Вашата оценка 5.00 от 3 гласа

Екскурзии до Южна Африка

DURBANVILLE WEATHER
🇦 #пътувамсWelcomeTravel ДО ЮЖНА АФРИКА
#АвиеЗнаетелиЧе гепардът (на снимката) често бива бъркан с леопард. Между двете животни обаче има разлики, най-видимата от които е в габаритите им. Гепардът е с много по-малко тяло.
👉 НОВАТА НИ ПРОГРАМА до Южна Африка ще ви предложат сафари срещи и с двамата представители на семейство котки https://bit.ly/2QSxJhv
👉 Сафаритата се провеждат със специални джипове, максимално осигурени, но и даващи отлични възможности за снимане. От опитните местни водачи ще научите много за поведението и навиците на животните.

 

Южна Африка е разнообразна и красива страна, разположена на южния край на африканския континент. Тук предоставям обща информация за тази държава:

  1. География: Южна Африка е голяма страна с разнообразен ландшафт, който включва планини, пустини, плажове и савани. Най-известните географски обекти включват планината Табл Маунтин, Калахари пустинята и река Лимпопо.

  2. Столица: Източнопреградният Кейптаун и Претория са административни столици на страната, но Южна Африка има и парламентарната столица, Кейптаун.

  3. Население: По данни от преди моята актуализация през септември 2021 г., населението на Южна Африка беше около 60 милиона души, като страната е известна с разнообразието си в националните групи и култури.

  4. История: Южна Африка има богата история, включваща периода на апартеида (система на расова дискриминация), която завърши през 1994 г. с изборите на Нелсън Мандела за президент. Страната беше колонизирана от холандци и британци преди да постигне независимост през 1961 г.

  5. Езици: Южна Африка има множество официални езици, включително английски, африкаанс, зулу, сесото, сетсвана и други.

  6. Туризъм: Страната е известна с невероятната си природа и богатство на дивите животни, което я прави популярна дестинация за сафари. Национални паркове като Крюгер и Айшаха Рейнджър Привейт резерват предоставят възможност за наблюдение на голямо разнообразие от животни. Красивите плажове на Южна Африка, като тези в Дурбан и Кейптаун, също са известни туристически атракции.

  7. Икономика: Икономиката на Южна Африка е най-развитата на континента и включва индустрии като минно-добив, селско стопанство, производство и туризъм.

  8. Култура: Южна Африка има богата култура, обогатена с влияния от различни етнически групи. Тук се провеждат множество фестивали, концерти и събития, които показват разнообразието на местната култура.

ВХОД АГЕНТИ

Е-бюлетин

Онлайн Каталог

programa
programa
programa
programa