ще видите плантации със захарна тръстика, кафе и какао, ще изпиете чаша кафе или какао, натурално произведени. По пътя ще спрете до едно малко магазинче, където ще видите как ръчно се изработват  цигари. Ще завършите Вашата екскурзия  с един  типичен доминикански обяд на девствения плаж на Ел Макао, където ще можете да поплувате или просто да се отдадете на заслужена почивка под Карибското слънце.
Времетраене: целодневна екскурзия (ок. 8 часа)
Включва: Обяд с включена вода, безалкохолни напитки, местни ром и бира.
Цена: от 92 евро/ 181 лв.
Вечеря.Нощувка.

Ден 6: 03.01.2024, Плая Баваро
Възможност за гмуркане в пещерите край кораловите рифове до брега, за водни ски и сърф или за разходка с корабче. Минералните извори в Пунта Кана ще ви заредят със свежест, прохлада и лечебна сила. Районът е богат на сладководни заливи.
Свободно време за плаж, разходка и пазаруване.
Възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане до Санто Доминго.
Пътуването започва от Санто Доминго. Ще разгледате„първия град в Новия свят“, ще се разходите се по Булевард Малекон (най-оживената градска зона, която се простира покрай брега на Карибско море и е най-предпочитаното място за местните жители),ще можете да оцените красотата на съвременните паметници, като Галерията на Модерното изкуство, Националния театър и Президентския дворец. Ще имате възможност да посетите Алказар де Колон, най-старата резиденция на колонизаторите ще се запознаете с начина на живот наиспанските конкистадори и ще видите първата катедрала на Америките.
Времетраене: целодневна екскурзия.
Включва: трансфери, екскурзовод, входни такси за посещаваните музеи, Обяд с включена 1 безалкохолна напитка.
Цена: от 82 евро/ 161 лв.
Вечеря. Нощувка.
Нощувка

Ден 7: 04.01.2024, Плая Баваро
Ако сте любители на високите скорости и адреналина, е време за разходка по плажната ивица с ATV 4x4 (превозно средство тип бъги). Свободно време за плаж.
Възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане Coco Bongo
Коко Бонго е прекрасно място за прекарване на нощта след великолепен слънчев ден на красивите плажове на Пунта Кана. Там ще имате възможост да видите невероятните представления на живо, които комбинират кино, театър, мюзикъл, дискотека, акробатика и изненади. Нощният клуб Коко Бонго със своите три терасовидни нива изпъква още при влизането в новия площад Downtown. Видим е дори от покрайнините като се отличава с характерната си конструкция от 4 016 квадратни метра, от които  535 са за публиката. Шоуто се характеризира със светлинните си ефекти и безупречен звук, както и с прецизността на музикалните изпълнения и прожектираните образи. В допълнение към предлаганите напитки и атмосфера на веселие и музика, ще останете изумени от театралното шоу, което ще видите, представляващо мюзикъли, които напомнят за Бродуей и Лас Вегас.
Времетраене: приблизително 5 часа
Включва: трансфер с бус
Цена: от 82 евро/ 161 лв.
Вечеря. Нощувка.

Ден 8: 05.01.2024: Плая Баваро
През този ден може да се насладите на вашето свободно време или при желание да отидете на някои от екскурзиите, предлагани на място. Възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане – Buggies
Потопете се в тази забавна и интересна екскурзия, като карате бъгита или АТВ-та по специално проектиран маршрут, който отвежда участниците да видят вътрешността на острова, богатата му природна красота и неговото население. Забавната разходка, пресичаща тесни пътеки с екзотични пейзажи и малки градове, ще ви отведе до впечатляваща пещера, където ще  можете да се изкъпете в подземна сладка река. За да продължите с това приключение, ще се отправим към отличен плаж, където можете да се насладите на кристално чистите води или  просто да се отпуснете под палмовите дървета. За да завършим това голямо карибско приключение, ще посетим едно интересно ранчо, където местните фермери ще ни покажат и ще ни разкажат за най-характерните продукти на доминиканското селско стопанство: кафе, какао и тютюн. По време на училищния сезон ще можете да посетите и селскостопанското начално училище, което се спонсорира от този вид обиколки.
Включва: трансфер с камион тип сафри, екскурзовод,предпазни каски, вода и снаксове
Времетраене: приблизително 3 часа
Цена: от 63 евро / 124 лв.
Вечеря.Нощувка.

Ден 9: 06.01.2024, Пунта Кана - Мадрид
Закуска. Свободно време за плаж. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището и полет до Мадрид в 22:10 ч.

Ден 10: 07.01.2024, Мадрид - София
Пристигане в Мадрид в 11.25 ч. Полет  от Мадрид за София с АК България Ер в 18:25 ч. Кацане в София в 22:50 ч.


Полетна информация:
Полет София – Мадрид – София:
FB 471  29DEC  SOFMAD 1705 1940
FB 472  07JAN  MADSOF  1825 2250

Полети Мадрид – Хавана – Мадрид
E9801 30DEC MADPUJ 1600 2010
E9802 06JAN PUJMAD 2210 1125
 
Забележка: Часовете на полетите се препотвърждават седмица преди пътуването!
 
