Екскурзии до Египет

Египет е страна с древна култура. Египет е страна на фараоните.

Това е далечна, топла и екзотична страна, която примамва туристи от цял свят, привлича с атрактивни условия за гмуркания, авантюристични места за посещения, невероятните  плажове в Хургада, Шарм ел Шейх и Марса Алам.
Ако това е събудило интересът ви, то заповядайте с нашата агенция WelcomeTravel.bg на планирана почивка до Египет!

Екскурзия в Египет

Какво можете да посетите в Египет?

Шарм ел - Шейх е известен курорт, разположен на юг от полуостров Синай на брега на Червено море. Курортът се радва на заслужена популярност, добър климат и богат природен свят. Шарм ел - Шейх се различава от другите курортни градове на Египет, защото прилича повече на средиземноморските курорти на Европа. Известен с отлична плажна ивица, отрупана с модерни хотели, кафенета и ресторанти с вкусна храна.

Хургада е един от най-известните курортни градове в Египет. Намира се на западния бряг на Червено море. Има всички условия за почивка на плажа, предлага вълнуващо забавление, екскурзии и разходки. В допълнение към традиционните екскурзии до Кайро и Луксор, стария център на Хургада - El Dahar, тук може да се долови аромата на древния Изток. Основните забележителности на стария град са джамията Абдулхасан Елшази, коптската църква, аквариумът.

В Хургада може да се научите да карате уиндсърф и сърф, да се насладите на риболов в открито море, да се научите да се гмуркате с шнорхел и разбира се, просто да плувате за удоволствие. Нашите специалисти от туристическа агенция Уелкам Травъл ще се радват да Ви помогнат да намерите подходящи екскурзии до Хургада за всяко време през годината.

Когато избирате екскурзии до Египет за почивните дни, обърнете внимание на курорта Дахаб. Той е подходящ за всички почитатели на уиндсърфа. На това място има много приятен сух климат и вятърът е подходяш за уиндсърф.
Ако търсите спокойно място за семейна почивка в Египет ще харесате Нувейба - уютен курорт с хубави плажове. Недалеч от Нувейба има уникален каньон, чийто стени са от многоцветен пясък, образуван под въздействието на вятъра в странни многоцветни картини.

В Египет има огромен брой магазини и мнго цветни пазари, така че да си купиш нещо за спомен не е никак трудно. Можете да се объркате от голямото разнообразие от сувенири, спомен от едно прекрасно пътуване.
Ако сте готови за почивка в Египет, то изберете нашата агенция за екскурзии до Египет на ТОП цени.
B2B login

Е-бюлетин

Онлайн Каталог