Начин на плащане:
Депозит 50% от пакетната цена при записване; доплащане до 45 работни дни преди датата на отпътуване!
 
Стандартни такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартните такси за прекратяване:
1/ от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни
преди датата на отпътуване - такса в размер на 100 лв. на турист
 2/ от 59 до 31 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от внесения депозит
 3/ под  30 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от общата цена на туристическия пакет
 
Забележки: 
  • Минимален брой туристи: 18
  • Срок за уведомяване при несъбран минимум: 20 дни преди пътуването
  • Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи (гориво), летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
  • Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лев към евро 1.00 EUR = 1.95583 BGN.
  • Екскурзиите подлежат на препотвърждение и има възможност да бъдат в различни дни от предложените – провеждат се на испански/английски. Цените подлежат на препотвърждение
  • Поради променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 14 дни преди датата на заминаване.
  • Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което туроператора ще информира своевременно потребителите.
  • Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Възможно е да настъпят промени. Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
  • Преди заминаване туроператорът ще информира туристите за евентуални изисквания, процедури и препоръки касаещи влизането и престоя в Кралство Мароко.
  • Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на хотелите упоменати в програмата с подобни от същата категория .
  • Екскурзиите се осъществяват на испански и подлежат на препотвърждение. Има възможност да бъдат в различни дни от предложените, а при интерес екскурзиите могат да бъдат заявени на място и на български срещу допълнително заплащане;
  • Цените на екскурзиите подлежат на препотвърждение към момента на резервация;
  • Пътуването Е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност.
 
Допълнителни екскурзии:
САОНА остров – целодневна, тръгване около 07:00ч., връщане около 18:30ч. Описание: транспортиране от територията на хотела до порта, от където екскурзията продължава с Катамаран. На катамарана има на разположение отворен бар с алкохолни и безалкохолни напитки, анимация: кратка програма от персонала, включване на гостите в танците. Пристигане на острова, обяд, свободно време за плаж. Връщане: бърза моторна лодка, престой в плитък натурален басейн в океана, където гостите могат да се снимат с морските звезди, които се намират там. Пристигане на порта, транспортиране с автобус до шопинг център, хотел.
Цена: 93 евро/ 183 лв.

Санто Доминго – целодневна. Тръгване около 08:00 ч., връщане около 17:00ч. с автобус и в двете посоки. Посещение на музеи, 5D филм – 20 мин., обиколка из града, сградата на президентството от вън, Древен фар, Катедрала и обяд. Свободно време в зона колониал (старата част на града) – магазини, заведения. Цена: 93 евро/ 183 лв.
Seaquarium – полудневна. Катамаран, анимация с танци, включен отворен бар с ром и безлкохолни. Шнорхелинг, дълбоко гмуркане с разходка по дъното – наблюдение на корали и различни видове рибки. Свободно време за къпане в натурален плитък басейн в океана. Цена: 114 €/ 224 лв.

Остров Каталина
Екскурзията започва с обиколка вселището Алтос де Чавон,градът на художниците и занаятчиите,построен в средновековен стил с уникална и неповторима природа. С лодка ще стигнете доостров Каталина, където ще можете да се забалявате с различни морски спортове лодка банан, шнорхелинги креолски риболов. Ще присъствате на програма с типични местни танци, характерни за доминиканския карнавал. Включен е обяд тип шведска масаи отново свободно време на плажа под слънцето на Карибско море.Времетраене: целодневна екскурзия
Включва: Обяд с включени национални напитки.Цена:  130 евро/ 255 лв
 
Необходими документи:
  • Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на пътуването!
  • За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител е нужна нотариална заверка от единия или отдвамата родители!
  • Няма медицински изисквания за имунизации!
 
Вид използван транспорт:
  • Самолет
  • Автобус / лек автомобил
 
„Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” на ЗД Евроинс АД, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяванена дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

Дата: 29.12.2023
https://www.welcometravel.bg/pochivki-v-dominikanska-republika.html


Цената включва:

  • Самолетен билет София – Мадрид – София с АК България Ер с включени летищни такси
  • 10 кг ръчен и 23 кг чекиран багаж
  • Самолетен билет Мадрид - Пунта Кана - Мадрид с включени летищни такси (към дата 10.08.2023);
  • 1 нощувка със закуска в Мадрид, хотел 3* в близост до летището
  • Трансфер летище Мадрид – хотел – летище в Мадрид;
  • 7 нощувки в хотел Catalonia Bavaro Beach 5*, на база All inclusive;
  • Новогодишна вечеря
  • Туристическа виза за Доминиканската Република (входна такса)
  • Изходна такса при напускане на страната
  • Трансфер летище Пунта Кана - хотел – летище Пунта Кана;
  • Водач от България по време на цялото пътуване;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на ЗД „Евроинс”;

Цената не включва:

  • Разходи от личен характер;
  • Евентуално доплащане на горивна такса (начислява се при увеличение на цената на горивата);
  • Допълнителни екскурзии;
  • Застраховка „Отмянана пътуване” със ЗД „Евроинс”;
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100005082 от 11.04.2024 на „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС” АД.
Оферта № 8264



ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa